Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lenkaa33 sak az teraz kukam,ze aj odpoved uz tu je - nestiham troska.som v soku!!!! chudatko neviem si ani prestavit ako ti muselo byt :( ako k tomu dojde? jasne,to sa mozes snazit vsemozne a prd platne.leni ale aspon si to nasla,ze kde je ten problem.vidis,dobre,ze si takto svedomite isla krok za krokom.si predstav,ze sa snazite 3-5 rokov a nic!
ja by som volila laparku a potom skusala dalej.ved to nemoze zrast hned! Fuha lenik
@11miuska11 Mius to bude tym,ze si vysadila HAK.tie vajecniky boli umelo oblbovane hormony a chvilu to trva kym sa to znormalizuje.ak nechces brat hned dalsie hormony na vyvolanie ovulky,mozes skusit prirodnu cestu.ja som tiez neovulovala a brala som vselico alternativne a teraz uz mam ovulku.ja som tiez odmietla clostil a duphaston a upravilo sa mi to same.ale trva to chvilu.cize podla toho,ako ti to ponahla..a zevraj ked praskne folikul,tak na vajecniku ostane mala jazvicka-tak asi by to Dr na sone mal vidiet...ale kto vie.ale z krvi to vedia urcit na 100%.
@zuzuzu30 krv mi nebrali ☹ a jedna kocka tu na MK hovorila,ze jej kamoske lekar povedal,ze nema dominantny folikul a ani ovulku a v tom cykle otehotnela. Lekar to vraj nevidel na sone. Ale to su tale plane nadeje,lebo to sa stale raz zo sto podla mna ☹ mne to neponahla, keby mame babo aj buduci rok,je mi to jedno. Hlavne chcem mat v poriadku cyklus a zdrave tehu bez liekov!!! Vysadila som HAK v septembri. To uz je 5 mesiacov :-/ ako dlho to trvalo tebe? Alternativne metody riesim od novembra. Chodim do kliniky tradicnej cinskej mediciny,pijem odvary na mieru pre vyzivovanie krvi a tak. No len lekar mi na sone videl asi 7 takych ciernych bubliniek,ako keby take gulicky. On nepovedal,co to je,ale strasia ma tu polycystickym vajecnikom ☹ aaach jo... A co si ty alternativne uzivala? Asi to hned dalsi cyklus brat nebudem a pockam s tym clostylom este. Verim,ze sa to da do poriadku. Proste musi ☹ pojdem teraz druhy den cyklu na HP a uvidone,co a ako :-/
Ahojte kocenyyy 🙂 ako sa mi mate? a ako ste stravili peknu sobotku? 🙂 🙂
accch neverim ☹ , jak je to mozne ? ako vlastne k tomu dojde? ako mozu vzrast vajcovody??
leni tak zaprve klobuk dole a gratulujem k uspesnemu zakroku a za druhe aspon vies kde si a ze jeden zakok a za mesiac po nom max dve si v tom
neboj ty uz budes na jar mamou !! no ja by som sa objednala este k jednemu lekarov a spytala sa na jeho nazor.
len na konzultaciu ze ci fakt ttreba to alebo nie
drzim palce
@11miuska111
hormonalny obraz v druhom dni cyklu?
mnee ide robit teraz druhy krat a to ze 3 krat zoberiek krv na ten obraz
a to ze v 7-9 DC
a pootm este dvakrat kazdych sedem dni
nemal by sa robit az po ms??
ten clostyl mi tiez dal ze na 5 dni a bude ma pozorovat s tym, len baby musim mu zavolat lebo ja som jak tupa ked mi doktor nieco vravi proste si pamatam ze povedal od prveho dna cyklu 5 dni
a pritom vsetci pisu ze od 3 alebo 5 dna aj na letaku ze od 3, 5 tak som asi zle rozumela??
a myslel ze od prveho dna piaty den na 5 dni??? 😝
no ja idem skusit asi , teda sak este tento cyklus bez lebo uz je neskoro
no a dala som si ten mykomax tabletku a na vkladanie budeme brat 4 dni a koncim uvidim dufam ze prejde
a kupila som si probiotika
inak ja som tiez mala pred 5 rokmi asi rok tieto mykozi dufam ze to neni kvoli tomu.... ??
co myslite baby?
@lenka33
@zuzuzu30
@seraa podla mna myslel 5DC na 5 dni 🙂 aj mne tak povedal. No mne povedal 2 alebo 3 DC ze mam prist na tu krv,neviem,asi mi chce skontrolovat ine hormony,ako ten tebe,ci co..hmmm. No hlavne,ze budeme skontrolovane. Urcite pojdem aj na utz v strede cyklu. Inak na 99% som rozhodnuta,ze clostyl tento cyklus este nie. Dam tomu cas. Verim,ze sa telo soamata a zacne makat. Hmm. Ja mu proste verim. A keby to nevyjde,tak ten dalsi cyklus to mnozno skusime. Ja sa az tak neponahlam s babom. A predsalen to bol druhy utz. Pobeham si este nejake vysetrenia a uvidome. Tebe samozrejme drzim palce,nech to vyjde na prvu supu. Aspon budes mojou inspiraciou 😀
@lenka33 @darazv @martinkahc @seraa @zuzuzu30 @11miuska11 @janka258 @zivika Babuľky tak my už sme v plnom prúde snaženia 🙂 takže silno veríme, že to tentokrát víde tak ako má 🙂 aj vám všetkým držím palce a najviac na svete 🙂
@lucianellamartin drzim palceky,nech nemusite dlho cakat.My sme sa uz na snazenie vykaslali,nechavame to na osud a uvidime,hadam sa raz aj na nas po viac ako roku usmeje stastie,ale uz to nesilime 😀 dufam,ze uz coskoro napises,ze si tehulka,z celeho srdca ti to prajem 🙂
@acerka11 ahoj 😉 ako snazilkovanie? tak dufam, ze tento vikend ste to dali. Zkedy si mala asi ovulku? ja mam hlavu zarmutenu myslienkami a riesenim. viem, viem, ze nesmiem mysliet negativne a snazim sa, ale nejde to..... mam obrovske obavy, preoze, co som si vsetko mozne precitala, tak ozaj je moznych tolko problemov, ale treba dufat, ze vsetko bude ok.... a hadam nebudem mat vsetky prekazky zrovna ja 😉 . Musim sa natavit na pozitivne myslenie....
@acerka11 no co tigricaaaaaaa? SnazilkovAli ste? Drziiiim paste a sj palce, nech to uz vyjde. nezabudni na ananas 😉 . aky ste mali vikend? mm prisiel v sobotu zo sluzobky, predebatovali sme moznosti, v utorok idem estek lekarke, ale uz sme sa viac menej rozhodli na IVF. a dnes som uz volala do jedneho centra, ozaj super pristup a to uz telefonicky, kladam im velku adej a doveru, ze to vyjde, sice drahe , ale ja dufam, ze to stoji za to a vyjde to, cesta k drobcovi komplikovana, ale nech uz je drobec tuuuuuuuuu 😉
@janka258 Ďakujeme veľmi pekne Janulka si zlatá 🙂 aj ja v to silno dúfam, že sa nám to podarí a bude nás o jedneho viac 🙂 veľmi si to želáme 🙂 a vám prajem aby sa to podarilo čo najskôr A bude tehulkovať spolu 🙂
@zuzuzu30 no ano, aspon sme prisli na to skor ako neskor, aj ked lutujem uz, ze som neprisla na to skor.... ale nevadi. zbytocne om sa krmila 2 mesiace clomidom. citala som o tej laparke a dnessom volala do brna, helios a aj oni mi povedali, ze mi odporuvi mozno lekarka laparku, ale je velmi pravdepodobne, ze skoncim na ivf a bude to neskor a vacsi napor.... doktor po zakroku mi hned povedal, ze odporuca IVF, zema to vyjde lacnejsie. Co si myslim, ze chcel povedat asi nakladovo efektivnejsie. Pretozebysom skoncila na ivf. Citala som na nete, ze velakrat ta laparka nepomoze. Keby som mala 25, tak idem skusit laparku,ale u mna je to uz aj hra o cas ... 😖 a ty coooooooo.. v predovulkovom obdobi...dufam, ze papas vsetko ako mas a cajikujes. objednala si si tie tinktury nakoniec? Ja necajickujem, ale tie tinktury nadalej beriem, lebo budem potrebovat dobre , kvalitne vajicka a maternicu a vajecniky v top stave.... takze pokracujem v tinkturach a sice papam avokado casto, ale idem uuuplne na plny plyn s avokadom , olivovy olej, mandle a podobne....
@lucianellamartin dakujem. jasne, nevzdavame sa. bojujeme dalej pekne. Musim len troska zahnat obavy a strach z celej situacie.... a vy ako pokracujete??
@seraa ani ja som neverila ☹ ☹ ☹ , vobec som to necakala. Isla som tam s tym, ze chcem mat len istotu, ze toto je ok a nebolo. Slzy sa mi kotulali, ked som videla snimok, ze tekutina nepresla . Ale ja necakam, idem plnou parou vpred seraaa, nenecham sa len tak zlomit. Cely vikend trocha na figu, ale mm prisiel aj tak az vcera vecer zo sluzobky, ja si googlujem, zistujem a viac menej som sa rozhodla pre IVF. Laparka nemusi byt vobec pre mna riesenie, kedzeich mam totalne nepriechodne, zrastene. Keby boli zanesene , je to mozno niecomine. Niekedy pri zrastoch sa to nemusi ani podarit prefuknut a mozu znicit vajcovod a zrastie sa to tak ci tak. Ahrozi velakrat mimomaternicove po laparke a nemusi fungovat to, lebo moze byt iny problem. A vy co? Ako?
@seraa ten clostil alebo clostyl, ja som brala clomid, ale je to to iste. Takze niekedy sa berie od 3 dna a niekedy od 5 cyklu. ako ti doktor povedal. Urcite to nie je od prveho dna MS ( teda si myslim 😉 ) Ja som brala od 3. dna cyklu a po dobu 5 dni, potom medzi 12-14 den, jeden z toho som prisla na sono, kde mi povedala, ze kedy asi prebehne ovulka a kolko mama folikul. a potom som prisla 23. den na krv, ci ovulka prebehla. Ale zavoj pre istotu lekarovi, ze kedy si mas dat. Ty si uz dostala MS?????
@lenkaa33 Zatial dúfame, že úspešne no uvidíme ako vždy či mrška príde alebo nepríde...Každopádne každý druhý deň a niekedy aj podľa chuti skúšame a snažíme sa 🙂
@zuzuzu30
@acerka11
@11miuska11
@mistisa
@seraa
@veeeron
@lucianellamartin
Takze babulky ahojte, Dufam, ze krasne travite vikend 🙂 🙂 .Taka priebezna info : Po googlovani, poradeni niektorych 😉 😉 MK babuliek asi pojdem na IVF. Predbezne mame termin na konzultaciu v Brne. V utorok este idem k mojej doktorke , nech sa mi ona tiez vyjadri, ze co si mysli, ci laparka alebo ivf. Baby, tie ktore ste sa pytali, ze z coho su zrasty, moze to byt z cohokolvek. Z toxoplazmy prekonanej alebo chlamydie, nejaka infekcia alebo ked vajecniky produkuju nieco a to to sposobuje , vraj mozu byt rozne dovody a zena velakrat nevie z coho. Velakrat o infekciach nemusite ani vediet vraj, je to nepreliecene a vtedy. ze to nemusi mat nejake prejavy. Ja viem, ze som mala v minulosti nejake problemy, zapal alebo,infekcia alebo co to bolo, ale roky uz nic. Takze neviem. Dovody mozu byt rozne. Mozno,ked mi budu robit podrobnejsie testy, tak zistia, ze co to sposobilo a dam va, vediet. Takze zatial sa priklanam k tomu IVF, mohla by som zacat so stimulaciou uz dalsi cyklus, a 14 dninpo tom by mi zobrali vajka a potom vlozili do mna embryko. V brne vkladaju iba jedno embryko, aby sa vyhli mnohopocetnemu tehotenstvu, Urbia tam nejake testy podrobnejsie este, no tak ja duuufam a modlim sa , aby to vyslo,mhned na prvy sup 😉 . Takze pokracujem v zdravej vyzive, len tie cajiky som vypustila.
@lucianellamartin a uz mas po ovulke? hej, kazdy druhy den je fajn 😉 , no nech to uz niekomu vyjde.... 🙂
@lenkaa33 Aaale tiez tak rychlo to uslo ☹ ale som si vsetko vygruntovala este obyvku dorobim teraz a mam 🙂 🙂 som piekla aj kolacik a prvy krat som skusala rozky 🙂 vynikajuce mnamik mam v albudeme foto 🙂 😀 a tak teraz sme dosli od svokry boli sme na kavicku a idem dorobit co to a ideme k nasim 🙂 takze tulava nedelka 🙂 🙂 ale u nasich je sestrina mala tak s tesim na nu 🙂 a vy co dnes porabkate? no moja budem drzt palceky nech to ivf vide 🙂 vy vlastne nemate cakat na ake schvalenie kedze to nejde na poistovnu tak vy mozte rovno ist 🙂 to bdue super ked to vide drzim moc moc palceky 🙂
@lenkaa33 Zlatičko veľmi veľmi veľmi ti držím palce aby všetko dopadlo na výbornú a mohli ste sa tešiť z tehotenstva 🙂 Ja mám mať ovulku zajtra aj to tak vyzerá ale ved skúšať môžme aj tak či je či nieje 🙂 ale dnes sme snažilkovali a zajtra tak isto naplno tak dúúúúfam silno dúfam, že to vide 🙂
@lucianellamartin tak mi sme len na zaciatku dnes som len 7DC ale tfuj tfuj budeme tehulky // a basta 😀
@lenkaa33
dakujem z info aj ja si myslim ze to bolo ten 5 den
ja som 12 dc ci 13? uz ani neviem, ale mam teraz mykozu len ja mam blbe podozrenie ze to neni mykoza ale
ta druha bakteria podobna, no len co ked doktoorka nezoberie vzorku len davaju lieky ako sa im zachce 😒
no leni drzim palce super je ze sa vie a uz sa riesi a necaka tak do toho !!!
no zapali ved to ze asi kazda sme mali a o tych co ani neviemme nehovorim ☹ alebo o tych co doktorka si mylsela ze je to cosi ine atd.
drzim palce nehc sa podari na prvy raz !! 🙂 verim ze hej !
@darazv my sme dnes 14DC takže ovulka prišla a sňou aj mrška na dlho odíde 😀 teda už som jej zakázala prísť tak snad posluchla 🙂 🙂 🙂
@lenkaa33 ahoj ako snazilkovanie? tak dufam, ze tento vikend ste to dali. Zkedy si mala asi ovulku? ja mam hlavu zarmutenu myslienkami a riesenim. viem, viem, ze nesmiem mysliet negativne a snazim sa, ale nejde to..... mam obrovske obavy, preoze, co som si vsetko mozne precitala, tak ozaj je moznych tolko problemov, ale treba dufat, ze vsetko bude ok.... a hadam nebudem mat vsetky prekazky zrovna ja . Musim sa natavit na pozitivne myslenie....
ahoj.....snazilkovanie tento vikend bolo na 150 percent......a som strasne zvedava aj ja ci to za to stalo....ale stalo aj keby nie 🙂 ......ovu bola piatok ukazkova a aj vcera ale neviem neviem ci tam nebude ten nejaky zblazneny hormon kedze sa tam primiesala krv.....myslim do hlienu ale to len tak pri jednej navsteve WC.......ved uvidime......jasneeee nemozez byt naladena negativne.......vsetko bude dobre.....ja to chapem ze to nieje jednoduche sa naladit na usmev a pohodu ved ani ja to nedokazem lusknutim prsta.......ale skus to minimalne.......a uz si sa nejak rozhodla ze co ides teda robit?.....neboj sa vsetko bude dobre.....zrasty sa odstrania a pojde topomasle......teda aspon myslim ze ak to je upchate tak zrastami alebo sa mylim?......inac aky bol vikend co si robila resp. bola si niekde? 😵

@lenkaa33 ajoj šikulka naša 🙂 tak si to zvládla...ale teda ti poviem šok je to riadny ... a teraz ako čo bude nasledovať???Držím palce do dalšieho boja 🙂