Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka ajoooj . No mojka dufam ze uz vam to vide 😉 ja mam teraz asi 14 DPO test biely.na 10 DPO som mala rano akoby mrchu poobede spinenie a odvtedy nic len ma bolia krize a je mi divno.akoby mala mrcha prist a stale nic☹ akoby sa nemohla rozbehnit.nechapem.a inak sa mavas ako?
koceny to je parada naraz na tejto stranke cela stara zostava snaziliek @azzura @lucecita @mistisa @mata_ba @kikaneu @fifitko25 @gelinka75 dakujem ja si myslim ze z toho aj tak nic nebude to by som musela mat velke stastie inak este stale po tom pregnyle nic necitim ziadne bolesti vajecnikov cakam ze ma to aspon zaboli alebo co Moze sa stat ze foliky neprasknu? asi ani sliznica mi nenarastie a ten tlk mi ani nic nedal na podporu sliznice ja si niekedy pripadam ako MUDR ja poviem dr ake lieky mi ma predpisat a on mi to predpise inak jeho nenapadne mi predpisat nieco to ja len od vas co pozistujem 😉
@mistisa ako kedy niekedy som ok a niekedy Kao 😀 bojujem neboj mozno si tehu Sak mrcha ti chodi na cas nie?!
@chorucka no ako som zacala brat ten femigard tak som mala 4 mrchy nacas po sebe a teraz nic.a stale ma boli podbrusko a krize. No micka budem ti moc drzat palceky a ako hovori @lucecita odreaguj sa a vypni.je to super 😉 ale test biely dnes som robila rano.☹ veru konecne zas stara parta 😉 hned ma clovek chut tu nabehnut a pisat micky moje 😉 @azzura @lucecita @mata_ba @kikaneu @fifitko25 @gelinka75 @su_san @janie80 @l_e_n_o_c_k_a ako.sa vsetky mate? 😉 😀

@chorucka testnúť, tak o 10-12 dní 😉 a kedy otravovať manžela, to neviem 😒