Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Všetky rovnako čakáme,veríme a túžime,o ten najkrajší zázrak na svete sa všetky trpezlivo snažíme.
Netreba strácať nádej,treba veriť stále.Nesmieme,kočky,dopustiť,aby nám zmizol úsmev z tváre.
Veď sme tu jedna pre druhú,dodávame si silu.Všetky sa raz dočkáme,bábätko vie kedy má prísť-len ono pozná tú správnu chvíľu.
@dasiacik už mám po siedmeho prebehla 😉 a snaha bola siedmeho rano osmeho rano a dnes večer drahého ešte pre istotu znásilním tiež 😀 😀
@tanickaskorokubikova
Pre istotu 😀 ja som chcela znásilňovať včera a dnes v noci a...hm...nevydalo 😒
@dasiacik a nepozerala si na nete čo to može byť?
@tanickaskorokubikova
Čo ja viem,ani nie.Mon písala,že je to ok,tie suché dni pred MS 🙂 A MS mám už o 3 dni 😀
@dasiacik ano ale pri sexe byť suchá? to sa mi nezdá... 😲
@tanickaskorokubikova
Tak asi som nebola až taká nadržaná ako som si myslela 😀 😀 😀
@dasiacik uvidíme no a ktorý DC? si dnes? nerobíš test?
@tanickaskorokubikova
Ani neviem,v stredu mám dostať mrchu,ale už ma bolí brucho a parádne som dnes zjazdila drahého 😀 A v podstate za nič 😅 26 by som mala byť.Ja netestujem 😝
@tanickaskorokubikova
A ty čo?Máš pocit,že by to teraz mohlo vyjsť? 😀
@dasiacik to zatiaľ nemôžem ani len tušiť kedže som dva dni PO ale vieš čo mám taký dobrý pocit som v kľude žiaden stres, to Monička mi tolko dookola opakpovala že tento mesiac to výjde že som tomu uverila a som v klídku 😀 😀
@tanickaskorokubikova
Aj ja tomu verím 😀 Tak na tom asi niečo bude,nie? 🙂 Ja som tento mesiac celá akási naprd,usoplená,ukýchaná,tak by som tento mesiac nebola až taká nadšená...
@dasiacik aj ja som dnes ráno troška začala cítiť hrdlo ale tak snád je to dobré znamenie 😀 😀
@tanickaskorokubikova
Bohvie z čoho Ťa bolelo 😀 😀 😀
@dasiacik odcházdam na chvíľku, ideme s drahým pozerať futball ale medzi štvrtinami ti budem chodiť odpisovať 😀 😀
@tanickaskorokubikova
Žiadne také,vôbec sem nechoď!Medzi štvrtinami sa pekne venuj drahému!!! 😀
@dasiacik no jasne, robíme deti teraz sa takými vecami neplýtva 😀 😀 😀
@dasiacik to potom po futbale sa mu povenujem 😀 😀
@tanickaskorokubikova
Tak,tak 😀 Držím palce,užite si to (futbal) 😀 Pa a pekný večer!
@tanickaskorokubikova aj mnaaaa aj mna hrdlo bolelo !!!!! A 5 dni nato poziticny test !
ahojte, my sa snazime uz od zaciatku roka a stale nic...navyse poslednu dobu sa uz vlastne ani noc nesnazime...skor riesime v kuse krizu ://
@dasiacik ja napriklad vzdy uz po ovu, nejaky tyzden pred MS nemavam moc chut na sex... a vtedy sexujem len kvoli drahemu viac menej.. aby to nebolo ze sexujem ked mam plodne dni.. tak vtedy sucha som obcas bola :D :D alebo ked mame navstevu a spia vedla a som kus v strese alebo ma jednoducho nieco rusi 🙂 :D Ja som robila prcy na 25DC, bol negat a potom 27DC a uz ukazal...
Nóó,tak u nás je to vždy tak,že vedľa niekto spí 😒 Moji rodičia 😅 Ale,čo ja viem,ja tento mesiac akosi vôbec nemám chuť sexovať.Som aj taká akási o ničom.Sexovali sme asi dva-trikrát 🙄

@dasiacik prepač mam tu svokru som jej farbila vlasy....hmmm...čudné to fakt netuším prečo by to mohlo tak byť... 😨