Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa no a co ked si bola opita.. 😀 sak chlast to neni antikoncepica ci? 😀
@misha1986 myslim si že nie , ale necham sa prekvapit tebe to možno aj vyslo ked si sirobila tie ovu testy
@sarin neni ale vieš no ja neviem no ale nebola som taka ze som nevedela o svete bola som pripita
@mirkamirkaa mojaaaaaaa uvidíš alkohol robí svoje 😝 a možno ešte ovu nebola , už si mala hlienik ako bielok???bože mna dnes bolí strašne hlava, ale asi preto že som v noci nemohla spať a spala som len 6 hodín,neviem 😖
@misha1986 nemala som len taky ciry ale riedky tak neviem co dnes som 17DC tak mozno este pride ovu
@mirkamirkaa ešte len príde tak šup na to
misha1986 - tebe? si ci?
@misha1986 http://merenibt.xf.cz/tehutesty.html 7 dni po pocatí hcg 0-5 mmui.. test citlivy od 10.. 🙂 takze?
Holky moje,ma vyznam kupovat si test 3 dni pred mrchou? :-/
@lenkafurindova Ahoj ty si tiez medzi nami snazilkami?
@lenkafurindova @sarin nie mne nie 😝 ale niektoré holky si aj 6DPO robia videla som tu na MK
@dasiacik tak este pockaj do 30DC a az tak si urob lebo zbytocne minies test keby ze nie si tehu ale držím ti prsty nech to vyjde 😉
@lenkafurindova ahoj aj ty sa snažíš??
@mirkamirkaa Ahojte, áno 🙂 Nejako som sa tu dostala 🙂 😝
Mas pravdu.@mirkamirkaa
@lenkafurindova no a kolko sa už snažíte????vitaj teda 😀 😀 😀
@dasiacik praca vola, vies jak to 🙂
@lenkafurindova tak vitaj 😝

ahojte kočky,
minulý týždeň som bola chorá ale chodila som do práce len jeden deň som bola doma, a tento týždeň sa cítim ešte horšie, nemôžem sa zbaviť bolesti hrdla a to náš čaká o pár dní snaženie tak hádam sa dám dovtedy doporiadku cítim sa vysilená a nič ma nebaví :(