icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

11miuska11
16. mar 2013

@acerka11 uz sa nastavujem..normalne sa citim jak pred prvym rande 😀 upratala som pekne, psikov okupala, vyfukala a idem grilovat krevety na veceru 😅 juuuj...a je mi jedno, aj keby to je zbytocne 😉

acerka11
16. mar 2013

@11miuska11 držimveeeelmi palceky......hlavne si to uzite.....my sme tiez este stihli mrcha este eee.....spinenie zatial ustupilo ale vajecnik ako tak zacitim obcas....rano teplota....a budeme mudrejsi hadam o nieco

lenkaa33
17. mar 2013

babule ahojteb.... Stale nic? nikto ziadne // este? uz sa neviem dockat ktora ........ 🙂 ...tento mesiac urcite niekto tie dve ciarky a teste da 😉

seraa
17. mar 2013

@11miuska11

hahhaa psikoch okupala haha no fakt ako keby prisiel k tebe na prve rande noo vidis mate romantiku
hahahha

@lenkaa33

ahoj ,no ja v piatok ms 25 dne cyklu, baby asi to bude cosi s nejakym hormonom lebo s dupikom 32 a bez 25
ja som vzdy mala kratky cyklus preto mi dal dupik zze mi klesa hormon co tvori zlte teliesko
ale preco mi ho uz nedal?
druha vec ze ja som za ten cas musela riadne vela krat prepasnut ovulku ved ak bola ako napriklad teraz 11 dni? a ja som bola v tom ze 14,15,16?
pravda je ale ze vsimat a ratat som zacala len teraz 3 mesiace
ako som pisala uz to bude dva roky :(

lenkaa33
17. mar 2013

@seraa to ma mrzi, ze prisla 😠 . Je pravdepodobne, ze prisla skor ovula, ale nemusela, niekedy zeny ovuluju napriklad aj cez ms, takze nmusi platit, ze ovula je niekolko dnie pred MS. ozaj to musi byt individualne. Dva roky je uz dostatocne dlho na to, aby ste zvolili rychlejsie tempo s testovanim a hladanim priciny a riesenim. Su pripady, ze sa to podarilo po niekolkych rokoch, takze sa podari, tomu ver. Len mali by ste pritvrdit, opytaj sa lekara, co doporucuje. myslis, ze to moze byt tym zltym telieskom? ten duphik pomah. sup sup k lekarovi a povedz ako sa veci maju aze chces to uz zacat riesit radikalnejsie. Mozno chodte do nejakeho centra s muzom, kde vam urobia vsetky mozne testy a navrhnu riesenie. Necakajte uz.

seraa
17. mar 2013

@lenkaa33

ano ano uz riesime, teraz mam ist zase na hp, zobrat clostyl a odsleduje ma ale si aj vypytam dupik lebo ja mam uz
samo osebe problem so zltym telieskom aa zevraj clostyl ho este viac znizuje
no a ak ani toto nic tak laparoskopia :( bojim bojim

lenkaa33
17. mar 2013

@seraa lenze laparoskopia ti moze vyriesit problem so zltym telieskom? alebo si chces len pozriet, ze ci si ok ? muz bol uz na tom spmg?

lenkaa33
17. mar 2013

@seraa ten clostil aj vysusue. ja som vobec nealahlien, kupila som ten lubrikscny gel conceive plus

seraa
17. mar 2013

@lenkaa33

nie nemoze, ale ak to neni v ovulaci ani v hormone tak treba ist na laparoskopiu,
ale predtym muz musi ist na spmg
dakujem za radu aj ja si kupim, pocula som vela vedlajsich ucinkov to ma :(

lenkaa33
17. mar 2013

@seraa co ma vedlajsie ucinky? ten gel alebo clostil?? lebo o gele neviem, ci ma, ale clostil mna vysusoval. tento mesiac som ho nebrala uz a mala som uz opat hlienik ... treba sa hybat dopredu 😉 ...u teba to ale moze byt v tom hormone, bie? preco sa rozhodol, ze ti neda duphikuz? a moze ti urobit nejakytest teraz, ci ten hormon mas u vporiadku?

seraa
17. mar 2013

@lenkaa33

ano clostyl ma vedlajsie ucinky, som pocula ze aj bolesti pri styku a tak .. priberanie
no dal mi dupik na tri mesiace a ze ked nic nehc pridem tka som prilsa a bol prekvapeny 😒 ze nic
a tak ze no tak skusime klostyl a na sono kazdy tyzden a potom asi uvidi a da mi zase dupik
ovulku mam ale zevraj moze teda byt ze nedozrieva dobre
a teda ak ani to tak dalsi krok je laparka a pred nou spmg pre muza samozrejme

lenkaa33
17. mar 2013

@seraa ty, ja som troska pribrala, len neviem ci z toho alebo, ze som do fitka nechodila. brusko sa mi urobilo. a aj nohavice okolo stehien trocha su tesnejsie, ale zas nie nejak extremne. tak pekne, ides krok po kroku, to je dobre ... 😉 ... len neviem, preco ti nenechal aj duphik aj clostil. lebo clostil ti sposobi, ze budes mat aj viac tych folikul asi, ja som mala 3 a potom 4 a ze pekne dorastu a duphik ti mohol zabezpecit to zlte teliesko ... no nevyznam sa v tom ... ale on asi vie, co robi.

janedoe
17. mar 2013

@simullka My sa snazime tiez 10 mesiacov intenzivne...a stale nic... tiez som tak trosku dufala, ze to pojde rychlejsie 🙂 a niekedy mam nervy na seba, ze sme tak dlho cakali. Antikoncepciu neberiem cca 4 roky a nedavali sme si extra pozor, lebo sme si povedali, ze ked sa zadari, tak nevadi aj ked este nie je na programe.... vtedy som to brala tak, ze ake mane "stastie", ze sa nezadarilo, aj ked si nedavame pozor, ale tiez ma mohlo napadnut, ze mozno za tym bude nieco ine.... tetaz sa krpec dostal v "zozname" na radu a nedari sa ☹ .... a s tymi pocitmi samoty ta chapem.... moj muz sice je doma, kazdy den, ale.... momentalne stavame dom a ked nie je tam, tak ma velmi velku rodinu a milion kamaratov u ktorych treba nieco porobit, takze ho vidim cestou do roboty a z roboty a asi 5 minut pre tym ako zaspi.... takze aj ked sama nie som, tak v podstate sama som... okrem toho byvame u svokrovcov na dedine, kde nikoho nepoznam, takze krpec by mi urobil nesmiernu radost, lebo pomaly ale isto sa zo mna stava workoholicka :D

seraa
17. mar 2013

@lenkaa33

ja si tiez myslim to iste ale asi mi ho da ked zanim pojdem aj si ho vypytam
inak ako sa mas? ako sa citis?

lenkaa33
17. mar 2013

@seraa urcite sa ho opytaj, ze preco nie duphik, nech ti to vysvetli. kedy ides k lekarovi? ten clostil sinuz zacala? no, ja mam tu brucho cele napuchnute. konecne sa mi podarilo dat dole tie naplaste. vyzera to hrozistrasne na moj vkus, ani sa nepozeram radsej na to. v stredu by mi mali vyberat stichy, tak uvidim, toho sa strasne tiez bojim. hlavne v oblasti pupku to bude neprijemne

seraa
17. mar 2013

@lenkaa33

neboj stichy zevraj nebolia ked sa vybera hlavne dnes, drzm palce !!
hlavne oddychuj to nahorsie uz mas za sebou 😉
no clostyl od 5 dc takze od utorka 😝

lenkaa33
17. mar 2013

@seraa hej, hej ... nejako to prezijem 😉 ... dufam, ze ten clostil zaberie. som zvedava kolko ti to vyprodukuje folikul. a kolko mg beries? ja som brala ten clomid ( to iste ako clostil ) 50 mg.

11miuska11
17. mar 2013

@seraa ty to mas presne,ako my,len opacne..my sme sa tiez snazili triafat do 15-16-17 a az ked som zistila,ako to chodi pri dlhych cykloch,az vtedy som pochopila,ze sme 4 mesiace triafali uplne mimo termin 😀 to sa ale vraj neda povazovat za snazenie z toho lekarskeho hlasika,lebo snazenie je,ked v case realnej (alebo predpokladanej) ovulky je sex a vtedy sa neugyti babo. Takze ja teraz budem nahanat muza cely meciac,nie len v case predpokladanej ovulky 🙂 dnes mam BT 36,5, takze ziadna vyhra. Ovu to asi nebola..fnuk,ale neva, aspon vidim,ze aj muzikovi na babe zalezi a urovi pre to uplne vsetko 🙂 ten spmg uz mame o dva dni..celkom trema 😀

11miuska11
17. mar 2013

@acerka11 no tak vcerajsok ako z filmu 😵 heh,ale BT sa dnes na ovulku veru netvari. Stupla len o 0,1 stupna ☹ ☹ ale neva..hlavne ze sme nic nepodcenili a moj muzik na velmi prekvapil tym,ze bol ochotny prist. Ja to tak sama pre seba beriem ako dokaz toho,ze aj jemu na babatku moc zalezi a urobi vsetko pre to,aby sme ho mali.. A to je normalne krqjssi pocit,ako keby mi BT ukaze ovulku 🙂 nornalne som stastna 🙂

simullka
17. mar 2013

@janedoe no tak to sme na tom dosť rovnako...aj my bývame u svokrocov na dedine, kde nikoho nepoznám, navyše som tu celý týždeň sama, kedže muž je na týždňovke...takže máme toho spoločného dosť veľa...aj ja som si myslela, že to bude rýchlovka ale nedarí sa a niekedy ma to strašne ubíja a chce sa mi plakať a mám zlosť na každého kto je šťastný...ale musím s tým prestať..musím sa vrátiť k tomu, že ked má byť tak proste bude...a musím sa zmieriť aj s tým, že možno nebude nikdy... ☹

zuzuzu30
17. mar 2013

@lenkaa33
@seraa
@11miuska11
@acerka11 ahojte babule! tak a mame po vikende! tak pozeram,ze je to tu take vselijake ...BT nechcu stupat,zlte telieska nechcu pracovat,jedny ovulky meskaju a druhe ovulky boli vlastne uplne inokedy..ach jaj co budeme robit???
no ja zacinam nasledovne radikalne riesenie: ak tento mesiac nic z toho nebude,idem do centra+paralelne k Dr a dovtedy ich budem uhanat,kym mi vsetky,ale VSETKY vysetrenia neurobia pocas nasledujuceho mesiaca. uz mi tak troska dochadza trpezlivost..akoze co mam casu habadej?! co si o tom myslite?a co vase dalsie/akcne plany?budeme dufat do aleluja alebo co?hm?sak to uz neni mozneeee

janedoe
17. mar 2013

@simullka tak na to, ze nebude nikdy zabudni 🙂 .... treba si verit. Ja verim, ze krpec dojde.... je sice pravda, ze vzdy ked dojde mrcha, tak mi je do revu, ale potom si spomeniem na to, ze nasi sa nevzdali aj ked im povedali, ze skor vyhraju v loterii, ako sa im narodi babo. A som tu 🙂 A preto mi tato vzdy pekne hovori, ze som lepsia ako vyhra v loterii... Takze hlavu hore 🙂 S tym, ze manzel chodi na tyzdnovky, tak to mozno trosku potrva, ale urcite sa zadari a nas zivot dostane novy rozmer 🙂

lenkaa33
17. mar 2013

@zuzuzu30 mozno sa ti podarilo.... este dufaj 😉 ...nejake prznaky mas?.. ak nie, tak uplne suhlasim s tebou, zetreba ist do nejakeho centra a alebo doktorovi, nech sa to trocha posunie vpred. ved ja stale cakam, ze ktora uz da //.

11miuska11
17. mar 2013

@zuzuzu30 Ahojky, no ja mam akcny plan taky, ze si najblizsi cyklus davam robit HP a ak mi od zajtra stupne BT (dnes som mala krasny plodny hlien, cez bielkovy az po loiton a taky riedky mliecny!! dokonca s vlakienkom krvi..kua, sak ked toto uz nebude ovu priznak, tak uz potom fakt neviem co 😖 ) , tak ak mi stupne aj BT, tak skocim v piatok na folikulometriu (ZASE 😎 ) nech mi potvrdi, abo vyvrati, lebo ja uz neviem, ze co. haha. No a muzik ide v utorok na spmg, ale dnes ho zacalo hrdlo boliet, tak neviem, ci tam pojde, lebo ak prechladol, tak neviem, ci to nahodou neskresli vysledky - predsalen, stoji to vysetrenie 30 eciek na to, aby sme to robili iba tak, aj ked je chory. hmm..ale moze ho to do zajtra prejst, tak uvidime. No a ja planujem pit ten inofolic aspon 2 mesiace, mozno este aj maj a jun potiahnem. V juni ideme na 3 tyzdne na dovcu, tak dam este sancu prirode do konca juna a keby stale nic (co dufam, ze nie, taku romanticku predstavu mam, ze sa nam to najneskor na dovolenke podari 😀 takze bud zamiesame na dovci, alebo budeme na dovci testovat a snad s pozit. vysledkom, oboje by ma potesilo 😀 No a keby do konca juna nic, tak idem od jula na clostyl s duphastonom, ale uprimne, nerada by som, aby to zaslo az tak daleko. hmm..a potom alternativa c.2, ze zacnem brat clostyl az od oktobra, pretoze polka augusta a september mam alergiu a asi by som nechcela byt v prvom trimestri so zapchatym nosom atd. Taaakze ja si davam na liecbu cas do oktobra najneskor a pomedzi tym porobit take zakladne vysetrenia ako HP a stitnu zlazu a kontrolovat meranim BT cyklus, ze kedy mi chodi ovulka a tak. Hlavne dufam, ze sa mi do leta ustali cyklus, to si zelam asi najviac 🙂 uff..to bola ale vycerpavajuca odpoved 😵 😵 😵

11miuska11
17. mar 2013

Verim, ze takuto situaciu raz zazijeme aj my !!!!

https://www.youtube.com/watch?v=PvUttvgKC4o

je to krasne a revem jak mala, ked to vidim od dojatia 🙂 kočky, my to dame a presne toto zazijeme aj my, vsetky, donohy!!! 🙂

lenkaa33
18. mar 2013

@11miuska11 ahojcek, hp a stitna zlaza je jeden odber. to mozes dohodnut s lekarom uz teraz, neviem, ci je dobre to robit v nejakej faze cyklu, preto sa opytaj doktora 😉 , ale ja by som na tvojom mieste isla uz teraz, nech sa potom nezdrzujes takymito testami, ale mozes ist dalej 😉

lenkaa33
18. mar 2013

@lucianellamartin
@acerka11
babulky a vy co? cakam na nejaky obrazok od vas, ale nie graf 😝 ...... prejdime na jednoduchsiu matiku, taku kde nam staci pocitat do dvoch 😉 ....dufam, ze budete prekopnicky tento mesiac ....uz nech sa to prelomi 😉

lucianellamartin
18. mar 2013

@lenkaa33 Lenulík u mňa nič... presne ako hodinky sice slabučká aj včera aj dnes ale je. Takže plač a sklamanie včera ale mužík ma veľmi podržal tak sa cez to dostanem a príde nový cyklus snaženia tak sa musíme sústrediť na niečo iné. Ale verila som tomu veľmi. Čo už musíme ísť ďalej 🙂

lenkaa33
18. mar 2013

@lucianellamartin tak aj ja som sklamana, ja som si myslela na 90% , ze to vyslo. ved si mala vsetky priznaky. ozaj som mala tip, ze ty das pozitivny testik urcite. tak ja uz neviem..... 😠 😠 😠 . Nebud smutna, viem ake sklamanie prezivas ☹ .. hlavinu hore, podari sa ... chces ist aj k lekarovi, ze sa nepodarilo? alebo nie?

lucianellamartin
18. mar 2013

@lenkaa33 Neviem práveže mojka. Stále vo vnútri tak nejako cítim, že tehotná som ale to sú asi len pocity. Už teraz v noci sa mi snívalo, že som si robila tri testy a všetky pozitívne ako nikdy. Úplne tie čiarky bili do očí. Ale uvidíme. Chcem počkať ako sa to vyvinie lebo ms je o dosť slabšia ako ju mávam...teda aspoň zatial. Tak ale ak by to aj náhodou nevyšlo skúsime nabudúce 🙂 Veď nič nie je stratené 🙂 Musím máť nádej a veriť, že to raz príde. Inak ja som si tiež myslela, že to víde keď som mala toľko príznakov ako nikdy a vidíš nič. Asi to tak má byť a máme sa snažiť ďalej 🙂 Ďakujem za podporu 🙂 K lekárovi ešte nepojde veď je to len druhý nevydarený pokus. Nechcem sa ešte plašiť. Ale teda sklamanie bolo strašné...