icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lenkaa33
24. jan 2013

@macusa03 dakujem 😉 aj ja tebe.pozitivne mysliet treba 😉

lenkaa33
24. jan 2013

@seraa suhlasim, treba hned riesit, netreba cakat rok a ako pises, hlavne ked nam nie je 20. Ja by som chcela 3 deti, ale manzel dve. No ja budem rada aj dvom, zdravym 😉 .... najlepsie po sebe tie dve, nie naraz 😉 a tiez ten vek tlaci ....

lenuskaa33
24. jan 2013

@lenkaa33 Ďakujem za odpoved... konecne viem viac infos 🙂 teraz sa snazime uz vyse 5 mesiacov.... ale dostala som tusim nejaky zapal tak tam asi v pondelok skocim a poinformujem sa 🙂

macusa03
25. jan 2013

@seraa ja som už po 30-tke a tiež chcem dieťa.Zatiaľ to beriem tak v pohode bežné vyšetrenia mám za sebou ale inak žiadne špeciálne ...už sa dlho snažíte to je pravda a čas uteká ale určite to príde keď to má prísť 🙂
Kamarátka otehotnela až po 7rokoch 🙂
Určite sa to podarí aj vám veľmi skoro🙂 prajem to Tebe aj všetkým babám čo sme tu prihlásené 🙂

ditezka
25. jan 2013

Ahojte dievčence. Môžem sa k Vám pridať? Po kontrole u doki sa môžme opäť začať snažiť. Prvý pokus bohužiaľ neúspešný. Verím, že druhý sa vydarí 🙂

seraa
25. jan 2013

@macusa03

dakujem ! bude bude viem.. 🙂

seraa
25. jan 2013

@ditezka

no prvy pokus to je nic.. drzim palce !

bullinka
25. jan 2013

Pridávam sa do klubu 🙂 Snáď nám to všetkým dobre dopadne 🙂

ditezka
25. jan 2013

@seraa Ale prvý, ktorý hneď skončil aj MA. Takže už také snáď nebude, už len so šťastným koncom 🙂

lenkaa33
26. jan 2013

@ditezka ahoj, vitaj 🙂 drzim palce. Kedy mas mat ovulku?

lenkaa33
26. jan 2013

@bullinka vitaj v klube 😀

lenkaa33
26. jan 2013

@lenuskaa33 doktorovi jednoducho povedz, ze sa snazite a akosi sa nedari a kludne pridaj aj mesiac alebo dva navyse ( ja som pridala 😝 ) , teda ak si mu uz minule nevravela ako dlho a on si to nezaznacil. A chces vediet, ci ovulujes. Kedy si mala MS? ci vies, ci si pred ovulkou alebo nie. Pred ovulkou by mohol vidiet vajicka a podla velkosti aj kedy priblizne by si mohla ovulovat. Ak si po ovulke, tak to by zase mohol vidiet, ci si ovulovala ( teda nie som odbornik, ale moj doktor vedel ) tak daj po navsteve doktora vediet, co si sa dozvedela. A drzim palce. 😉

lenuskaa33
26. jan 2013

@lenkaa33 Ďakujem za infosky, jasné že dám vedieť... nakoniec idem k dr 4. feb. akurát včera mi prišiel lístok k prehliadke tak sa Ti ozvem čo ako som dopadla 🙂

11miuska11
26. jan 2013

@lenuskaa33 AHoj 🙂 ja som bola akurat teraz v piatok na sone. Od vysadenia HAK(sept) som mala prvy raz normalnu MS v decembri a aj to vdaka cajom. A teraz januar zase nic. Tak som isla na sono, zistili, ze vsetko OK. Vysoka sliznica a v kazdom vajecniku som mala jedno zlte teliesko. Tzn. ze praskli dve folikuly a teda sa uvolnili dve vajicka. Takze ovulka prebehla. Tak som to aspon pochopila. Keby sme to vedeli skor, mozno by som teraz caka dvojicky 😀 Lenze prisla som po funuse, hlavne kvoli meskajucej MS. Som teraz v 41 DC a MS stale nikde. Ale kedze mi vylucil tehu, idem na odvary, ktore mi MS privolaju. Hlavne som tym chcela povedat, ze ani sa nemusis snazit rok, aby ta zobrali na folikulometriu. Na jedno sono mas narok zo zakona na preventivke a moj gynda nemal ziaden problem s tym, ze chcem ist na folikulometriu, aj ked je to len velmi kratko po vysadeni HAK. Drzim palec 😉

matula333
26. jan 2013

@11miuska11 Mius prosim ta a na to sono je kedy najlepsie ist?hmm?

11miuska11
26. jan 2013

@matula333 no, ked si chces odsledovat ovulaciu, tak vraj 10 den cyklu. Ale ked chces preventivku, tak asi hocikedy 🙂

lenuskaa33
26. jan 2013

@11miuska11 Ďakujem 🙂 jááj som veľmi zvedavá ako dopadnem, dám vam potom vedieť dúfam že všetko bude ok a dr mi povie len pozitívne odpovede...

matula333
26. jan 2013

@11miuska11 Dakujem 😉 a drzim palceky

11miuska11
26. jan 2013

@lenkaa33 AHojky, zaujal ma ten caj z malinovych listov, co si spominala. Nevies presnejsie, na co to je? Ja mam totiz asi oneskorenu ovulku a chcela som ju posunut na stred cyklu, myslis, ze by mi to mohlo pomoct? A presne, ako pises, ani my nikomu nehovorime, ze sa snazime. Zbytocne otazky by boli pri kazdom stretnuti, ze: "Co, uz sa podarilo? " Mam pocit, ze niektori ludia su velmi necitlivi, ked sa na to stale vypytuju. A si ani neviem predstavit, ako by sa ta frekvencia zvysila, keby vedia, ze uz chceme. Drzim palec, Lenka 😉

11miuska11
26. jan 2013

@lenuskaa33 uvidis, ze povie! Ine ani necakaj 🙂 Myslime na teba 😉

lenuskaa33
27. jan 2013

@11miuska11 Ďakujem moc 🙂

seraa
27. jan 2013

Caute baby ,
Tak kto caka? A kto Skusa?
Prajem Pekny den

ditezka
27. jan 2013

@lenkaa33 Tento týždeň snád. Ešte som v stave, že to veľmi nesledujem a nechávame to na náhodu 🙂

ditezka
27. jan 2013

@seraa My sa snažíme. A dúfam, že čoskoro už aj budeme čakať 🙂

zuzuzu30
27. jan 2013

@lenkaa33 ja uz sa nestihnem otestovat s tebou,lebo som to vcera dostalaaa :( fnuuk. dufam,ze to aspon tebe vyjde! Dokeluuu

zuzuzu30
27. jan 2013

@lenkaa33 urcite sa jej spytaj na ten vysoky prolaktin,kamoska prave koli tomuto zvysenemu hormonu nemohla otehotniet a potom jej dali lieky a teraz ma 2 krasne deticky 🙂

lenkaa33
27. jan 2013

@zuzuzu30 ahoj, prave som prisla na MK, ze ti idem napisat, ze zo spolocneho testovania v stredu nic nebude, lebo som dnes dostala ☹ a pozeram, ze aj ty.... 😖 ...aka nahoda. mame uplne naraz MS, my mozno rovnako aj otehotnieme 😉 .. nemala som priznaky, ze som teho, ale strasne som dufala a mala nadej a o to vacsie bolo sklamanie. Musim priznat, ze mi tento mesiac aj slzicka vypadla, co som bola prekvapena. Ale asi preto, lebo som mala velku nadej kvoli tym tabletkam, co som brala. Ale uz som v pohode a ideme do boja 😉 my zeny sme bojovnicky 😉 Tak som dnes nabehla do lekarne, kupila alchymikovy caj a caj z ostruziny malinovej a budem pit az do ovulky kazdy den 😉 ......

lenkaa33
27. jan 2013

@11miuska11 ahoj. Je to caj, ktory ma podobne ucinky ako alchemikovy. Podporuje funkciu zenskych organov a kvalitu vajicok. Nepila som pravidelne ten caj z malinovych listov, ale dnes som dostala bohuzial MS a kupila som si aj alchemilkovy caj a budem ich pit tento mesiac dosledne. Tak uvidime, ci sa podari 😉

11miuska11
27. jan 2013

@lenkaa33 no skoda tej tvojej MS 😒 Ale neva, ideme do toho vsetky spolu. Ja uz sa neviem dockat tej mojej MS. Nech sme vsetky na tom istom uz 😀 idem aj ja do cajiiiikov 🙂

zuzuzu30
27. jan 2013

@lenkaa33 dokelu,skoda.mrzi ma to aj za teba.ale vies co?hovorim si,ze je nejaky dovod,preco si telo povie,ze teraz este nie.ja sa chystam pre istotu este raz na kontrolu na gyndu + krv a priatel pojde na spermiogram,nech sa aspon nesnazime nadarmo!
ale viete co baby?mozno to bude prave vo februari - akoze darcek na Valentina! 🙂