Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mon777 super, drzim palec, nech sa podari na stasticko 😉
@11miuska11 no ved jasne, inak ja som pocula, ze zeny neovuluju kazdy mesiac a niektore iba parkrat do roka. Mozno ty mas len dlhsi cyklus 😉 a kludne to nema nic spolocne s problemom otehotniet, akurat, ze nemozes skusat 12 x do roka, ale menej. Ale ked ovulka pride, tak na plyn plyn 😉
suhlasim s lenkou33, aj mne povedal doky ze nie kazdy mesiac prebehne ovu u zeny
ale ja stale verim ze tebe pride ovulka okolo toho 40-46 este nezufaj...
kup si tie testiky pre istotu tam ti to super ukaze a testuj sa od 40 do 48dc
ja ok, zatial vyzera setko ok po mykoze ani stopy tak ale pojdem na tu kontrolu..
ovlka este nikde
dnes 15dc, tka bud dnes alebo zaktra alebo pozejtra , ja mavam takze ok.. no ale nedari sa kdesi bude problem ☹
@acerka11 tak , posnazilkovane by ste mali mat uz, teraz papaj ten ananas, nech sa mimi pekne zaskrutkuje 😉 . A teraz cakame.... som zvedava, prajem ti, nech ti to uz vyjde. Ja dufam a verim, ze sa k testu dostanes a navyse , ze sa budu na teba usmievat aj dve krasne ciarky 😉 . Co sa tyka IVF, ideme v piatok na konzultaciu. Urobia mm dalsi spermogram, neviem ci budu aj mne robit testy, ale asi nie. Povedia a vysvetlia nam vsetko. Tak som zvedava 🙂 , uz sa aj tesim a neviem dockat konzultacie, nech viem, ako dalej. Budu nam robit aj geneticke vysetrenie spermii a tiez aj vajicokmmojich. Vraj ked minpride MS, mozem zacat stimulaciu - co je pichanie si do brucha lieky nejake( hormony ) , ktore vyprodukuju viac folikul, v ktorych su vajicka, dufam, ze folikuly budu pekne urodene a budu mat dobre vajicka v sebe. Potom je ten odber vajicok, potom oplodnenie vajicok a uvidime kolko ich budem mat vhodnych na vklad. Budu robit rozne testy , aby vybralintie najlepsie a najzdravsie, zivotaschopne. V tomto centre vkladajuniba jedno embyko 😉 , nevkladaju dve, pretoze sa chcu vyhnut viacnasobnemu tehotenstvu. Preto robia tie testy tak podrobnejsie zrejme, Ved v piatok budem vediet viac 😉
@11miuska11 dakujem 🙂 uvidim, co bude 🙂 Davaka som si od kona dlho pauzu, aby som nemyslela na mimco, ale ako tak pozeram, znova zacinam zavislacit 😀 hadam sa zachvilu pochvalim niecim peknym 😀 😵
@zuzuzu30 urcite sa zuzi na to opytaj. Je viac metod ako to mozes mat skontrolovane, nemusi to byt iba laparka 😉 . Za to nic nedas, urcite to budes mat ok, ale aby si mala tu istotu. O to islo aj mne, aby som si bola ista, ze nezabijam zbytocne cas..... a vidis, Mohla som ist hned prvy mesiac na vsetko. Nechapem, preco tie lekarky neurobia vsetky testy behom jedneho mesiaca.... 😠
@lenkaa33
@seraa
Dakujem za podporu baby. Ja tiez dufam, ze toto bude jediny zadrhel, ze ovulujem tak neskoro. Preto sa mi aj hned nezdalo, ze by som mala mat BT 36,6 v druhej faze! Minuly mesiac som mala krasnych 36,7 a 36,8 a vychodzia hodnota, z ktorej to kleslo na ovulacne hodnoty bola 36,6 , tak dufam, ze to tento mesiac vyjde! Idem si nakupit tie testiky, ved som len 20 DC a do toho 45 to snad z netu stihne prist. Ale aspon teraz usetrim na tehu teste, kedze teplota je tak nizka, tehu urcite nie som 😅 Uprimne vam poviem, ze milujem meranie BT, clovek presne vie, ci sa ma zacat tesit, alebo nie, este pred prichodom MS 🙂
A lenuska, ty si ako na tom teraz? Vsetko OK?
Som rada, sera, ze uz nemas tu potvoru, tak tabl. zabrala, super 🙂 Inak, drzim palec, nech ovulka prebehne, ako ma 😉 Ale ja by som muza poslala na ten spmg skor, ako zacnes brat clostyl. Nechcem ta strasit, ale ked tebe pekne vychadza ovulka a mas pravidelny cyklus, tak teraz je na rade on, aby sa dal vysetrit. Clostyl je fakt silna vec a je zbytocne skusat ho, ked nevies, ako je na tom muz. Daj svojmu babatku sancu, nech je splodene prirodzene. Ved do zaciatku noveho cyklu mas este 2 tyzdne, to krasne stihne ist na to vysetrenie. Moj muz ide na spmg uz tento cyklus, pre istotu, a to vieme, ze bude problem asi vo mne 😒 ale istota je istota. Nech ju teda mame aspon z jednej strany, pretoze verim, ze vysledky budu dobre 🙂
@mon777 haha, presne nad tymto aj ja uvazujem, ze si vypnem kona a zacnem normalne zit. No uvidime, ci to zvladnem, Mne sa tu totiz velmi paci 😀 a v ktorom si to DC?
@lenuskaa33 ahojcek, na tvojom mieste by som isla domtoho clostilu, pretoze vraj niekedy trva aj rok, kym sa telomnastartuje po vysadeni HAK. Ak by si chcela nejak prirodne, tak ma nic nenapada. Jedine, ze by si napisala skusila ako 11miuska11 tu cinsku medicinu, ale to moze trvat par mesiacov. Ak nie si proti krmenim sa tabletkam, tak chod do toho clostilu. Ja som ho brala tiez 2 mesiace. Oni ti mozu postupne zvysoat davky , podla toho ako budes reagovat nan. Ja som ho brala a sice ovulka mi uz nabehla, ale vyprodukoval mi viac folikul.
@11miuska11 ja si myslim, ze ty mas take dlhsie tie fazy v ramci ovulovania, preto ti podla mna pride okolo toho 45 dna, ved aj minule ti tak prisla ovulka ak sa dobre pamatam. No a vtedy zasnazilkujte poriadne. Ja by som vsak ozaj dala si porobit kadejake testy este, napriklad, aj AMH- anti mullerian hormon je dobre mat test, ten mam, na zaklade toho zistis, aku mas zasobu vajicok este , pretoze asi vies , ze zena sa narodi s poctom vajicok a nam sa to neovnovuje ako muzom, my ten pocet mame dany niekde este , ked sa vycijame v maminom brusku 😉 . To odporucam aj tebe @lenuskaa33. Tiez su tam este ine testy, ktore ja nemam, ale asi mi ich budu robit, nieco ako LH a FSL. tie nemam a tie si potrebujem dat dorobit a este asi aj ine. Ja by som na vasom mieste babule si dala pokontrolovat, co sa da. Mam teraz na to taky pohlad asi kvoli svojej skusenosti, ale za to nic nedate, ked budete vediet ako ste na tom, budete aspon vediet, ze sa mozte snazilkovat, vsetko je ok. Aby sa vam nestalo nieco podobne ako mne a budete lutovat, ze ste na to neprisli skor.
@lenkaa33 presne toto mam v plane najblizsi cyklus. Idem na HP 2DC, keby mi v tom 40 DC skocia zase teploty ako na ovulku, idem hned na sono a test na progesteron a tak. Muzik ide na spmg tento mesiac pre istotu. Vajicok bude asi dost . Teraz mam 7 v pravom vajecniku. Su ako mala šošovica. Povedal, ze PCO to nie je, lebo minuly mesiac som ich nemala. Tak stale dufam, ze z jedneho sa stane dominantny folikul 😀 do toho 45 DC 😀 Teraz az clovek zistuje, ze naozaj je kazde telo kazdej zeny uplne ine a funguje si podla seba. Citala som na nete, ze ta prva folikularna faza byva rozne dlho, ale ta druha po ovulke ma byt okolo 14-16 dni a to splnam, tak snad budem OK. Inak, keby som nechcela byt tehu, tak mi je uplrimne suma fuk, ze mam MS kazde dva mesiace 😀 😀 takto mame ale polovicny pocet moznosti na snazenie, takze iba 6 do roka. Hmmm 🙂 🙂 🙂
mius sak ovulka musi byt 14 dni pred ms ak mas dlhy cyklus tak to fakt musi byt az neskor
@11miuska11 tak fajn, ze PCO to nie je. U teba to bude asi len to, ze ozaj mas ovulku iba 6 x do roka ☹ , ale urcite nie si jedina, tak hlavu hore. Babyyyyyyy, pekne krasne sme bojovnicky a sme super zensky naladene na tento boj o babatko. Urcite rok 2013 bude pre nas uspesny 😉
@seraa ja viem, len som duuuufala, ze sa bude cyklus pomaly skracovat. Minule som mala prvy raz v zivote 60 DC 😖
@lenkaa33 to je slovo do boja!!!! idemeeeee...na niiiiiiich 😅 😅 😅 😅
@11miuska11 pockaj, musim to prepocitat 😀 prvy den poslednej MS som mala 16.2., takze som teraz 18DC a MS ocakavam presne 16.3. alebo 17.3. Takze som cca v polovicke a podla poslednych cyklov mi to vychadza na 2. DPO 😎 teda vzhladom na to, ze som prestala merat BT to neviem na 100%, ale tak to vychadza podla toho, ze moje LF maju 15 dni 😎
baby co je PCO?
baby, tak mne dok. povedala ak mi všetko dobre vyjde-tieto testy co idem, tak by bolo super otehotniet...tak som zvedava...len musim teraz cakat do 11.apríla a teda potom uvidime...len ci by som tej ovulke dovtedy nepomohla....inak cyklus mam takmer pravidelny... kazdy mesiac...
@lenuskaa33 a merala si si BT niekedy? Kup si ten inofolic a davaj si to. To ti pomoze, ked chces len pre istotu podporit ovulku 🙂 ktory si DC?
@mon777 super, tak drzim palce, nech to tento mesiac vyjde 😀
@seraa to je polycysticky vajecnik, alebo vajecniky. To je ked mas v jednom vajecniku velmi vela drobnych cysticiek, ktore nevedia prasknut. Mas vela muzskych hormonov a tak. Ja mam v jednom vajecniku 7 malych folikov ako sosovica. To ale vraj nie je PCO, tak som zvedava 🙂
@darazv @11miuska11 @lenkaa33 @martinkahc a ´dalšie moje babulky...takže celé zle...1.marca sme sa snažilkovali na posledy...Môj drahý má silný zápal v krvi a zápal pluc aj priedušiek takže si viete predstaviť. Celé noci nespim len robím zábaly a l´dávam lieky...a aby toho nebolo málo hrozí mu nemocnica. Takže naše snažilkovanie musíme dať na tento mesiac bokom hlavne aby sa drahý vyliečil a nebolo to nič vážne. Ale všetkýýýýýým vám ostatným princezny držííííím place najviac na svete 🙂 😉
@lucianellamartin ahojky fuuuuha tak to ma mrzí ☹ zdravicko je na prvom mieste to je pravda tak hlavne mu prajem skoré uzdravenie !!!
@lucianellamartin skore uzdravenie a veeela zdravicka manzelikovi prajem 😒 vyjde slniecko a my vsetky zarodime jak jablone, uvidis 😀 😀 😀
@11miuska11 no budem troska nechutna teraz ale co uz: parazity sa daju vysetrit rozborom ehm stolice.ale mne vysla negativne.lebo niektore parazity napr pasomnica,je mozne zistit zo stolice iba vtedy ak by zrovna kladla vajicka alebo by sa jej nejake clanky zrovna ulomili..ja som mala take zvlastne priznaky: nafuknute brucho,zle mi travilo,akne,unava,zle vylucovanie atd. neviem vlastne doteraz na 100% vo to bolo,ale ked som vsetko aplikovala,zmizlo to.
uzivala som od koloidneho striebra,cez cesnakovu kuru,aloe vera,colonix a bylinne kvapky joalis na zaludok a creva+probiotika.no hotova lekaren 🙂 ale dnes som OK,takze kdesi tam bol u mna problem..
@seraa ako baby napisali,je to ked mas viacero folikulov vo vajecnikoch,ktore ale neprasknu.a mozu aj rozne narast tie folikuly a mozu byt z toho aj cysty.ked su moc velke,treba ich operovat niekedy.no neprijemne a mozu sposobit do istej miery aj neplodnost..ja si pamatam ako mi na sone ukazoval Dr,ze mam tvz "perlovy nahrdelnik" to akoze mnozstvo malych folikul vytvorilo akoby naramok okolo vajecnika ci co.oznacil to ako PCO4.
no neviem,ale dnes uz to nemam nastastie.
@lucianellamartin chudatka,no najprv draheho pekne vyliec,nech mate pekne,zdrave a silne spermijky 🙂 snad to nebude take vazne na hospitalizaciu...nacpi do neho nejake vitaminove bomby alebo co...baby zachvilu je tu jar a vsetko bude pucat a kvitnut,verim,ze zachvilu nam to tu tiez rozkvitne!!! len uz jedna by mohla hodit prvu iskricku 🙂

@lenuskaa33 ahoj, kamaratka mala stupen 3 na tych testoch a otehotnela na prvu supu (nemala problem ale s ovulkou), a po babatku to vraj same zvykne zmiznut a dokonca to kockam odporucaju. Ale s clostylom by som sa asi fakt nezahravala v tomto pripade, ebo podporuje bujnenie budiek, tak ako vajicok, tak aj rakovinovych buniek. Skus ten inofolic. Spytaj sa lekarky, ci by si to mohla uzivat. Drzim palce, nech mas cytologiu OK a mozete hned ist na to 🙂 a ty mas pravidelnu MS? Aj ked neovulujes? Mozno ovulujes len neskor, ako napriklad ja. Ja som minule ovulovala az 45 DC
@seraa Ahojky, moja, tak mne dnes teplota o 0,1 klesla. Som z toho smutna, velmi ☹ asi to predsalen nebola ovulka. Tak idem do toho inofolicu predsalen uz tak skoro. Chcela som az od vynechanej MS, ale idem do toho uz teraz, mozno bude ta skutocna ovu s vysokymi teplotnymi rozdielmi skor. Som taka smutna z toho celkom 😒 a ty ako?