Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@simullka Nemáš vôbec začo ja som si tým prešla minulý mesiac ale nechcela som sa vzdať. Mala som biochemické tehotenstvo a tak ma to trošku vzalo. Tento mesiac sme si nasadili vitaminky, priateľ zo sekundy na sekundu prestal fajčiť a mali sme mesiac na nové snaženie 🙂 Teraz už sa len uistiť že hnusoba v nedelu nedorazí, urobiť testík a uvidime čo a ako 🙂 TaKže nič nevzdávaj nič nie je stratené 🙂
@lucianellamartin no tak u mňa došla mrcha dnes aj po meškaní...už som aj ja dúfala, že nedôjde, ale tak prišla...no tak ti budem držať prsty aby nedorazila... 😉
@simullka ďakujem veľmi pekne a naozaj si to cením 🙂 to by bol ten najkrajší darček k prvému nášmu výročiu 🙂 Neskutočne by to potešilo a preto papám vitaminky, oddychujem čo to najviac ide a čakám 🙂 tak verím, že to víde 🙂
@lucianellamartin a aké vitamínky papáš, lebo ja som ešte nezačala s ničim....kúpila som si alchemilku ale ešte som ju neskúsila...ale asi by som mala, keďže sa má vraj piť od prvého dňa cyklu...
@simullka alchemylkový čajík som pila od prvého dňa cyklu až po ovulku a papáme kyselinu listovu pre správny vývoj dieťaťka aby malo všetko čo potrebuje. A môj papá selen+zinok a vitamic C 🙂 skús 🙂
@lucianellamartin no tak si idem spraviť alchemilkový čaj...aby som nevynechala hned prvý deň.... 😉
@simullka Kľudne ho pi dvakrát denne až po ovullku a celú dobu je dobré papať veľa vitaminkov ale hlavne kyselinu listovu či už tabletky alebo čerstvu 🙂
@lucianellamartin ďakujem veľmi pekne...tak dnes začínam s alchemilkou, lebo sa uz luhuje a zajtra spravim nábeh do lekárne 😀
@simullka Tak sa teším s tebou 🙂 zachvilku máš za dverami ovulku a nový čas na snažilkovanie je to čoskoro 🙂🙂🙂
@lucianellamartin no to hej, len škoda, že manžel chodí na týždňovky, takže u nás nie vždy vyjde to správne načasovanie, čo je tiež jeden z menších problémov nášho otehotnenia...ale teraz bude ovulka vychádzať počas veľkej noci tak to je super...lebo mužíček bude doma, tak mu nedám pokoj... 😀 😀
a inak tú alchemilku mám piť bez cukru, že?
@simullka jejda tak to určite využi a miesto koláčika sexík 🙂 Inak uvidiš aj na snažilkovanie zabudneš a budete si uživať spoločné chvíľky 🙂 aj my sme to tak mali hoci je mužíček každý deň doma ale chodí neskoro tak sme si boli aj celkom vzácny 🙂 Neviem ako budeš chcieť ty mne teda ten čajík chutil 🙂 takže ja som ho vôbec nedochucovala ničím 🙂
@lucianellamartin ale ako ja sa na snažilkovanie veľmi nesústredím, len tento mesiac som mala aj príznaky tak som si myslela, že to vyšlo...ale asi som sa mýlila...no čajík už je aj vypitý a musím uznať, že aj neochutený je skvelý...
@acerka11 Ahoj, no ber to tak, ze aspon to stale nie je menej ako 36,7 , ale uprimne, ano, mas pravdu, na tehu to veru nevyzera 😒 Tak to ber triezvo a radsej bud pripravena na MS, a tehu ta moze len milo prekvapit 😉 Ja som nastastie isla trosku dole. Posledne, co chcem, je mat ovu, ked mam muza na sluzobke 😀 Tak stale dufam, ze ovu pride okolo toho 45 DC. Verim tomu, az prilis som sa na to upla, takze inu moznost si nepripustam 😎 tak budem cakat poslusne a pit ten inofolic. Dnes mi prisiel balik z magister. sk a v nom 6 balikov inofolicu na 2 mesiace 😀 😀 tak mam zasoby ako skrecok a budem pekne popiiiijat. juuuuj, som zvedava, ako dopadneme 🙂 Ty uz mas utorok za chvilku, bodaj by MS neprisla a ty si mohla testovat. taaaak ti to prajem 🙂
@lucianellamartin vela bab po biochemickom tehu hned otehotnelo, vraj je to takmer pravidlo, ze dalsi cyklus je normalne tehu 🙂 ako si vedela, ze mas biochemicke?
@simullka Tak isto sme to mali prvýkrát aj my 🙂 na ďalší mesiac sme sa vyzbrojili vitamínkami a veríme, že to víde 🙂 Čajík aj mne chutil bol super a aj keby nie kvôli drobčekovi podstupim aj nemožné 🙂
@11miuska11 moje niekto mi to tu pisal aha viem darazv jedna kočka čo o tomto dosť vie a veľa mi poradila tak sa to dozvedela, že to tak prebieha biochemické tehotenstvo a plodík je slabý a odplavil sa z ms. Tajkže uvidíme čo a ako a dnes mám aj zvýšenú teplotu trošku a som uplne, že unavená len by som spala 🙂
@11miuska11 neverim moja ze sa dostanem k testu......uz citim vajecniky......takze tento mesiac nic......uprimne ti poviem ze aj tak mam naladu na nic......dnesisiel mm zapijat kamosovho synaktory sanarodil pred vcerom a dnes som bola navstivit byvalych kolegov kde mi oznamil byvali kolega ze v juni cakaju dievcatko.......no pozorujem na sebe ze ta moja psychyka to neznasa dobre.....som aj z toho taka nanic ze sa k tomu neviem postavit poriadne celom a brat to v pohode......porazi ma so samej seba........tebe drzim palce aby teda vysla ovu na ten 45DC a pekne popijaj koktejl
@lucianellamartin no tak to aj ja....budem sa snažiť ako sa bude dať...ale zase ja hovorím, že keď mám mať bábo tak budem, keď nie tak nie...ale verím, že bude raz také malé babulatko súčasťou našej rodinky... 😉
@acerka11 uplne ta chapem, to v tomto obdobi pred MS tak byva, ze je cloveku smutno. Ale neprestavaj merat. Aspon budes mat kompletne zaznamenane vsetko a budes mat prehlad. Ake uz mate s muzom vysetrenia za sebou? Nepamatam si, ci sme sa o tom bavili uz. Hmm.. Na folikulometriu skus ist na buduci cyklus a HP uz mas?
@acerka11 a to s tymi novorodeniatkami, to uplne viem, ako sa citis..na jednej strane si stastna za svojich priatelov a na druhej strane uz velmo chces babatko aj ty. Minule som sa prvy krat v zivote pristihla pri tom, ako civím na babatko v restike, co pri nas lezalo v tom vajicku. hmm 😢
@simullka uvidiš, že ano 🙂všetky tu raz budeme mať ten úžasný dar a budeme tehotné 🙂 Každá jedna si to zaslúži 🙂 Verím tomu 🙂
@lucianellamartin utekaj si lahnut radsej, mamča 😝
@acerka11 ahoj ak môžem, viem si predstaviť ako sa cítíš..ja som na tom dnes podobne, nakoľko prišla mrcha a verila som, že nepríde....navyše aj okolo mňa je teraz dosť detičiek a tehotných žien...ešte aj moja švagriná otehotnela po 14 rokoch a to má len jednu dcéru a zrazu sa rozhodla, že chce druhé a hneď sa im podarilo...a nakoľko sme sa minuly rok vzali s manželom tak som verila, že ja som na rade, aby som mala babo a aj som bola na ňu trochu nahnevaná, že mala toľko času, aby mala druhé, ale nie ona ho musí mať teraz, keď ja som smutná, lebo sa nám nedarí...ale tak verím, že ma to prejde a že aj ja sa budem časom tešiť, ked mrcha nedôjde...
@11miuska11 Bodaj by si mala pravdu 😉 uvidííííme 🙂
ja mam len klasicku prehliadku a dr povedala v januari ze ovulujem......no neviem urobila mi sono povedala ze je tam folikul a ze ovulujem ze zatial na mne nic nebada......poslala mojho manzela na spg......tam bol vysledok ze ma miernu odchylku od normalu v pohyblivosti....inac ok....tak ma uzivat 2 mesacnu kuru vitaminov a ak po jej vybrati neotehotniem ma ist na kontrolny spg.....co vychadza ze ak na buduci cyklus neotehotniem pojde na kontrolny spg.......co sa tyka mojich vysetreni povedala dr ze mna nikde neposle skor kym nebude jasny mm
@11miuska11 nme je velmi tazko ked vidim takto v blizkosti babatka....resp ze ini mozu a maju a my nie....ale jasne som stastna za mojich kamaratov a znamich
@simullka ahoj a ako dlho sa snazite?.....este vcera som si vravela ze som v pohode anebudem smutna lebo si meriam BT a tam je to jasne ci tehu alebo mrcha........ale neviem si pomoct emocie a moja psychyka si dnes v rozklade....aj moja naj kamoska porodilav januari.....vsade su deticky vsade
@acerka11 tak ale keby ides aspon na HP, aby si vsetko vylucila, to nie je az tolko starosti s vysetreniami. Problem je v tom, ze HP sa robi 3DC , 12 DC a myslim, ze 22 DC. Ja idem dalsi cyklus na tie odbery krvi na HP. Urobte si naraz tie vysetrenia, nech potom nemusite zase mesiac cakat na teba 🙂 nic to nie je, len par ampuliek krvi a to je zaklad 🙂 ja viem, ze ten 12 a 22 DC u mna nebude OK, lebo neskoro ovulujem, ale keby mam teraz ovulku, tak si dam urobit HP hned, ako mi ju lekar potvrdi. 🙂 Netrap sa tym, ze ini maju, aj ty budes mat, len asi nie tak rychlo, ako si si naplanovala...a ja to iste
@acerka11 no snažíme sa už 10 mesiacov, čo je celkom dlhá doba...aspoň pre mňa lebo som si nemyslela, že to bude tak dlho trvať, som verila, že to bude rýchle a bez extrémneho snaženia...ale nevychádza a to, že muž je stále preč mi tiež nepomáha, lebo keby sme mali bejbinko tak by som sa aspoň necítila tak sama,,, ☹

dnešný 😠