icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zelenagw
24. mar 2013

@mistisa No ja som totiz to bola na IUI 2x tak neviem ked to nevyslo na prvy tak uz tomu neak si neverimale prvy som mala bez pregnilu a tento mesiac som mala pregnil tak uvidime ale min mes ma aspon pobolievalo brusko teraz nic.... tak neviem a test je este moc skoro ked som len tyzden po nemyslis??

mistisa
24. mar 2013

@zelenagw no ved uvidis stale je tu moznos IVF my sme tiez chceli na IUI ale nikdy mi nedorastli vajka mam PCOS a mam velmi tazko priechodne vajickovody tak jedine IVF. budem moc drzat palceky no 7 dni je asi zbytocne len sa vynervujes zbytocne. kedy ides na krv? neboj vide to 🙂 🙂 urcite sa stastie usmeje a to vtedy ked na to bude vsetko pripravene 🙂

zelenagw
24. mar 2013

no mala by som ist na velkonocny pondelok aale ked ze sa nerobi tak mam ist v utorok a to zvazujem ci sa pojdem sklamat alebo si pockam na mrchu....

ditezka
24. mar 2013

@lenkaa33 @acerka11 @lenkaa33
Čaute žienky. Dávno som tu nebola, ako sa máte? Pozerám, že nás tu pribudlo kopec snažiliek 🙂

ditezka
24. mar 2013

@seraa - a ty si samozrejme ako "lenkaa33" druhy krát 🙂

11miuska11
24. mar 2013

@zuzuzu30 ano, mas pravdu, mozno si dam tie vysetrenia urobit hned, ako pojdem na HP dalsi cyklus. Ved to tam aj tak budem musiet prist rano na odber krvi, tak nech mi porobia aj ine rozbory. Na ten rontgen vajcovodov, to este asi na to nemam nervy, tak budem dufat, ze to je OK 🙂 Drzim silno paleeeec !!!

11miuska11
24. mar 2013

@zuzuzu30
@mistisa
baby, ja mam pocit, ze to fakt bola ovulka. Tak ma bolia bradavky, ze ani dotknut sa ich nemozem!! Uplne ma palia. A toto si pamatam, ze som mala minuly cyklus. Ale neviem presne, v ktorom dni, ci to bolo pred, alebo po ovulke. Hmm..idem si to rychlo zapisat do grafu, nech dalsi mesiac viem, ci to nieco znamena. Uz sa neviem dockat stvrtku, kedy mi lekar oznami, ze ovu bola, alebo bude 😀 😀 😀 juuuj, kiez by. Takuto mantru som si vsadila do hlavy a hotovo 😅 😅

rica1
24. mar 2013

@11miuska11 inak moje prsia su nemenne cely cyklus, nebolia, nepalia, bradavky nic, ani sa nezvecsia ani nic, neviem ci to je normalne albo to ma podliehat zmenam vo fazach cyklu

11miuska11
24. mar 2013

@rica1 nemusi to podliehat fazam cyklu. Kazda zena to ma inak. Napriklad, ked som brala HAK, tak ma tyzden pred MS boleli prsia, ako keby si z nich niekto urobil boxovacie vrece. Akoby som ich mala posiate modrinami, strasna bolest. Ale ked som vysadila HAK, prvy mesiac uplne bez bolesti a potom to zacalo s tymi bradavkami. Inak, po vysadeni mi prsia narastli asi o pol cisla a zostali tak 😀 Pred dvoma dnami mam poznacene, ze som mala jemne citlive prsia a su "tažšie", neviem, ako inak popisat ten pocit, ale take naliate. A dnes ma STRASNE bolia bradavky na dotyk. Ked som to mala prvy raz po vysadeni HAK, tak som si myslela, ze som tehu, lebo predtym som to take nemala nikdy. Akoze fakt to boli, a podprsenka je iny zabijak v tieto dni 🙂 Ale nemusi to mat kazda zena, To mas, ako ked ide jedna umierat od bolesti cez MS a ina ani nevie, ze ju ma. Neboj 😅

eternity009
24. mar 2013

Ahojte, kuknite: http://tlacovespravy.sme.sk/ts/1934/cysty-myomy... , zaujímavý článoček 😉

zuzuzu30
24. mar 2013

@eternity009 ahojky,vdaka za zaujimavy clanocek.ja som o sile bylinniek a prirodnych lieciv presvedcena a vrelo odporucam 🙂 zaujimalo by ma,ci vedia bylinky pomoct aj na nepriechodne vajcovody resp zrasty? na internete som nasla,zevraj v Cine to vedia bylinami liecit a maju pomernr velku uspesnost bez chirurgie.Myslis,ze je to mozne?Mne to pride ako dost "fyzicka" prekazka,ktora sa da spravit asi iba operativne...ci myslis,ze nejaka bylinka by mala taku ucinnost,ze by vedela "rozpustit" prekazku vo vajcovode? asi zaludna otazka .. 🙂

eternity009
24. mar 2013

@zuzuzu30 Neviem 🙂, ... sila byliniek je naozaj veľmi silná, ale zatiaľ som nepočula, že by sa bylinkami dali uvoľniť vajíčkovody. Proste to je dosť tvrdá "fyzika". Keď niečo zrastie, je to trvalé. Pokiaľ to nie je "stará" záležitosť, že nie sú vajíčkovody len zlepené, tak sa to dá mechanicky prefúknuť, ale zrast už je problém... Ale ani pri zrastoch podľa mňa nie je problém počať bábätko. Pokiaľ sa tvoria kvalitné vajíčka a maternica je v poriadku, tak asistovanou reprodukciou je to len trošku iný spôsob počatia. Väčší problém je , pokiaľ vajíčka nemajú dobrú kvaitu, pokiaľ je problém na vaječníkoch, alebo vaječníky neprodukujú správne hormóny. V dnešnej dobe asistovaná reprodukcia nie je už nič exotické 😉

eternity009
24. mar 2013

Ešte som chcela dopísať, že bylinkami je možné efektívne pôsobiť práve na vaječníky a maternicu, čo je pre prirodzené, či umelé oplodnenie rozhodujúce 😉

lenkaa33
25. mar 2013

@ditezka ahojky. tak u mna sa zistil uz dovod.... nepriechodne vajcovody 😖 ..a ty co mas nove? 🙂

lenkaa33
25. mar 2013

@zuzuzu30 nevadi, nech len pozera. ty si chod pekne za svojim. ja som tiez teraz bola u mojho a sa velmi ohradzoval, ze on mi nehovoril nic o tom, ze mam sa snazit rok a prist az potom alebo ak by mi to velmi nedalo, tak mam prist skor. a ja som hed po mesiaci isla k inej doktorke, kde som riesila...... tak mal narazky ...

lenkaa33
25. mar 2013

@zuzuzu30 hmmmmmm, ja suhlasim s eternity, nemyslim si, ze tie bylinky by vedeli dat do poriadku zrasty... mozno ak su slabo priechodne, ale zrastene neviem, neviem.... a tiez je to taky dlhodobejsi process bylinkami, takze len chod na ten hsg a uvidis. kuk ip ti idem poslat

rica1
25. mar 2013

@lenkaa33 ahoj Lenka, ako sa máš?

lenkaa33
25. mar 2013

@rica1 ahojkyyyyy, mam sa dobre 🙂 ..aky ste mali vikend?

ditezka
25. mar 2013

@lenkaa33 Fúha. Ale zas keď vedia dôvod, vedia nájsť na to liečbu, nie? Teda dúfam, že áno 🙂 Hm, ja mám dve čiarky, ale tak uvidíme, čo povie doki ...

lenkaa33
25. mar 2013

@ditezka jeeeeeeeeeeeej!!!!!!! a ani sa nepochvalis ...len tak skromne ' medzi recou' , ze mas dve ciarky 😎 ...,. super. Gratulujem!!!!!!! tak sa podarilo. a kedy ides knlekarovi? aj sa citis trocha inak? mala si nejake priznaky, ze mozno vyslo? po akej dobe sa podarilo? To je uuuuuuuzasneeeeeeeeee!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 .... krasna pozitivna sprava ..... 🙂 tesim sa s tebou .... uz sa to hadam teraz rozbehne s nami vsetkymi ostatnymi 🙂 🙂 🙂

ditezka
25. mar 2013

@lenkaa33 Tak vieš, som po jednom MA, takže sa trošku obávam, či bude všetko ako má byť. A pocity? Žiadne 🙂 Teda keď nerátam vynechanú mršku a to že spím ešte viac jak inokedy :P Teraz vlastne druhy mesiac, čo sme sa mohli začať snažiť. A skôr sme ani nie ako áno, takže fakt netuším, kedy sa to stalo 🙂 Ale som rada 🙂 A keďže meškali, spravila som test, a bolo to tam. Síce muž vraví že slabé, ale tak čo čaká po 3 dňoch meškania, nie? 🙂 Predtým to boli koľajničky jak svet, ale to boli dvojčatá, tak asi preto ... A ďakujem 🙂 🙂 🙂 Tiež dúfam, že sa tu ten "tehu vírus" rozšíri vo veľkom 🙂

macusa03
25. mar 2013

@mistisa ahojky 🙂 nestihla som tu dojsť cez víkend bola som chorá ako pes mala som teploty :( tak už sa teším,že od dnes ideš na to 🙂

macusa03
25. mar 2013

@mistisa držím palčeky veľmi 🙂 aky bol víkendík?

mistisa
25. mar 2013

@macusa03 dakujeeeem no uz odvcera picham 🙂 🙂 joj ale dnes bola bolestiva hm. no veru som rada aj ja . a co ta to tak skolilo prosimta? len sa pekne vyliec oki? ja taky v pohodke dalo sa v sobou sme boli u mm stryca a v nedelu cely den lehnili 🙂 🙂 zato dnes som si riadne pobehala po doktoroch 😠 😠

11miuska11
25. mar 2013

@mistisa
@rica1
@zuzuzu30
ahojte, kocky, aha na moj graaaffff...ja sa taaak tesim, dnes uz mi je velmi dobre, tak verim, ze ten vzostup nebol iba z choroby. som zvedava, co bude zajtra...juuuj 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... Aho vy?

11miuska11
25. mar 2013

@ditezka gratulujeeeem 😀

mistisa
25. mar 2013

@11miuska11 ajoooooj no supeeer miciiiik nech sa len drziiii teplotka a kolky si den ? 🙂 🙂

11miuska11
25. mar 2013

@mistisa co kolky den? Chora som kolky den, ci?

zuzuzu30
25. mar 2013

@11miuska11 no to je ovula jak svina! 🙂 dufam,ze sa postel otriasala haha
jeeeej no vidis,dockala si sa. ja uz som tiez objednana na vysetrenie (chlamydie,urea,mykoplazma)takze tento mesiac hura do boja!!! 🙂

zuzuzu30
25. mar 2013

@ditezka blahozelaaaam! kde je foto?// kde su hot tips?
vsak si to oznamila,ako keby sa nechumelilo 🙂
nebooooj vsetko bude OK! ako vidis,niektore ani zamiesit nevieme ehm ehm (o sebe hovorim)