icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moonica
7. dec 2012

@dasiacik No hned viem viac ked som si kukla, ze konecne tu mas foto aspon si ta viem predstavit 😀

moonica
7. dec 2012

@tanickaskorokubikova ALe vies, ze ja som pisala, ze ja som vzdy lezala a spala az do rana a az vtedy zo mna vytieklo ak som nesla v noci cikat 😉 Tiez som to praktizovala len takto.. A niekto tu vtedy napisal ze bacha na infekciu ci co 😀 No a pozri som tu , som v tom a je mi na hovno 😀 😀

tanickaskorokubikova
7. dec 2012

@moonica prečo ti je na hovno 😀 😀 male už robí šarapatu?

moonica
7. dec 2012

@tanickaskorokubikova no lebo tu sedim v praci a uz ozaj nevladzem.. Uz som obcas aj vracala 😀 Travenie mam uplne zle a to len koncim 5tt. To bude maly nezbednik toto 😀

tanickaskorokubikova
7. dec 2012

@moonica neboj únava zachviľu prejde 🙂

moonica
7. dec 2012

@tanickaskorokubikova a tebe zacne 😀

tanickaskorokubikova
7. dec 2012

@moonica no keby tak chcela 😀 😀

tanickaskorokubikova
7. dec 2012

@moonica teraz ma brucho zacalo boliet 😠 ...ako misung mam v tom riadny teraz 😀 😀

moonica
7. dec 2012

@tanickaskorokubikova ako ? ako MS ?

tanickaskorokubikova
7. dec 2012

@moonica no a ako ovu 😀 😀 😀 u mna je to setejne

moonica
7. dec 2012

@tanickaskorokubikova A hlien ? Sup sexikkovat

tanickaskorokubikova
7. dec 2012

@moonica no dnes hlien nikde...rano sme sexikovali 😀 😀 vcera som mala hlienu plno vela takeho vajickoveho, rano taky vodnaty, tak sme sup na to isli 😀 😀 ale teraz sucho a strasne ma picha vo vajecniku

moonica
7. dec 2012

@tanickaskorokubikova A mozno je to dobre znamenie to pichanie 🙂

tanickaskorokubikova
7. dec 2012

@moonica no tak to asi putuje už nie? včera som mala najviac výtoku, teda vrchol to znamená že vajíčko dozrelo, dnes mam pichanie takže predpokladám že to spôsobuje to že sa uvolnilo, takže to mám počítať že ovu je dnes?

moonica
7. dec 2012

@tanickaskorokubikova Ano predpokladam ze ano 🙂 Zas neviem ci som az taky odbornik 🙂 Ale zase vajicko sa podla mna uvolni ked bolest uplne prestane... uff neviem 😀 Konecne koncim za 2 min v praci 😀

tanickaskorokubikova
7. dec 2012

@moonica ja mam celý víkend volno tak sa teším 😀 😀

tanickaskorokubikova
7. dec 2012

našla som super stranku baby, myslím že konečne úplne polopatisticky rozpísané ako ta ovu vlastne prebieha a inak vraj bolesť v podbrušku spôsobuje prasknutie folikulu tá tekutina čo z neho vyjde štípe...
http://www.elep.sk/fyziologicky-priebeh-menstru...

moonica
8. dec 2012

@tanickaskorokubikova dobre je to napisane, ale nenasla som to s bolestou.. aj som sa tam preklikavala.

lagunasa
8. dec 2012

ahojte babulky. tak zase troska zavitam aj k vam ......
ja som prave na vazkach ..... zajtra sa to rozhodne co z toho bude .... http://www.fertilityfriend.com/home/lagunasa
v kutiku duse dufam, ale skor som presvedcena ze pride spinenie ako kazdy cyklus ( vid moje grafy v albume ) a potom mrcha .....

dasiacik
8. dec 2012

@moonica
noo,a co este potrebujes na dobru a pravdivu vestbu?
🙂 100 euro do vacku? 😀

hannah_
8. dec 2012

@misha1986 ahoj miska, tak urcite sa vam zadarilo, verim tomu ;) No ja stale cakam, dnes 9dpo, priznaky asi ziadne. Bolia ma prsia, ale to ma bolia takmer vzdy pred mrchou. Takze mi neostava nic ine, len cakat :(

tanickaskorokubikova
8. dec 2012

@moonica to som nasla na inaj stranke livedoctor.

moonica
8. dec 2012

@dasiacik nieee na pomoci ludom nezarabam :D :D

sarin
8. dec 2012

ahojte koceny prosim tie ktore su tehotne a robili si test ClearBlue, kolko na nich vydrzi svietit vysledok?

hannah_
9. dec 2012

@sarin ahoj, ja som niekde citala, ze 24hod.

hannah_
9. dec 2012

@misha1986 babyyy...dnes 10dpo....co poviete na toto? 🙂

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@hannah_ že gratulujem

hannah_
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova dakujem velmi pekne 🙂 Radsej sa este velmi netesim. Ale skoro som odpadla ked som tam zbadala tu ciarocku v limite takto skoro 🙂

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@hannah_ zajtra zopakuj 😉 lebo taku slabu sam mala aj ja na troch testoch dokonca...

hannah_
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova ano...skusim.Zajtra idem zhodou okolnosti na preventivku, tak rovno lekarku poprosim, nech mi zoberie krv. Ja som na mamateste nikdy predtym nemala takychto duchov, tak dufam, ze to dobre dopadne 🙂 Dnes ma cely den picha v podbrusku, dufam, ze to nieje ziadne zle znamenie.