icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

11miuska11
4. apr 2013

@acerka11 ja to iste u teba. Ked si zapisem svoju, hned okukavam, ze ako ty si na tom 😀 😀 Ved to, ze priznaky vobec nijake. Len ma cez ovulku zacali strasne, ale STRASNE svrbiet bradavky, taka bolest, ked som mala podprdu, ze az. Ale nejake 3 dni po ovulke to prestalo, presne ako minuly mesiac. A zostali mi prsia citlive tak po krajoch, ako keby tam mam modriny a su take "tazsie" teraz. Ale to som mala aj minuly mesiac. No a citila som vcera v noci a aj dnes trosku podbrusko. Ale nie nejaka bolest, len taky pocit, ze citis maternicu. neviem to moc popisat. A nedalo sa mi poriadne spat dnes v noci. Ale to neviem, ci som mala aj minuly mesiac, lebo to som si nezapisovala. Ale poctivo teraz kazdu blbost pisem, aby som vedela, ked budem tehu, ci to je normalne 🙂 Ale ziadne pachy, unava, zavraty a ani prejedanie, ci napinanie na zvracanie. Nic. Takze skor si myslim, ze MS pride, ako tehu tento cyklus 🙂

ditezka
5. apr 2013

@patusha282 Ja tiež, ale tak snažím sa zvoľniť tempo. Aj dnes, bola som u doki a ostala som už doma vegetiť 🙂 Si zdriemnem, pomotkám sa a keď príde muž, pôjdeme na nákup. A máš sedavú prácu, či sa namáhaš?

acerka11
5. apr 2013

@11miuska11 ja som uz dnes zbadala hlien ale zas tam bolo trosku krvy a vcera taky cokoladovy hlien ale len raz za densom si to vsimla.....dnes je uz toho hlienu resp. vlhka u mna dost.......som fakt zvedava na zajtrajsiu BT........a som zvedava na tu moju ovu kedy bude

11miuska11
5. apr 2013

@acerka11 podla mna hned povyzvrtaj muza dnes!! nech je akokolvek unaveny 🙂 nech to nepresvihnete, keby nahodou skoci BT zajtra hore 🙂

11miuska11
5. apr 2013

@mistisa ahoj mojka 🙂 ako sa mas? Ja mam BT stale hore 😕

mistisa
5. apr 2013

@11miuska11 ajoj moja.hm no to co je? Testik si neskusala? Ja supeeeeer volali mi mame 9 oplodnenych vajicok z 12 tich 😉😉😉 dnes mam uplne super den 😉 este do utorka cakame kolko sa bude vyvijat ale vraj budeme urcite mrazit 😉 uz nech je juuun 😉

11miuska11
5. apr 2013

@mistisa http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... 😀 testik som neskusala, akurat som to kockam tu na MK pisala. Mam posledne dva testy doma a povedala som si, ze to budu tie vitazne, ze ine si nekupim 🙂 Takze musim cakat a keby je Bt v pondelok stale takto hore, tak testujem. Inak nie 🙂 Dnes uz som mala podla mojich vypoctov zacat spinit a mala mi klesnut BT asponn na 36,5 a zajtra MS 🙂

To je paraaadicka!! ze í z 12-tich? Dobra kvočka je z teba 😅 😅 😅 a uz mate stanoveny aj termin na umele? To je supis! a budes brat aj nejake hormony, aby sa to uchytilo? aky je teraz postup? ci budes iba cakat? 🙂

patusha282
5. apr 2013

@ditezka robbím v obchode takže tak napoly..ja idem v pondelok ku doktorovi.som zvedava co mi povie...

acerka11
6. apr 2013

dnešný.....konečne ideme hore 🙂

mon777
6. apr 2013

Dzifcence moje, budem maminka 🙂 😵

seraa
6. apr 2013

@mon777

jeeej gratulujem !!!! super sprava !! konecne nieco pozitivne!!

ditezka
7. apr 2013

@patusha282 Fúha, tak to si asi dosť na nohách ... Držím päste, nech všetko dobre dopadne 🙂

patusha282
7. apr 2013

ďakujem, ale najhoršie na tom je že nemôžem v noci spať a ráno o šiestej som už hore..:/ vôbec mi nechutí jesť, len mi je stále ťažko od žalúdka....

mon777
7. apr 2013

@seraa no, len nech to vsetko dobre dopadne, lebo sme malinky ☹ pomaky rastieme ☹ a maminka ma len 48,4kg.

mistisa
7. apr 2013

@11miuska11 ajoooj moja. no ty sa riadne drzis hore micka moja. dnes si ako na tom? no veru joj ale ake mam nervy este do utorka.stale na tych 9 krpcov myslim a dufam ze sa vsetky pekne vyvijaju. 🙂 🙂 este ten utorok je taky ci su vyvinute embryjka alebo co. uz po utorku budem kludnejsia budem mat zas nervy ze cakam na vklad 😀 😀 no mame to predbezne cca na jun.teraz dostanem mrchu po nej na sono ako vyzeraju vajecniky premeraju mi ich a pozru ci nie je cysta volam do centra potom na dalsi mesiac mrcha aa pred tou tretou mrchou uz budem brat lieciky na pripravu perinky pre naseho drobceka 🙂 🙂 🙂

mistisa
7. apr 2013

@mon777 ahoooooj no to gratulujeeeeeem to je supeeeeeer drzkam palceky aby bolo vsetko okiiii 🙂 mna tato stastna sprava caka za dva mesiace 😀 😀

11miuska11
7. apr 2013

@mon777 gratulujeeeem...tak predsa? 🙂 huraaaa 🙂 🙂 🙂

11miuska11
7. apr 2013

@mistisa pripajam fotosku grafu 🙂 pekne sa drzim..uz som 16 DPO. Ale priznaky ziadne...tak spekulujem, ze co to moze byt..ale zajtra to uz rozlusknem a budem testovat. Tak bud pripravena, ze sa ti mozno pridem vyplakat na rameno 😔 keby to nevyslo. Lebo vsetky zakony hovoria proti tehu, len ta BT sa tak tvari 🙂 🙂 🙂 Tak to sme na tom trosku podobne. Ja budem mat nervy do zajtra rana a ty do utorka 🙂 pekne sme si to podelili 😀 😀

mistisa
7. apr 2013

@11miuska11 micaaaaa ved ty mas uplne tehotensky grafik.mna svihne toto ked nevide tak neviem to uz ako neviem.no ja by som nevydrzala teda 🙂 🙂 to ta obdivujem a uz 16 DPO to uz na milion percent ukaze dokonca aj poobedny.teda podla mna ale tak zalezi aj na tom ako rychlo by ti stupalo HCG.micaaaaaa mna svihne ved dvojite nervy nemozem mat ved to nevydrzim 😀 😀 😀 teraz budem mat nervy aj za teba do zajtra a za seba do utorka 🙂 🙂 to mi nerob 🙂 priznaky nemusis mat.sestra robila test a bola iba jedna ciarka dva tyzdne po tom jej prislo zle rano tak urobila a vybehli na nu palice ako hrom a isla na gyndu a povedala jej ze konci treti mesiac 🙂 🙂 a vobec ani nevedela 🙂

dzenar
7. apr 2013

tak mi sa snazime ale nic

mistisa
7. apr 2013

@dzenar ahojko a kolko sa snazite?

11miuska11
7. apr 2013

@mistisa haha....nemaj nervy za mna 🙂 co siiiii 🙂 prvy krat s mojim optimistickym pristupom k zivotu zajtrajsok optimisticky nevidim 🙂 proste mam pocit, ze "soudruzi z NDR nekde udelali chybu" 🙂 ale neva. uz nebudem dlhsie cakat, zajtra cikam na palicu, pripravim si nejake vinko, aby som mohla zapit spravy 😅 😅 😅 hehe... ale paci sa mi, ze nemusim mat priznaky. Tie, co som si vsugerovala pred dvoma mesiacmi, tak to bola ina haluska. Mala som palenie zahy, napinalo ma, bolo mi zle a vela som jedla 😀 😀 😀 😀

mistisa
7. apr 2013

@11miuska11 no ale tak ti to prajem ze az.budes hned rano robit? okamzite mi pis oki? budem cakat jasanka? uvidis jasne bud radsej pri zemi aby si nebola o to viac sklamana ale modlim sa aby si mala super vysledok a bol to tvoj najstastnejsi den 🙂 🙂 ja ho budem mat v juni 🙂 🙂 no je to sranda ako si vie clovek vsugerovat ze? chachacha 😀 😀 😀 ty si riadny exot 😀 veru kde urobili chybu to by sme mali zistit 😀

11miuska11
7. apr 2013

@mistisa ano, hned rano testujem...a ked budem vediet od emocii pisat, hned napisem 🙂 i ked premyslam nad tym, ci by to prvy nemal vediet moj manzel, keby to vyslo 😅 😅 😅

mistisa
7. apr 2013

@11miuska11 no ved ty testnes zistis ze si tehu zavolas muzikovi a potom napises mne 😀 😀 😀 joj moja moc ti to prajem 🙂 🙂 cakam info aj ked poobede 🙂 😉 😉 😉

11miuska11
7. apr 2013

@mistisa OK 🙂 dohodnute 🙂

ditezka
7. apr 2013

@patusha282 Nemôžeš spať? Ja zaspím hneď jak prídem z práce a večer tiež, ale je pravda, že pred 6 už utekám cikať 🙂

ditezka
7. apr 2013

@11miuska11 Ale ale, ten graf sa mi veeeeeeľmi pozdáva 🙂 Držím päste.

11miuska11
7. apr 2013

@ditezka dakujeeeeem 🙂 uz sa neviem dockat zajtrajska 😅

patusha282
7. apr 2013

@ditezka ja zaspím hneď ako si ľahnem večer spať ale potom sa prebudím a koniec...celý deň som z toho strašne podráždená...