icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

11miuska11
26. feb 2013

@acerka11 no v podstate mam MS 3 dni, stvrty den iba spinenie 🙂 Ale viem, o com hovoris, pamatam si, ked mi zacinala MS ako 15rocnej, mala som take bolesti, ze som preplakala vzdy prve dni. A MS som mala aj 8-10 dni 😒 ale potom, ako som dospievala, sa mi to ustalilo nastastie. I ked, este jeden den MS by som pre pokoj duse prijala. Nemavam nastastie ziadne bolesti, nic. Iba v den MS tesne pred tym, ako pride, mavam trosku bolesti v podbrusku, ale kratko, iba par hodin. A dokonca, ako som vysadila HAk, tak ma ani prsia nebolia pred MS, a ani ich nemam napate, ako predtym, comu sa velmi tesim 🙂 tak, snad aj // budeme mat tento mesiac rovnako 😉

lenkaa33
26. feb 2013

@veeeron pozri, v kazdom pripade sa navstevou u doktora aspon o krocik pohnes 😉

lenkaa33
26. feb 2013

@11miuska11 asi horis kvoli ovulke 😉 😉 😉 , naruzivo v plamenoch sa snazilkujte dnes 😉

lenkaa33
26. feb 2013

@veeeron jasneeeee, podrobne to tu opisem, aby ste sa vedeli vzit, akym peklom si prejdem 😉 .... myslim, ze teba to este necaka. Najprv nech ti urobi tie krvne testy, nech sa pozrie doktorskym okom na muzikov spermogram... a najlepsie vy bolo, keby ti vedela zistit, ci ti vajicka dozrievaju a tak. V kazdom pripade ti bude urcite vediet povedat, ci ovulka prebehla.... a ak nevie ako dlho sa snazite, tak kludne ajnpar mesiacov pridaj 😉

veeeron
26. feb 2013

@lenkaa33 no moja určite to nebude take strasneee ...drzim palce...no praveze doktorka vie ze sa uz vyse roka snazime preto som isla za nou ..ona ma vysetrila robila ultrazvuk zrovna vtedy prebiehala ovulka sa mi zda...hovorila ze vsetko je v poriadku...a ked budem mat vysledky z manzelovho spermog. a do 3 mes. sa nam nepodari otehot. tak mam prist no a ked uz teraz prisla mrcha tak som jej hned volala....tak som zvedava co mi ovie ci mi zoberie krv atd

acerka11
26. feb 2013

@lenkaa33 ta moja mrcha je des......zvyknut sa nato neda ale som rada ze ju vobec mam....viac by ma trapilo keby som ju nemala.......ale v tichu zavidim zenam ktore to maju ako ty.......mne sa to nikdy nestalo......mne to nevadi ze sa tu rozoberaju taketo babske veci.....skor to beriem ako nove vedomosti co vsetko sa zenam moze stat a prihodit kedze kazda sme ina.......a co sa tyka varenia....no niesom ta najhorsia kucharka.....manzel si nestazuje......nieco uz mam odvarene......robila som v anglicku prveho kuchara a 3/4 roka sefkuchara a tak som odisla z anglicka......tam som sa vela naucila ale skolu mam stavbarcinu 😀

acerka11
26. feb 2013

@lenkaa33 urcite to zaberie len my este nevieme kedy.....vsetko je urcite na tej najlepsej ceste len nevidime dopredu 😎

acerka11
26. feb 2013

@11miuska11 ja som prvu mrchu dostala ako13 ročná a to si už fakt nepamatam ako to bolo ale viem ze bezproblemovu som ju nikdy nemala.....co uz hlavne ze je......ak by nebola bola by som velmi nestastna.......no hadam budeme mat rovnaky cyklus.......je fajn vediet ze v tom momentalne niesom sama 😀

11miuska11
26. feb 2013

@acerka11 presne, ako pises 😅 a aj si BT niekde zapisujes? Je to celkom prehladne.. I ked prvy mesiac, co som si merala, som prisla na to, kedy bola ovulka, az tyzden po nej. Blbe je, ze sa to hned neda citat 😒

seraa
26. feb 2013

@prvosnazilky
@11miuska11
@lenkaa33
@zuzuzu30
@veeeron

baby tak a je tu novy cyklus pre nas a nove sance a nove stastie !
tak sa dohodnime ze tento mesiac to uz dame vsetke ! 🙂
uzite si poslednu ms lebo uz ju dlho neuvidite, neuvidime !
ja inak baby lajdacim, ziadne vitmainy ziaden cajik nic ,... akos som zabudla a ked si spomeniem nehcce sa mi ho ist uvarit
ale som sa odhodlala a idem k leekarovy som zvedava co mi povie , a hlavne citim trosku take svrbenie neviem co to je
som brala antibiotika a aj duphaston zevraj sposobuje mykosu, tka len dufam ze nie !!!!!

lenka drz sa , drzim palce a budem mysliet na teba ! to tento piatok uz???

11miuska11
26. feb 2013

@seraa kup si zajtra probiotika, to mozes mat z tych antibiotik to svrbenie. Inak, vzdy, ked beries ATB, kazdy den si daj aj jednu tbl probiotik a nic sa ti nenarusi 🙂 Kraasne si to napisala, tak smelo do bojaaaa!!! 😀

gabuliatko84
27. feb 2013

Snažilky, môžem sa pridať k Vám?

My sme sa začali snazit asi pred rokom,a zatial sa nam nedari.teraz posledne mesiace je to take intezivne ze by som moc chcela,ale kazdy mesiac pride sklamanie ,a dostavi sa mrcha.😢 nejaku dobu sme nad tym nerozmyslali ale skusali.
no ked stale nic tak nad tym clovek zacne pocase rozmyslad,a to hlavne ked vsade kam sa pozriete su same deti,vsedci tehotny...beriem dyphaston bo mam nepravidelnu mm,aby sa mi spustila.a tu som citala ze je dobri grepovi dzus a alchemilkovi caj tak skusam.a dufam ze uz sa to uz podari.... 😉

lenkaa33
27. feb 2013

@veeeron uz vyse roka sa snazite? neviem preco som si myslela , ze menej. Ja som sa prave dozvedela, ze poistovna nam neuhradi ten zakrok v piatok, takze o 800€ budem v piatok lahsia. 😠 😠 Nuz, hadam po tejnprocedure sa aspon podari 😉 ...A nebudem to musiet tahat na IUI a IVF.

lenkaa33
27. feb 2013

@acerka11 wooooow! tak to musis teda pekne vediet varit, kadejake specialitky. Akoze aj ja viem nieco uvarit, ale zas asi iba tak , ze sa mi nepripali 😉 . Ked som videla tie tvoje kolace, zakusky, tak minoci z jamiek skoro vypadli, ze aka si sikula a hnedma chytilo maskrtenie. Nebudem ani na to mysliet radsej, lebo hned mam chut maskrtit. A dnes som si povedala, ze zacina, si davat pozor , co jem. Som pribrala 5 kil a myslim, ze je to aj kvoli snazilkovaniu, lebo ani do fitka nejdem, aby sa to mohlo dobre unhiezdit, papkam kadeco, aby som mala silne telicko... no a je to tu 5 kil naviac. Tak zacina, s fitko, 3 x do tyzdna. Po ovulke asi iba nejake lahke cviky. A vcera som zjedla strasne vela sladkosti a dnes som sa zobudila uz s chutkami na bonbonieru Tatiana - moja oblubena. Viem ju zjest behom na posedenie 😝 . Takze dnes chcem vydrzat bez sladkosti, ale neviem, neviem ....

lenkaa33
27. feb 2013

@seraa ty ty ty! Pekne cajickuj dosledne.... 😠 Dostanes po ritke. Ja mam vycitky, ak jeden den nestiham pravidelne cajickovat. Mozno je to sice dobre, ze nemas az tak myslienky a nedepkujes. Kedy ides k lekarovi?

lenkaa33
27. feb 2013

@seraa a ano, uz tento piatok idem 😒 , tak uvidime....dam hned vediet.

lenkaa33
27. feb 2013

@gabuliatko84 ahoj, takze dalsia snazilka. My tu vsetky cakame, kedy sa uz podari niekomu ... A u lekara si uz asi bola, ked mas duphaston, ze? a tvoja polovicka bola na spermograme? Ta alchemilka by ti mozno mohla upravit cyklus. Chvilku trva bylinkam, kym zaposobia, ale treba asi len trpezlivost 😉 . Ja pijem tiez alvhemilku, cas z ostruziny malinovej, beriem teraz taku prirodnu bylinnu kuru, co mi jedna kocka poradila, je to celkovo na zenske organy, ked sa snazis otehotniet. Tie grepy pred ovulkou a ananas po ovulke. Tak uvidime. Aaaaaaaaa ete tento piatok idem si dat pozriet, ci mam priechodne vajcovody. Rontganom. Takze tak. drzim palce, nech sa vam uz podari. V akej faze cyklu si? pred ovu? po ovulke?

lenkaa33
27. feb 2013

babuleeeee, takze krasny dnik vam dnes prajem 😉

veeeron
27. feb 2013

@lenkaa33 hej hej hej uz vyše roka...prvy rok sme to nechali na náhodu že ked sa zadarí budeme radi a ked nie tak sa to zacne riešiť po lekároch...no a tak aj bolo...a pokracuje to dalej....a čožeee to toľko stojí tento zákrok? fuuuu ha..tak to je riadna pálka....dúfam že to nebudem potrebovať..a ty sa drz myslím na teba...😀

11miuska11
27. feb 2013

@lenkaa33 ahojky, nevies mi prosm ta poradit, kedy mam zacat jest ten ananas? Zajtra idem na tu folikulometriu a graf mam zatial takyto. http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... . Mam este dnes grepikovat a zajtra uz ananasovat? Cela som z toho paf, lebo vobec netusim, kedy ta ovulka je a nechcem nieco presvihnut 😒

lucianellamartin
27. feb 2013

@lenkaa33 Lenuška veľmi držíme palce a veľa síl prajeme 🙂 neboj ty to zvládneš a poprípade bude mať pán doktor zážitok keby si vystrájala 🙂 A inak aj ja som o tom už počula tento týždeň od kamarátky a vraj každý to ráta inak tak ja neviem...Rátame si ju vôbec dobre??? 😀 takže v podstate z 28 DC môžem hneď mať aj 30DC...peknéééé 🙂

seraa
27. feb 2013

@lenkaa33

😨 nooo
dnes som si ho dala ale som ho nemohla dopit , baby ved je hroznyy ja mam salku 3dc a to ma byt 5dc tak asi je
silnejsi ale aj tak , no nemohla ssom ho dopit 😝
idem zajtra k lekar no som fakt zvedava co povie
@gabuliatko84
vitaj vitaj medzi nami, ja uz vyse roka a pol ale tento mesiac to vyjde 😉

mistisa
27. feb 2013

@gabuliatko84 ahojko vitam ta medzi nami snazilkami a coskoro tehulkami 🙂 🙂 budem moc drzat palceky aby sa konecne podarilo 🙂 aj si bola u nejakeho lekara? ci skusate zatial sami? dufam ze coskoro zmenime tuto temu na prvotehulky 🙂 🙂 🙂

acerka11
27. feb 2013

@11miuska11 ahoj....ano zapisujem si teplotu a zatial ideme hore.....dnes 36,7.......ja sa v tych teplotach nevyznam a ani neviem ci budem vediet citat gra........no neviem ci to nerobim nadarmo.....ved uvidime ale s manzelom sa snazime bez ohladu ci je alebo nieje ovulka.......netusime kde je pes zakopany takze sa snazime okrem mrchy pravidelne......vela zien otehotnelo mimo ovulky.......neiktore pocas mrchy.....tak neviem skusame vsetko co sa da

acerka11
27. feb 2013

@11miuska11 tebe ovu este prebieja alebo ako si natom........ja mam takeho tusaka ze sa to rozbieha a ovu bude piatok, sobota tak vikend bude muchlovaci 😀

acerka11
27. feb 2013

@lenkaa33 zlata si......no man varenie bavi a pecenie este viac......fotim si len ked ma napadne.......vies hlava derava a ked je zjedene tak potom by som fotila........a este k tomu pribratiu......som natom podobne ale ja som pribrala 7kg.......uz cakam kedy zmyzne tento hnusny sneh a budem chodit zas behavat a obcas aj s manzelom.......my tu mame super prostredie.....z okna pozerama na priehradu a pod oknami mame hradzu kde sa chodi kocikovta 😒 .....behat....korculovat a podobne.....ale ked tam nieje sneh.......kym nenapadol chodili sme s manzelom behavat ale zima urobila divy......sedime doma a jeme ovela viac ale konecne bude jar a bude zas dost pohybu 😉

11miuska11
27. feb 2013

@acerka11 no, mimo ovulky sa otehotniet neda, to ti garantujem 😀 😀 😀 ale moze byt, ze zena ma posunutu ovulku a teda nie je v strede cyklu, ale napr tesne pred mrchou, cez mrchu, alebo tesne po nej. Proste ovulka moze byt hocikedy 🙂 Ale mimo nej neotehotnies 🙂 Dolezite je, ze od kedy si zacala merat? Napis mi hodnoty, ake mas namerane doteraz a ja ti poviem, ze ci sa to podoba na ovulku aspon tak zbezne 🙂 Ja si myslim, ze uz mam asi po ovulke. Mam citak, ze bola vcera, pretoze od vcera mi je teplo, boli ma hlava od vecera a dnes cely den a stale mi je teplo a k tomu vcera ten plodny hlien s vlaknami krvi.hmmm.... Horucku nemam, takze choroba nie. A som strasne unavena. Uz dva mesiace chodim na pilates, ale tak, ako ma zlozila dnesna hodina, tak to ma este nikdy. Normalne som si lahnut musela ist po nej. Vcera som bola u jednej liecitelky (ziadna sarlatanka) a povedala, ze citi cinnost laveho vajecnika a ten som den predtym a aj vcera v noci RIADNE citila. Dokonca az take pichanie jemne, ked som zaspavala. Vcera sme aj poistovali 😅 a zajtra rano sa mi to rozluskne s tou ovulkou, idem na folikulometriu 🙂 Poctivo snazilkujte aj vy. My tiez nezavisle od teploty snazilkujeme, a az do MS asi aj budeme pre istotu. Ale BT si tiez meriam. A merias si BT este v posteli a tu istu hodinu kazdy den? 🙂

acerka11
27. feb 2013

@gabuliatko84 ahoj vitaj medzi nami......mysme tu vsetky take co sa snazime a zatial ani jedna nic......uz mi to pride ako maraton ze ktora dobehne prva do ciela a stale ani jedna nedosla....vsetky sme zatial na ceste.......ano zevraj pomaha grap, alchemilka a ostruzinamalina......ja to tiez praktizujem a este jem kyelinu listovu......inac zatial nic......manzel papa vitaminy lebo sme mali nie celkom dokonaly spermiogram tak uvidime co z toho bude.......vyuz mate nejake vysetreniaza sebou?

acerka11
27. feb 2013

@gabuliatko84 ahoj vitaj medzi nami......mysme tu vsetky take co sa snazime a zatial ani jedna nic......uz mi to pride ako maraton ze ktora dobehne prva do ciela a stale ani jedna nedosla....vsetky sme zatial na ceste.......ano zevraj pomaha grap, alchemilka a ostruzinamalina......ja to tiez praktizujem a este jem kyelinu listovu......inac zatial nic......manzel papa vitaminy lebo sme mali nie celkom dokonaly spermiogram tak uvidime co z toho bude.......vyuz mate nejake vysetreniaza sebou?

acerka11
27. feb 2013

@11miuska11 hej meriam si to kazdy den v tom istom case......mam odmerane len4 dni a to od nedele.....36,5 36,5 36,6 a dnes 36,7 ide mierne hore.....ale ja este hlien nemam este sa len zacina ukazovat a vajecnik som dnes necitila takze este neviem ale ak sa to bude aspon priblizne opakovat ako posledne 3 mesiace tak budem citit vajecnik a hlien bude riadny 😲