icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eternity009
12. feb 2013

@11miuska11 Ďakujem, že sa ti páčili moje slová. Chcem dodať všetkým v tejto skupine energiu a nádej, lebo to je to najdôležitejšie na všetkom. Všetko na svete je možné dosiahnúť, len treba, aby človek mal pred očami 3 faktory úspechu, a to sú: túžba, viera a očakávanie.

Čo sa týka mňa 🙂, ja som v štádiu safe sex 😀 , mám dvoch synov a už viac neplánujeme. Zamotala som sa tu do tejto skupiny na fóre, ani neviem prečo. Zaujímam sa o bylinky a vidím, koľko kočiek tu potrebuje pomôcť poradiť, niektoré len pozitívnym slovom 😉. Takže asi tak 🙂. Ak by ma tu niekto "náhodou" potreboval, tak tu občas budem 🙂

veeeron
12. feb 2013

@zuzuzu30 nepočula som o tom že ananaaaas dopomáha...len grep...mm mi kupuje džusiiiky takze nic ine nepijem len grepove džuse.... no takže sa pridávam aj ja na ten ananáááás😀 a dneska sa snažilkujeme....podla hlienu by som mala mat plodný deň 😀

mistisa
12. feb 2013

@veeeron ahoooj len tak nakukam a ked mozem potvrdit tak 100% ananasovy dzusik dopomaha 🙂 🙂 aj ja som ho pijavala ale u mna to bolo zbytocne ☹

lenkaa33
12. feb 2013

@zuzuzu30 ok, takze mm pride v stredu, takze budeme este snazilkovat aj v stredu 😝 .sice si myslim, ze to uz vajicko je bud oplodnene alebo je uz po tych 12-24 hodinach zivotnosti, ale pre istotu 😉 .. juuuj, o tom snazeni mi ani nehovor.... hotova komedia 😀 😀 , ani ti nebudem opisovat ako to u nas je. Take casovanie je teda priserne. A to si predstav, ze minuly mesiac sme dvakrat za den niekolko dni! Moja doktorka sa pomiatla 😀 😀 😀 . Nastastie tento mesiac som ju neposluchla 😝 . Tak som zvedava na vysledok. Dnes som robila test a uuuplne slabulinky dusik. ani nemam pocity ziadne vpodbrusku, ani take, co si namyslam 😝 . Takze podla mna sa nieco dialo sobota, nedela, pondelok..... juuuuuuuuj, ja som uz tak strasne zvedavaaaaaa na vysledok. sme v tom, sme v tom, sme v tom, sme v tom..... 🙂

lenkaa33
12. feb 2013

@zuzuzu30 dnes som ananas nakrajala na 5 casti a jednu som uz zjedla. takze ananasujem zuziiiii. 5 dni pekne 😉 a to 'cakame babatko' som si dnes napisala niekolkokrat teda ...robim vsetko, co sa da...hahaha...

lenkaa33
12. feb 2013

@eternity009 dakujem , suhlasim. Na mna spiritualitou urcite mozes 😉 , ja take mam rada 😉

lenkaa33
12. feb 2013

@veeeron ja beriem kyselinu listovu - bio folic, je ich tam 60. Nemam pocit nafukovania,ale to je individualne. Ak sa ti blizia, tak do ovulky ten grepik, na podporu dobreho hlieniku. No drzim palce, nech zapracujete a nech sa podari 😉

lenkaa33
12. feb 2013

@acerka11 je to mozne, ja si tiez nahovaram, ze citim vajecniky stale. No pokus sa tie bylinky nejako oblubit, naozaj su velmi dobre a dokazu urobit zazraky. Alchemilku pijes, ano? skus aj ostruzinu malinovu, pije sa tiez od MS po ovulku, ta podporuje zenske organy akvalitu vajicok. Tento vikend by si mohla vediet vysledok. Straaaasne silno drzim palce, bol by to krasny darcek k Valentinovi 😵

lenkaa33
12. feb 2013

@acerka11 mne doktorka povedal rontgan, mozno to pre mna tak zjednodusila, aby som pochopila o co ide 😉 A ako hovoris, aj ja som pocula,ze niektorym zenam sa potom podarilo hned otehotniet. No uvidime. Je to troska bolestive vraj po tom zakroku. Urcite, ked na to pojdem, tak prilozim prispevok s podrobnym popisom, co mi robili ;)....teda,ak pojdem. ak pride mrcha, co dufam, ze nie.

lenkaa33
12. feb 2013

@veeeron ananas pomaha k uhniezdovaniu oplodneneho vajicka vraj, takze po ovulke 5 dni 😉

mistisa
12. feb 2013

Tooolko novych prvosnaziliek vsetkym zelam skore tehulkovanieeee 🙂

veeeron
12. feb 2013

@mistisa dakujeeem momentalne pijem len grapovy ale od zajtra nabieham aj na ten ananasovy.dakujem za radu...🙂

veeeron
12. feb 2013

@lenkaa33 supeeeer zajtra smer obchod...🙂 aj ty ho piješ?

veeeron
12. feb 2013

babule ešteže vás tu máááám...🙂

acerka11
12. feb 2013

@lenkaa33 no tento vikend neviem ked ja uz nechcem robit testy na den mrchy......mam strach zo sklamania.....ale kedze ma posledne 2 mesiace mrcha navstivila skor ako som stihla urobit test tak bolo sklamanie o nieco mensie ale samozrejme ze bolo......toje na nervy ale nechcem nato mysliet.......ja uz nekedy aj pochybujem otom ci fakt tie vajecniky citim alebo nie....pripadam si ako sprosta ale co uz to sme my zeny.......nepijem ani tu alchemilku ☹ .....kej ja ti neviem tie bylinky ma neberu ale slubujem ak tento mesiac to nevinde budem ju pit.....cestne iskrickovske 😉

mistisa
12. feb 2013

@veeeron zamalicko bodaj by ta rada pomohla k skoremu otehuu 🙂 Kolko snazilkujete?

acerka11
12. feb 2013

@lenkaa33 dufam ze nepride a uvidis kolajnice ako hrom.......tieto zakroky niesu prijemne ale ked chceme byt tehu tak vydrzime vsetko......mame ovela vyssi prah bolesti ako chlapi....sme nato viac pisposobene a vydrzime veeeeeela.....preto bojujeme ako levice o to aby sme boli tehu.......inac moja kamoska nemohla s partnerom otehotniet 6 rokov.......pred dvoma rokmi sa vybrali k moru, pustili si alko žilou a prsišli domov s darcekom........chapes kolko malo stacilo k tomu.....a to pred tym kym sa im nedarilo tak strasne zdravo zili, žiaden chlast ani nic, vela sportu a pod........a nakoniec stacila flasa a odviazanie sa 😀

seraa
12. feb 2013

@zuzuzu30

caute baby tak ako??? ja uz mam po plodnom obdobi tak le cakam a snazim sa nemysliet na to , bola som dost zaneprazdena takze fajne mi to ubehlo .... no uvidimeeeee 😉

@veeeron
ahoj,
ja som kyselinu list vysadila a bolesti zaludka a brucha presli, uz som bola aj na vysetreniach ze co mi je a to ta kysel. list, ale asi preto ze ja som zle davkovala, ja som brala 2 krat do dna a ma sa zevraj 1 za dva dni, vsade to pisu online a aj vedlajsie ucinky mozu byt, nevolnost, bolest brucha, krce a nervozita ..

pekny vecer

lenkaa33
12. feb 2013

@seraa ahoooooj, ty si sa kde stratila 😉 ? no sme radi, ze si spat. Kyselina listova by sa mala vraj brat 1 x denne. Ak ti nerobi dobre, tak papaj kazdy druhy den, ale papaj kazdy den aj salat, alebo aspon ten den, ked si nedas kyselinu listovu. A ananasik si papala po ovulke ? Tak drzim palce, nech mas // 😉 😉

lenkaa33
12. feb 2013

@acerka11 takych pripadov je straaaasne vela. Je to ozaj asi o psychike tiez. Jedna znama sa tiez snazila 6 rokov, bola na kadejakych zakrokoch na plodnost, 4 x IVF a nic. a teraz je tehotna, prirodzene!!! Nestracala vieru a ostala pozitivne naladena. Ja sa tiez snazim teraz zdravo, ziadny alkohol, ked ideme so znamymi na veceru, tak si dam jeden pohar vina, ktory ani nedopijem, alebo si vymyslim, ze mam antibiotika, nechcem vesat ludom na nos, ze sa snazime 😉 . Ale, ak nahodou tento mesiac nevyjde, tiez si asi vypijem flasu vina, nech je aspon zabava, po tomto mesacnom maratone v obdobi snazilkovania uz buduci cyklus nezvladnem a dopomozem si :D 😀

lenkaa33
12. feb 2013

@acerka11 tak nerob si testy a urob si, ak ti bude meskat 3 dni. pretoze to sklamanie je hrozne!!!!! vzdy mam velke ocakavania a potom nasleduje o to vacsie sklamanie. ale netreba mysliet nad negativnymi vysledkami, ale sustredit sa na to, ze babo pride, ked bude chciet uz prist v plnej sile a krase 🙂 🙂 ....uz je niekde na ceste, neboj.

lenkaa33
12. feb 2013

@acerka11 a ak nahodou nic, tak alchemilku urcite musis ako spravna bojovnicka, co je to nejaky cajik 2 x denne vypit. za pokus to stoji 😉

lenkaa33
12. feb 2013

@veeeron tento mesiac som kupila ovocie ananas. Nakrajala ho na 5 koliesok a kazdy den zjem jeden. Dnes som zacala s prvym. Vraj to v strede toho kolieska je dolezite, to je take tvrde a takmer bez chuti. ale zozuvala som to. Takze ja na tvojom mieste by som kupila radsej cely ananas a papala ten. Ak chces dzusik, tak najdi taky, co je 100% tny a nie je z koncentratu. Not from concentrate 😉

eternity009
13. feb 2013

@acerka11 možno si nikdy neskúšala bylinky v tinktúrkach, tie sú najúčinnejšie a na úžívanie sú v pohodičke. Keď nemáš rada čaje, tak je to najvhodnejšia forma pre teba. Dáš si 3 x denne pár kvapiek a máš svätý pokoj 🙂. Vyskúšala by som na tvojom mieste aspoň brezové jahňady a kotvičník - obe bylinky v tinktúre 🙂

zuzuzu30
13. feb 2013

@lenkaa33 presne aj u nas ako z komedie 🙂 dvaja unaveni dochodci idu mat sex haha.no super,ze drahy pride,tak to poistite dnes este 🙂 my este zajtra a uuuuf snad staci.a potom uz len to nedockave cakanieeee! Mas normalny ananas ci konzerva?idem do obchodu dnes ryyyychlo. sme v tom,sme v tom haha ake super

zuzuzu30
13. feb 2013

@mistisa preco zbytocne? Nepodarilo sa? 🙂

veeeron
13. feb 2013

@seraa diiky za info ja sa ju užívam 1x za den teraz posledne dva dni som si ju davala na večer a v pohodeee...uvidiiim ako sa to bude vyvijat dalej...a čo budeš užívať namiesto kys. listovej?

veeeron
13. feb 2013

@lenkaa33 diiky idem dneska KUPIT kupin aj normal a aj dzusik pre istotu😀

zuzuzu30
13. feb 2013

@seraa nooo mozno sa tam uz nieco deje u teba 🙂 nejaky maly zazrak,hihihi. strasne ti to zelam a budem drzat paste. my sme akurat uz na konci procesu snazilkovania (tento mesiac sme boli taki unaveni z prace,ze by som to nazvala sichta v kamenolome vzhladom na namahu🙂 ) no este to "poistime" valentinskym sexikom a potom uz len ca-ka-me! a anannasujeme. ty kedy necakas MS?

veeeron
13. feb 2013

@mistisa no praveže sa snažíme od augusta 2011 ale prvy rok sem to nechali na náhodu ci sa nám podarí alebo nie ked sa to vsak po roku nepodarilo isli sme na vysetrenie...tam sa ukazal nejaky problem ale len malicky tak sa to riesilo len urolog. cajom no a teraz uz by to malo byt v poriadku tak si dopomahame ako len vieme a vy?