Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11 ja som dnes isla o 0,1 dole som zvedava na rano......uvidime vo finale cyklu ako sme natom 😉 😉 .....ale treba verit ze to bude //
@lenkaa33 ano to hlavne posnazilkovanie mame zasebou.....ale snazime sa dalej priebezne 😉 ........a aj skrutkujeme 😀 .......dufam ze konzultacia dopadne co najlepsie a budes z toho len nadsena.......no ked citam ako si popisala ten proces tak mi to pride dost zlozite.......dufam ze to nebude trvat dlho......nedokazem z toho postupu urcit nejaky realny cas akoto vsetko dlho trva ale dufam ze do leta bude tehu.....ci to moze byt ajskor?.....to by bolo supeeeer.....som fakt zvedava co sa dozvies v piatok.....budem cakat na info
baby nepride vam to divne ze mne ovulka prebehla a podla vsetkeho prebieha a doktor mi dal clostyl?
ako som sa tu docitala dava sa len zenam ktore neovuluju....
tak uz nechapem..
@zuzuzu30 nooo presne a ja tam ten nahrdelnik nemam, tak aj preto mi povedal, ze PCO to nie je. Mala som tam asi 7 folikov velkych ako mala sosovica. A kedze budem asi ovulovat neskor, snad jeden z nich dozreje 😅 Inak, to tie vsetky veci si jedla naraz? o koloidnom striebre a aj aloe vera som pocula. Hmmm. Ale ked sa teraz snazime otehu, do toho striebra by som asi nesla. Ale nastastie nemam take problemy, ako si pisala, takze ťuk ťuk, snad nic take nemam. I ked rozbor "hovienka" nemusi byt na skodu podla mna 😀
@acerka11 ja som tiez dnes isla o 0,1 dole. Pocuj, my sme tusim nejako prepojene 😀 😀 😀 ja som klesla na 36,5, ale mam nejake navaly tepla teraz, tak som zvedava, co bude rano. Normalne milujem ist spat, lebo viem, ze rano meriam BT 😀
@seraa presne toto som ti hovorila, seruska, ze je blbost jest clostyl, ked ti lekar povedal, ze ovulujes. Nejedz to. kup si radsej vitaminy na podporu ovu a posli uz polovicku na spmg 🙂 Ja pijem inofolic od vcera. Celkom dobre to chuti a zatial nebadam negativne ucinky 🙂
@lucianellamartin tak tak, my sme amazonky a nedame sa. Vystavime sa slnecnym lucom, nabijeme vitaminom D a bude to raz dva 😅
@11miuska11 nebolo by odveci 🙂 ale myslim, ze veducu by slak trafil, lebo by som bola uz stvrta, co by som bola tehula a piata celkovo u nas v praci 🙂
@mon777 hehe. Od nas tiez uz odislo asi 5 s oddelenia za posledny polrok 😝
@lucianellamartin jeeee, tak to ma mrzi, hlavne nech sa skoro vylieci, aby z toho nebolo este nieco horsie... prajem skore uzdravenie...
@11miuska11 no ale u nas nie za oosledny polrok 🙂 u nas to boli tri naraz a teraz dve tesne po sebe do hiesli papiere o tehu 🙂
ano viem ze si to hovorila a mas pravdu, ja pojdme na horm profil este raz aj na ultra zvuk ale poviem mu ze nechcem este ten clostyl akoze ak je ovulka tak sa neberie, ci akoze mozno cosi nedozrelo ale sak" mozno" neni odpoved nie?
sak citam ze vasi doktor vedia presne co a aako
@seraa nooo, to zase nie je vzdy az tak pravda, ze lekar presne vie,co a ako. Vies, lekari, ked vidia, ze niekto velmi chce babo, tak aby "nezdrzovali" hnes predpisu clostyl. Ja si nemyslim, ze tvoj lekar to myslel zle. Ten moj mi tiez povedal, ze ked chcem velmi babo, tak dajme clostyl. A tiez nemam HP este urobeny a tak. Ja som mu povedala, ze to este nechcem brat, ze az tak sa neponahlam, ze budeme skusat este a keby sa nedari do septembra, ideme na clostyl. Tak mi povedal, ze na podporu ovulky a rast a dozrievanie folikulov je dobry ten Inofolic, su to vitaminy, presne cielene na to, co potrebujeme a bez vedlajsich ucinkov. Spytaj sa ho na to. I ked podla mna o tom este u nas lekari moc nevedia, kedze to tu je od januara tohoto. Ja som mala stastie, ze mi to lekar ako alternativu clostylu odporucil 🙂 Muzik ide na spmg tento mesiac a postupne porobime vysetrenia a bude to ok. Teda aspon dufam. Ty urob to iste. Pekne HP, folikulometriu tento cyklus (ak este nebola ovulka) ktory si DC? drzim palec! Ale v kazdom pripade, MUZOV SPMG je najdolezitejsi pretym, nez zacnes s umelymi hormonmi. Mozno ma on nieco, co sa da krasne do dvoch mesiacov vyriesit iba vitaminmi pre neho. Podla mna si kazde babo zasluzi aspon SANCU, byt pocate co najprirodzenejsie. Drzim palec. 🙂
viem viem ze nemyslel zle ale mne robil HP a aj ultrazvukom ma sledoval cely mesiac a ked mal vysledky povedal ze ovulka prebehla
a ako som pochopila clostyl sa dava len ked zeny neovuluju
takze?? nechapem....
@seraa tak ked ovulka prebehla, neber to urcite 🙂 hrozilo by tii viacpocetne tehu , a to vzdy rizikove. ked si zdrava vsetko mas ok, na rade je muz! a ked bude aj on ok, tak potom to treba nejako riesoit, alebo iba cakat 🙂
@seraa ahojky,rychlo, lebo sa ponahlam. Ja som tiez ovulovala a brala clomid. Je to na podporu dozrievania vajicok v urcitu velkost, pretoze v zavislosti od veku, nie kazde vajicko je dobre, v nejakom veku je to napriklad jedno vajko z piatich, ktore je dobre na oplodnenie . Tiez je to na podporu vyprodukovania viac vajicok, cize sa zvysuje mierne sanca otehotniet. Je rozdiel, ked mas jedno vajko alebo 4 , ktore cakaju na oplodnenie spermijkou.,Urcite su tam aj nejake neziaduce ucinky, ako napokon aj v samotnom ibuprofene . Trocha som sa zlakla prispevku,ktory pisala 11 miuska11, ze podporuje bujenie buniek a teda aj rakovinovych ☹ . Myslim, ze to je pravda. Bohuzial, riziko tam je. ale neznamena, ze dostanes hned rakovinu. urcite su pripady. Taktiez su pripady, ked dostali ludia leukemiu, len z toho, ze sa silnejsie buchli, alebo cokolvek ine moze vyvolat. Tak isto je vela nastrah na tuto chorobu aj inym sposobom, uz aj napriklad jedlo,mktore jeme nie je bohvieco. Ved kurence, kravy. prasata su krmene umelymi Krmivami, ryby alais panganius nemajunani len kosti, pretoze su vsetko vypestovane vo farmach behom par tyzdnov, kde im na zaklade umelych latok kosti ani nedorastu, ale za to oni ako take dorastu do dobrej velkost rychlejsie ako ine. nehovoriac o kukurici, ktora je najviac Geneticky modifikovana. Krmime sa nou my a este aj zvierata, ktore jeme. Takze ja napriklad vobec nejedavam kukuricu, to je velky humus . My prijimame hormony cez potravu , ktoru jeme, bohuzial na sk tych bio vyrobkov je stale este malo, takze hrozby z kazdeho smeru. Bohuzial ☹ . Ja na tvojom mieste by som isla do komplexnejsieho vysetrenia po mojej skusenosti, tiez by som sa zbytocne nekrmila clomidom, clostilom, ak by som vedela, ze mam blokovane vajcovody. Je vsak vela zien, ktore otehotneli vdaka clostilu, niekedy na prvy cyklus a niekdey az na druhy alebo treti. Takze musis sa rozhodnut, ze co a ako... :( ... Rada by som ti poradila,ale co je spravny krok? ja neviem. Mozno zavolaj lekarovi, ci by ti nevedeli urobit nejake vacsie testy a kongroly , aby si zbytocne nehltala clostil,ked moze byt problem aj niekde inde. Aj ked postup u lekarov je casto taky, ze najprv clostil a potom ked nic, tak HSG alebo laparka alebo Hycosy scan a ine . pa zatial, letiiiim ....
dakujeeem leni za tovj prispevok! veelmi mi teraz pomohol v rozhodovania v lamani si hlavu nad tym vsetkym
dakujem dakujem
pekny den papapa
ja som inak uplny zbabelec ja asi radsej vyskusam clostyl este raz ako ist na to prefuknutie, ja sa bojim ☹
ty si to este tak ok opisala ale ine baby ze bolest najhorisa vravia 😕
@11miuska11 to je sranda.......ja ked som klesla vcera o tych 0,1 tak to bolo tiez na 36,5 😀 😀 😀 😀 .....dnes som to zvysila na 36,6tak som zvedava co si ty dnes namerala 😀 .......sranda.....dufam ze to uz bude len stupat hore.......a dufam ze snazilkujete nadalej......beries nejake vitamini?
@acerka11 ja uz treti den beriem teraz inofolic, je to na dozrievanie vajicok a ovulku. Keby to, co som mala podla grafu , nebola ovulka a prisla by neskor, ako minuly mesiac, tak ju chcem podporit. Mala som v pravom vajecniku asi 7 nedozretych folikov, tak mozno este tento cyklus dozreju, keby fakt este nebola ovulka. Ja som na 36,5 aj dnes. Hod mi sem tvoj link na graf pls. Nejako ho neviem najst. Ja mam takto zatial : http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... 🙂
@11miuska11 takto je to u mna http://www.womenzone.cz/uzivatelka/acerka11/gra...
@11miuska11 7 nedozretych?.....to zistili na folikulometrii?
@acerka11 no, tak mi to povedal lekar. Boli take velke ako sosovica, tak ja neviem. Povedal mi, ze nevidi, ze by prebehla ovulka, ale ze tie foliky tam su, ja som ich aj videla na monitore. Opytala som sa ho, ci je mozne, ked som mala naposledy tak neskoro ovulku (az 45 DC), ze ci by sa mohla situacia zopakovat. A on povedal, ze ano, ze mozu este dozriet, ze si mam merat BT a uvidime. Hmmmm...a ty si na folikulometrii nebola? mas 31 DC?
@acerka11 a tak vlastne preto pijem ten inofolic, ze keby ma ovulka este len caka, nech pomozem folikom dozriet 🙂
@11miuska11 nafolikulometrii som nebola len ked som bola u svojej dr. a polo tesne pred ovu tak mi urobila sono a povedala ze ovulujem, že je tam folikul.....povedala kedy praskne a aj praskol 🙂 ......a presne sa trafila aj na den kedy pride mrcha.....uz som si myslela ze je bosorka ale skor to bola nahoda........no nedasa to rpesne povedat ze 31 DC ale vacsinou......uz bolo aj 29 a bolo aj 35.....ale dr povedala ze je to stale v norme a dobre......tak ja neviem..... a folikulometria je len sono ze?.....alebo som mimo? 😒

@zuzuzu30 @darazv @11miuska11 tak kočky veľmi ďakujeme za podporu a snažím sa ho vyliečiť najlepšie ako to ide tak verím, že sa hospitalizácií vyhneme. Inak slniečko robí divy 🙂 tak už len čakám, ktorá z nás bude prvá a rozšíri tu medzi nami to krásne tehotenstvo 🙂 už sa veľmi tešííííím 🙂