Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova si mi vratila srdenko? 🙂
http://najmama.aktuality.sk/clanok/231985/dnes-...
Baby - tak bud, alebo, ci ako? 😝
@moonica ale doobeda tu budeš nie? a šak ty aj v prácičke možeš ne? inak kedy ťa začalo bolieť bruško lebo mňa boli tak divne ale neni to skoro??? áno vrátila 😀
@lenkafurindova no jasne dneska sexujeme všetky 🙂
Dnes sa vsetko rozhodne 😀 Ale,brucho ma uz statocne
boli,aj krize,takze je to asi otazka uz len par hodin 😀
@misha1986 no to ja len tak dedukujem,že bude. uvidím,ako výjde dnešný deň.
a prečo každý druhý. Tiež som to počula,ale neviem prečo.Veď nám to tak aj vychádza celý cyklus- každý druhý,niekedy každý, no najviac tretí. 😒 Tak uvidíme. Mám síce tento cyklus dobrý pocit,ale možno klamlivý. 😨
@mirkamirkaa ťažko povedať že či by to aj vtedy vyšlo, šak ešte počkáme a uvidíme ako to dopadne. Len by ma proste zaújamlo prečo nastala tá zmena
@lenkafurindova tak to som si splnila uvidíme aj keď som len 8DC takže to by bola aká náhoda
@dasiacik ale ved aj ked si tehu sa citis mrchovo! A este silnejsie mrchovo ! 🙂 hlas sa pocas dna !
@tanickaskorokubikova jasne budem ja len tak, ze si sa pytala co budeme dnes robit, tak budem v tej hnusnej robote ☹mna brusko pichalo hmmm cca 10DPO
Nedavam ale ja som sa tak citila ovela viac na ms ako kedykolvek pred tym...
@dasiacik ja hlienik ani nemávam. skôr taký vodnatý - občas. Ale počas ovu ma 3 dni neskutočne bolia kríže, zatial ma tam len tak pichá jemne- občas. Ale ja si tak hovorím,že je jedno kedy bude.hlavne že bude. Minulý cyklus so mala na 26 DC,ale hlavne že bola 🙂
A koľko snažilujete?
ahojte snazilky. moje trapenie s bolestou brucha stale pokracuje, uz je to mesiac. stale som aj nafuknuta aj ked som listovku uz vysadila... o tyzden som objednana k lekarovi, uz som z toho naozaj nestastna. len velmi dufam ze vsetko je v poriadku a je to len nejaka zvlastna reakcia na vysadenie HAK... dnes som si aj robila test ale samozrejme negativny... nemali ste niektora nieco podobne? mam obavy co so mnou moze byt....
@misha1986 som druhy cyklus po vysadeni. prve dva tyzdne po vysadeni boli ok, nic ma nebolelo, vsetko v pohode. potom ma zacalo boliet brucho - pripisovala som to moznej ovulacii a celkovemu "startovaniu" 🙂 medzitym som uz aj dostala MS, krvacala som len 2-3 dni, potom uz len spinenie. ale bolest brucha sa ma stale drzi....
@misena01 jáááááj no mna bolelo prvý mesiac všetko akoby mi šla vypadnúť maternica, mrcha prišla trvala 5 dní, teraz som tiež druhý cyklus po vysadení tak uvidíme. bola som aj u dokiho nech ma kukne či je všetko ok po vysadení antiky, malo by byť, tak skús zájsť k dokimu. dnes si kolky DC? a ako ťa bolí brucho

@tanickaskorokubikova
@dasiacik ja som dnes nebola v praci, som si dala volno 🙂 a zajtra robim uplne ze najhorsie ako sa da od 14:30 do 22:45 ☹