Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11 neboj bude dozrievat a aj ovu bude.....a budem informovat neboj....ale ak mas pravdu a ovu bola 5-6 tak z toho zas nic nebude
@acerka11 preco by z toho nic nebolo 5. a 6. marca? Jasne,ze bude. No to mas uplne super, ze mas pravidelnu MS, juuuj, tak po nej aj ja tuzim 😒 ale nebudem truchlit, hlavu hore a nejako proste bude a hotovo. hmmm.. V kazdom pripade, drzim palec!!! silno!!!! 🙂
@11miuska11 no 5. a 6. sme neseksovali ale tak uvidime....nechame s aprekvapit 😉
@acerka11 no to by mohli zostat. Ved uvidite 🙂 pekny vikend zelam 🙂
Dobre ranko, zenusky. Ja som na tom takto a neviem, comsi mam o tom mysliet. Oodla mojich vypoctov bola ovulka 2.3. a oodla teplot je mozne, ze bola omnoho neskor. Viem, mesiam moc kratko, ale proste uz neviem 😖 http://www.womenzone.cz/app/calendar/temperatur...
čo je s lenkaa33.....viete niektora?.......juuuuj dufam ze vcerajsia jej konzultacia dopadla dobre
@mon777 ahoj, no pekne neskoro si si zacala merat, ale vyzera to super. Drzim palec, tfuj tfuj tfuj, nech novsetko dobre dopadne a o chvilu nam ukazes pozitivny tehu testik 😀
@11miuska11 doteraz som nemeraoa a zacaka som len pre to, ze drahy 4teho dokvitol s tym, ze sa chce statvtatinom 😀 tak som si povedala po fozhovore s kamoskou, ze zacnem merat 😀
@mon777 kedy (ne)cakas MS? Daj urcite vediet, ked budu kolajnicky na teste 😎 😎
@11miuska11 mam pocit, ze tento mexiac to nebude ☹ BT mi klesla, boli ma brucho, neviem sa dojest a hkavne sladkych veci, od vcera mam nadute prsia (trochu) a oproti vcerajsku ma bradavky bolia omnoho viac. A hlavne lava 😖 a to nespominam ani to, ze som sama vyrazka ako byvam pred MS...
Tot moj superdlhu graf http://www.womenzone.cz/app/calendar/temperatur...
@mon777 nebooooj, to je este stale OK a super graf!!!! Blbe by bolo, keby ti klesne pod 35, tak ziadne strachy, pekne meraj a papaj len zdrave veci 😉
@acerka11 ty mas teda fakt uzasny, ukazkovy graf!!! Tfuj tfuj tfuj, nech ide takto pekne vsetko ako po masle 🙂
@11miuska11 no dnes som trosku stuupla, tak uvidiiiiiiiimeeeeee
http://www.womenzone.cz/app/calendar/temperatur...
@acerka11
no prikladam graf.zrejme si netreba vsimat ten den 10.3.,kedy zrovna podla mna v den predpokladanej ovulky mi vyletela teplota,lebo ma chytila nejaka viroza...tak super,ze teraz vlastne neviem,ci namerana teplota je ovplyvnena tymto faktorom...asi je :(
ja tiez meriam prvy krat,takze som z toho troska jelen 🙂
@ckatka ahoj, tento graf vyzeera tak, ze zajtra, ab pozajtra pride MS. Ja som mala taky naposeldy 😒 ale zase aspon vies, ze mas ovulku 🙂
@zuzuzu30 zuzu, hlavne, je, ze sa BT drzi nad preimerne nizke hodnoty, co si mala pred ovulkou. Ked sa tam budu drzat aspon 3 dni, ovulka prebehla. Tfuj tfuj tfuj 😉
@mon777 gfar je super, vyzera to tak,. ze ovulka bola. Drzim palec!!! tfuj tfuj tfuj 😎
@seraa ja som dnes 25 DC a vcera som mala veeeelmi jemnunke spinenie. Svetlulilililinko ruzova po WC. Tak by som si priala, aby som MS dostala do konca tyzdna 😒 kedze nebola ovulka tento mesiac, musi cyklus rychlo odist, nech moze prist ten novy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Neboj sera, aj z jedneho razu moze byt babo 🙂
@11miuska11 to dufam ;) ale s tym krvacanim ani to nestaci... :(
@ckatka nerozumiem, s akym krvacanim? Bola si na folikulometrii uz ? Mas pekny graf, tes sa z tohoh. cim skor pride babo 😀
@11miuska11 ahoj......a videla si aj dnesný......nezda sami to celkom ok....idem dole s teplotou.......netusim ako to ma byt ale viem ked ked sa zadari ma sa drzat teplota hore.............a ty si ako natom.....snazilkovali ste cez vikend?......zaskokcilo ma ze si napisala ze mam ukazkovy graf

@11miuska11 no neviem uz teda fakt......ale podla bolesti na vajecniku a krvicky v hliene a hlienu bola 2 resp.3teho.....ja neviem uvidime co bude a ci sa dostanem vobec k testu.....uz 4 mesiace som sa nedostala k testu.....a cyklus vacsinou tak 30-32