icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moonica
11. dec 2012

@tanickaskorokubikova
@dasiacik ja som dnes nebola v praci, som si dala volno 🙂 a zajtra robim uplne ze najhorsie ako sa da od 14:30 do 22:45 ☹

moonica
11. dec 2012

@tanickaskorokubikova si mi vratila srdenko? 🙂

lenkafurindova
11. dec 2012

http://najmama.aktuality.sk/clanok/231985/dnes-...

Baby - tak bud, alebo, ci ako? 😝

tanickaskorokubikova
11. dec 2012

@moonica ale doobeda tu budeš nie? a šak ty aj v prácičke možeš ne? inak kedy ťa začalo bolieť bruško lebo mňa boli tak divne ale neni to skoro??? áno vrátila 😀

tanickaskorokubikova
11. dec 2012

@lenkafurindova no jasne dneska sexujeme všetky 🙂

misha1986
12. dec 2012

@galaxy len pekne testuj, nooooooooo víkend vyzerá dobre tak sa snažilkujte ale nie každý deň!!! ale každý druhý, mne to doki prizvukaoval, ja som 5DPO podla toho ovu na 23DC

dasiacik
12. dec 2012

Dnes sa vsetko rozhodne 😀 Ale,brucho ma uz statocne
boli,aj krize,takze je to asi otazka uz len par hodin 😀

galaxy
12. dec 2012

@misha1986 no to ja len tak dedukujem,že bude. uvidím,ako výjde dnešný deň.
a prečo každý druhý. Tiež som to počula,ale neviem prečo.Veď nám to tak aj vychádza celý cyklus- každý druhý,niekedy každý, no najviac tretí. 😒 Tak uvidíme. Mám síce tento cyklus dobrý pocit,ale možno klamlivý. 😨

galaxy
12. dec 2012

@dasiacik si tehu?

dasiacik
12. dec 2012

@galaxy
Nieee 😀 Dnes mam dostat mrchu 🙂

galaxy
12. dec 2012

@dasiacik jaaaaaaaaaaaj a myslíš,že príde?

rica1
12. dec 2012

@mirkamirkaa ťažko povedať že či by to aj vtedy vyšlo, šak ešte počkáme a uvidíme ako to dopadne. Len by ma proste zaújamlo prečo nastala tá zmena

dasiacik
12. dec 2012

@galaxy
Urcite hej 😀 A ty si ako na tom? 🙂

galaxy
12. dec 2012

@dasiacik určite??? ale nechceš aby prišla,či? (nie som v obraze moc ) 🙂 no ja som v čase kedy netrpezlivo čakám na ovu 😉 som teraz 14 DC, mám ms nepravidelnú,tak som zvedavá. Robím aj testy, síce sú divné,ale tak uvidíme 🙂

rica1
12. dec 2012

@lenkafurindova tak to som si splnila uvidíme aj keď som len 8DC takže to by bola aká náhoda

dasiacik
12. dec 2012

@galaxy
Jasneee,ze nechcem,aby prisla 😀 Ale,citim sa uplne
mrchovo,takze nic tento mesiac.A hlienik mas?

moonica
12. dec 2012

@dasiacik ale ved aj ked si tehu sa citis mrchovo! A este silnejsie mrchovo ! 🙂 hlas sa pocas dna !
@tanickaskorokubikova jasne budem ja len tak, ze si sa pytala co budeme dnes robit, tak budem v tej hnusnej robote ☹mna brusko pichalo hmmm cca 10DPO

dasiacik
12. dec 2012

@moonica
Nedavaj mi falosne nadeje,cicaaaa 😀

moonica
12. dec 2012

Nedavam ale ja som sa tak citila ovela viac na ms ako kedykolvek pred tym...

galaxy
12. dec 2012

@dasiacik ja hlienik ani nemávam. skôr taký vodnatý - občas. Ale počas ovu ma 3 dni neskutočne bolia kríže, zatial ma tam len tak pichá jemne- občas. Ale ja si tak hovorím,že je jedno kedy bude.hlavne že bude. Minulý cyklus so mala na 26 DC,ale hlavne že bola 🙂
A koľko snažilujete?

misha1986
12. dec 2012

@galaxy preto aby spermijky stihli dozrieť, treba to tak dodržiavať- prizvukoval mi to!!!! a ovu testíky rob 😀

galaxy
12. dec 2012

@misha1986 no dajme tomu - ovu mi dá vedieť keď ma začnú bolieť kríže-to je cca 3 dni a čo ak 1deň nebudeme - 2. budeme 3. nebudeme alebo opačne a čo ak akurát vtedy bude ovu keď mi nebudeme

misha1986
12. dec 2012

@galaxy aj mna vtedyy bolia kríže A aj vaječník, to nevadí spermijky si počkajú na vajko a vajko do 24-48 hod. je schopné oplodnenia tak to stíhate 😀

dasiacik
12. dec 2012

@galaxy
To som este ani nepocula,ze bolua krize pri ovu.
Skor vajecnik,brucho a tak.No,my 5 mesiacov 😀
A vy?

galaxy
12. dec 2012

@misha1986 no duúfam, 😀

galaxy
12. dec 2012

@dasiacik noo-3 dni ale jak koňa 😔 no my len 1. meisac 🙂

misena01
12. dec 2012

ahojte snazilky. moje trapenie s bolestou brucha stale pokracuje, uz je to mesiac. stale som aj nafuknuta aj ked som listovku uz vysadila... o tyzden som objednana k lekarovi, uz som z toho naozaj nestastna. len velmi dufam ze vsetko je v poriadku a je to len nejaka zvlastna reakcia na vysadenie HAK... dnes som si aj robila test ale samozrejme negativny... nemali ste niektora nieco podobne? mam obavy co so mnou moze byt....

misha1986
12. dec 2012

@misena01 ahooooooooj a kedy si vysadila a ako ťa bolí brucho??? mna tiež bolelo po vysadení mesiac ale teraz už nie

misena01
12. dec 2012

@misha1986 som druhy cyklus po vysadeni. prve dva tyzdne po vysadeni boli ok, nic ma nebolelo, vsetko v pohode. potom ma zacalo boliet brucho - pripisovala som to moznej ovulacii a celkovemu "startovaniu" 🙂 medzitym som uz aj dostala MS, krvacala som len 2-3 dni, potom uz len spinenie. ale bolest brucha sa ma stale drzi....

misha1986
12. dec 2012

@misena01 jáááááj no mna bolelo prvý mesiac všetko akoby mi šla vypadnúť maternica, mrcha prišla trvala 5 dní, teraz som tiež druhý cyklus po vysadení tak uvidíme. bola som aj u dokiho nech ma kukne či je všetko ok po vysadení antiky, malo by byť, tak skús zájsť k dokimu. dnes si kolky DC? a ako ťa bolí brucho