Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@adulka25 nerob, to je este malo, aj my sa snažime este malo,nad drámou rozmyslaj ked sa budete snazit 2 roky podla mna,ale mne dokina povedala,že ked neotehotniem do pol roka mam prist a nastavi ma na lieky lebo ja nemam aj pravidelnu MS
@mirkamirkaa No veď jasné, zatiaľ to beriem s rezervou, aj keď už ma to kus za tie dva mesiace sklamalo, ale tak ja to nechávam čisto na náhodu a prírodu, vôbec nič neužívam ani si nijako nič nesledujem a tiež ak do nejakého pol roka neotehotniem, tak asi pôjdem k doktorke, nech ma vyšetrí, lebo som ešte mladá a menštruáciu mám pravidelnú, tak by to hádam nemal byť až taký problém no neviem. A vám teda držím pršteky nech ste čo najskôr dva v jednom 🙂 🙂
@dasiacik Drahá pevne verim ze nedojde 😀
@tanickaskorokubikova
@dasiacik babule ja som aj nervozna aj sa bojim zajtrajsieho vysetrenia 😉
@moonica aaale klud 😀 sak prides tam uvidis dve fazulky na monitore dostanes taky prijemny sok a ides domov Dva krat taka sttastna ako si tam isla 😀 😀
@tanickaskorokubikova oooj to niee 😀 to mi toto nehovor.som ti srdco poslala inac dnes poobede :d
mrska uspesne za nami, ovu testy nakupene a zaciname znova snazilkovat 🙂
@moonica dakujem krasne 😉 ale som bola na nete len na mobile a tam neviem velmi posielat dalej 😀 😀
@moonica Inak láskykvet aby si si nemyslela že som zabudla 😉 celý deň som na teba myslela ale napísať som ti chcela až v kľude z domu 😉 Tákže prajem ti zo srdiečka len a len to najlepšie, nech ste zdravučký aj ty aj bábatko, nech ťa mužíček počúva a nech si stále šťastná 😉 cmuuuuuuuk
@mirkamirkaa ahoj Mirka, čítala som si čo ste písali, ja by som už po roku hisáčila že sa niečo deje asi akos a poznám, a to je fajn keď doktorka povie že po pol roku, moj doktor je za tým že rok, ale podľa mňa ak sa nezadarí po pol roku najneskôr trebaspraviť dáke testy. Ja sa neviem dočkať ďalšieho aktívneho snažilkovania, dnes som iba 8DC takže to je ešte skoro od takého 14DC začnem robiť ovu testy, ale dnes ma strašne bolia vaječníky :(
@tanickaskorokubikova ty si zlata :*:* Dakujem velmi pekne ♡♥
@dasiacik
@tanickaskorokubikova dasenocka dakujem velmi pekne, ozvem sa vam ked budem vybavena, asi okolo 10? 🙂 nie som na cas objednana , ale mali by ma vziat dnu hned ked pridem 🙂
@misha1986 no nejak som si to blbo naplanovala...ked som sa k nej objednavala, tak som neratala s tym, ze uz budem tehu 🙂) takze preventivku mi nerobila, len mi urobila ultrazvuk, ale este nic nevidela, sak sa ani necudujem. Ale vraj vsetko je ok, hlavne klidec a pohodicka a buduci stredu idem na kontrolu, ze uz by malo byt vidno vsetko to co potrebuje vidiet 🙂 Takze sa setrim, som trochu chora, tak som dnes ostala doma, lebo vcera vecer som bola uplne slaba. Tak nejdem riskovat.
A ty si teda, ktory den po OVU...ci tazko povedat podla tych tvojich testov? 🙂 To je asi dobre znamenie, ked ta boli prsia. Bolievaju ta aj pred mrchou? Vyzera to nadejne aj s tym pichanim 🙂
@hannah_ ale bola si to je hlavné a o týždeň to bude krajšie 😉 chorá si, či slabosť z tehu??? no veru neviem podla testov som 3 den po ovu , prsia ma bolievajú pred mrchou ale len sem tam ich teraz cítim, mna bolia prisa asi celý cyklus 😝 no nechápala som to pichanie a k tomu na lavej strane.....no nechám sa prekvapiť, inak mi nič nie je
@misha1986
@rica1
@moonica
@tanickaskorokubikova Cawte babeny tak ako ?
@mirkamirkaa cawo ale neviem len čakať treba a ty???
Ahojte... my sme sa snažili od mája, minulý mesiac sa konečne podarilo a neuveriteľne sme sa tešili... ale skončilo to potratom ☹ ☹ ☹ takže začíname zase odznova.
@stella6 ahoj moja, hlavu hore, my sa snazime tiez od juna, minuly mesiac tiez pozitivny testik a nakoniec mikropotrat... ale ideme dalej 🙂 ked sa zadarilo, zadari sa predsa aj druhy krat... 🙂
mňa láka objednať si ten gel na podporu počatia , aky máte na to názor?
@rica1 ja som citala, ze to nie je bohvieco... aj tu na modrom konikovi je nejake forum o tom... tiez som nad tym uvazovala, ale po precitani toho som si to rozmyslela... 🙂
@rica1 https://www.modrykonik.cz/diskuse/ideme-na-to/v...
podla mna skus radsej pred ovulkou pit veeela grepoveho dzusu, to by malo zvysit mnozstvo plodneho hlieniku 🙂
@lienka19881 no lebo npr keď sú alebo teda by mali byť akože tie plodné dni tak nie vždy mám chuť na sex a proste keď to ide viacmenej na sucho strašne ťažko sa mi dostáva do nálady. a ten grepový dzús to je odkiaľ skúsenosť?

@mirkamirkaa my od novembra a tiež zatiaľ nič, ale tak snáď to bude čoskoro, zatiaľ z toho nerobím nejakú drámu 🙂 🙂