icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

acerka11
8. mar 2013

@11miuska11 no neviem uz teda fakt......ale podla bolesti na vajecniku a krvicky v hliene a hlienu bola 2 resp.3teho.....ja neviem uvidime co bude a ci sa dostanem vobec k testu.....uz 4 mesiace som sa nedostala k testu.....a cyklus vacsinou tak 30-32

acerka11
8. mar 2013

@11miuska11 neboj bude dozrievat a aj ovu bude.....a budem informovat neboj....ale ak mas pravdu a ovu bola 5-6 tak z toho zas nic nebude

11miuska11
8. mar 2013

@acerka11 preco by z toho nic nebolo 5. a 6. marca? Jasne,ze bude. No to mas uplne super, ze mas pravidelnu MS, juuuj, tak po nej aj ja tuzim 😒 ale nebudem truchlit, hlavu hore a nejako proste bude a hotovo. hmmm.. V kazdom pripade, drzim palec!!! silno!!!! 🙂

acerka11
8. mar 2013

@11miuska11 no 5. a 6. sme neseksovali ale tak uvidime....nechame s aprekvapit 😉

11miuska11
8. mar 2013

@acerka11 no to by mohli zostat. Ved uvidite 🙂 pekny vikend zelam 🙂

mon777
9. mar 2013

Dobre ranko, zenusky. Ja som na tom takto a neviem, comsi mam o tom mysliet. Oodla mojich vypoctov bola ovulka 2.3. a oodla teplot je mozne, ze bola omnoho neskor. Viem, mesiam moc kratko, ale proste uz neviem 😖 http://www.womenzone.cz/app/calendar/temperatur...

acerka11
9. mar 2013

čo je s lenkaa33.....viete niektora?.......juuuuj dufam ze vcerajsia jej konzultacia dopadla dobre

zuzuzu30
9. mar 2013

@acerka11 lenka si asi uziva vikendik a snad ma same dobre zpravy 🙂 tiez som zvedava ako dopadla,co jej vsetko povedali a tak..inak kukala som tvoj grafik BT,velmi pekny a mam dost podobny zatial. Ej keby nam to tento mesiac vyjde! Drzim palce 🙂

11miuska11
9. mar 2013

@mon777 ahoj, no pekne neskoro si si zacala merat, ale vyzera to super. Drzim palec, tfuj tfuj tfuj, nech novsetko dobre dopadne a o chvilu nam ukazes pozitivny tehu testik 😀

mon777
9. mar 2013

@11miuska11 doteraz som nemeraoa a zacaka som len pre to, ze drahy 4teho dokvitol s tym, ze sa chce statvtatinom 😀 tak som si povedala po fozhovore s kamoskou, ze zacnem merat 😀

11miuska11
9. mar 2013

@mon777 kedy (ne)cakas MS? Daj urcite vediet, ked budu kolajnicky na teste 😎 😎

acerka11
10. mar 2013

@zuzuzu30 no todufam zema len same dobre spravy som fakt zvedava ako dopadla v piatok......a kde si mozem kuk tvoj graf.......ja si to meriam len prvy cyklus nemam v tom skusenosti a ani sa v tom velmi nevyznam .....ale bolo by to super keby ze nam to vinde tento cyklus 😉

mon777
10. mar 2013

@11miuska11 mam pocit, ze tento mexiac to nebude ☹ BT mi klesla, boli ma brucho, neviem sa dojest a hkavne sladkych veci, od vcera mam nadute prsia (trochu) a oproti vcerajsku ma bradavky bolia omnoho viac. A hlavne lava 😖 a to nespominam ani to, ze som sama vyrazka ako byvam pred MS...
Tot moj superdlhu graf http://www.womenzone.cz/app/calendar/temperatur...

11miuska11
10. mar 2013

@mon777 nebooooj, to je este stale OK a super graf!!!! Blbe by bolo, keby ti klesne pod 35, tak ziadne strachy, pekne meraj a papaj len zdrave veci 😉

11miuska11
10. mar 2013

@acerka11 ty mas teda fakt uzasny, ukazkovy graf!!! Tfuj tfuj tfuj, nech ide takto pekne vsetko ako po masle 🙂

mon777
11. mar 2013

@11miuska11 no dnes som trosku stuupla, tak uvidiiiiiiiimeeeeee
http://www.womenzone.cz/app/calendar/temperatur...

ckatka
11. mar 2013

ja myslim ze je to s tou dnesnou teplotou v keli :(

zuzuzu30
11. mar 2013

@acerka11
no prikladam graf.zrejme si netreba vsimat ten den 10.3.,kedy zrovna podla mna v den predpokladanej ovulky mi vyletela teplota,lebo ma chytila nejaka viroza...tak super,ze teraz vlastne neviem,ci namerana teplota je ovplyvnena tymto faktorom...asi je :(
ja tiez meriam prvy krat,takze som z toho troska jelen 🙂

zuzuzu30
11. mar 2013

@ckatka ahoj,to znamena,ze keby si bola tehu,tak teplota sa drzi vyssie?meriam prvy krat,tak nie som uplne v obraze asi..
ale inak pekny grafik,taky stabilny celkom (oproti mojmu)

seraa
11. mar 2013

ahojte kocky , ako sa mame?
dievcata noo ktora caka???,
ja som dnes 20 den cyklu ale baby som akosi prepasla ovulku . 😕 .. a plus sme sa snazili len raz pred ovulkou lebo sme boli chori a unaveniiiii

@lenkaa33 , leni ako? ako postupujes dalej uz vies co a ako urobis?

11miuska11
11. mar 2013

@ckatka ahoj, tento graf vyzeera tak, ze zajtra, ab pozajtra pride MS. Ja som mala taky naposeldy 😒 ale zase aspon vies, ze mas ovulku 🙂

11miuska11
11. mar 2013

@zuzuzu30 zuzu, hlavne, je, ze sa BT drzi nad preimerne nizke hodnoty, co si mala pred ovulkou. Ked sa tam budu drzat aspon 3 dni, ovulka prebehla. Tfuj tfuj tfuj 😉

11miuska11
11. mar 2013

@mon777 gfar je super, vyzera to tak,. ze ovulka bola. Drzim palec!!! tfuj tfuj tfuj 😎

11miuska11
11. mar 2013

@seraa ja som dnes 25 DC a vcera som mala veeeelmi jemnunke spinenie. Svetlulilililinko ruzova po WC. Tak by som si priala, aby som MS dostala do konca tyzdna 😒 kedze nebola ovulka tento mesiac, musi cyklus rychlo odist, nech moze prist ten novy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Neboj sera, aj z jedneho razu moze byt babo 🙂

ckatka
11. mar 2013

@zuzuzu30 hej, ak si tehotna, tak to neklesne ale drzi sa rovnako hore pripadne vyssie...aj ja meriam prvykrat, ale studujem kde mozem 🙂 drzim palce

ckatka
11. mar 2013

@11miuska11 to dufam ;) ale s tym krvacanim ani to nestaci... :(

11miuska11
11. mar 2013

@ckatka nerozumiem, s akym krvacanim? Bola si na folikulometrii uz ? Mas pekny graf, tes sa z tohoh. cim skor pride babo 😀

acerka11
11. mar 2013

@11miuska11 ahoj......a videla si aj dnesný......nezda sami to celkom ok....idem dole s teplotou.......netusim ako to ma byt ale viem ked ked sa zadari ma sa drzat teplota hore.............a ty si ako natom.....snazilkovali ste cez vikend?......zaskokcilo ma ze si napisala ze mam ukazkovy graf

acerka11
11. mar 2013

@zuzuzu30 ahoj.....no ja som z toho total jelen.....len co mamatoza tie teploty ale terazuz ked to meriam tak nechcem prestat.....ale nechapem tomu....radsej dam niekomu pozriet graf a verim niecomu co povedia ini lebo nechapem tomu

mistisa
11. mar 2013

@zuzuzu30
@veeeron
@11miuska11
@lenkaa33
@acerka11 ahojte kocenky a vsetky ostatne ako sa mi mate? co mate nove? dlhsie som tu nebola 🙂