icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

t1na
6. dec 2012

@misha1986 ja mam 31.8. narodky a ty? a v septembri sme mali svadbu na meniny moje :D snazime ale nemam pocit zeby to vyslo...uvidime

tanickaskorokubikova
6. dec 2012

@dasiacik hej jasne v robote pred ľudmi 😀 😀

tanickaskorokubikova
6. dec 2012

@mirkamirkaa ja vam dam sak pockajte 😀 😀 😀

tanickaskorokubikova
6. dec 2012

@mirkamirkaa tak dufam ze tento uz bude vitazny pre nas vsetky 😀 😀 Inak som zistila ze kazdy druhy cyklus mam iny z praveho vajecnika neviem ci vobec mam ovulku a z laveho mam na milion percent ;) som chcela dat ten mesiac pauzu ale teraz mam ovu na isto, minuli mesiac neviem ci som mala a mesiac predtym som mala tiez urcite a vtedy mi vysiel aj ten test takze z pauzi nic nebude a snazilkujeme o 106 😀 😀

misha1986
7. dec 2012

@t1na jéééj moja tak ty si tiež znamenie panna ako ja 😀 ja 26.8 mám narodky a svadbu sme mali tiež v septembri namoje meniny 🙂 tiež by som bola velmi rada, keby to takto vyšlo, ale tak máme šancu ešte aj ten další cyklus 😀 ja tiež nemám pocit žeby to teraz vyšlo, dnes ráno kes som šla do práce tak ma riadne bolel a pichal lavy vaječník, žeby dnes folikul praskol??? ale každopádne dnes poistíme, teda ak muž nebude zas unavený z práce 😠 ak nebude tak dodržiavame ten obden 🙂 inak dnes som už 22DC

rica1
7. dec 2012

@jesika26 ahoj, a prečo sa ta alchemylka pije led do ovu, potom už škodí alebo ako? ja som ju pila tuším stále dve tri krabičky som využivala vypila a potom som si dala pauzu.

moonica
7. dec 2012

@tanickaskorokubikova a uz mas? Taknakor teda ako desiateho? 🙂

misena01
7. dec 2012

ahojte. uz niekolko dni som priserne nafuknuta, brucho mam ako v piatom mesiaci, mam aj zapchu . citim sa ako stokilovy slon.... brala som druhy mesiac kyselinu listovu, teraz som si ju uz dva dni nedala.citala som tu, ze ste mali podobne problemy z listovky. preslo vam to potom?

misha1986
7. dec 2012

@misena01 ahoj presne aj ja také brucho, nafuknutá a zápcha a napriek tomu som si kúpila ďalšiu krabičku listovky 😝 ale trošku inú také tobolky aj s vitamínmy skupiny B , no ale že po vit.B sa aj priberá 😝 ale je mi to jeedno, snažím sa ju jesť obden a je to lepšie aj ked hned som zonovu nafúknutá a so zápchou

misha1986
7. dec 2012

@moonica ahoj mojka ako sa máš??? ja sa ťa chcem len opýtať, ked si otehu vedela si kedy si mala ovulku ak áno ako ste sa vtedy snažili a tehu si zistila len po pozitívnom teste alebo si mala už aj pred robením testu nejaké príznaky, žeby to mohlo vyjsť??? 😉

jesika26
7. dec 2012

@rica1 presne ti to nenapíšem, ale pýtala som sa aj mojej gynekologičky, tak mi povedala, že len do ovu, samozrejme mi to vysvetlila aj podrobnejšie, ale to už boli pre mňa cudzie slová 🙂

sarin
7. dec 2012

alchmilka sa nema v tehotenstve, preto len do ovulky (keby nieco)

misha1986
7. dec 2012

@sarin radšej ju nepijem, ja si kupujem čaj pre ženy ten popradský , tam sú všetky bylinky

rica1
7. dec 2012

ja teraz pijem ten femigard, uvidím čo to somnou spraví

sarin
7. dec 2012

ja ju mam kupenu ale nepijem ju.. mam pravidelnu ms tak... nevidim dovod (zatial)

misha1986
7. dec 2012

@sarin ak máš pravidelnú ms tak ju nemusíš piť .......... ja by juradšej nepila ani žiadne kvapky nebrala, stačí tá listovka podĺa mna. treby len vedieť kedy je ovulka a to je všetko 😉

misha1986
7. dec 2012

@rica1 ty máš ms nepravidelnú však??tak môžeš skúsť, ale ja by som sa asi bála žeby mi to viac rozhádzalo cyklus...to radšej potom GYNEX kvapky 😉

moonica
7. dec 2012

@misha1986 no ja som vedela presne kedy ovu bola.. snazili sme sa den pred ocu a den po ovu.. urcite som otehotnela spermoskami den pred ovu.. ale pomohlo,ze ja som sa ten mesiac nato vobec nesustredila, ozaj ta psychika robi vela.. a test som si robila dva dni pred ms a vysiel pozitivny... ja som ani nemala ze nejake priznaky, prave maopak nemala som priznaky,ze ms pride preto som si robila test. Vobec ma neboleli prsia co mna boleli vzdy. Myslela som,ze budem chora ze nieco na mna lezie par dni pred testom mi bolo nanic, unavena som bola, ale to viem takto spatne az.. a hlavne ma pichalo co vajecnikoch a bolelo podbrusko ako pred ms ale ovela dni skor, ja som skor bolesti pred ms ani nemavala alebo az v den pred ms.. ale vtedy som uz 5dni pred ms mala bolesti.. citila som ze nieco je inak, preto som robila test..

misha1986
7. dec 2012

@moonica díky moja si zlatá, ja tú ovu neviem rozoznať ved mna skoro stále bolia veječníky alebo je to brucho? 😝 ale tak necháme sa prekvapiť, aj ked nemám pocit žeby to tento mesiac vyšlo 😖 ako si dokázala nesústrediť sa na to?? 😀

rica1
7. dec 2012

@misha1986 no som sama zvedavá čo ako to urobí, skončí MS a ideme sa snažiť tak som zvedavá ako to bude tento mesiac minule som asi mala Ovu až 18DC aj všetky hlieny tak som zvedavá teraz

misha1986
7. dec 2012

@rica1 moja to je dobre ked vieš kedy máš ovu 😉 treba sa snažiť den pred ovu cez ovu aj po ovu ale lepšie mať sexík obden v tom čase 😀 držím palčeky moja............. a vtedy ste sa ten 18DC nesnažili???a mrcha ti na ktorý DC potom prišla, ked vieš že vtedy bola?? na 32DC dorazila?ja mala ovu na 19Dc

misha1986
7. dec 2012

@mirkamirkaa mojka a ty si kdeeeeeeeeeeeeee???????????????

rica1
7. dec 2012

@misha1986 Miška, no my sme sa snažili od 13DC obdeň potom robili sme to aj toho 17.11 a to bol vlastne aj 17DC ako mi vyšiel kvázi pozitívny ovutest teda najsilnejší mi vyšiel toho 17DC a aj 18DC sme to robili a 19DC už bol ovutest slabý. ale aj tak sa neuchytilo nič :( a krámy som dostala 33DC.

misha1986
7. dec 2012

@rica1 hm no a preed pozitívnym testom ste to nerobili???teda na 15 alebo 16DC? no ja som zvedavá tiež,lebo na 19Dc mi vyšiel pozit. test a snažili sme sa len na 17Dc na 19DC NIE a na 20Dc den po pozitívnom teste áno takže som zvedavá, inak ma bolia kríže už asi 5 deň 😖

misha1986
7. dec 2012

@mirkamirkaa mojka pozri čo som našla pre tvoj dlhý cyklus http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

rica1
7. dec 2012

@misha1986 práveže sme to robili aj pred testom aj v den pozitívneho testu a ešte aj deň po pozitívnom teste, takže vlastne sme to robili správne teoreticky :D ale ako je to prakticky kedy presne čo ako.... preto som bola smutná lebo sme to robili presne v dni kedy by to bolo možné aby to vyšlo a nevyšlo to... tak som zvedavá na tento mesiac

rica1
7. dec 2012

@misha1986 no takže Ty si terav v štádiu čakania že či sa podarilo ?

tanickaskorokubikova
7. dec 2012

@moonica no asi ano, vcera som mala neskutocne kvantum vajickoveho hlieniku a dnes vodnaty takze s najvacsou pravdepodobnostou dnes 😉 takze zamiesene uz 😀 😀

misha1986
7. dec 2012

@rica1 áno ale myslím že ovu bde až dnes, bolí ma lavý vajeník od rána a teraz taká tupá pichavá bolesť v nom, tak dnes ešte skúsime, lebo tým ovu testom neverím

misha1986
7. dec 2012

@rica1 a hlienik si mala vtedy?