Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@sarin este nic enni stratene pokym nedostanes MS
@t1na a ako bolo na chate? ja v pohode a tiez mam taky pocit lebo som pila cez vikedn a tiez neviem ci už bola ovu alebo nie ale ja som dneska 17DC a mam dlhe cykly tak možno este pride ovu ale nesledujem sa vobec nema to zmysel prisla som si len precitat co tu baby pisali cely vikedn
@t1na moja ved ani ja som nevedela či ovu bola alebo bude, ale v piatok śom cítila boleť na lavom vaječníku a potom ma večer napadlo skusiť urobiť ovu test a bum obe čiarky nabehli do 3 min., tie predtým až na druhý den ráno. a v sobotu čiarka silnjšia až mi šla oči vyraziť a to som už bola 23 DC, takže ma čaká riadne dlhý cyklus cca 37 dňový alebo mám potom kratšiu luteálnu fázu, no uvidíme necháme sa prekvapiť a ty mojka možno budeš prekvapená. izaj aký si mala minule cyklus 32 dňový???
@lenkafurindova no serwus 😀 zajtra teda testujes?
Vitam, vitam, nic nepytam ;)
@lenkafurindova no čo moja ved nám niečo napíš o sebe 😀
@tanickaskorokubikova Zlaticko a ty si kde
@moonica v praci laskykvet 🙂 ludia uz nakupuju ako splaseny tak nestiham odpisovat, ked mam troska casu tak odpisem ale nestiham nic 🙂 inak uz ma kozy bolia 😀
@tanickaskorokubikova ze laskykvet 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to som este nepocula a riadne ma to rozosmialo 😀 😀 😀 mna dnes podbrusko kramovo boli... mala by som ja dnes ovu mozno preto... ? 😒
@tanickaskorokubikova Tanka ty ako? ktory DC?
@moonica budem na teba mysliet nech je vseeetko ok na sone
baby mna tak picha v podbrusku...aj taky vytok mam biely... ja uz som riadne psycho 😠 to ako teraz kazdy mesiac mi bude takto harasit 🙄
@mirkamirkaa bolo dobre na chate sme boli s kamaratmi tak sme si aj oddychli, pit sme nepili iba jednu flasu cerveneho sme si dali,vobec nemam pocit ze som mala ovu, ozaj uz neviem, nic ine mi neostava iba cakat...a to ze ani neviem aky dlhy budem mat cyklus...aj na to som zvedava
@t1na ani ja vobec neviem ci bola ovu vobec som sa nesledovala tento mesiac
@moonica boliet moze ty uz si za vodou 😀
@tanickaskorokubikova A dasenka sa nam kde stratila ? 😀
@mirkamirkaa Dakujem ved ja vam sem vsetkym zajtra napisem ze co a ako 🙂
@lenn1101 a prečo nemas žiaden fotky s bruškom?
@mirkamirkaa ahoj dnes 14DC Ovu bola na 11DC a snazili sme sa na 7,10,11,12 Dc. a ty ako?
@tanickaskorokubikova co ti poviem 17DC ale po ovu ani naznak neviem ci fakt nebola vtedy na 9DC co som ti pisala, ako boli ma trochu vaječník lavý ale to len tak sem tam ale hlien nikde tak ja neviem že co vlastne

@mirkamirkaa
@misha1986 ahojte, tak ja sa stale viac a viac uistujem ze tentokrat to zase nevyslo, mam taky pocit ze nic z toho tento mesiac...mam pocit ze ani ovulka nebola....teda neviem kedy bola a ci vobec....nevadi 😉 vy sa ako citite dievcence?