icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

misha1986
9. dec 2012

@hannah_ moja jéééééééééééééééééééj gratulujem , som vravela že sa podarííííííííííííííííííííííí 😀 SUPEEEEEEEEER!!! ja som zvedavá ako dopadnem ja, ale myslím že nič z toho ☹ bože ja som včera a pred včerom len tak zo zvedavosti urobila posledné 2 ovu testy čo som mala a včera tá kontrolná čiarka nabehla skor ako testovacia a taká silná nabehlo skor ako kontrolna, že mi šla oči vyraziť a pred včerom tiež .....tak ja nevim čo si myslieť !!!!!!!!!!!!!!!!!!

misha1986
9. dec 2012

@hannah_ mojka a pred tým žiadne príznaky? ani bruško nebolelo??? mojka ešte raz mi povedz kedy ste sa snažili, ked si videla že je pozitívny ovu testík????? nechcem sa spätne hrabať v komentoch

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@hannah_ pokiaľ to niesu nejaké velké bolesti..ja som mala velmi silné bolesti a tak to aj dopadlo potom 😒

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik
@moonica babulky kde ste?

hannah_
9. dec 2012

@misha1986 🙂) dakujem, dakujem dakujem...este sa nejdem velmi tesit, aj moj muzicek je opatrny, tak sa zatial tesi len tak potichu 🙂) No predtym veru priznaky ani velmi nie, jedine tie prsia, ale to sa neda jednoznacne povedat, ze je priznak tehu, lebo mna pred mrchou vacsinou bolievali. Ale ked sa tak spatne zamyslim, tak tych prizanov bolo mozno viac :D Vo stvrtok sme mali vianocny vecierok a ja som si ani za ten svet nevedela z tolkeho jedla nic vybrat, na nic som nemala chut. A este ked som trosku rezkejsie tancovala, tak som sa normalne zadychala, nechapala som. Vcera som zase spozorovala, ze mam straaaasne nafuknute brucho, ale strasne, aj nohavice ma tlacili, co mi inokedy padaju, a vcera mi bolo uz aj od zaludka nejak cudne a tiez ze som stale hladna, aj ked sa najem, ale staci mi jest malo..nechapem. A dnes sa mi uz aj hlava fajne zatocila, som sa musela chladnicky chytat, a staci ze idem do schodov, tak funim ako slon :D A este ma dnes zacalo na lavej strane v podbrusku pichat sem tam. Tak som zvedava, co povie zajtra lekarka, idem na preventivku, viem ze je este velmi skoro aby bolo cokolvek vidno, ale tak dufam, ze aspon krv mi zoberie 🙂

hannah_
9. dec 2012

@misha1986 fiha...a nemala si ovu pred par dnami? to je zaujimave. My sme sa snazili, v den ovu, den pred ovu a 3 dni pred ovu a predtym kazdy druhy den 🙂 po ovu sme sa uz nesnazili.

moonica
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova ja som tuuuu 🙂

misha1986
9. dec 2012

@hannah_ moja ale teš sa, ja som vedela že sa ti to podarí 😎 noooooooooo tak tie príznaky vyzerajú slubne, mna zatial nič nie je, len včera a predvčerom tiež také brucho nafuknuté ž by som šla odletieť a aj nohovice sú mi nejako obtiahnuté, čo mi inokedy padali, ale ja myslím že om pribrala z tej listovky!!!!no neviem myslím že v piatok bola ked ma bolel ten vaječník strašne a včera ani dnes už ni.znžili sme sa v stredu, včera večer a dnes ráno, ale myslím že sme sa do ovu netrafili ☹

hannah_
9. dec 2012

@misha1986 sak spermijky vydrzia niekolko dni, pockaju si na vajicko, takze podla mna nic nie je stratene, uvidis 🙂 Treba verit. Ja som si nepripustala, ze by to tento mesiac nevyslo a vyzera to tak, ze to mozno aj vyslo :D Podari sa to,uvidis. Inak ja nechapem, ze sa mi takto skoro ukazala ciarocka 🙂

misha1986
9. dec 2012

@hannah_ moja ani ja tento mesiac neverím žeby sa to podarilo, ale tak nechám sa prekvapiť. áno tak skoro ukáže aj 6DPO..... no ak to nevyjde, tak bude dlhší moj cyklus cca 35dní 😠 ozaj aj ovu testy i tento mesiac robila, či len podla bolesti?? aj hlibik si mala, ja dáko nieeeeeeeeeeeeeee len mokro

hannah_
9. dec 2012

@misha1986 robila som testiky, isli sme podla nich a bolesti a hlienik mi len potvrdili to co ukazovali testy 🙂

misha1986
9. dec 2012

@hannah_ no tak podla mna som mala ovu v piatok ked som mala bolesti a napadlo ma urobiť si aj test a čiarky rovnaké do 10 min., včera silnejšia kontrolná ako testovacia ale to už bolesti neboli, tak myslím žeby sme sa mohli trafiť včera večer 😀 ten test pozítvny na 19DC neviem či brať do úvahy ked až ráno tam boli obe čiarky a po testovaní ani nie...no ja som sklamaná z tých testov a to ešte tie najdrahšie mi v lekárni dali. ešte sa chcem opýtať mala si aj také biele na nohavičkách, len trošičku, ja to mám tento cyklus voláko furt každý deň......

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@moonica ako moja čo noveho? ty si ma tak namotala že tento mesiac to výjde až si ma úplne presvečila 😀 😀 😀 normálne taký dobrý pocit mám z toho 😀

hannah_
9. dec 2012

@misha1986 urcite ste sa trafili. Ja som mala len taky priesvitny hlien.

misha1986
9. dec 2012

@mirkamirkaa
@t1na babule tak ako bolo na chate, dúfam že ste sa posnažili poriadne !!! ja len tak zo zvedavosti robila ovu testíky v piatok večer a v sobotu večer- včera na 23DC kontrolná čiarka nabehla skor ako testovacia a ešte aj silnejšia, takže asi ovu bola včera abo piatok, a akurát včera večer sme sa posnažili a ráno ešte poistili, dúfam že to nebolo už neskoro!!!necháme sa prekvapiť, ale podla všetkého potom budem mať dlhší cyklus cca 35 dňový

misha1986
9. dec 2012

@hannah_ no uvidíme, ale nemyslím nechám sa prekvapiť. no aj ja taký priesvitný ale skor ako boli testy pozitívne, tak ty si podla bolestí vedela??? ja som nechápala tie bolesti v piatok ráno celý lavý vaječník ma tak tupo bolel skoro doobeda.......tak snád spermijky si od stredy večera počkali na vajko 😉

moonica
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova tak lebo to proste vyjde !!!! Myslim si !! 🙂🙂 nic noveho nemam.. uz sanmi blizi v utorok prve sono 🙂

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@moonica no ja som zvedavá už chcem vidieť tvoje male fazuliatko 😀

dasiacik
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Ja som tú! 🙂

dasiacik
9. dec 2012

@moonica
A aj ja sa teším na fotóóó 😀

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik no pekne a nenapíšeš 😀 no ako si na tom ? čo nové, mrcha sa dúfam nechystá 😉

moonica
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
@dasiacik a myslite,zei uz foto dajuuuu ? 🙂

dasiacik
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Ale,chystá 😝 Už bolí brucho a od včera mám taký zvláštny problém 😖

dasiacik
9. dec 2012

@moonica
Ja verím,že hej,lebo sa už teraz teším! 😀

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@moonica si odfotiš s mobilom obrazovku ak nie ale podla mna by ti mali dať ak budeš chcieť 😉

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik no počuvam... 😀 😀

dasiacik
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Inak,ty ako?Máš ovu,či už po? 🙂
Nooo....som úplne suchá 🙄

moonica
9. dec 2012

@dasiacik tak ale ved to je ok. 8dnu pred MS byva obdobie "sucha" sa to nazyva.. uz mas po ovu?

dasiacik
9. dec 2012

@moonica
Lenže,ja som to mala pri sexe... 😒

dasiacik
9. dec 2012

To som tu akože zas sama? 😠