Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@seraa v car mi to urobia a mozem ist potom hned domov, a snazime sa kratko ale rozhodli sme sa to riesit , pre istotu, spermiogram nedopadol az tak dobre aj ked lekarske nazory sa v nom rozchadzaju , jeden povedal ze to neni az tak dobre druhy ze to je dobre tak sme navstivili car a tam nemaju namensi problem mi urobit vseliake vysetrenia ktore plati poistovna ,platit budem asi iba tu priechodnost plus dake male poplatky..
@seraa ja neviem co to je ci odvaha alebo co to je, ale nechcem cakat rok a potom na nieco prist , skoro polroka sa nam nedari mame 30 a aj moj gynekolog povedal ze nemam na co cakat, chcel mi tiez predpisat ten clostyl ale ja mam pocit ze ovulujem tak som to nechcela a s manzelom sme sa rozhodli ze pojdeme aspon na konzultaciu do car a tam uz akosi slo vsetko same, doktorka bola mila a navrhla sama vysetrenia ktore som ani nevedela ze sa robia
@acerka11 ano, folikulometria je sono. A v ktory DC ti povedala, ze ovulujes? 🙂 to by mohlo byt rovnakom case kazdy mesiac 🙂
@acerka11 no vies, ty si si ten 15 DC nemerala teplotu, tak to je tazko teraz., Ani tabulka ti nevyzelenila plodne dni, tak ja neviem. Hmm... Hlavne sa mi zda ta tvoja teplota velmi vysoka pred ovulkou. Nemohla si si v ten den zle merat? ale inak pokles a aj vystup tam je, tak snad dobre 🙂
@lucianellamartin no teda!!! Prajem skore uzdravenie muzikovi . Radsej, nech sa snazilkujete , ked ste zdravi. Inak hr ☹ ozne teraz obdobie, moja sestra, manzel aj dcera vysoke horucky, vraj je to nejaky virus.
@acerka11 ahoooojcek. Ako ako? zatial ziadne priznaky, nic, ze? Ten proces je zlozity vraj a do,torka mi povedala, ze ma ist na laparku, ze vraj mozem riskoat, ze mi embryko moze vyplachnut nejaka tekutina, ktoru mozem mat v tych upchatych vajcovodoch. A vtedy by bolo IVF neuspesne. ....tak ja neviem, uvidim, co mi v piatok povedia v centre na komzultacii
@seraa zacisi ako to robia. Ak je to ten rontgan,,tak ambulantne a iba vidia, ci je to blokoane. Laparkou vsak uz mozu vidiet ine veci, ze ake zrasty to su, ci sa tam nachadza nejaka tekutina, ktora moze sposobovat vyplachovanie embryka z maternice. Toho sa momentalne ja obavam, ze co ak by som to mala. Potom cele IVF je mozne, ze robim zbytocne a nemuselo by vyjst. Uvidim, co mi povedia v piatok v centre. Inak, ak ti nezaberie clostil, ze neostanes tehotna, tak ti doktor potom odporuci asi laparku. to byva taky dalsi krok. Clostil sa nemoze brat viac ako 6 cyklov po sebe. Aky silny ti predpisal? Ja som brala ten najmensi 50mg. A hlaavne mojaaaaaaaaa , nahovor tvoju polovicku, ze nech ide spermogram 😉 😉 😉 , aby ste aj tam videli ako to je
@zuzuzu30 ahoooooooj..... tak uz sa ti blizi snazilkovanie, ze? Ja som dnes spozorovala uz nejaky hlienik , tak som si spomenula na teba 😉 aaaaaach, mne ta ovulka tento mesiac nic nepomoze ☹ , dalsi cyklus v keli 😠 .....
ale tebe drzim palce silnooooo, nech to das. a nezabudni pozitivne mysliet. Urcite poctivo grepikujes, cajikujes, ze?
Dobre ranko, zienky. Dnes by sa mi mal vratit muzik domoooooooov, joj, ci sa tesim 😵 ake ste mali rano vy?
Ahojte baby 😉 tak my sa snažíme 8 mesiacov, zatiaľ bezúspešne...no prvý mesiac som teraz užívala clostilbegyt a mala som 1 dominantný folikul, tak mi dr. pichol pregnyl..mám pocit, že by to mohlo vyjsť, mám takého tušáka 🙂 🙂 dúfam ma moja intuícia nesklame a vytúžené dieťatko sa vo mne uhniezdi a bude sa mu tam bývať dobre až do 9.mesiaca 😉 inak baby brali ste niektorá z vás clostilbegyt a pregnyl a mali ste bolestivé milovanie a bolesti podbruška? ja som to mala 7 hodín po pichnutí pregnylu..a pripisujem to práve uvolneniu vajíčka 🙂
@11miuska11 tak som si dobre myslela ze je to sono......mne to vychadza tak 16-ty DC priblizne......ja som to nikdy nesledovala ci je to rovnaky den ako v inych cykloch pretoze uz bol cyklus 29 a aj 35 dnovy
@11miuska11 no ja neviem ale stale si to meriam rovnako rovnako a v rovnakom case........inac dnes si kolko namerala?......ja 36,8
@lenkaa33 ahooooj ale kde.....ziadne priznaky nic.....to je este asi skoro.......ved uvidime aky bude zaver tento cyklus.....ale tento cyklus som akasy vyrovnana a spokojna so vsetkym.......ani pomyslenie ze ak by to zas nebolo ma nezarmucuje.....ja neviem.....tera sahlavne tesim na neterku ktora pride a uz o 13 dni......som strane zvedava co ti zajtrav centrepovedia ......to fakt......budem cakat na info 😉
@lenkaa33 ahoj lenik.dakujeeem,no uz sa to blizi.teraz skusam merat aj BT,tak som velice zvedava,ci sa mi ovulka potvrdi.a tak ti poviem,ze som to trochu pustila z hlavy,lebo som rozhodnuta,ze ked to tento mesiac nevyjde,ideme obaja so nejakeho centra na komplet vsetky vysetrenia.aj tych vajcovodov.a bude.
a ty ako?napis,co bolo na konzultacii potom,som zvedava.aj ci mm budu robit obsirnejsi spermiogram a ci mu bude sediet s tym predtym.dakujem zlatko,budem snazilkovat aj za teba!
@acerka11 to je super, ta 36,8 !!!! mozno ta znizena teplota, co si mala, bolo uhniezdovanie zarodku. To je vraj v polovici lutealnej fazy!!! a trva jeden den ten pokles teploty. Tfuj tfuj tfuj, nech to je tak. Drzim silno palec. Ja nic, stale som na 36,5. tak cakam, kedy teplota este viac klesne, aby mohla vyskocit a bola by to uz skutocna ovulka. Aspon dufam 😅 Ale to tvoje vyzera suprovo. Silno drzim paleeec
Ahojte, baby. Ja som dnes vystupila z 36.5 na 36.8 ale tak meriam len druhy den, takze netsim nic 🙂 absolutne. Len mam zamotanu hlavu, pretoze podla kamosky ovu este nebola, respektive bola vcera. Ale ja o tom moc pochybujem, lebo som mala vcera suchy drobivy hlienik a ten moc plodny teda nie je 😅
@acerka11 ja mam dnes 36,3 !!!! mozno sa konecne ta prava ovulka hlasi a nie len pokus o ovulku. Drz mi palce, dnes pojdem asi na folikulometriu pre istotu. 😅 😅 😅 ty ako? http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... Inak, vcera som mala taku chut na mojho muza, ze som ani len netusila, ze vlastne "poistujeme", keby ta dnesna nizka BT znamenala uz skutocnu ovulku. juuuuuj, kiez by 😒
@mon777 ahoj, to sa z dvoch dni velmi tazko cita. Tak ako ovulka mohla byt, tak aj nemusela 🙂 V kazdom pripade, mozno bola nejake 2 dni dozadu. Kedze nevies, aku mas BT cez folikularnu a cez lutealnu fazu, tazko sa hada. V kazdom pripade, neprestavaj merat. Vysoka BT v druhej polke cyklu je dobre znamenie, ze ovulka prebehla. Ked budes mat minimalne 3 po sebe iduce dni zvysenu teplotu, ta ovulka uz mohla prebehnut 🙂 drzim palec!!
@acerka11 Akurat pozeram tvoj graf!!! super to vyzera. I ked ja si myslim, ze ovu bola 5 alebo 6.marca, podla toho, co vidim. Posledny den nizkych teplot je u teba 6. marca 🙂 aky dlhy mavas cyklus? kokso ja som strasne zvedava, aky bude testik na konci mesiaca. Mas to ukazkove a velmi pekne v tom graFE 😀
@11miuska11 tak jasim si 100% ista, ze ovulka uz bola. Brucho mam jak mech uz niekolko dni a to mavam po ovulke max jeden den ored nou, pocas nej a po nej 🙂 a oodla toho, ze maju moje LF 15 dni viem, kedy mam ocakavat njblizsiu MS. Som si fakt ista, ze ovula uz bola 🙂 len az dnes pri zapusovani som si uvedomila, ze je marec, takze MS nepride 16, ale 18.3., lebo ved februar mal malo dni, na co som mierne pozabudla 😅 😀 takde som 21 DC a podla mojich vypoctov uz 6 DPO 🙂
@11miuska11 Mica pocuvaj.....dnes som namerala 37,0 som vstavala v takom soku ze az z toho.....som enchcela tomu verit.....som cucala na ten teplomer ako sprosta.......to som teda strasne zvedava ako to bude cez vikend.......videla som uz tvoj a videla som ze mas stale rovnako na 36,5......ale uz som citala kopec clankov kde teplota vobec nieje smerodajny faktor.......aj to sa moze mylit ako vsetko a vsetci.....dakujem ze mi drzis palce ale aj ja tebe drzim podobne silnooooo.....ja verim ze ovulujes a zetento cyklus na sone bola iba nahoda....... 😉
@11miuska11 ja takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/acerka11/gra... ....to klesnutie teploty fakt moze znamenat pravu ovu.....tak hor sa na snazilkovanie......uzi si pohodickovy vikend aj s manzelom a venujte sa len jeden druhemu 😉 .......unas co sa tyka tej chuti to bolo naopak 😀 😀 😀
@acerka11 vidim nejake upozornenie, ale netusim, kde to mam hladat. Idem sa na to blizsie pozriet. Inak Ja som dnes bola cela vytesena na folikulometrii a nic z toho. Ziadna ovulka stale. Folikulov mam dost, sliznicu vysoku 12 mm ale nic z toho, kedze folikul nedozrieva ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ale ty bojuuuuuuuj a pekne ma informuj stale 🙂

@11miuska11 ja inac zatial vobec neviem co si mam mylsiet o grafe.....to sa asi vykristalizuje az neskor