icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik prepač mam tu svokru som jej farbila vlasy....hmmm...čudné to fakt netuším prečo by to mohlo tak byť... 😨

dasiacik
9. dec 2012

Všetky rovnako čakáme,veríme a túžime,o ten najkrajší zázrak na svete sa všetky trpezlivo snažíme.
Netreba strácať nádej,treba veriť stále.Nesmieme,kočky,dopustiť,aby nám zmizol úsmev z tváre.
Veď sme tu jedna pre druhú,dodávame si silu.Všetky sa raz dočkáme,bábätko vie kedy má prísť-len ono pozná tú správnu chvíľu.

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik už mám po siedmeho prebehla 😉 a snaha bola siedmeho rano osmeho rano a dnes večer drahého ešte pre istotu znásilním tiež 😀 😀

dasiacik
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Pre istotu 😀 ja som chcela znásilňovať včera a dnes v noci a...hm...nevydalo 😒

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik a nepozerala si na nete čo to može byť?

dasiacik
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Čo ja viem,ani nie.Mon písala,že je to ok,tie suché dni pred MS 🙂 A MS mám už o 3 dni 😀

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik ano ale pri sexe byť suchá? to sa mi nezdá... 😲

dasiacik
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Tak asi som nebola až taká nadržaná ako som si myslela 😀 😀 😀

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik uvidíme no a ktorý DC? si dnes? nerobíš test?

dasiacik
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Ani neviem,v stredu mám dostať mrchu,ale už ma bolí brucho a parádne som dnes zjazdila drahého 😀 A v podstate za nič 😅 26 by som mala byť.Ja netestujem 😝

dasiacik
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
A ty čo?Máš pocit,že by to teraz mohlo vyjsť? 😀

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik to zatiaľ nemôžem ani len tušiť kedže som dva dni PO ale vieš čo mám taký dobrý pocit som v kľude žiaden stres, to Monička mi tolko dookola opakpovala že tento mesiac to výjde že som tomu uverila a som v klídku 😀 😀

dasiacik
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Aj ja tomu verím 😀 Tak na tom asi niečo bude,nie? 🙂 Ja som tento mesiac celá akási naprd,usoplená,ukýchaná,tak by som tento mesiac nebola až taká nadšená...

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik aj ja som dnes ráno troška začala cítiť hrdlo ale tak snád je to dobré znamenie 😀 😀

dasiacik
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Bohvie z čoho Ťa bolelo 😀 😀 😀

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik odcházdam na chvíľku, ideme s drahým pozerať futball ale medzi štvrtinami ti budem chodiť odpisovať 😀 😀

dasiacik
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Žiadne také,vôbec sem nechoď!Medzi štvrtinami sa pekne venuj drahému!!! 😀

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik no jasne, robíme deti teraz sa takými vecami neplýtva 😀 😀 😀

tanickaskorokubikova
9. dec 2012

@dasiacik to potom po futbale sa mu povenujem 😀 😀

dasiacik
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Tak,tak 😀 Držím palce,užite si to (futbal) 😀 Pa a pekný večer!

moonica
9. dec 2012

@dasiacik ja som to myslela suche dni bez hlienu nie pri sexe..
Ale toho so nic nerob. To je psychika. Ja napriklad ked nemam tak chut alebo som myslienkami kus inde mam sucho tiez 🙂 mozno aj preto ak sa na babo moc sustredis...

moonica
9. dec 2012

@tanickaskorokubikova aj mnaaaa aj mna hrdlo bolelo !!!!! A 5 dni nato poziticny test !

aduuus
9. dec 2012

ahojte, my sa snazime uz od zaciatku roka a stale nic...navyse poslednu dobu sa uz vlastne ani noc nesnazime...skor riesime v kuse krizu ://

dasiacik
9. dec 2012

@moonica
Vieš čo,cica,ani sa to to teraz nesústredíme.Skôr to bolo asi preto,že vrzgala posteľ 😀 Inak,ty si si kedy vlastne robila test?Koľký DC?

moonica
9. dec 2012

@dasiacik ja napriklad vzdy uz po ovu, nejaky tyzden pred MS nemavam moc chut na sex... a vtedy sexujem len kvoli drahemu viac menej.. aby to nebolo ze sexujem ked mam plodne dni.. tak vtedy sucha som obcas bola :D :D alebo ked mame navstevu a spia vedla a som kus v strese alebo ma jednoducho nieco rusi 🙂 :D Ja som robila prcy na 25DC, bol negat a potom 27DC a uz ukazal...

dasiacik
9. dec 2012

Nóó,tak u nás je to vždy tak,že vedľa niekto spí 😒 Moji rodičia 😅 Ale,čo ja viem,ja tento mesiac akosi vôbec nemám chuť sexovať.Som aj taká akási o ničom.Sexovali sme asi dva-trikrát 🙄

dasiacik
9. dec 2012

@moonica
Inak,ja mám dostať v stredu.Keby mám doma test asi by som si aj spravila,či náhodou 😀 Ale,skôr nie ako áno.Už ma fest aj brucho bolí.

moonica
9. dec 2012

@dasiacik nooo to by nieco mohlo a hlavne zajtra ukazat 🙂 mne keby rodicia spali vedla tak ja neviem :D u nas obcas ked navsteva je, tak vtedy som nervozna :D tak malo sexiku? Dufam ze aspon v pravom case 🙂

dasiacik
9. dec 2012

@moonica
No,v pondelok mi doktorka videla vajko,ale nic viac
som sa nedozvedela.V podstate som sa ani nic nepytala 😀
A sexovali sme hned v pondelok a v utorok.Ale,pochybujem.

moonica
9. dec 2012

@dasiacik kolky mesiac sa snazite? Ani neviem... ty nevies kedy mas ovu ze?