Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica jééééééj fazuliačik 😀 😀 😀 jeeežiš a už bilo srdiečko??? aký to bol pocit??? normalne mam až husiu kožu 😉 to muselo byť krásne :-*
@lienka19881 tak to je super že nemusíš čakať 🙂. Teraz vám to už určite výjde 🙂
Ja ešte stále neviem... ešte ma čakajú nejaké vyšetrenia keďže som to mala trochu komplikovanejšie... najprv si mysleli že je to mimomaternicové a nakoniec to samo odišlo... som za posledné tri týždne pochodila viac lekárov ako za celý život 😖
@dasiacik dobre, dobre 😀 😀 všetky by ste mohli mať takého tušáka a ešte by ste mohli mať všetky aj pravdu 😀 😀 😀
@mirkamirkaa serwus kočka 😀 😀 ja pohodička 😀 nič nové a ty ? roboty nad hlavu ale zachvíľu pojdem na kávičku posediet tak v klude počítam čo noveho tu 🙂
@rica1 moja ja ho mam riedky ako voda, minuly mesiac som mala trochu natahovaci,ale pamätam sa ked som v januari vysadila ATK tak som ho mala kazdy cyklus do juna taky husty, že ked som cikala tak spadol do wecka a bolesti nenormalne to som vedela že je ovu,a potom som nemala MS do augusta len s vyvolavackou prisla a od vtedy nemam taky hlien ale bolesti hej tak ja neviem
@tanickaskorokubikova ja tiež nic nove v pohode, moooon nam dala pekné foto vsak? sa tešíme s nou všetci
@mirkamirkaa nooo ja sa teším straaaašne 🙂 skoro ako keby to moje bolo 😀 😀 šak aj ked som videla jej test tak sa mi až srdce rozbuchalo 🙂 čo inokedy ked vidim dakoho test tak sa síce poteším aj pogratulujem ale toto bolo také bližšie 😀 😀 😀 aj tvoj ked uvidím tak sa mi srdce rozbúcha 😀 😀
@stella6 to ti verim ☹ a drzim palce aby bolo vsetko v poriadku a mohli ste sa zacat tiez snazit 🙂 a neboj, to ze si bola tehu znamena, ze je u vas vsetko v poriadku, len sa treba trafit do toho spravneho casu a sup, hned budes tehu znovu 🙂 a potom sa tam uz fazulka poriadne uhniezdi 🙂 ja to tiez tak beriem... lebo som sa uz zacala bat, ze ked sa snazime pol roka a stale nic, tak ze ci nebude niekde nejaky problem... ale doktor mi po tomto mikropotrate povedal, ze sa stava casto, ani o tom zena nemusi vediet a ze je to dobre znamenie, lebo spermijka sa dostala az k vajicku, takze by malo byt vsetko ok 🙂 nabuduce to uz vyjde 🙂
Kočky, pridám sa k vám - môžem??
@mirkamirkaa no presne takto som to mala aj ja a teraz už iba viacmenej taký vodový tak som zvedavá na tento mesiac . že čo to má byť ale tým padaním do wecka tiež a teraz to už tak nemám.
@tanickaskorokubikova aj ja tvoj ked uvidim tak sa budem veeeeeeelmi tešiť, este mas vela cakania aby si vedela na com si?
@galaxy ahoj a vitaj medzi nami
@rica1 neviem co to ma znamenat mali sme sa sanžit vtedy a urcite by to vyslo
@mirkamirkaa ani nie 🙂 asi desať dní 😉
@misha1986 podľa mňa aj 16 aj 23 sú masaker 🙂 a nie si nahodou už tehu? lebo 16 su podla mna rovnako silné a potom slabnú a 23 zase...
@tanickaskorokubikova bilo ale ja som to nepocula.. doktor sa ponahlal povedal ze on to vidi ale ja by som to este nevidela tak mi dal foto.... a pocit ja ani neviem kebyze to vidim alebo pocujem 🙂 odflakol ma bolo v cakarni velmi vela ludi, vela zien co mali problemy ze zacali krvacat
@moonica jaaaj škoda :( a tehu príznaky už máš?
@tanickaskorokubikova boze mne este asi mozno aj 15-18
@tanickaskorokubikova a co su tehu priznaky ? 🙂 bolia ma moc prsia a som dost unavena , to staci :D
@mirkamirkaa šak to je v podstate jedno kolko dní, záleží od toho ako to berieme 😉 ja som tento mesiac viac menej v klude lebo monika ma presvečila že teno mesiac budem tak jej verím a som v klídku 😀 😀

@mirkamirkaa máš ho málo? inak ja čo si pamätám som ho mávala tiež viac ako teraz a to zrovna keď sme sa začali snažiť