Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzana0612 ahoj Zuzka, ako sa vam dari...? co mate nove? dlhsie som tu nebola...nejak som bola v mensej depke, ktora sa mi vcera este prehlbila po navsteve dokiho..takze take smutne obdobie 😒 . pozeram, ze aj ty mas mm mladsieho..presne ako ja...tak mame take podobne pribehy.. 😉
@kikasi to mi je ľúto, takéto predviačné obdobie a depka..... ja ešte nakupujem a riešim darčeky a chcem v sobotu začať niečo piecť, tak sa zamestnávam tým. určite s tými liekmi začni, keď ti ich predpísal. neboj, určite depka prejde teraz cez vianoce. ja idem na preventívku o dva mesiace, tak som tiež zvedavá, čo mi povie lekár...
no ano, som staršia. ale nejako som to neriešila nikdy. nepociťujem ten rozdiel.a to je hlavné.
@tanickaskorokubikova Ahoj 🙂 klikla som na ten link, ale ja tam nie som :( ak ma tam pridáte budem rada...Ďakujem
@erika7689 už si tam 😉
@kikasi ahoj 🙂 u nas nove nic, som teraz 13dc, ovu testy nakupene, ale zatial sa nic nedeje, tak radsej vymyslam vianocne dary a spievam koledy 😀 a tesim sa domov, teraz to budu prve vianoce po 5tich rokoch stravene doma....mam v umysle poriadne si to uzit.....co znamena maly folikul? je to iba tento mesiac, mozno na buduci uz budes mat normalny 😉 mysli pozitivne ...drzim vsetky paste nech su dve ciarky po stromcekom.
ahojte, baby chcela som sa spýtať, v utorok mala prísť mrcha, zatial jej nie je, a tehu test mam zatial negatívny, myslíte že je ešte skoro na test?
No baby, mam vysledky z hormonalnych testov. Velmi nizka hladina progesteronu :( takze musia nasadit duphaston... :(
ahojte baby, co nove? dlhsie som nebola v snazilkach, nejaka nova tehulka? hm? okrem moniky? co @tanickaskorokubikova ?hmmmm?
@christie12 ahoj no rano robím test tak uvidím určite dám vedieť 😉
@tanickaskorokubikova super, drzim palceky nech su // samozrejme 🙂 kolky DPO si? a co @mirkamirkaa ?
@christie12 no zajtra by malo byt 13DPO podla mojich výpočtov 😉
@tanickaskorokubikova to uz bude vidiet.. a ako sa citis?
@christie12 ťažko povedať 😉 všeliako 😀 😀 choro, unaveno a tak 😀 😀
@tanickaskorokubikova hmmm to tak na zaciatku tehu byva 😉 drzim palce, daj rano vediet 🙂
@christie12 no tak nie sme tehotny ☹
@tanickaskorokubikova ☹ a citis sa na mrchu? akym testom si testovala?
@tanickaskorokubikova a už si mala dostať mrchu či si tetovala pred ?? nejak sa tu stracam dlho som tu nebola a pozeram ze ste si s babami vytvorili sukromku a tak je to tu o nicom 😒
@christie12
@19mirka24 práveže vobec sa necítim na mrchu, zajtra by mala dojť alebo pozajtra, mamatest som robila
@tanickaskorokubikova tak to ked si robila mamatest a bol negat. mrcha dojde on nezvykne klamat ... mne minuly mesiac meskala 11 dni a robila som mamatest negat. a dosla nakoniec
@19mirka24 ja viem preto som si ho robila to je istota 😀 😀
ahojte koceny 😀
@azzura
@mata_ba @kikaneu @gelinka75 @mistisa @fifitko @lucecita a spol.no mam dalsie kolo z clostilom vcera na UTZ PO z DF 19mm a LO z DF 23mm a 19mm no a kedze min. cyklus z folikov nebolo nic tak dnes to poistim pregnylom 🙂 rano som hupla na mm 😠 ze (budes musiet) este dam 1 cyklus clostil a potom si dam pauzu leb uz som posadnuta babom Drzim palceky tehulkam a paste snazilkam

@katka2309 ahooj Kati, no co ako u vas..? co nove...? ja celkom nanic..lebo ma vcera doki trochu vystrasil s tym, ze mam maly folikul... 😒