Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa
@misha1986 ahojte takze vcera vecer prisla mrcha, na jednej strane som bola sklamana ale to len chvilku potom ma to preslo, som vlastne rada ze moj cyklus je zase v norme, aj ked vcera bol iba 27DC ale lepsie ako 32DC, uz len teraz zistit kedy je ovulka a myslim ze to vyjde, drzim palce dievcata nech je tento mesiac pre vas vitazny 😉
@t1na moja netáraj tak skoro??? no veru už sa ti upravuje, tak budeš mať ovu asi skor- no skús podla ovu testov zitiť a snažiť sa vtedy. ja neviem či bude víťazný skor NIE ako áno, len to čakanie je hroznéééééééééé, ešte aj cyklus dlhýýýý. ty berieš tie kvapky??? ja len listovku
@galaxy no mam nepravidelnu MS teraz posledné cykly mam 35dnove tak neviem ci je to pravidelna alebo nepravidelna
@dasiacik neni to vela ja viem este je to v norme 3 mesiace teraz 4 zaciname
@moonica akože som bola nasrata,že som sa tak bala a nakoniec to bolo v pohode aj ked to bol hlboky kaz on ma taku vrtačku super,že ju vobec nepocut a chladi perfektne ten zub takže to nebolelo. inak nemam žiedny další kaz takže sa nemusim už bat, preventívka urobena tak mam na rok pokoj.
@mirkamirkaa no ak ju máš stále takto,tak si myslím,že je to pravidlené. to by si mala mať ovu cca niečo málo na 20DC ?
nie?
@misha1986 ale to nemôžme mať pocit či to vyšlo alebo nie ja si nemyslím že rozpoznáme hneď krátko potom že či to vyšlo alebo nie, proste uvidíme, ja keď som čakala na výsledokminulý mesiac všetko ma viac bavilo keď som zistila že to nevyšlo to už bolo za o inom 😠 ale teraz sa zas teším na ovu a potom na to čakanie aj keď ho neznášam ale tak je to pekné to čakanie na výsledok 🙂 no ja som prípad ako Mirkamirkaa lebo mala som pravidelnú a posledné kráty meškáva teraz som mala 33DC, ale mám ich doma 8KS tak začnem ale ešte nemám hlien
@t1na tak vidis aspon to pozitivum,že mas na 27DC ale ja bože mam stale na 35DC a vyssie takže som na tom horšie ako ty ,
@galaxy no včera bol 18DC a bolel ma pravy vaječnik a predvcerom pri sexe tiež tak sna dto bola ovu
Baby vcera som si kupila grepovy džus s vapnikom a horčikom ale ten džus neni 100% to je zle? ci mozem pit aj taky? neviete?
áno,tak o dva týždne sa dovzvieš,držím palečky 🙂
@mirkamirkaa ja by som skôr pila ten 100% ale skú zatiaľ tento a keď natrafíš na 100% tak kúp ten, ja som našla že 100% bez farbív a kozervantov tak som zvedavá a stál iba 1,19 značka Hello
@mirkamirkaa
A mala si aj hlien vcera a predvcerom? 😀
@moonica @tanickaskorokubikova
Kde ste,fesandy? 😀 Ja to mam uz,uz 😀
@dasiacik
@tanickaskorokubikova ja som tu ! 🙂 co mas uz uz?
@rica1 neviem ale tie nase sobrance su asi zaopadaKOV KED TO TU NEMAju
@dasiacik riedky číry
ja mám už dnes biely výtok 😝
@misha1986
@tanickaskorokubikova no čo baby ako sa mate dneska?

@hannah_ ahoj moja ako sa dnes cítiš???