icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
11. dec 2012

@misha1986 ja som v pohode, už mam biely vytok aspon vcera a rano som ho mala tak fakt neviem kedy bola ovu, a pri sexe ma vcera bolel pravy vaječník ale potom preco bol biely vytok?to nebola ovu ?

lienka19881
11. dec 2012

@rica1 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/soldi/clanok...
a mam to odskusane aj sama na sebe, tento cyklus som to skusila prvy krat, a drahy sa ma po sexikovani spytal, ze ci sme pouzili nejaky lubrikacny gel, a ja ze nie, ze preco... a on ze tam bolo tak klzko ze sa mu zdalo ze hej 😅 takze mne to celkom pomaha... a kedze grepy mam rada, ani mi to nevadi, ze ho pijem 🙂

dasiacik
11. dec 2012

@tanickaskorokubikova
Kocka,si tu? 🙂 Ja mam normalne tusaka,ze Tebe to
teraz vyjde 😀

dasiacik
11. dec 2012

@mirkamirkaa
Ja mam po ovu tiez biely vytok 🙂

rica1
11. dec 2012

@lienka19881 no tak kúpim dnes grepový ja ho mám rada, som schopná ho vypiť na posedenie celý. je tažké sa na to nesústrediť :(

rica1
11. dec 2012

@mirkamirkaa aj ja mávam po ovu biely výtok

stella6
11. dec 2012

@lienka19881 tak sme na tom skoro rovnako. Koľko budete čakať? Alebo nečakáte?

moonica
11. dec 2012

Babulky takze ma 5milimetrov a uz bilo srdiecko 🙂

dasiacik
11. dec 2012

@rica1
Tiez zacinam s dzusikom 😀

moonica
11. dec 2012
lienka19881
11. dec 2012

@rica1 ja to po polroku snazenia uz beriem tak s rezervou... proste ked to bude mat prist tak to pride... 🙂 netreba to riesit az tak aby sa cely zivot tocil len okolo toho a aby sa tvoj mesiac rozdil na plodne dni a cakanie ci sa zadarilo... treba si zatial uzivat veci ktore mozes robit kym babo nemas... 🙂 ja to aspon beriem takto 🙂

dasiacik
11. dec 2012

@moonica
Juuuuuuuuuuuj!!! 😀 Tak sa tesim,to je krasne! 😀
Az mi slzicka vybehla! 🙂 Gratulujeeeem!!!Davaj na
seba pozor! 🙂

rica1
11. dec 2012

@dasiacik Dáška a ovu čakáš kedy?
Inak ja som nad tým teraz rozmýšľala, my to robíme vždy iba večer , ale to je asi chyba mali by sme skúsiť asi aj cez den

dasiacik
11. dec 2012

@moonica
Je to brutal,som fakt stastna s Tebou! 😀

dasiacik
11. dec 2012

@rica1
No,najskor mrcha zajtra a ovu tak cca.o 14 dni 😀

t1na
11. dec 2012

@moonica krasne 😉

rica1
11. dec 2012

@dasiacik aha , lebo som čítala že to stačí tak 5 dní predtým ? no neviem ja si ho dnes tiež kúpim ale už cez víkend som vypila celoú krabicu a som aj dlho bola v obchode kým som vybrala že ktorý sa mi páči 🙂 lebo kto vie ktorý je ako kvalitný, každopádne bio som nenašla

t1na
11. dec 2012

@misha1986 ahoj rozmyslam nad tym ze ked to teraz nevyjde zacnem robit ovu testy..ty si myslim ze zacala nie?a ako sa ti to pozdava?

moonica
11. dec 2012

@dasiacik dakujem veeeelmi pekne 🙂

mirkamirkaa
11. dec 2012

@rica1 Baby kde vy kupujete 100percentny grepovy dzus u nas v Sobranciach som ho este nevidela neviem co to ma byt

mirkamirkaa
11. dec 2012

@moonica moooooon super teším sa s tebou

misha1986
11. dec 2012

@t1na moja ale vyjde nám to!! áno robila, bo fakt nevieš kedy je tá ovu......myslím že sa dá na ne spolahnúť 😉

misha1986
11. dec 2012

@moonica jeeeeej krásne aký malilinký život tam bije už 😉

rica1
11. dec 2012

@mirkamirkaa Mirka, no ja som ho kúpila normálne v bille, mali všeliaké a bolo tam originál napísané že pink lebo ešte je aj červený alebo to je to isté??

mirkamirkaa
11. dec 2012

@rica1 joj my v Sobranciach mame len Lidl a tam som hladala a nebolo tam takeho dzusu a vo Freshy nevies ci je?

t1na
11. dec 2012

@misha1986 a kde si si kupila a za kolko?ake su dobre?

misha1986
11. dec 2012

@t1na máš v IP 😀 prvé som si kúpila v Dr. Max predictor fertility posledné čo mali mi dali a drahé 7Ks za 10,80€ ale tak použila som všetky a akurát ten posledný mi ukázal najsilnejšiu čiarku na 23DC a to som už myslela že je po ovu, neverila som vlastným očiam vtedy tak v ten večer sme šupli na to, mužíček nevedel ale ja áno 😀

rica1
11. dec 2012

@mirkamirkaa a dáke iné mesto nieje poblíž? že by si si nakúpila do zásoby?, ja mám dnes už po krámoch ale teda som iba 7DC a brucho ma bolí ako keby som tie krámy stále mala ja neviem :(

mirkamirkaa
11. dec 2012

@rica1 musim ist do susedneho mesta a kupit si cely karton a pit ho lebo moj hlien to je už na zaplakanie by som povedala u mna

lienka19881
11. dec 2012

@stella6 no mne povedal lekar ze nemusim cakat, vajicko odislo s meskajucou a silnejsou ms... takze mozeme kludne pokracovat v snazeni... vy musite cakat?