icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucienkaaa
15. jan 2013

@zuzuzu30 my zaciname tento mesiac pidla jonasa, uvidime, ci bude pokrok. Sjor si myslim, ze sa na to privela sustredim.
@lenuskaa33 nie je zac, ale je to na nete aj zadarmo, len som to zistila az neskoro.

ivi35
15. jan 2013

@lenuskaa33 uz som si kupila CYCLOTESTBABY - a zacala som si merat teplotu, som zvedava kedy sa na displeji objavia babatka, ktore naznacuju plodnu fazu. ma to ale totalne jednoduche pouzitie - odmeriam a pozriem.. dam potom vediet ako sa dari 😉
drzim aj Tebe palce!

lenuskaa33
15. jan 2013

@ivi35 ahoj,super držím palce 🙂 tak daj info ako sa Ti darí 🙂 a môžem sa Ťa spýtať koľko to stálo?

bambulqa89
15. jan 2013

Ahojte kocky mmozem sa pridat aj ja? Vcera som mala taky divny hlien lialo sa mi az po nohach co to znamena?
My snazilkujeme hz druhy rok ☹ a stale nist mam aj ten ovutest mikroskop ale
asi stym neviem este robit

trish31
15. jan 2013

Ahoj baby my skusame len dva mesiace ale aj tak...nic....

@bambulqa89 to mam aj ja teraz neviem co to je ale ja mam plodne dni tak asi to....

bambulqa89
16. jan 2013

co treba robit aby clovek nechodil s prace nie nervozny ale unaveny proste nezvlaadam ani vstat zo sedacky taka som dodzubana moze to mat vplyv na babo

ivi35
17. jan 2013

@lenuskaa33 pozri si: cyclotestBABY (http://www.otehotniet-cyclotest.sk/). Nebolo to take lacne, ale stale lacnejsie ako lietat po doktoroch a platit im za kazdym za folikometriu viackrat za mesiac...
drzim palce aj Tebe 🙂

dasiacik
19. jan 2013

@bambulqa89
Skus viac spat,ak spis malo.Jedz vela ovocia,zeleniny,
hlavne vela pi najlepsie cistej vody.Mozno Ti chyba
nejaky vitamin,skus cez google pozriet co by to mohlo
byt,ked si unavena a kup si v lekarni.Alebo,skus
sumivy multivitamin.Bud vela na cerstvom vzduchu,lebo
ked prides z prace a zavries sa doma,tak jasne,ze pride
utlm.Treba ist aspon na chvilu von,alebo nejaku aktivitu.
Napr.fitko,bycikel,turistika.Telo byva unavene aj ked je
zlenivene.Na aktivitu si rychlo zvykne a ty buded mat
viac energie.

dominikadurinova
19. jan 2013

takže ako som predpokladala, na prvý krát to nevyšlo, ale vôbec nič sa nedeje...po merche pokračujeme 😉

weron1988
21. jan 2013

@tanickaskorokubikova ahoj, mozem sa aj ja pridat k Vam do sukromky a vymienat si s Vami info ... ak je volne miesto aj pre novacikov 🙂))

chimenaaa
22. jan 2013

Ahojte, aj ja by som sa chcela k vám pridať... Zacali sme koncom decembra, teda prvý mesiac sa snažíme. V najbližších dnoch by mi mala prisť MS tak uvidíme, ale moc neverím, že by to vyslo na prvý krát....

lenkaa33
22. jan 2013

@chimenaaa ahojky...Neboj, je mozne , ze sa podari hned na prvy sup, vela zenam sa podarilo. mne ma tiez prist MS cca o 6 dni, tak uvidime. My sa snazime o nieco dlhsie, ale ja som 3 mesiace neovulovala, potom stale nieco, tento mesiac som brala clomid taletky na podporu ovulacie, tak uvidime, ci sa podarilo. Nemam vsak ziadne priznaky 😠

chimenaaa
22. jan 2013

@lenkaa33 ahoj ani ja nemam ziadne priznaky, akurat sa mi zda, ze viac papam ale mozno si to len namyslam. Neovulovala?? a preco? ako si na to prisla? Ja sa nejak ovulaciou nazaoberam zatial... akrat som si vyratala stred cyklu...

lenkaa33
22. jan 2013

@chimenaaa brala som antikoncepciu a po vysadeni som 3 mesiace neovulovala. To sa niekedy, niektorym zenam stava. Niektore hned povysadeni vedia otehotniet, niekedy trva organizmu,kym sa nastartuje. takze mne to trvalo 3 mesiace ☹ . Prisla som na to tak, ze som isla ku gynekologovi, aby ma pozrel, ci mam vajicka a tak a sommmu povedala, ze chcem otehotniet.... no a on mi povedal, ze nemam ovulaciu 😖 gynekolog mi povedal, ze to je normalne, vraj to moze trvat aj rok!! U mna nastastie iba 3 mesiace. A mas ten ovulacny hlien? ja mam raz za mesiac hlien v case, ked je ovulacia. ale tento mesiac som ho nemala, alebo som si ho nevsimla, tak neviem...Menstruaciu ocakavam niekedy v pondelok az stredu, tak som zvedava. No ozaj nemam pocit, ze to vyslo, ziadne, ale ziadne priznaky ako niektore zeny mavaju ☹ ... ale uvidime.... mozno budeme mat stastie a vyjde nam to obom tento mesiac 😉 .

zuzuzu30
23. jan 2013

@lenkaa33 inak ja som tiez nemala nejaky cas ovulaciu,kedze som si robila testy a nic mi nevyslo.nerozumiem preco,kedze som antikoncepciu nebrala-asi nejaky vykyv,ale z coho neviem.teraz uz mam ovulaciu,testy vysli super pozitivne a mala som aj ten hlien,tak snad sme tento mesiac zarobili 🙂
A aj ja (ne)cakam MS v pondelok - stredu 🙂 tak nech nam nepride!

marinam
23. jan 2013

Ahojte dievcata,
ako vidim tak kazda tu poctivo snazilkuje...V tomto som novacik..HAK som vysadila len pred 3 mesiacmi a teda pozor si samozrejme nedavame..Plodne dni si zatial nestrazim, aj ked citim kedy asi ovulka pride..bolesti v podbrusku a biely hlienovity vytok...tak +- {autobus} v strede cyklu...Hak som brala 11 rokov, tak len dufam, ze to nebude mat ziadny vplyv na pocatie...Mala som aj nejake gyno problemy, ale rakovina krcka sa nastastie nepotvrdila...Tento mesiac mi meskala MS asi 4 dni a dnes som nieco ako MS dostala aj ked je to len par kvapiek....Tak ako sa Vam dari v snazeni?Mate nejake babske "recepty"??? 😉

lenkaa33
23. jan 2013

@zuzuzu30 to zenske telo je velmi zaujimave 😉 .... neviem preco si neovulovala, ale vraj niektore zeny ( mozno vsetky ) maju aj mesiace, ked neovuluju. Cele tovyzera ako velka zahada. Tie ovulacne testy som si robila predosle mesiace, ale tak nepoctivo 😝 , ale teraz ten posledny som sa snazila. Sice som nemala vysledok, aky by mal byt, ale jeden den mi ta druha ciarka vyskocila tmavsie ako predosle dni, ale nebola ako ta kontrolna.... tak uvidime. ani hlien som nemala, predosle mesiace som mala. Mala som vsak 3 vajicka , len ci proslo k ovulacii neviem. Ten hlien som nemala podla mna kvoli tabletkam na podporu ovulacie, na niekho mozu tie tabletky posobit, ze vysusaju ten hlien a zrejme ja patrim medzi tie zeny. nooooooo super, ze v tom case ako ja cakas MS! Kedy sa chces testovat? Ked ti bude par dni meskat? Alebo hned v pondelok? A mas nejake priznaky, ze by si mohla byt teho? Ja nemam ziadne 😒 Absolutne nic..... tak drzim palce, nech je januar 2013 pre nas uspesny 😉 Daj urcite vediet 🙂

lenkaa33
23. jan 2013

@marinam ked si mala hlienik, tak si mozno ovulovala. A snazili ste sa niekedy okolo toho dna? Nieze by som bola nejaky odbornik 😀 tiez sa len do toho dostavam pomalicky 😉 ale ked ti meskala a teraz len malicko a nerozbehne sa viac ako zvycajne, ja by som si urobila test. Drzim palce, nech ti to vyjde a daj vediet 😉

marinam
23. jan 2013

@lenkaa33, robila som si test na 3ti den po vynechani MS a bol negativny....A zatial sa mi MS nespustila poriadne...Je to len 4ty den po vynechani....Priznaky nemam ziadne-teda podla mna, ze by som mohla byt tehu...Jasne, skusali sme to aj cez tie moje plodne dni-ak to boli oni :D ale pravdou je, ze si to nejako nestrazim...Zatial. Uvidim, dam tomu asi cas do buduceho tyzdna ak nic, tak test ak ani to nebude pozitivne, tak asi len lekar.... :(

chimenaaa
23. jan 2013

@lenkaa33 no super ja som brala HAK cca 5 rokov, neberiem ju uz takmer 2 roky, ale snazit sme sa zacali az teraz. Co sa týka ovulácie, predtým som ju ani vobec neriešila a ani som si nedavala na nu nejak pozor... Teraz viem že ovulacia je tu ked mam bolesti v podbrusku, aspon myslim... tým hlienom som sa nejak nezaoberala a ani nezaoberam, lebo ja mam hlien takmer celý cyklus. nejak si to neviem odsledovať, ktorý je ten ovulacný.... Ja ocakávam mrchu za 3 dni, tak som strasne zvedava 🙂 nemám ani test doma, lebo ako sa poznam bude mi jeden den meskať a už by som si ho robila... Strašne sa bojím že tým že po tom bábenku tak túžim a stále na to myslím to pojde horšie... bolo by super keby nám naraz neprišla mrcha a boli by sme v tom 😀 aspon by sme to tak spolu cele prežívali 🙂

macusa03
23. jan 2013

ahojte 🙂 aj ja som tu nová a tiež sme sa s priateľom rozhodli mať dieťatko 🙂 ideme to skúšať prvý krát tento mesiac 🙂

macusa03
23. jan 2013

@chimenaaa držím palce 🙂 mám kámošky ktoré potrebovali dlho aby otehotneli ale nemali ani z diaľky také info ako mi tu na tejto stránke...ale verím a držím palce aby sa vám to podarilo na prvýkrát 🙂

chimenaaa
23. jan 2013

@macusa03 dakujem krásne, velmi tuzim po babatku, milujem detičky....

chimenaaa
23. jan 2013

@macusa03 vitaj medzi nami, tiež som nováčik ako si si iste prečítala zacali sme vlastne pred mesiacom, teraz čakám MS tak uvidíme... tebe držím taktiež palce, nech sa to podarí na prvý šup

seraa
23. jan 2013

ahojte,

my uz skusame skoro dva roky, az po roku som sla na kontrol. a vyst. vyzera ze je vsetko ok, ale doktor mi predpisal duphastan na tri cykl. tak uvidime, mesiac ,dva, tri ci mate 20 alebo 30 je malo ... ale po 5,6 radsej zajdite na vysetrenia lebo potom kym porobia vsetky vysetrenia a odsleduju vas, vam to zaberie pol roka a viac
drzim palce !

lenuskaa33
23. jan 2013

ahojte, držím Vám palce, my sa snažíme 5 mesiacov... dr ked som jej povedala ze chceme otehotniet, tak ma poslala len na sono prsnikov vám robila aj nejaké testy?

seraa
23. jan 2013

Ano, preventivku a potom hormonalny obraz s ultrazvukom 3x , na sledovanie, potom sa caka asi 2 - 3 tyzd, na vysledky
a potom doktor moze povedat ci je problem a ak ano kde popripade predpisat nejaky hormon, niekedy je len malickost problem
mne povedal ze prebehla ovulacia a ze aj ms je celkom ok ale, ze jeden hormon mi klesa zavcasu a dal mi tabletky
na tri mesiace 7 dni v jendom cykle, uz som po druhom (brani hormonu) tak cakam este na treti a potom spat za doktorom..
povedal ze to by malo pomoct ale zatial nic... moznoo na treti pokus

zuzuzu30
23. jan 2013

@lenkaa33 priznaky zatial nemam ziadne.troska ma pobolievaju prsia,ale tak to bolo aj minule a prisla MS. Ja som si totiz minuly mesiac original nahovorila vsetky tehu priznaky,takze som pochopila kolko z toho robi hlava 🙂 mozeme sa testnut spolu.ja si asi urobim ked bude 2-3 meskat,ci?ty kedy?

zuzuzu30
23. jan 2013

@marinam na upravu MS si po HAK nasad nejake cajiky - alchemilku alebo gynastan caj alebo valovic kvapky.aby sa ti upravil cyklus.ale mozno to uz nebudes potrebovat .. 🙂

seraa
23. jan 2013

uplne suhlasim so zuzuzu 30, naposledy mi ms meskala tyzden , nikdy som nemala cyklus tak dlhy, tocila sa mi hlava,
pichalo v podbrusku , normalne som si myslela ze tento raz som v tehu... a nic
ms prisla a dost silna , no uvidime nabuduce ...
kolko mate rokov? ja som mala nedavno 30