icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikasi
14. dec 2012

@katka2309 ahooj Kati, no co ako u vas..? co nove...? ja celkom nanic..lebo ma vcera doki trochu vystrasil s tym, ze mam maly folikul... 😒

kikasi
14. dec 2012

@zabka888 jej, ahoj moja.. to mi je straasne luto 😒, viem si predstavit ake to musi byt tazke....ale bud silna aj s mm, a mysli pozitivne..urcite to bude dobre. uz ste boli na tom spermiograme..?? mne zase vcera doki povedal, ze mam maly folikul...a nasadil mi lieky.. 😒

rica1
14. dec 2012

@kikasi ahoj, no ja podľa seba ako sa poznám tak ja by som to brať začala , podľa mňa doktor to nenasadil iba tak alebo?

kikasi
14. dec 2012

@zuzana0612 ahoj Zuzka, ako sa vam dari...? co mate nove? dlhsie som tu nebola...nejak som bola v mensej depke, ktora sa mi vcera este prehlbila po navsteve dokiho..takze take smutne obdobie 😒 . pozeram, ze aj ty mas mm mladsieho..presne ako ja...tak mame take podobne pribehy.. 😉

kikasi
14. dec 2012

@rica1 hej...mas pravdu, len som sa tak zlakla trochu a co som citala na nete, tak to moze rozhadzat cely cyklus..ja mavam pravidelnu ms, tak som trochu vystrasena. povedal, ze to preventivne nasadime...tak asi zacnem uzivat...

rica1
14. dec 2012

@kikasi ja by som začala, a uvidíš možno sa Ti aj hneď potom podarí🙂

zuzana0612
14. dec 2012

@kikasi to mi je ľúto, takéto predviačné obdobie a depka..... ja ešte nakupujem a riešim darčeky a chcem v sobotu začať niečo piecť, tak sa zamestnávam tým. určite s tými liekmi začni, keď ti ich predpísal. neboj, určite depka prejde teraz cez vianoce. ja idem na preventívku o dva mesiace, tak som tiež zvedavá, čo mi povie lekár...
no ano, som staršia. ale nejako som to neriešila nikdy. nepociťujem ten rozdiel.a to je hlavné.

zabka888
14. dec 2012

@kikasi ahoj moja, snažím sa to brať ešte v pohode zatial,ete nám nikto žiadnu konečnú správu nepovedal.. na spermiograme sme boli, vyšiel na 50 % tak som bola aj celkom spokojná, že pri tej diagnoze tam aj niečo je 😉 ale baby tu hovorili, že je to málo ☹ tak sama neviem.. 😒

erika7689
14. dec 2012

@tanickaskorokubikova Ahoj 🙂 klikla som na ten link, ale ja tam nie som :( ak ma tam pridáte budem rada...Ďakujem

tanickaskorokubikova
14. dec 2012

@erika7689 už si tam 😉

katka2309
15. dec 2012

@kikasi ahoj 🙂 u nas nove nic, som teraz 13dc, ovu testy nakupene, ale zatial sa nic nedeje, tak radsej vymyslam vianocne dary a spievam koledy 😀 a tesim sa domov, teraz to budu prve vianoce po 5tich rokoch stravene doma....mam v umysle poriadne si to uzit.....co znamena maly folikul? je to iba tento mesiac, mozno na buduci uz budes mat normalny 😉 mysli pozitivne ...drzim vsetky paste nech su dve ciarky po stromcekom.

lenuskaa33
16. dec 2012

ahojte, baby chcela som sa spýtať, v utorok mala prísť mrcha, zatial jej nie je, a tehu test mam zatial negatívny, myslíte že je ešte skoro na test?

ceresnicka1990
19. dec 2012

No baby, mam vysledky z hormonalnych testov. Velmi nizka hladina progesteronu :( takze musia nasadit duphaston... :(

christie12
19. dec 2012

ahojte baby, co nove? dlhsie som nebola v snazilkach, nejaka nova tehulka? hm? okrem moniky? co @tanickaskorokubikova ?hmmmm?

tanickaskorokubikova
19. dec 2012

@christie12 ahoj no rano robím test tak uvidím určite dám vedieť 😉

christie12
19. dec 2012

@tanickaskorokubikova super, drzim palceky nech su // samozrejme 🙂 kolky DPO si? a co @mirkamirkaa ?

tanickaskorokubikova
19. dec 2012

@christie12 no zajtra by malo byt 13DPO podla mojich výpočtov 😉

christie12
19. dec 2012

@tanickaskorokubikova to uz bude vidiet.. a ako sa citis?

tanickaskorokubikova
19. dec 2012

@christie12 ťažko povedať 😉 všeliako 😀 😀 choro, unaveno a tak 😀 😀

christie12
19. dec 2012

@tanickaskorokubikova hmmm to tak na zaciatku tehu byva 😉 drzim palce, daj rano vediet 🙂

tanickaskorokubikova
20. dec 2012

@christie12 no tak nie sme tehotny ☹

christie12
20. dec 2012

@tanickaskorokubikova ☹ a citis sa na mrchu? akym testom si testovala?

19mirka24
20. dec 2012

@tanickaskorokubikova a už si mala dostať mrchu či si tetovala pred ?? nejak sa tu stracam dlho som tu nebola a pozeram ze ste si s babami vytvorili sukromku a tak je to tu o nicom 😒

tanickaskorokubikova
20. dec 2012

@christie12
@19mirka24 práveže vobec sa necítim na mrchu, zajtra by mala dojť alebo pozajtra, mamatest som robila

19mirka24
20. dec 2012

@tanickaskorokubikova tak to ked si robila mamatest a bol negat. mrcha dojde on nezvykne klamat ... mne minuly mesiac meskala 11 dni a robila som mamatest negat. a dosla nakoniec

tanickaskorokubikova
20. dec 2012

@19mirka24 ja viem preto som si ho robila to je istota 😀 😀

chorucka
28. dec 2012

ahojte koceny 😀
@azzura
@mata_ba @kikaneu @gelinka75 @mistisa @fifitko @lucecita a spol.no mam dalsie kolo z clostilom vcera na UTZ PO z DF 19mm a LO z DF 23mm a 19mm no a kedze min. cyklus z folikov nebolo nic tak dnes to poistim pregnylom 🙂 rano som hupla na mm 😠 ze (budes musiet) este dam 1 cyklus clostil a potom si dam pauzu leb uz som posadnuta babom Drzim palceky tehulkam a paste snazilkam

kikaneu
28. dec 2012

@chorucka držím prsty nech vám tu už vyjde 😉

gelinka75
28. dec 2012

@chorucka pekne foliky, len tak dalej 🙂 aj ja drzim palce nech to uz tento mesiac vyjde

chorucka
28. dec 2012

@kikaneu
@gelinka75 dakujem tak dnes boli foliky o nieco vecie 😀 Juj ale po pregnyle asi 10minut mi bolo nejak cudne ma horucka obliala a slaba som bola jak caj a to som akurat soferovala chvala bohu to preslo Takze kedy mam mm otravovat? Inak koceny kedy by som si uz mohla testnut?