icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

misha1986
12. dec 2012

@hannah_ ahoj moja ako sa dnes cítiš???

t1na
12. dec 2012

@mirkamirkaa
@misha1986 ahojte takze vcera vecer prisla mrcha, na jednej strane som bola sklamana ale to len chvilku potom ma to preslo, som vlastne rada ze moj cyklus je zase v norme, aj ked vcera bol iba 27DC ale lepsie ako 32DC, uz len teraz zistit kedy je ovulka a myslim ze to vyjde, drzim palce dievcata nech je tento mesiac pre vas vitazny 😉

misha1986
12. dec 2012

@t1na moja netáraj tak skoro??? no veru už sa ti upravuje, tak budeš mať ovu asi skor- no skús podla ovu testov zitiť a snažiť sa vtedy. ja neviem či bude víťazný skor NIE ako áno, len to čakanie je hroznéééééééééé, ešte aj cyklus dlhýýýý. ty berieš tie kvapky??? ja len listovku

t1na
12. dec 2012

@misha1986 nie uz iba alchemilku pijem, skusim tie ovu testy, uvidime ze co z toho bude

t1na
12. dec 2012

@misha1986 kedy si zacala robit ovu testy? od ktoreho DC?

hannah_
12. dec 2012

@misha1986 ahoj moja, dnes uz lepsie, vcera som oddychovala doma, dnes uz som v praci. Urobila som dalsi testik a ciarocka silnie 🙂
A ty sa ako citis?

misha1986
12. dec 2012

@t1na ak príde mrcha aj ja skúsim tú alchemilku 😉 no ja mám dlhší cyklus tak mi stačilo od 16DC, ale ty skús od 10DC 😉 moja už ti to vyjde a sexík každý druhý deň!!!!

misha1986
12. dec 2012

@hannah_ ja všelijako, včera mi bola zima, dnes ma žalúdok bolí nejak mije špatne od neho 😝

rica1
12. dec 2012

@misha1986 držím palce Miška🙂
ja som dnes 10DC tak zeby som začala tie ovutesty robiť aj ja už neviem, zas nechce sa mi ich mínať len tak :(

mirkamirkaa
12. dec 2012

@galaxy no mam nepravidelnu MS teraz posledné cykly mam 35dnove tak neviem ci je to pravidelna alebo nepravidelna

mirkamirkaa
12. dec 2012

@dasiacik neni to vela ja viem este je to v norme 3 mesiace teraz 4 zaciname

misha1986
12. dec 2012

@rica1 moja ak máš cyklus 28 tak začni! inak baba pod nickom lauritka tu na modrom konovi predavá lacno ovu testy kus za 0,40€ ak by si chcela na druhý den ich máš doma, len jej napíš, ja nemám pocit žeby mi to vyšlo

mirkamirkaa
12. dec 2012

@moonica akože som bola nasrata,že som sa tak bala a nakoniec to bolo v pohode aj ked to bol hlboky kaz on ma taku vrtačku super,že ju vobec nepocut a chladi perfektne ten zub takže to nebolelo. inak nemam žiedny další kaz takže sa nemusim už bat, preventívka urobena tak mam na rok pokoj.

galaxy
12. dec 2012

@mirkamirkaa no ak ju máš stále takto,tak si myslím,že je to pravidlené. to by si mala mať ovu cca niečo málo na 20DC ?
nie?

rica1
12. dec 2012

@misha1986 ale to nemôžme mať pocit či to vyšlo alebo nie ja si nemyslím že rozpoznáme hneď krátko potom že či to vyšlo alebo nie, proste uvidíme, ja keď som čakala na výsledokminulý mesiac všetko ma viac bavilo keď som zistila že to nevyšlo to už bolo za o inom 😠 ale teraz sa zas teším na ovu a potom na to čakanie aj keď ho neznášam ale tak je to pekné to čakanie na výsledok 🙂 no ja som prípad ako Mirkamirkaa lebo mala som pravidelnú a posledné kráty meškáva teraz som mala 33DC, ale mám ich doma 8KS tak začnem ale ešte nemám hlien

mirkamirkaa
12. dec 2012

@t1na tak vidis aspon to pozitivum,že mas na 27DC ale ja bože mam stale na 35DC a vyssie takže som na tom horšie ako ty ,

mirkamirkaa
12. dec 2012

@galaxy no včera bol 18DC a bolel ma pravy vaječnik a predvcerom pri sexe tiež tak sna dto bola ovu

mirkamirkaa
12. dec 2012

Baby vcera som si kupila grepovy džus s vapnikom a horčikom ale ten džus neni 100% to je zle? ci mozem pit aj taky? neviete?

galaxy
12. dec 2012

áno,tak o dva týždne sa dovzvieš,držím palečky 🙂

rica1
12. dec 2012

@mirkamirkaa ja by som skôr pila ten 100% ale skú zatiaľ tento a keď natrafíš na 100% tak kúp ten, ja som našla že 100% bez farbív a kozervantov tak som zvedavá a stál iba 1,19 značka Hello

dasiacik
12. dec 2012

@mirkamirkaa
A mala si aj hlien vcera a predvcerom? 😀

dasiacik
12. dec 2012

@moonica @tanickaskorokubikova
Kde ste,fesandy? 😀 Ja to mam uz,uz 😀

moonica
12. dec 2012

@dasiacik
@tanickaskorokubikova ja som tu ! 🙂 co mas uz uz?

dasiacik
12. dec 2012

@moonica
Vsak mrchuuu 😀 Uz ma cely clovek boli,len spustit
sa akosi nechce.

mirkamirkaa
12. dec 2012

@rica1 neviem ale tie nase sobrance su asi zaopadaKOV KED TO TU NEMAju

mirkamirkaa
12. dec 2012

@dasiacik riedky číry

misha1986
12. dec 2012

@rica1 však uvidíme či to vyšlo, zatial mi nič nie je tak ako normálne..........som zvedavá aký dlhý cyklus ma čaká 😝

misha1986
12. dec 2012

ja mám už dnes biely výtok 😝

tanickaskorokubikova
12. dec 2012

@moonica
@dasiacik babulky už tu som, sme upratovali tak som nemohla dojsť skôr 😀 😀 😀

mirkamirkaa
12. dec 2012

@misha1986
@tanickaskorokubikova no čo baby ako sa mate dneska?