icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
28. dec 2012

@chorucka testnúť, tak o 10-12 dní 😉 a kedy otravovať manžela, to neviem 😒

chorucka
28. dec 2012

@kikaneu dakujem juj tesim sa A ty ako mojka brusko poslucha?

fifitko25
28. dec 2012

@chorucka pekne folíky 😉 z môjho 23 mm je dnes Krásne vonave bábätko 😵 držím ti palce, ale poistite aj zajtra radšej 😉 my sme tiež tak urobili po pregnyle

kikaneu
28. dec 2012

@chorucka jasné 🙂 úplne v pohodičke zatiaľ 😉 občas síce popichá, zabolí, ale stále prejde 😉

mata_ba
28. dec 2012

@chorucka ahoj.drzim paste nech ti to vyjde 🙂

mistisa
28. dec 2012

@chorucka ajoooj . No mojka dufam ze uz vam to vide 😉 ja mam teraz asi 14 DPO test biely.na 10 DPO som mala rano akoby mrchu poobede spinenie a odvtedy nic len ma bolia krize a je mi divno.akoby mala mrcha prist a stale nic☹ akoby sa nemohla rozbehnit.nechapem.a inak sa mavas ako?

lucecita
28. dec 2012

@chorucka milacik, drzim palceky, nech to tentokrat vyjde 😉

azzura
29. dec 2012

@chorucka cau, tak nech to už konečne vyjde 😉

chorucka
29. dec 2012

koceny to je parada naraz na tejto stranke cela stara zostava snaziliek @azzura @lucecita @mistisa @mata_ba @kikaneu @fifitko25 @gelinka75 dakujem ja si myslim ze z toho aj tak nic nebude to by som musela mat velke stastie inak este stale po tom pregnyle nic necitim ziadne bolesti vajecnikov cakam ze ma to aspon zaboli alebo co Moze sa stat ze foliky neprasknu? asi ani sliznica mi nenarastie a ten tlk mi ani nic nedal na podporu sliznice ja si niekedy pripadam ako MUDR ja poviem dr ake lieky mi ma predpisat a on mi to predpise inak jeho nenapadne mi predpisat nieco to ja len od vas co pozistujem 😉
@mistisa ako kedy niekedy som ok a niekedy Kao 😀 bojujem neboj mozno si tehu Sak mrcha ti chodi na cas nie?!

lucecita
29. dec 2012

@chorucka veru parada, ked si nas tak vsetky naraz a svorne zvolala 😀 😀 😀 micka, nemysli taaaak moc na to a uvolni sa...zabav sa niecim inym, napr. zacni strikovat a podobne 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
30. dec 2012

@chorucka no ako som zacala brat ten femigard tak som mala 4 mrchy nacas po sebe a teraz nic.a stale ma boli podbrusko a krize. No micka budem ti moc drzat palceky a ako hovori @lucecita odreaguj sa a vypni.je to super 😉 ale test biely dnes som robila rano.☹ veru konecne zas stara parta 😉 hned ma clovek chut tu nabehnut a pisat micky moje 😉 @azzura @lucecita @mata_ba @kikaneu @fifitko25 @gelinka75 @su_san @janie80 @l_e_n_o_c_k_a ako.sa vsetky mate? 😉 😀

kikaneu
30. dec 2012

@mistisa ahoj 🙂 ja sa mám celkom fajn, len dnes prídu svokrovci a budú tu dve noci spať, tak som trošku rozladená, radšej by som bola s manželom sama....ale nejak to prežijem 😉

janie80
30. dec 2012

@mistisa ahoj, dakujem za opytanie, ide to... Krize bolia, hlava sa casto toci, maly mi poriadne nedovoli sediet, ale za to vlnkujuce brusko to stoji... 😉 je strasne aktivny, budu ho bavit nocne zury... 😀
A nemohla si na 10DPO zahniezdovat? 😕

mistisa
30. dec 2012

@kikaneu no to ti verim 🙂 ja mam iba svokru ale tiez niekedy mam riadne nervy ked ma prist 🙂 🙂 ale to je sucast toho chachacha 😀 no tqak super a zle ti nebyva? 😉

mistisa
30. dec 2012

@janie80 no super mojka. no ved ano co nevydrzime ked chceme drobceka ze? no vychadzalo to ako robila som dnes test ale neviem asi je zas biely. odfotim a dam ale nic tam nie je.hm. mozno mi este neukaze ale mrcha sa stale nepustila. hm.uvidime vies ze ja som stale zahada 😀

kikaneu
30. dec 2012

@mistisa no zatiaľ nie.....ani by som sa nehnevala, keby nebolo 😉 iba chodím často cikať a bolia ma kríže, prsia aj bruško občas 😉

janie80
30. dec 2012

@kikaneu mne nevolnosti zacali v 7tt a trvali asi do 23tt... 😝 neprajem nikomu... Schudla som 10kg... 😀 a stale nie su spat... 😀
@mistisa jasne, zahada... 😀 ale aspon sa ta mrcha upravila a netreba ju prosit vyvolavackami, aby dosla... 🙂

mistisa
30. dec 2012

@kikaneu dufam ze ti ani nebude byvat zle. 🙂 a si domka ci budes robit?

kikaneu
30. dec 2012

@janie80 no tak uvidíme, že ako dopadnem ja 😉
@mistisa tak teraz dovolenkujem a potom sa uvidí, ale chcela by som normálne chodiť do práce 😉

janie80
30. dec 2012

@kikaneu verim, ze budes z tych stastnych 😉

kikaneu
30. dec 2012

@janie80 ďakujem, potom poinformujem 😉

mistisa
30. dec 2012

@janie80 ved ano je lepsie ked chodi sama 🙂 pockam este a uvidime co bude 🙂 🙂

mistisa
30. dec 2012

@kikaneu ved uvidis ak nemas moc namahavu pracu tak sa da 🙂 a ked sa budes zle citit ostanes doma a hotovo 😀

janie80
30. dec 2012

@mistisa budete riesit IUI, alebo este uvidite?

kikaneu
30. dec 2012

@mistisa fyzicky vôbec nie je namáhavá 😉 uvidíme 🙂

mistisa
30. dec 2012

@janie80 urcite nie.nasporime nejake peniazky a rovno IVF .do hentoho uz sme vrazili kopec penazi a stale nic.podla mna to boli slabelieky na mna.uvidime stale v kutiku duse dufam ze sa podari prirodzene.😉😉

mata_ba
30. dec 2012

@mistisa ahoj.rovnako sa mam..nic nove..alurat,ze zajtra ideme na pohreb ujovi..uzasne zakoncime stary rok ☹ dufam,ze tym skonci vsetko zle na dlhu dobu..

mistisa
30. dec 2012

@mata_ba joooj to mi je luto micik.uprimnu sustrast.dufam ze ano .nech sa vsetko len v dobre obrati a nech je rok 2013 len uspesny a stastlivy 😉 urcite sa uz len stastie obrati na vas aj na nas aj navsetkych 😉

azzura
31. dec 2012

@chorucka moja už to tak nerieš, hlavne si uži a co ma byt bude........lebo ta z toho svihne 😉 neboj raz vsetky zo starej partie budeme tehu, rok 2013 je len na zaciatku 😀 😀

chorucka
31. dec 2012

@azzura ahoj ja viem ale je to tazke neriesit vela krat si poviem ze necham vsetko tak ale po case ma to znova lapne 😀