Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucianellamartin mojka hlavne netestuj a vyckaj na den vynechania mrchy 😉
@lenkaa33 lenuska, drzim ti silno palce 🙂 ja som sa nakoniec rozhodla, ze do toho clostylbegitu nejdem. Uzijeme si v juni peknu dovolenku a koncom augusta, v septembri mam alergiu, tak este tu preckame a keby sa dovtedy nic neudeje. tak od septembra - oktobra pojdem na ten clostyl. Dam mojmu mimču šancu, nech je pocate prirodzene. Stale verim, ze sa nam to podari, ale zaroven som zmierena s tym, ze mozno bude az na buduci rok. Je mi to momentalne jedno, budem trpezlivo cakat, co a ako. Verim svojmi telu, ze zacne ovulovat. proste verim. Meriam od zajtra zase teplotu a mozno budem ovulovat neskor, ako minuly (60 dnovy cyklus), vtedy som ovulovala podla BT az 45 DC. tak pojdem na sono aj tentoraz 45 DC, keby nepride MS na cas. Nevzdam sa bez boja hned pri prvej prekazke. Tak. 🙂
@acerka11 A tebe zelam rychle uhniezdenie 😀 Tej krvi sa neboj, to moze byt praveze priznak ovulky, ze praskol folikul a uvolnilo sa vajko. Siiilno drzim palec 🙂
@darazv Neboj zlatík už sa nebudem nikam ponáhlať 🙂 počkám či príde či nepríde a nebudem sa zbytočne stresovať 🙂
@lucianellamartin ja som az teraz zistila ze si v inej diskusi 😀
@lucianellamartin dakujeme a podobne 🙂 my sa nato vrhneme buduci tyzden 🙂 🙂 🙂
@11miuska11 ahoj.......ja viem ze to moze byt aj prasknutie folikulu ale zevraj aj ten hormon......no ved uvidime......uz sa mi to stalo 4ty-krat po sebe.......ale neriesim to nejak.....pripisujem to ovulke.....a ty sa mas ako?....aky bol vikend?......nasadila si neake vitaminy?
@acerka11 ahoj, presne tak, pripisuj to ovulke, pretoze ta to aj bola 🙂 A co tvoja BT? Vyzera to aj s nou na ovulku?Ja sauz neviem dockat zajtrajska rana, ked zistim, aku mam BT. 4 dni som si z trucu nemerala 😎 😎 😎 ale pekne zacinam na budci tyzden 🙂 uz sa tesim, stale mam nadej a verim, ze to bude dobre. A ty to tu zacnes s tymii dvoma palickami 😀
vikend super, bola som po tych "super" spravach od lekara u rodicov, odreagovat sa a celkom to pomohlo. Ten clostyl brat nebudem, ale je tu od januara nejaka talianska novinka Inofolic, co podporuje rast vajicok a ovulaciu, bez vedlajsich ucinkov. Odporucil mi to lekar ako alternativu k tomu clostylu. Tak sa uz neviem dockat, kedy to zacnem brat a snad to zafunguje. Uz som pokojnejsia, ako som bola. A ty ako? Ananasujes?
@11miuska11 neboj vsetko bude dobre a ovulovat zacnes ani nebudes vediet ako......ked tie nase tela si robia same co chuc....to si urobila dobre ze sivypadla a sla sa odreagovat........ja teraz ananasujem ako pises tak uvidime co teda z toho vinde......teplotu si stale meram len 1 den som vinechala ked zadrbalo tomu teplomeru.......chcela som ti aj poslat link toho grafu ale nejak to neviem.....zapisujem to natej stranke www.fertilityfriend.com ale nevie to 😠 😠 😠
@acerka11 hmmm...skoda, ze sa ti to neda poslat. Ja mam zatial takto. http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... . Ake mas teploty posledne dva dni? Je to aspon o 0,2 viac, ako pred ovulkou? 🙂 Ked ano, tak to bola s najvacsou pravdepodobnostou ovulka 😉
@11miuska11 skus ci to ide......hodila som to tam kde si zapisujes ty http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx
@acerka11 musis sa pozriet dolu, pod ten graf a tam mas dve listy, jedna je "zapis teplot" a druha " sdilet graf". klikni na sdilet graf a skopiruj tu adresu, co tam mas a uvidim to aj ja. Musis mat ale nastaveny graf ako verejny . Kliknes si na listu hore "kalendar" , potom na pravo na boku mas "nastavenie kalendara" a tam odklikni v tej tabulke "zobrazovat grafy vsem uzivatelem " 😀
@acerka11 huraa, uz sa mi to ukazalo. Teplota by sa ti po ovulke mala drzat okolo 36,7 , kedze mas teplotu po MS okolo 36,5 , tazk drzim palce, aby pekne stupala. Ovulacia je vraj v den poslednych nizkych hodnot teploty. Takze ak by ti zacala od zajtra pekne stupat na 36,6 a 36,7 a drzala by sa tam az do MS, je to dobre znamenie, ze hormony pracuju tak, ako maju 🙂 aky dlhy mas cyklus? drzim paleeeeec 🙂 inak do grafu, ked si kliknes na tu bodku, vies si tam pekne zaznacit aj den sexu, potom je tam taka pekna hviezdicka 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...
@11miuska11 oki este musim ten graf obzriet co vsetko sa tam da zaznacit.....to bolo narychlo.......no a som zvedava ako to bude teda s tou teplotou.....budem priebezne informovat 😉
@acerka11 super, drzim ti silno palce. Ja som tiez nad tym fertility uvazovala, ale zase az tak dobra v AJ nie som, aby mi to bolo cele prirodzene na tej stranke 😀 tfu tfuj tfuj, nech teplotka zajtra pekne ukaze, co ma. Tebe a aj mne. My dnes pre istotu poistime, clovek nikdy nevie 🙂 bdueeme sa snazit aspon kazde 2-3 dni, az do MS 🙂 som zvedava, na tu moju zajtrajsiu teplotu 🙂 lebo keby je hore, to znamena, ze ovu prebehla a lekar sa pomylil 🙂
babule ja som dnes 12 den cyklu a nemozem snazilkovat :( som odstavena az neviem dokedy...
no ja som si dala tu jendorazovu tabletku ale pre sitotu si este aj vkladam, ale dnes naposledy a zajtra
asi snazilkujem
a nabuduci tyzden pojdem ku sukromnej na bakterialne testy(na kontrolu), tak som zvedava
@seraa a preco nemozes snazilkovat? ved to sa nevylucuje, ci?
@seraa inak, ja uz ananasujem o sto, dvesto. Kaslem na celeho lekara. Urobim si po svojom a basta 🙂
@martinkahc tak budem na vás myslieť a držať palčeky 🙂
@darazv ty si číííslo 😀 😀 😀
no neemalo by sa kym sa beru tabletky, treba to preliecit ale ja som zobrala tu silnu jendorazovu cize uz dnes len pojistim tou vkladaciou a basta a nabud, tyzd pojdmena kontrolu
ktovie inak ci spermie v takom prostredy po tabletkach preziju, treba mi potom dat nie gyno tabletky na obnovu flory
ale to az po ovulke a po snazeni, no necchem moc vysnazilkovat chcem byt zdrava cize 2 max 3 krat a potom doliecenie
a nabuduci cyklus asi teda ten clostyl ale ani ja som neni presvedcena moc ale co uzz
skoro dva roky su uz vela, uz musism vsetko skusit ☹
ja si myslim ze dobre robis, ja si myslim ze to je po hak a ze treba to trosku nechat dostat do normalu a mat trpezlivost
daj nejaku nahradu prirodnu a tak a ak nic za 2,3 mesiace pokracuj, ale aj kludne viac mozes pockat
no ale sleduj sa lebo ja si myslim ze ovluka ti este moze prist v tom 40-47 dni !!
@seraa no ved presne, to si aj ja myslim, ze este moze pokojne prist. Budem merat BT poctivo. Inak, mne lekar odporucil namiesto clostylu Inofolic. Dokonca vravel, ze keby sa rozhodnem pre ten clostyl, tak to mam brat spolu. ale ja idem len do toho Inofolicu. Vraj je to novy liek, co je na SR len teraz od januara, ale v taliansku ho predavaju uz 12 rokov. Tak sa nan celkom spolieham a asi ho aj od zajtra zacnem brat 🙂 ved nemam co stratit, jedine podporit ovulku, alebo ju prilakat skor 😀 Pisala som akurat na tu ich stranku, maju tam lekarku, ze ci to mozem zacat brat aj skor, ako cez MS. tak cakam, co odpise 🙂 Tfuj tfuj tfuj, nech ti ta mykoza rychlo prejde a si OK, zdravucka 🙂 Mas pravdu, 2 roky su uz dost na to, aby si skusila ten clostyl. Tak budem drzat palec. Inak, on ti na folikulometrii v ktory DC povedal, ze neovulujes? Nemoze ten folikul este dorast do nejakeho 15 DC?
@11miuska11
praveze ovulujem a teraz mi povedl ze MOZNO je ta ovulka slaba, mozno!!! mne nerobil taku follikulometriiu
aby to videl mna pozrel na 11 , 16 a 21 ci 22 DC
a ze prebehla
tak on asi tak tipuje ze skusit ten clostil ze mohla byt slaba a zase ma bude sledovat aj horm obraz
@seraa tak, na tvojom mieste by som clostyl nebrala, ked ti lekar povie, ze mozno a asi. Ved to na sone musi jasne vidiet, ci si ovulovala, alebo nie. A co je podla neho "slaba" ovulacia? Ved ovulka bud prebehne, alebo nie. Ziadna slaba podla mna neexistuje. Muzik uz bol na spmg? No co ja viem, ale to sa mi fakt zda cudne, lebo slaba ovulacia, to som este nepocula. A ty si si na tom sone videla ten dominantny folikul? Alebo zlte teliesko?
@mistisa vikend ozaj rychlo presiel. Ja som v sobotu nerobila nic moc, mm prisiel az vecer zo sluzobky a dnes sme boli doma, urobila som neskore ranajky velke ( takmer uz obed ) , potom sme sa vychystali a vysli trocha von, svietilo slniecko, isli sme sa napapat do jednej oblubenej restiky a trocha sme sa poflakali, prisli domov a uz som aj v pyzame. 😉 idem pozriet tie rohlicky, co si urobila 😉 No, tak trocha to potrva to IVF, ideme v piatok na konzultaciu, potom porobia nejake testy, ak bude vsetko ok, tak ked mi pride MS zacnem stimulku ( zacinam sa pomalicky uz dostavat do terminologie tykajucej sa IVF 😉 , doteraz som ani nevedela, co to ta stimulka vlastne je 😉 ) oziiiiiiiik a co v sobotu? avokado ste kupili ?
@lucianellamartin Dakujem, no este ma caka nejaky proces, ale hadam to pojde rychlo.... juuuj, tak trena snazilkovat aj dnes aj zajtra.... Nech to vyjdeeee . Ja sa uz neviem dockat, kedy to ktorej z vas vyjde .... nech sa to uz prevaliiiii ... Drzim palceeee, nezabudni na ananas 😉
@acerka11 nooo, to rada pocujem. tak drzim palce, nech to vyjde. Preboha, ved uz sa to musi podarit.... Ja sommuz celkom v pohodke, mam taku naladu, ze do bojaaaaa 😉 , nevzdavame to a zvitaziiiiimeeeee 🙂 🙂 🙂 ? s tou krvou v hlieniku, to nemam skusenosti ani neviem, co by to mohlo byt, mozno to je ok, len znak ovulky. Rozhodla som sa, ze IVF ideme 😉 ? viiikend. no, vcera som bola doma 😖 , mm prisiel az vecer zo sluzobky a ja som gooooglila o 106 😉 . Vecersme sanajedli, rozoberali moznosti a pozreli nejaky film. No a dnes som robila neskore velikanske ranajky, takmer obed a tiez sme sa boli von vyvencit troska, nech mi netrkne z toho googlovania, lebo ked som doma, tak po aly mic ine nerobim, len MK a googlujem kadeco o vajcovodoch, laparke, IVF a zdravej vyzive. A ucim sastale novu a novu terminologiu 😀 , ved tie slovicka a skratky, kto sa v tom ma vyznat. Nejaky tahak si urobim 😉 . A boli sme sa najest v nasej oblibenej restike, tak som nevarila dnes ziadnu veceru. a uzsa zberam hajat pomalicky 😉
@acerka11 noooo, to sa mi paci, ze si taka pocitva snazilka, uz to vyjdeeeee! Musi! teraz skusim prekrizene prsty drzat, ked drzanie palcov nezbralo v minulom kole 😉 . Hlavne to pozitivne myslenie a kasli na nejaky bordel z akvarka, potrebujes klud a pohodicku, nech sa male bambino moze uhniezdit 😉

@lenkaa33 ano papam aj ananas podctivo tak som fakt zvedava co bude tento cyklus......dufam ze sa akokolvek rozhodnete bde to tospravne........my sme mali taky v pohode vikend.....snazilkovali sme a boli sme vcera aj dnes s manzelom si trosku zabehat......mame krasne pocasie tak sme uz doma nevydrzali a museli sme sa ist trosku vinencit.....v piatok sme dali prechadzku.....inac nic take......len klasicke domace prace a nakup......a trosku relaxujeme kazdy po svojom.....ja hackujem a manzel sa zabaval pol dna s akvariom......male takevacsie tak ho cele cistil......trosku mi aj dvihol tlak kedze sa to rozhodol robit po mojom poupratovani ale nakoniec vela bordelu neurobil.....daval si pozor 😀 .....skoda ze je uz koniec vikendu..... ☹