Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova Tanicka ako si dopadla? prisla mrcha alebo sa vytesujes?🙂
@jalaura nevytesujeme prisla 🙂
@taja27 ahoj no tak ja už mám za sebou plno vyšetrení, takže už mám aj diagnozu: syndrom PCO pravdepodobne skombinovaný s endometriozou, čo na 100% potvrdí laparoskopia, na ktorú idem teraz v januári... a koncom januára podáme žiadosť o IVF... aj chodíš niekde do centra? koľko sa snažíte?
@azzura ahoj no ja po vcerajsku co som bola u dr som si povedala ze kaslem na to bude bude a ked nebude tak nebude Tak ma dr nastrasil ze as cumel na monitor a ze na lavom vajecniku nieco je som skoro odpadla pomyslela som si no super dost ze na pravom mam endocystu a este na lavom aby sa mi urobila to mi este treba ale nakoniec povedal ze to je ASI 17mm corpus luteum Inak znova sa mi z jedneho foliku urobila cysta 42mm
@zuzana0612 ahoj Zuzka, ako sa mas..este sem chodievas..? ja uz tak pomenej..teda takmer vobec, lebo pred sviatkami ma chytla taka akasi depka, tak som si povedala, ze si dam pauzu. sviatky prebehli v pohode, mrcha ale zase prisla, tak sme tento rok zacali opat snazilkovat. a ty co..co mas nove? ako ste sviatkovali?
vsetko dobre prajem do Noveho roku..a hlavne nech sa ti splni, to co si najviac prajes.. 😉
@kikasi vsetucko velmi NAJ aj tebe 🙂 ....sviatkovali sme na Slovensku, bolo to hekticke, teraz mam dve rodiny s ktorymi travim vianoce 😀 ...takze dvojnasobna porcia kolacov a salatu a vsetkeho.....dve ciarky sme si sice pod stromcekom nenasali, ale uz zasvietili 2ho januara. tak sa tak bojazlivo vytesujem 🙂 ....ako ste sviatkovali vy? a co silvester?
@katka2309 juuuuuj kati....to vazne.. 🙂 🙂????to je skveleeee..a take cerstve, tak super..tak tak opatrne blahozelam..a tesim sa s tebou. a meskala ti mrcha...? ci popredu si skusila testovat..🙂? to je krasny zaciatok Noveho roka.. 😉 . mas aj foto testiku?
uf..tak dvojnasobne Vianoce..?? no pekne..🙂. my sme sviatkovali tak v klude, tak som sa aj ja tak ukludnila a nabrala novu energiu. Silvester bol na chate..v partii kamaratov..tiez fajn. a od vcera uz v praci zarezevam... 😒
@kikasi ahoj, ja som sem tiež moc nechodila. nejako nebol čas a ani chuť moc cez sviatky. boli sme buď doma a niekto bol u nás alebo u našich alebo u svokry. včera som bola prvýkrát v robote, ale iba na pár hodin. a stačilo mi veru. som rada, že som dnes doma. a idem už normálne v pondelok. aj keď sa mi nechce. ja som si v piatok pred vianocami spravila test a bola tam slabá druhá čiarka. tak som v nedeľu opakovala a bola silnejšia. včera som bola u lekára, a potvrdil mi 6tt. no tak sa tešíme, ale aj tak sa stále bojím, aby sa niečo nestalo. je mi stále zle. od rána do večera. nemám na nič chuť, ale jesť musím.
a vy ako? už pracujete?
všetko dobré v novom roku prajem.
@zuzana0612 jeeej, zuzii..to je supeer, tak aj vam uz sa to podarilo...tak teda len tak opatrne blahozelam...a drzim paste, aby bolo vsetko dobre.. 😉 . parada...aach..uz aby som aj ja mohla toto napisat. a meskal ti menzes, ci len tak si skusila testik? mavas nevolnosti teda riadne? uf..tak to nezavidim...davaj si na seba pozor. a drz sa. a mala si este aj nejake ine priznaky..?? taka som zvedava.. 🙂
teeda..clovek tu dlhsie neni, a vy uz ste obidve tehulky...aj @katka2309. tesim sa s vami...a blahozelam, nech vsetko dobre dopadne. tak tu teraz zostanem sama.. 😒
Ahojte misha1986 a mistisa 🙂 už som tu straašne dlho nebola...ale mám skvelú správu 🙂 Bola som u doktora a som v 6 týždni....neskutočne sa tešššííííím že sa to podarilo...teraz len dúfať že všetko dopadne dobre 🙂 a Vy ako?
@kikasi mala som vo štvrtek dvadsiateho dostať menzes a nedostala som a ani ma nič nebolelo a to ja mávam pravidelný cyklus. takže som v piatok skúsila. inak som nemala príznaky žiadne. len sa mi sem tam zatočila hlava. ale to som nejako tomu nepripisovala, lebo v robote som pri pc stále. tak som myslela, že z toho. no ale teraz (tak po týždni) ma už aj prišia začali bolieť a začalo mi byť zle okolo obeda. a teraz už posledné tri dni mi je zle stále, celý deň. snažím sa to skúšať tým, že jem častejšie, len problém je, že na nič nemám chuť. väčšinou teda jem maslový rožok a rajčinu. veľmi ti prajem, aby si aj ty mala //. je to faktú úžasný pocit, ale zase aj strach, aby sa niečo nestalo. teda u mňa je to tak.
ahojte...som tu nova...snazime sa cca 3 mesiace..teda vlastne este sa nesnazime len si nedavame pozor 🙂
Nekontrolujem ani teplotu ani ovulaciu , sex mame vtedy ked je chut.
Ale nakolko by sme babatko velmi chceli tak sa asi zacneme viac snazit...Mate nejake rady?
@kikasi ahoooj moja 🙂 dakujem aj ja tebe prajem všetko len to najlepšie do nového roku nech sa ti splní všetko po čom túžiš a hlavne tie // 😉 ja som tu tiež málinko, vždy len prídem rýchlo pozriem čo je nové a idem preč.. nové nemám nič, všetko postarom, čakala som že Vianoce spravia zázrak ale prišiel zázrak v podobe mrchy 😒

no uz som tu dlho nebola - vsetkym ktorym sa podarilo veeelmi gratulujem a tesim sa s nimi....a my ostatne....ideme dalej....pozitivne a s usmevom🙂 - vsetkym prajem krasny novy rok!!!