Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli pekne ako zajačiky a potom aj tak ostaň aby to šlo smerom dole a presne ako hovori doki tiež bruškom dole len vytrč zadoček alebo si niečo polož
@purina12345 : ok, vyskusame, mm sa isto potesi 🙂 🙂
dobryyyy vecer priatelia 😀 zacala som odpocitavanie: uz len 8krat do prace a mam 17dniiii volno
uz len 7krat sa vyspim a urobim prvy test
uz len 12dni a pride Jezisko
🙂
@delideli kedysi pradávno mi jedna sestrina kolegyňa hovorila že má obrátenú maternicu a bez problémov tri deti porodila, určite sa aj vám podarí 😎
@palculienka2011 no paráááááááááááda 😀 😀 tiež chcem 17 dní voľno...,..
@fifitko25 kto umiii, ten umiii 😀 😀 😀 😀 jedna (asi jedina) vyhoda prace v skolstve 😎
aha a este moj graf, ale ja si aj tak myslim, ze ovu som mala na 14-15dc, beee 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e
baby inac hentaka vysoka teplota, to je ok? Sak ja mam normalne horucku 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte, mozem sa k vam pridat? my sa snazime uz 3 mesiace a stale nic. beriem druhy mesiac femibion 800 a prvy mesiac som brala calibrum baby plan. Mávam bolestivú ovuláciu a tento mesiac som ani len necitila kedy bola a ani podla hlienika som to nezistila. tak neviem co sa deje. toto sa mi este nestalo. Moze sa stat ze by som necitila a ani nevedela rozonat ovulaciu ked mam pravidelnu menstruaciu? lebo posledne roky to bolo trapenie ako pri menstruacii.
@lucecita to je v poho, ja akurat tlacim zemlu so syrom a sunkou a k tomu broskynovu detsku vyzivu 😀 😀 😀
@anett6212 jasnacka ze moze, my odkedy sa snazime, tak naopak brutaaaaalne bolesti vajecnikov a hlien kde nic tu nic, co inokedy na kilaaa 😀 😀
@palculienka2011 a nie si tehotná? kamoška je v druhom mesiaci a ma vysokú teplotu stále
@anett6212 inac ahoj...a cit sa ako doma, ak vieme, tak poradime, pomozeme, povzbudime, co je treba 😀 a este mi napadlo, ze je moznost, ze si ovulu ani nemala (zdrava zena ma v roku priemerne dva anovulacne cykly, ci tvoj pripad tazko povedat) nemerias ti teplotu alebo nepouzivas ovu testy?
@anett6212 tazko povedat, este je na testovanie moc skoro, mrcha ma dojst az v nedelu/pondelok
@palculienka2011 mňaaaaaaaam, detská výživa...zajtra nabehnem do obchodu a kúpim si ju 😀 😀 😀
@palculienka2011 nie nemeriam a ani nepoužívam ovu testy. rozmýšľam nad alchemilkovým čajom či by som ho nezačala piť a zaujalima tie ľanové semienka tak neviem. neviemsa rozhodnúť 🙂
@palculienka2011 tak mi potom daj vediet ze co. drzim palce aby ti to vyslo. 🙂
@lucecita ja som sa trepala tiez specialne kvoli nej do obchodu a ako na just som ju nevedela najst, som uz nervy chytala, ale samozrejme, ze som sa nespytala predavaciek, lebo mam z toho fobiu, ale po 20minutach bola moja 😀 😀 😀
@anett6212 alchemilka je super, tiez ju pijem, ale to len do ovuly sa pije a semiacka kludne skus, ale to chce silny zaludok 😝 😝 ale ak ti nevadi pit sliz, je to ooook 😀 😀 😀 😀 ja este beriem kys. listovu a skusala som na ovu hlien grepovy dzus, ale zeby to daco urobilo, ee
@anett6212 ale mozno by si mohla skusit aspon merat teplotu alebo ovu testy alebo oboje naraz, ked si si neni ista ovulou
@palculienka2011 a berieš nejaké vitamíny kyselinu listovu alebo nieco podobné? Ja osm bola pred 3 týždňami u lekára a vravel že som zdravá tak sa vraj máme len snažiť
@fifitko25 este nie,teraz ak pride mrcha mam zacat uzivat clostyl.a potom ist na kontrolu. teraz mi doki sledoval vajicko,tak dal datum,ze 1 decembra sa mame snazit,tak sme sa snazili uz den predtym a aj v ten den a potom cez vikend. vcera som si robila test,lebo som to uz nevydrzala a nic.som z toho sklamana ☹ ☹ ☹
@palculienka2011 grepový džús? to som nepočula ešte tak ho vyskusam radsej ako tie semiacka a caj si idem kupit teraz. takze caj sa pije len do ovulacie myslela som si ze stale cele obdobie

@purina12345 : drzim palce pri snazeni..este sa spytam na tu polohu co si pisala pri mojej zaklonenej maternici,lebo neviem,ci som ju pochopila- pri snazeni v predklone na kolenach a potom podlozit vankus?lebo ten gynekolog pisal,ze po snazeni na brucho..tak som z toho jelen.. 🙂 😖 🙂