Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova ALe vies, ze ja som pisala, ze ja som vzdy lezala a spala az do rana a az vtedy zo mna vytieklo ak som nesla v noci cikat 😉 Tiez som to praktizovala len takto.. A niekto tu vtedy napisal ze bacha na infekciu ci co 😀 No a pozri som tu , som v tom a je mi na hovno 😀 😀
@moonica prečo ti je na hovno 😀 😀 male už robí šarapatu?
@tanickaskorokubikova no lebo tu sedim v praci a uz ozaj nevladzem.. Uz som obcas aj vracala 😀 Travenie mam uplne zle a to len koncim 5tt. To bude maly nezbednik toto 😀
@moonica neboj únava zachviľu prejde 🙂
@tanickaskorokubikova a tebe zacne 😀
@moonica no keby tak chcela 😀 😀
@moonica teraz ma brucho zacalo boliet 😠 ...ako misung mam v tom riadny teraz 😀 😀
@tanickaskorokubikova ako ? ako MS ?
@moonica no a ako ovu 😀 😀 😀 u mna je to setejne
@tanickaskorokubikova A hlien ? Sup sexikkovat
@moonica no dnes hlien nikde...rano sme sexikovali 😀 😀 vcera som mala hlienu plno vela takeho vajickoveho, rano taky vodnaty, tak sme sup na to isli 😀 😀 ale teraz sucho a strasne ma picha vo vajecniku
@tanickaskorokubikova A mozno je to dobre znamenie to pichanie 🙂
@moonica no tak to asi putuje už nie? včera som mala najviac výtoku, teda vrchol to znamená že vajíčko dozrelo, dnes mam pichanie takže predpokladám že to spôsobuje to že sa uvolnilo, takže to mám počítať že ovu je dnes?
@tanickaskorokubikova Ano predpokladam ze ano 🙂 Zas neviem ci som az taky odbornik 🙂 Ale zase vajicko sa podla mna uvolni ked bolest uplne prestane... uff neviem 😀 Konecne koncim za 2 min v praci 😀
@moonica ja mam celý víkend volno tak sa teším 😀 😀
našla som super stranku baby, myslím že konečne úplne polopatisticky rozpísané ako ta ovu vlastne prebieha a inak vraj bolesť v podbrušku spôsobuje prasknutie folikulu tá tekutina čo z neho vyjde štípe...
http://www.elep.sk/fyziologicky-priebeh-menstru...
@tanickaskorokubikova dobre je to napisane, ale nenasla som to s bolestou.. aj som sa tam preklikavala.
ahojte babulky. tak zase troska zavitam aj k vam ......
ja som prave na vazkach ..... zajtra sa to rozhodne co z toho bude .... http://www.fertilityfriend.com/home/lagunasa
v kutiku duse dufam, ale skor som presvedcena ze pride spinenie ako kazdy cyklus ( vid moje grafy v albume ) a potom mrcha .....
@moonica to som nasla na inaj stranke livedoctor.
ahojte koceny prosim tie ktore su tehotne a robili si test ClearBlue, kolko na nich vydrzi svietit vysledok?
@hannah_ že gratulujem
@tanickaskorokubikova dakujem velmi pekne 🙂 Radsej sa este velmi netesim. Ale skoro som odpadla ked som tam zbadala tu ciarocku v limite takto skoro 🙂
@hannah_ zajtra zopakuj 😉 lebo taku slabu sam mala aj ja na troch testoch dokonca...
@tanickaskorokubikova ano...skusim.Zajtra idem zhodou okolnosti na preventivku, tak rovno lekarku poprosim, nech mi zoberie krv. Ja som na mamateste nikdy predtym nemala takychto duchov, tak dufam, ze to dobre dopadne 🙂 Dnes ma cely den picha v podbrusku, dufam, ze to nieje ziadne zle znamenie.

@dasiacik No hned viem viac ked som si kukla, ze konecne tu mas foto aspon si ta viem predstavit 😀