Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11 no to veru este dlho nebude dochadzat moja.az ked brusko vykukne 🙂 🙂 no ja to nevydrzim chichi ja ked uvidim dve palice tak hned obvolavam rodinu chachacha po 7 rokoch cakania 😀 😀 joj moja drzkaj sa 🙂
@mistisa ja som zatial hrdinka, ze vydrzim...ale uvidim, ci sa podari tajit 🙂 mozno pockame mesiac a potom, ked bude vsetko jasne 🙂 uvidime..necham sa prekvapit, kedy budem mat pocit, ze to chceme sirit dalej 🙂
@11miuska11 jasne je to na vas a ako sa dohodnete vy 🙂 🙂 kazdopadne je hlavne to ze tie palice vybehli moja 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa a TEBE vybehnu v juni, ked to budeme my oznamovat nasim 😀
@11miuska11 jaaaaj bodaj by veru moc sa za to modlim uz by bolo nacase .-) uz ma tie biele testy nebavia uz by sa mohol aj inak zfarbit 🙂
@mistisa do ruzova myslis? A co ty vies? mozno zamiesate kym budete cakat na embryjka 😅
@11miuska11 Si asi tak mesiac po mne, a ja som začiatok decembra. Tak preto tipujem že ty novoročná 🙂
@11miuska11 no aj to moze byt chichi veru.to by bol iny gol co? ale tak ked povedal ze ta priechodnost je tam velmi zla tak neviem asi tomu neverim. mozno keby som mala aspon priechodne tie vajickovody tak ano ale takto asi nie. hm 🙂 nevadi mozno po kontrole po mrche mi doki povie ze mozme urobit vklad uz v maji ze vajecniky su pekne 🙂 uvidime 😀 😀 😀 maj lasky cas a ja budem mat palice to by bolo 😀
@ditezka dala som si to do tej kalkulacky a vyslo mi, ze 14.12 🙂 rozmedzie 30.11 az 28.12 🙂 tak mozno aj vianocne 😀
@mistisa hned, ako budem mat dalsie srdiecko, tak ti ho posielam 🙂 cmuk
@11miuska11 dakujeeem ja si vsetky sporim a zatial mi to stastie nosia 😀 a urcite budu nosit dalej 🙂 🙂 🙂
@rica1 no u mna nikdy k ovulke nedoslo. nikdy vajka nenarastli. teraz som prvy krat stimulovala a mame v blave nasich krasnych 9 bojovnikov 🙂 zobrali 12 vajiock a z toho sa 9 oplodnilo.este mam nervy na zajtra budu mi volat kolko z tych 9 sa vyvija a kolko budu mrazit 🙂 🙂 nervozita je hrozna vec uz nech je zajtra 🙂 a ty ako?
@lenkaa33 ahoj Lenka, no dopadla som tak ze v pravo jednoznacne viditelna priechodnost, a vľavo nevidel , povedal ze si neni isty ze je nepriechodny ale ze to nevedel diagnostikovat 😕 ale tak mozem ratat aspon s jednym no... ani neviem kde bola minuly mesiac ovula ci nalavo alebo napravo, v piatok pojdem ku gynovi na utz aby mi pozrel ci sa co crta... a hlavne na ktorej strane.. a ak sa nezadari tento cyklus tak idem na clostyl a rozhodnem sa ci na IUI alebo planovany sex
@mistisa jemine to som chcela miuske napisat🙂 som bola na zakroku a po uspati normalne sa mi mari pred ocami 🙂 Tebe drzim palce , to je super že sa ich toľko oplodnilo, dnes som akurat lezala s jednou pani ktora sla naodber... Baby som taka nabudena celkom dobrou naladou ze to dame všetky🙂
@11miuska11 jejo gratulujem a tak vlastne Vy ste to dali na prvy sup nie??? co sme pisali ze ste sa sice snazili ale nikdy cez ovulku, no teda to je super gratulujem!!! moc moc...
Som túto vetu napísala Mistise🙂 sa cítim ako opitá 🙂 asi si idem polezat🙂
@rica1 no musia nemaju na vyber 🙂 nooo dufam ze sa aj pekne vyvijaju 🙂 🙂 ale ked mi volali ze mame 9 oplodnenych som sa pytala ci z toho nieco bude a povedali ze urcite budeme mrazit.tak snad ked s tym uz tolko robia tak vedia uz na zaciatku posudit no uvidime 🙂 🙂 zajtra tu isto pisem ked zavolaju 🙂 a dufam ze dobre spravicky.a vy teraz co? budete skusat prirodzene asi ked vies ze jeden je isto priechodny 🙂
@rica1 ano, vlastne ano, na prvu supu, ked sme zistili, kedy je ovulka 🙂 som rada, ze to mas priechodne, to je velmi dolezite 🙂 aspon jeden teda 🙂 tesim sa, ze ti to dobre dopadlo...nic nebolelo?
@11miuska11 Tak to bude aký vianočný darček 🙂

@lenkaa33 ahoj lenik.no ja by som podla BT mala mat ovu vcera.no len mm je prec,takze posledny sexik bol v piatok..hm no uvidime 🙂 veru,slniecko,dobre spravy,hned ma clovek lepsiu naladicku 🙂
takze mm ma uz vysledky na chlam.,mykoplazmi a urea a ma vsetko negativne,aj z krvi.mna to caka tento tyzden,takze pomaly postupujeme dalej..ty co zlato?kedy mam na teba silno mysliet?