icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucianellamartin
25. feb 2013

Tak mrška odpochodovala do zabudnutia (dúfam) a my sa konečne môžme naplno snažilkovať 🙂 Verím, že vitamínky účinkujú tak ako majú a čoskoro sa budeme tešiť z výsledku 🙂 takže babuľky, ktoré sa snažilkujete alebo sa len chystáte tfuj tfuj tfuuuuj veľmi veľa šťastia prajem 🙂 🙂 Aby sme to tu mohli zaplniť // čiarkami 🙂 🙂 🙂

zuzuzu30
25. feb 2013

@lenkaa33 idem zajtra volat dokine.ja jej dam.si tam sama naordinujem vsetky vysetrenia naraz: krv 5DC,krv 22DC,hormony progesteron,FSH,LH,folikulometria.ta bude kukat.ma vyhodi dverami,tak vojdem cez okno asi 🙂 a zahram na nu aj citove vylevy 🙂 lenik posles mi ten link od eternity?aj ja to skusim asi hm

acerka11
25. feb 2013

@lenkaa33 snazime s auz od piatku......a to mrchu som mala celych 7 dni.......to mas pravdu ide ten cas strasne rychlo no len ja mam stale pocit ze sa mnekrati a ze kazdym meiacom to bude len tazsie dosiahnut......jaaaj uz nejdem taketo pisat......jeden den mylsim pozitivne a druhy zas negativne uz som sama zo seba chora......este pijem cajiky a aj grepy jem a pijem dzus podla toho ako mamchut.......aeste vies co som vykonala?......odmerala som si BT v nedelu aj dnes......neviem co sa vo mne zlomiloale neviem dokedy mi to vydrzi 😅 .......ako znasas mrchu?.....lebo ja dost zle

mistisa
25. feb 2013

@kikimoda no uz musis ty vediet co chces a co nie 🙂 kazdopadne ako sa rozhodnes tak nech to je to co chces 🙂 no oni to uz nad ten rok riesia 🙂 🙂

acerka11
25. feb 2013

@lenkaa33 no ja ked uz mam spinenie ratam si to ako den cyklu......ale myslim ze je to subjektivne u kazdej zeny inak tak istoako aj pohlad kazdej zeny nato ci ma silnu resp. slabu mrchu......moja kolegina vzdy tvrdila ze ma silnu mrchu tak sme raz hodili podrobnejsiu debatu o nasich mrchach a ta nestacila gulat ocami ako to prebieha u mna a uzavrela to tym ze ma teda mrchu velmi v pohode 😀 .......ja mam teraz STOP snazeniu do stredy.....maznela mam v praci ide do talianska takze az v stredu.....dufam ze nam nic neutecie.....ale ovu by malo byt az koncom tyzdna alebo az cez vikend

kikimoda
25. feb 2013

@mistisa hej hej ved uvidim co poriesia :D mozno nakoniec bude vsetko ok a to ze stale nic je len dosledok stresu :/

acerka11
25. feb 2013

@lenkaa33 a doktorke si volala?.......co si vybavila?

acerka11
25. feb 2013

@veeeron drzim ti velmi palce aby uz na zajtrajsom teste zasvietili //

veeeron
25. feb 2013

@acerka11 dakujeeem len neviem či si to tu čítala ale testovala som sa dnska po obede ako som prisla z práce a nič tam nebolo...jednoducho som to nevydrzala....takze testujem sa az streda alebo vo štvrtok☹ ale velmi tomu neverim ze sa tam objavia //

acerka11
25. feb 2013

@veeeron pred chvilkou som to precitala ze si uz testla.......ale este nic nieje stratene.....este sa to vsetko moze za par dni vykristalizovat kedze mrchu mas mat zajtra....mozno to bolo este skoro.......ja to tu nestiham sledovat......v praci mi MK nejde a doma sa snazim ale nestiham vsetko 😒

veeeron
25. feb 2013

@acerka11 jasnačka ja to tu tiez nestiham odpovedám len na upozornenia...😀 no uvidiiime ako to dopadne budem urcite informovat

acerka11
25. feb 2013

@veeeron budem čakat ako sa to bude vyvijat

11miuska11
25. feb 2013

@acerka11 ja si tiez myslim, ze ovulka najskor tak za dva dni. Uvidim, co mi urobi zajtra BT., lebo dnes isla o kusok hore. snad aj zajtra pojde zase o kusok. To by znamenalo, ze ovulka sa blizi 🙂 mohla by teda. heh. No hlavne, som trosku v klidku, lebo ja uz vo stvrtok budem vediet, ci si vobec mam tento cyklus robit nadej na tehu, lebo idem na to sono, kde mi pozru, ci doslo, abo dojde k ovulke. Hmm..tak som zvedava. Inak, ja tiez toho hliennu nemam nejak extremne vela, ale ked sa ukaze na toalet. pap. napriklad, tak sa natahuje az do neba. Hmm. tak nevem, ci aj to mam brat za plodny hlien, alebo az ked ho je vela. No uvidime, sledujem sa ako jastrab, nech viem, co a ako 😀 😀 😀

11miuska11
25. feb 2013

@zuzuzu30 tak tak, akurazt som pisala acerke, ze ja uz vlastne vo stvrtok budem vediet, ci si mam vobec robit tento cyklus nadej na to, ze budem tehu. Ovulka nepusti 😀 😀 Takze to beriem stale tak, ze moze a nemusi byt. Ale teplota zatial vyzera celkom doveryhodne. dufam , ze bude v pozitivnom duchu aj pokracovat 🙂 iNak, my uz poctivo snazilkujeme od minuleho tyzdna 🙂 Nic nenecham na nahodu tento mesiac 😀

11miuska11
25. feb 2013

@lenkaa33 ved toto, ze mam pocit, ze zbytocne stresujem z toho, ale zase na druhej strane taka pregrcana dovolenka tiez nie je na zahodenie 😀 😀 😀 😀 ale nieee..myslim, ze by mi asi bolo luto nesnazilkovat sa kvoli dovolenke 3 mesiace teraz. Hmm 😖 Ake flasticky ti prisli? Nejake super elixiry, co vyrobia babatko? Aj ja chceeeem 😎

veeeron
26. feb 2013

@acerka11
@11miuska11
@mistisa
@zuzuzu30
@lenkaa33
BABY MRCHA DNESKA DORAZILA.....aspoň že načas....som aj trocha sklamana ale vedela som že z toho zasa nič nebude...no čo už pokračujeme v snažilkovaní...a dneska sa objednávam k lekárke ...ako máme postupovať ďalej

mistisa
26. feb 2013

@veeeron noooo micik tak odlozkaj sklamanie pouzi sily odomna a poriadno sa s nou rozluc okik? Urcite sa to podari coskoro uvidis 😉 daj vediet potom ako si dopadla 😉 budem cakat 😉

11miuska11
26. feb 2013

@veeeron mna dnes moja BT tiez nepotesila, dufala som, ze bude ovulka do stvrtka. Hmm. Ale neva, a tebe drzim palec, nech mrcha sup sup odide a mozete znova snazilkovat 😉

simkarobkova
26. feb 2013

&ahojte baby, ja som tiež prvosnažilka... v januari som sa dozvedela šťastnú správu..netrvalo to dlho..v druhom týždni došlo k spontánnemu potratu a ja teraz neviem,či sa o ďalšie budeme snažiť znova tak dlho alebo to už pôjde šupom ☹ nemáte skúsenosť?

veeeron
26. feb 2013

@acerka11 @11miuska11
@mistisa
@zuzuzu30
@lenkaa33 noooo hej nevadí čo už mrcha je tu dneska som volala lekárke tak 13.3. idem ku nej som zvedavá čo mi povie ako budeme ďalej postupovať...🙂

lenkaa33
26. feb 2013

@veeeron 😠 😠 😠 To fakt prisla ? 😠 😠 . Nechapem, ze sa nikomu nepodarilo tento cyklus a vsetky zaciname novy ☹ ☹ . Juuuuuj, je mi luto. Myslela som, ze to prerazis ty. Aaaaach. Jaj. no nic, nezufaj ...Opat sme vsetky na jednej lodi. Takze hlavu hore zlatino. Verim ti, ze si sklamana. To asi vzdy vsetky. Ale urcite volaj lekarovi, ze ho chces prist navstivit 😝 .

11miuska11
26. feb 2013

@acerka11 Ahoj, tak ja som mala vcera vecer vaznuu haluz! Ako som zaspavala, bolo mi straaasne teplo, a to mne je vzdy zima. A tak som si rano myslela, ze hura, teplota pojde hore, jak blazon, Ale nesla. Stale 36,4. Ale!!!! prave som zistila, ze v plodnom hlieniku som nasla asi 3 vlakna akokeby krvi. Ale boli to len take mini vlakienka, keby som sa nesledovala, ani si nevsimnem 🙂 myslis, ze to mohol byt zaciatok ovu? Juuuj, tak by som chcela, aby bol. Dnes vecer poistime 😉 😉 😉

lenkaa33
26. feb 2013

@zuzuzu30 fiii, tie skratky, ja neviem ani o com pises ;) .. LH? FSH? Tu je ten link : http://www.zdravysvet.sk/kategoria/bylinkaren/g...
vcera vecer som si dala, bleeeeeech, uplne citit ten lieh, ale da sa 😉 , hlavne ked vies, ze ti to moze pomoct. Flasticky su uplne zlatucke 😉 . Dnes som nemala cas rano si to dat, ani cajiky, nic, tak teraz dobieham, mam vypity caj z ostruziny uz a uz sa mi luhuje alchemilkovy 😉 a o pol hodky idem si dat tie tinktury 😉 . A idem si kupit teraz ovulacne testy, nech mozem testovat aj 2 krat denne 😉

lenkaa33
26. feb 2013

@acerka11 ty si si odmerala BT? neveriiiiim. Ved ty si sa tomu uplne branila 😉 ... No ale mas plusko odo mna, ze si si ju zmerala 😉 . Fiii, tak pekne snazilkujte. Nic sa ty neboj, kazda ma take svetle - pozitivne momenty a potom take negativne. Mna chytila panika vcera na chvilocku tiez, ze : ' co ak .toto.. ' ... 'co ak tamto '. Ja uz nechapem , co sa deje. Je taka doba, ze je problem s fertilitou. Ved pozri, my mevieme ani co do seba davame... konske maso, sol na posypavanie sa pouzivala ako jedla, zafarbene bravcove na hovadzie. a vsetky potraviny pochadzaju z kadejakych umelin. Ja uz ani neviem. Snazim sa kupovat bio, ale potom sa dozvies, ze v nemecku falosne bio vajicka. Takze clovek nemoze ani verit, co je na obaloch. V amerike je na potravinach napriklad na mase pekne napisane, pochadza z krav, ktore sa pasu volne na luke ( alebo tak ). Ostatne firmy napisu iba bio alebo organic a vybavena vec, ale mozu klamat. Inak zasadne nekupujem nic, kde je napisane, ze pochadza to pochadza z polska. Ich vyrobkov sa bojim a neverim. Nevadiiii, pijeme tie cajikyyy .... a bude tooooo ;)

lenkaa33
26. feb 2013

@acerka11 takze volala somvcera doktorke, ze dnes mi zavolaju kvoli terminu a uz aj volali, ze idem v piatok rano o 10 tej 😖 . A mam si dat hodinku pred zakrokom nurofen, ze to odporuca pacientkam. Co ja sa velmi nerada krmim tabletkami, ked nemusim a vacsinou nemusim klop klop klop. Ja mam mrchu v pohodicke, v nedelu troska take pobolievanie v podbrusku, ale zvladlo sa a teraz uz ani neviem, ze ju mam. V tomto mam stastie, mne to nerobi ani ziadny vplyv na naladu. ani velmi silnu nemam. V noci vobec nic nepotrebujem 😉 ... uplne pohodicka 😉 ... ty mas zlu? A ako dlho ti trva? mas aj zmenu v spravani? Niektore kamaratky su ' zurive ' 😀 😀

lenkaa33
26. feb 2013

@veeeron preco az 13.3? nemala skor? hmmmmm, lebo to budes mat asi uz po ovulke, takze ti bude vediet povedat, ze ci si ovulovala. Ide tinrobit krvne testy?

simkarobkova
26. feb 2013

Ahojte baby, pridávam sa. S priateľom chceme bábätko, prvé... v januári sa konečne podarilo..v druhom týždni som potratila. Teras sa snažíme ďalej, tak dúfam, že to nebude trvať tak dlho ako pri prvom pokuse-7 mesiacov. Veľmi dúfam, že kd sa to podarilo prvýkrát tak to už pôjde šupom :-/ Držte mi palce a píšte 🙂 žijem v rakúsku a moc kamošiek tu teda nemám tak rada strávim čas svami na chate 🙂 Pozdravujem a držím palčeky 🙂

lenkaa33
26. feb 2013

@veeeron
@11miuska11
@mistisa
@acerka11
@zuzuzu30
@lucianellamartin
Takze babule 🙂 🙂 🙂 Ako sa mate? 😉 😉 😉 mam dve infosky, jednu moju osobnu a druhu len tak pre zaujimavost 😉
1) v piatok idem na HSG tzv rontgon vajcovodov tzv prefuky, takze hnusna, hnusna procedura predo mnou, myslite na mna 😒 . Budu mi to robit ambulantne a nie ani moja lekarka, ale nejaky doktor, no dufam, ze tam nebudem vystrajat 😀 , lebo je to hnusne ako mi to idu robit. ☹ , no ale budem vediet, ci je to tam vsetko priechodne a ci sa spermijky mozu smykat ako na smyklavke a santit o 106 😎
2) Dnes som sa pytala sestricky, ktora ma objednavala na ten rontgon vajcovodov ( prefuky ) , ze ako sa rata MS. Pretoze sa ma pytala , kedy som dostala MS, pretoze to vysetrenie ma byt nejako po MS. A povedala som, ze ja so dostala v nedelu okolo 19 tej. Tak mi povedala, ze prvy den sa pocita pondelok. Ze tento doktor rata MS tak, ze ak pride MS po 12 ( poludnie ) , tak za prvy den sa rata az nasledujuci. Ze za prvy by sa pocitala, keby prisla doobeda... takze taaaak 😉 . Nejaky iny doktor to mozno bude pocitat inak. Len tak pre zaujimavost 😉

zuzuzu30
26. feb 2013

@veeeron no skoda. ale super,ze si sa hned aj k Dr objednala,vidim,ze si akcna 🙂 no budeme sa spolu zase snazilkovat! 🙂 hlavu hore veron

zuzuzu30
26. feb 2013

@11miuska11 fiha neviem co by to mohlo byt..dufajme,ze ovu! a poriadna 🙂 pekne to poistite spredu aj zo zadu haha