icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

rica1
20. mar 2013

@11miuska11 ale ona že videla aj malo tekutiny a to znamena ta tekutina z folikulu sa vyleje ked praskne, inak teraz mam strasne pichanie v maternici a na lavej strane vajecnik uplne picha ☹

11miuska11
20. mar 2013

@rica1 pozri, poistite dnes pre istotu a zajtra uvidis, podla mna, ked videla tekutinu, tak to musela byt nedavno ovu 🙂 drzim paleeec!!!!! 😅

rica1
20. mar 2013

@11miuska11 no v nedelu ten pozitivny test, pondelok este tiez taky skoro pozitivny potom uz neviem lebo dosli testy 20som ich minula 😀 😕 a hej dnes dame jedno cislo na zaver ale potom do MS nechcem sex ani pocut🙂)))))))

mistisa
20. mar 2013

@11miuska11 nooo tak pekne teda.hm. 🙂 noo nadvaha je urcite ale ochlpenie chvalabohu nie 🙂 a hrubsi hlas tiez nie 🙂 🙂 no to uz ti bolo na nic ked spätne to povedal.hm no som zvedava ako budete pokracovat urcite daj vediet oki? uz nech sme vsetky tehule 🙂 🙂 nech zalozime stranku prvotehuliek 😀 😀

11miuska11
20. mar 2013

@mistisa juuuj, az mi v zaludku motyle zacali lietat, ked si povedala, ze zalozime forum prvotehuliek. juuuuj....drzim silno palec aj vam a nech tie 2 mesiace uletia ako tryskáč 😀 😀 😀 😀 😀

11miuska11
20. mar 2013

@rica1 hahaha...my sme sa s muzom akurat tak zacali minule smiat, lebo vzdy ked mu naznacim, ze teda "dnes" zase, tak pekne ide do kupelky, poumyva vsetko, co treba, pride ku mne do postele a minule sme sa na seba pozreli, ze to uz je aka haluz, ze obaja dopredu vieme, co ideme robit. Lebo dovtedy sme sexikovali vtedy, ked to proste vyplynulo zo situacie a nikdy sme dopredu nevedeli, co sa bude diat. Hehe..a normalne, ako sme isli zacat, tak nas oboch chytil strasny zachvat smiechu, ze to uz co je toto, ze na povel. hahaha...TAk sme sa asi 20 minut len tak rozpravali a vyplynulo z toho to, co sme chceli 😅 😅 . NAozaj si v tejto dobe snazenia treba davat pozor, aby to nesklzlo do roviny, ze pod mi urobit dieta, dnes by to mohlo vyjst...uff...ale je to veeelmi tazke, mat aj romantiku a zaroven sledovat plodne dni a niekedy sa doslova "donutit" 😕 😕 , dolezite je, ze aj z "donutenia" vznikne krasne cukrovanie. kiez by to tak bolo stale, veeelmi tuzim po tom, aby sme si boli takto blizki aj o takych 20 rokov. hmmmm 🙂

mistisa
20. mar 2013

@11miuska11 dakujeeeem 🙂 🙂 urcite to tu bude zachvilu uvidis 🙂 🙂 ani sa nenazdame a budeme si pisat ze nas caka porod 🙂

rica1
20. mar 2013

@11miuska11 no moj tiež takto kupelka, a potom nabehne už rovno vyzlečený pana beka, to ho hned zrusim ze nech to aspon trochu inak okorení nie že podme na vec a minule mu hovorim že prosím ta osup mi pomaranc a potom som este od neho chcela niečo a potom este nieco lebo som mala serial tak som sa nechala obskakovat a on že , boze sprav toto sprav hento , sprav mi dieta zakomponoval do toho 😀 ale tak moj chce asi este viac akoja takže hrá somnou ale tak romantika trikrát po sebe dni ked je sex,ide bokom

11miuska11
20. mar 2013

@rica1 hahaha...ako si to pekne napisala 😅 😅 😅 my to mame tak isto, moj muzik zacal o babatku ovela skor basnit, ako ja. Veeelmi po nom tuzi a mna to chytilo asi tak pred dvoma mesiacmi, ze uz teda aj ja velmi chcem 🙂 ale stale si este uzivam ten pokoj, co mam doma 😉 a ano, moj muz presne to iste, ani sa neunuva si nieco na seba hodit, ze ved na co, ked to aj tak hned pojde dolu 😀 😀 no konecna... heh, ale si predstav, ked otehotnieme, ze budu mat celibat chlapci. hahah, jasne, ze nie celych 9 mesiacov, ale tak posledne dva a po porode nejake dva tri urcite 😠 😠 heh.. najprv ich takto nablaznime, ze si zvyknu a potom zrazu šupa medzi oci 😀

rica1
20. mar 2013

@11miuska11 no moj mi minule povedal ked som lamentovala ze zatial sa nedari tak že " keby bolo na mne tak uz skusame davno " ma zamrazilo ☹ zabolelo srdce, keby bolo na nom tak už aj dva roky skusame , ja som stale mala paniku a chcela byt "zabezpečena"

11miuska11
20. mar 2013

@rica1 on to nemyslel zle, urcite..len chlapi su taki hrr do vsetkeho a my si to radsej premyslime. Nechcel ta ranit, urcite ☹ a mame to vsetko zidealizovane a nalinkovane a zrazu nam tu "niekto" hore urobi skrt cez rozpocet a dolinkovali sme si zivot 😒

rica1
20. mar 2013

@11miuska11 ja viem ze to nemyslel tak, ale proste chcel babo skorej ako ja, miluje deti

zuzuzu30
21. mar 2013

@acerka11 ako sa mas?hm?si v pohode?

11miuska11
21. mar 2013

@zuzuzu30 ahoj, aj ja som jej uz pisala, ale neozyva sa ☹ sna je ok :-/

eternity009
21. mar 2013

ahojte, len vás pozdravím 🙂 , dlho som tu nebola, tak som si len vybavila poštu a bežím opäť preč. Snáď bude v apríli viac času tu nazrieť. Keby chcel niekto poradiť bylinky, môže mi kľudne napísať aj do pošty 😉. čaute 🙂

mistisa
22. mar 2013

Kraaasne ranicko kocenky 🙂 🙂

saffi
22. mar 2013

ahojte dievčatá, vidím tu vela nových "tvárí". Velmi dlho som tu nebola, asi ma ani nebudete poznať 😝 . Mistisa, držím silno palce, viem, čo to je roky sa snažiť a stále nič. My už tiež začíname s lekármi riešiť, v pondelok idem na krv na hormonálny profil 😕

saffi
22. mar 2013

palce držím samozrejme aj všetkým ostatným 🙂

zuzuzu30
22. mar 2013

@11miuska11 no snad je len zaneprazdnena a vsetko je ok 🙂
Inak ta moja teplota,to j ako na husenkovej drahe - raz hore,raz dole. A nemozem ani grafik poslat,lebo som odcestovana a mozno aj preto mi ta BT skace..hm.no som zvedava,ci z toho nieco bude 🙂
MS by (ne)mala byt uz kazdym dnom,tak verim na zazrak nejaky uz!
daj si aj tie kvapky od valovica,vsak to nemozes prekombinovat podla mna s tym co beries...mne sa fakt cyklus z toho po HAK upravil.a mozno skus aj akupunkturu,ked sa citis 🙂

acerka11
22. mar 2013

@lenkaa33
@11miuska11
@zuzuzu30
Ahojte koceny......som v pohode nic sa nedeje......mam totižto dovolenku....moja sestra s neterkou 2,5 ročnou su tu na dovolenke tak sa nestiham dostat na inetrnet.......venujem sa jej na 150%......ale poviem vam ze to je radny zaberak... 😀 😀 😀 ....od rana do vecera.........vecer zaspavam ako male dieta 😀 😀 😀 ....mrchu mam ale uz je na odchode.......ja sa vam ozvem ked budem doma......do buduceho štvrtku som s nimi ale hadam sa mi podari ozvat aj skor ak ma dieta nezrujnuje 😀 😀 😀 😀

11miuska11
22. mar 2013

@zuzuzu30 bola som na akupunkture, hned niekolkokrat, ale nezabralo to, tak neviem. Hmm...no ved uvidime. Drzim palec, hned, ako sa ti bude dat, posli grafiiik 🙂

zuzuzu30
22. mar 2013

@acerka11 jeeej no tak ty mas teraz prijemnejsie starosti ako na net vypisovat 🙂 hihi
no vidis,ani nevies a je po mrche a za chvilu sup sup nato zase 🙂 ja som v stadiu (ne)pride MS tento wknd???
uzivaj si neterku,nech vidis co ta caka!

zuzuzu30
22. mar 2013

@11miuska11 tak ja zavislacka som asi,dotrepem sa vecer a uz vypisujem 🙂
podla mna akupunkturka by ti mohla zabrat,aj ked to chce troska casu asi..kedy si bola?
aj s tou cinskou medicinou dobre robis podla mna,lebo podla mna nadradeny organ,ktory je zodpovedny za cyklus,ovulku atd je hypofyza - to tymi odvarmi urcite nejako ocistuju/aktivizuju alebo co..hm
nevadi,zatial to mozes zamiesat aj na 45DC 🙂 to bude
pripaj grafik

11miuska11
22. mar 2013

@zuzuzu30 heeeej, cica, ale ten tvoj grafik vyzera supersky 😀 aky mavas dlhy cyklus? 🙂 Na mna dnes nieco lezie a manzel to teda nie je 😒 ale horucku nemam nastastie, len ma cely nos boli zvnutra. pcha. Do zajtra sa musim aspon ciastocne vykurirovat, nech mozme snazilkovat. 😝 uz si pripadam ako posadnuta sexom. hehe. Kedy necakas mrchu? Testujes kedy? haaa? 😅 juuuj, tak ti drzim palec 🙂

lenkaa33
23. mar 2013

@acerka11 super, tak si uzivaj, aspon si hlavina oddychne na par dni od myslenia len na snazilkovanie. Takze budes pekne mentalne oddychnuta, fyzicky trocha vytazena a sa ani nenazdas a je tu obdobie snazilkovania 😉 . uzivaj neterku 🙂

lenkaa33
23. mar 2013

@zuzuzu30 drzim palce 😉 ......mne sa blizi kazdym dnom, tak na teba upenlivo myslim, nech ti nepride. 😉

lenkaa33
23. mar 2013

babule, prajem vam krasny vikend 🙂 .. a nejaky ten testik s dvoma krasnymi ciarockami by sa zisiel uz 😉

mistisa
23. mar 2013

@rica1
@11miuska11
@macusa03
@zuzuzu30
@lenkaa33 ahojte kocky ake mate sobotne ranicko? 🙂 ja supeeer zacina mrchataaaaa ak vsetko dobre pojde picham od pondelka injekcieee 🙂 🙂 🙂

11miuska11
23. mar 2013

@mistisa no super, tak budem drzat palec, nech ide vsetko podla planu. Mne dnes rano zazracne vyskocila BT na 36,8 ,tak uvidime, ze ci je to ovu, abo co. Tak dnes budeme snazilkovat. hehe. Ale este sa predcasne neradujem, lebo vcera ma chytila nadcha, alebo take nieco, ale horucku som nemala a vcera rano, ze 36,4 !! pokles aj napriek chorobe. Cely den som si klasicky merala pod pazucho teplotu, ze ci nahodou nemam zvysenu a mala som v priemere okolo 36,6, tak hrucka nie je..a rano BT, ze 36,8 !!! tak som si teraz merala normalne teplotu a nemam, iba 36,7 po 5 minutach. Hmmm...ale citim sa o 80% lepsie, ako vcera, takze to asi len nejaka viroza, abo co. 😅 Ale aj tak nie moc dobra situacia, lebo ked je to nahodou ovu, tak my sme tyzden nesnazilkovali kvoli draheho chorobe a teda neviem, ci ked dnes sa posnazime, ci je sanca, ze sa tam fesaci dopravia..hmmm.. co myslis? Inak, tu je grafik 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...

mistisa
23. mar 2013

@11miuska11 dakujeeeem. nooo moja vyskok riadny 🙂 🙂 🙂 no bohvie ci bola ovula vcera alebo co hm.a kedy ste naposledy snazilkovali? no kazdopadne potvrdte aj dnes uvidite budem drzat palceky aby sa vajulko az dnes uvolnilo 🙂 🙂 a pichanie alebo bolest ovulacnu si vcera nemala ? 😉 😉 😉 😉