Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Kocky darujem 8 ovu testov 🙂 hmm ? ♥
@11miuska11 a je to tu, deň "D" - čakáááááááááme na pozitívnu správu, ideálne aj s obrázkom 😀
@11miuska11 micuuuuus silno mysliiiiiim a drzim palcekyyy 🙂 🙂 ihned podaj infoskyyyy a samozrejme fotocku krasnu 🙂
@11miuska11
@ditezka
@mistisa no graf na babula paradny! no to je napatieeeee!!! uf drzim palce 🙂
@11miuska11 micaaaaaaaaaaaa citila som to v kostiach 😉 gratulujeeeeeeeeeeeem moc moc moc sa tesiiiim s tebou 😀😀😀😀😀😀😀😀😀 mm uz si volala? 😉
@11miuska11 wooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!!!!! toto je uzasneeeeeeeeeeee! konecne sa to tu trocha rozbehlo, to je tou prichadzajucou jarou ! G 🙂 R 🙂 A 🙂 T 🙂 U 🙂 L 🙂 U 🙂 J 🙂 E 🙂 M 🙂 🙂 🙂 ..... vidiiiiiiiiiis! Podarilo sa! 😉
@11miuska11 taka som rada, ze sa ti to podarilo....vidis, treba si to telo aj sledovat, ty s tym tvojim dlhyyyym cyklom a vychytala si to kraaaaaaaasne. Sikula 😉
@zuzuzu30 .... uz sa blizi ovulka, ze? alebo uz bola? mna bolia bradavky, aj hlienik som mala.Takze aj ty si teraz niekedy ..... 🙂 pekne sa to tu rozbehlo, tak mozno tento tyzden uz ozaj vyjde, ved je tu jar, vitanie noveho zivota... vsetko sa prebudza 😉 .. drziiim palceeeee
@acerka11 ahojky, aky bol vikend? snazilkovanie mate uz za sebou... tak drziiiiiim silno palce, nech to vyslo...
@mistisa a ty co mas nove? kolko bude mrazacikov, uz vies?
@seraa a ty moja ako? co mate nove? vyzera to, ze sa to tu rozbieha, takkkkk drziiiim palce silno, presilno..ako to vyzera?
@rica1 ako si dnes dopadla? myslim na teba a drzim palce
baby, vyzera to na mesiac plny stastia ....to by bolo, keby sa to tu zacali byt len a len dobre spravy... 🙂 dnes je aj krasne slnecno.... tak hned ma clovek lepsiu naladicku...
@lenkaa33 haha...no keby si len vedela, ze sme ovu podla BT prepasli o jeden den 🙂 🙂 ale hlavne, ze su dve ciarky 🙂
@mistisa manzelik prisiel dnes domov skor, okolo pol desiatej a ja som si 9:20 robila test. Nasiel ma doma revat, ako malu .-) chudacik vyplaseny 🙂 a jeho prva reakcia, ze juchu, radost a potom: "nemam ti ist kupit este nejake ine testy? 😅 😅 😅 😅
@11miuska11 ale nevadi, ved vajko po ovu este caka na spermijku, takze to pravidlo ako vidis plati, ze pred a aj po ovu niekolko dni stale sanca. Som zvedava, ci to bude chlapcek alebo dievcatko 😉
@lenkaa33 kedze si pisem sny, tak presne pred tusim 4 dnami sa mi snivalo, ze sme s muzom boli niekde, ako keby detsky domov, alebo co..a pytali sme sa takeho chutneho maleho blondaveho dievcatka, ci by chcelo ist s nami domov, ze by sme radi boli jeho rodicmi 🙂 Den na to sa mi prisnila zvonkohra pre deti, co sa vesia nad postielku a bola modra, ale s ruzovym...A den na to sa mi snivalo, ze som prisla k lekarovi na sono a on vytiahol to na brucho, a ja ze , preco na brucho a nie to vaginalne, a on, ze ved ste uz v 86. tyzdni!!!! A ja som si zobrala to sono, zacala s nim chodit po bruchu a boli tam dvojicky 🙂 takze si mozem vybrat, co z toho 🙂 vsetky moznosti 😀
@11miuska11 no vidis moja to je super 😉 a ako to bolo dobre nacasovane ze? Super tesiiiim sa s vami a v juni sa budem tesit zo svojho takeho testiku 😉😉😉
@mistisa inak, mne a manzelovi to este moc nedochadza...nejako sme stale taki otraseni, ze nevieme, co si mame mysliet 😅
wow !!
no 6 zmysel pracuje dobre u teba !
@seraa mna len zaraza ten 86.tyzden...ved to je 43 napolovicu, cize fakt, ako keby dve deti 😅 no, ale je uplne jedno, hlavne nech je a je zdravucke 🙂
@11miuska11 no to ti verim moja 😉😉 musi to byt uzasny pocit ze sa zacina tvorit v tebe tvoj drobcek anovy zivotik.super moc sa tesim aj ja na tento pocit 😉
@mistisa no, ja nemam ziadny pocit, zatial. asi sa zacnem uplne radovat aj po HCG z krvi 🙂 v juni to asi oznamime rodicom, keby sa tehu teda potvrdi aj oficialne 🙂 to by boli 3 mesiace 🙂
@11miuska11 Kráááááááááása, gratulujem. Vitaj medzi nami "maminami čakateľkami" 🙂 Taká som rada, že sa to tu rozbehlo. To poznám, tie reakcie, tiež sme na to kukali jak puk, že hm, a čo ďalej. Síce sa človek teší, ale keď to tam nakoniec vidí, nevie čo ďalej 🙂 Juj, ešte raz gratulka. A hlavne, nohy hore a ťažký veget 🙂
@mistisa - cica, si na rade, jún je tvoj 🙂
Krásny dník dievčence.
@ditezka dakujeeeeeem 🙂 ja vegetujem 🙂 nemam narocnu pracu, ale teraz si budem davat trosku viac pozor. Ked si predstavim, co som vsetko podvihala za posledne dva tyzdne 😀 😀 😀 pradlo na vesanie, psov mojich som stale nadrapovala...no co ti poviem 😀 😀 😀
@11miuska11 Poznám. Som včera prezliekala periny, a chudák manžel musel sám naťahovať plachtu, ja predsa nemôžem dvíhať ten "ťažký" madrac. A žehliaca doska, tiež som rozmýšľala, či ju môžem nosiť, xixi. Jaj, na hlavu trošku som 🙂 Inak, keď tak počítam že si trošku po mne, hm, to bude novoročné prekvapko, nie? :O)
@ditezka 🙂 tak nad tym som sa nezamyslala, ze kedy by mal byt datum porodu, kedze este to nemam z krvi potvrdene 🙂 vychadza to tak? 🙂
@11miuska11 Waoooooooooo!!!!! najvacsie gratulacie na svete!!! No vidiiiiis,ten tvoj slepecky Dr,co tvrdil,ze neni ovulka ha!? to je uzasna sprava,strasne sa tesim s tebou miuska,konecne sa to tu zacina naplno rozbiehat! drzim palceky nech vsetko ide ako ma! si ina cajaaaaa 🙂
@zuzuzu30 dakujeeeeeeem....stale neverim, ze to je moj test a moj graf 🙂 uplne neuveritelne 🙂 normalne bola tesstovacia ciarka skor vidiet, ako kontrolna 😅 😅 som myslela, ze bluznim 😵

@mistisa
@mistisa uz rok