Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ baby ja si myslim ze mame len rozhadzane hormon mala uprava , klidek a budeme zachvilu vsetky v tom
dnes uz sa vie vela a da sa vsetko
takze nezufat a radovat sa !!
ahojte baby, no tak idem vam napisať, 26 bola ocakavana MS, samozrejme neprišla 🙂 25.1. som to uz samozrejme nevydrzala a aj ked som nemala vobec ziadne priznaky urobila som si test a vysiel pozitívne 🙂 o 2 hodiny som urobila dalsi, tiez pozitívny a na druhy den do tretice dalsi a pozitívny.... Takže to vyzerá, že som v tom 🙂 som najšťastnejší človek na svete... neverila som že sa to podarí na prvý šup. k lekarovi sa chystam až o dva týždne,myslim ze je ešte skoro tam ísť, pochybujem, že bude nieco vidieť. Priatelovi som o tom zatial nepovedala, chcem ist najskor k lekarovi a potom pojdeme na nejaku dobru veceru a oznamim mu to, aj ked sa bojim ze 2 tyzdne nevydržím to tajiť 🙂
@chimenaaa Super, gratulujem 🙂 V našom prípade som to nevydržala, a hneď som drahému volala, bol na ceste do práce. Nech som akokoľvek silná, toto som tajiť nedokázala 🙂 Síce to u nás nedopadlo dobre, ale tie pocity prekvapenia, šoku, radosti a všetkého dokopy si budem pamätať dlho. Ešte raz gratulujem, držím päste nech všetko dopadne dobre.
@seraa no tie testy som si uz urobila 3 o tyzden urobim este jeden a potom sa objednam k dr. nechcem sa nejak predcasne tesit ale to sa neda... je to neopisatelny pocit, prajem vam to všetkým.Priznaky?? akurat ma neskutocne bolia prsia, ale neskutocne a sa mi zvacsili... a aj kríže ma pobolievaju, co mna nikdy nebolievali. a dakujem krásne.
@zuzuzu30 Ahoj, v prvom rade dakujem... Ja som absolutne neverila ze by sa nam mohlo podariť na prvu supu.... absolutne, skor som sa obavala toho ze to nepojde a zbytocne osm sa tym trapila.... Rozhodli sme sa ze zacneme pracovat na miminku kedze sa ideme o 2 a pol mesiaca brať... Sex sme mali asi 6 krát... Z toho 5 krát som si po sexe vylozila nohy hore a pod zadok som si dala vankus a vydrzala som tak cca 20 minut.... Ovu som si nemerala akurat som si to tak odsledovala 14 den mala som mierne bolesti v podbrusku tak som si povedala ideme na to... Ale mali sme sex aj hned po MS nie len pocas ovulky... ak teda bola prave vtedy ked som si myslela ze je 🙂 Podla mna je najdolezitejsie neutekat hned do sprchy, treba vylozit nohy a vydrzať tak aspon 20 minut... držím palce nech nas je tu co najskor viac
@seraa no my pol roka a nic,ak to zoberiem ze sex bez ochrany.tak intenzivne 4 mesiace.tiez som v clube "30+",takze idem radsej hned na kompletne vysetrenie aj priatel na spermiogram a uvidime...ked nahodou nieco,nech to mozeme riesit.tiez som z toho este neni na nervy,ale myslela som si,ze sa to da hned 🙂
@lenuskaa33 baby vy ako ste na tom??? Aky je stav u vas hm?
@rosegirl2013
@zuzuzu30 ja som momentálne 23 DC, neviem kt deň po ovu, lebo ovulačné testy, hlien a pobolievanie vaječníkov sa objavili absolútne nezávisle od seba, neviem či som urobila múdro ale dnes som sa testla a bolo to negatívne, čo ma dosť dostalo, myslela som si, že som pomerne racionálna bytosť ale v tomto snažilkovaní som stratila o sebe všetky ideály :( no takže teraz ešte počkám do predpokladanej mrchy a keď nepríde zopakujem si test, veľmi by som si priala nájsť si dve čiarky...ale to asi aj Ty Zuzu....
@ rosegirl2013
to vsetky ;)
ako dlho skusate?
@rosegirl2013 ale sak 21DC je este skoro na test.co sa depkujes zbytocne?priznaky vyzeraju dobre,tak dufajme 🙂 inak je to taky zbytocny tlak podla mna,ktory si same vytvarame.ved ak sme zdravi,tak niekedy to pride urcite.len kedy hm 🙂
@seraa a aj na nas raz dojde nie? My tak pol roka cca,intenzivne 3 mesiace.ty?ktory DC si?
jasne ze aj na nas dojde a to uz tento rok !
no my uz rok a pol, nedavno som bola len u lekara a dal mi duphaston na hormon ktory tam je ale mi rychlo klesa
povedal ze to by malo zabrat ze nevidi iny problem, tak dufajme..
rok a pol je uz dost ...
ale bude bude
ja som dnes 10 den ..este mam dalekooo
23 den je skoro este, baby tu pisali ze testy im aj do 2tt tehu neukazali pozit.
cize vyckaj a ked bude meskat
alebo 1,2 dni pred ms sa skus testnut
drzim palce nech je to na prvy sup teda
kolko mas rokov?
@seraa a dala si si ten duphaston hej?ja si dam tento mesiac urobit hormonalny profil,lebo sa mi mari,ze som mala v minulosti nizky progesteron,ale nechcem na to umele hormony :( ja si dam potom asi nejaku prirodnu formu-je o tu niekde popisane,ze na hormony posobia tie isoflavonoidy (ci ako sa to vola) soja a tak..
lebo z tych hormonov,mozu byt aj dvojicky..ci tebe to nevadi? 🙂) tak ale aspon si blizsie k ovu ako ja,ja zase odznovaaa
ano ano dala, to fakt ? dvojicky? uff no neviem ci by som to zvladla,
ale mne ho napisal na 20 az do 27 den cyklu, cize az po ovulke a len na zlte teliesko , na to ze ked sa nahododu vajciko
uhniezdi ci ako to je tak aby sa malo kde ..
myslis ze stale to moze byt na dvojicky????
@seraa no som si pozerala kalendárik, že som 24 DC, ale to je vlastne skoro jedno, len neviem prečo potom niektoré testy píšu, že 2 dni po oplodnení, to bude nejaký blud potom, ja budem mať 27r. a Ty?
hej zevraj to neni mozne 2 dni po oplodneni
musi to byt aspon 15 dni a viac...
no min tyzd, ppockaj a urob si test, ja som prave mala 30 :( uz som s 3 ...
@seraa ale ja som čistá psycho, neviem ako vytesniť myšlienky na to či sa to podarilo alebo nie!musím sa inak naladiť, lebo takto sa akurát dostanem na psychiatriu a nie do pôrodnice. musím byť silná a vydržať aspoň do očakávanej ms, ktorá by mala prísť (dúfam že nie) v nedeľu. ja som chcela začať s bábom skôr, lebo mám paniku "čo keď to nepôjde prirodzene" a budeme musieť obiehať centrá. jaaaaaj baby normálne ma virtuálne prefackajte nech sa vzchopím 😠
@ rosegirl2013
hahahaha
neboj nebudes musiet nikde behat na paniku ani nemysli
to je prirodzene ze chces vediet to je nedockavost a zvedavost to ma kazda druha baba
fackat ta zatial este nebudeme .. este si v norme 😉
@rosegirl2013 tie testy su uplne bludy.minimalne 10 dni,aj to je skoro.to uz mozes rovno pockat do mrchy..
no ja verim,ze ti to vyslo 🙂
@11miuska11 nevadi, ze sa nepodarilo. Prvu hodku po tom ako som dostala MS som bola uplne sklamana, mala som hodinovu minidepku, ale uz som v pohode a tento mesiac ideme na to. Dnes som poctivo vypila cajiky. a asi o tri dni zacnem pit aj grepovy dzus 😉 ...ty zatial cajik nepi, pockaj, kym dostanes. Mozno si teho 😉 😉 a vraj je dobre pit tie cajiky do ovulky a potom nie. Takze radsej pockaj. Drzim palce silno, silno, nech nepride MS 😉
@zuzuzu30 nevadi, ze nam to nevyslo, mozno naozaj sa podari okolo Valentina ako hovoris. Laska bude vo vzduchu 😉 Dnes som vypila dva cajiky, budem do ovulky cajickovat. zajtra zacinam brat Clomid, uvidime kolko vajicok to da tento mesiac 😉 a vraj mi pozrie doktorka tento mesiac ci mam priechodne tie vajcovody..... na prehliadku chod a daj vediet, co si sa nove dozvedela 😉 a spermiogram tiez urcite dajte, moj si ho dal a ma dobre vysledky, a samozrejme, ze velmi pysny bol na seba 😀 Uz mas termin na prehliadku? Dobre by bolo ist pred ovulkou, aspon by ti vedeli povedat kolko vidia vajicok a ake su velke.
@rosegirl2013 Haha, sa smejem nad tvojim komentom : "musím sa inak naladiť, lebo takto sa akurát dostanem na psychiatriu a nie do pôrodnice" , si zlata 🙂 Myslim, ze aj ostatne prezivame podobne pocity, ty si to vsak velmi milo vystihla 😀 Neboj, klud vyjde to. Mysli pozitivne 😉 Drzim palce, nech mas //

@dasiacik ahoooj praveze ide o pracu som velmi v necistom kovovom prostredi.. 😒