icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

ditezka
8. apr 2013

@11miuska11 Príde srdiečko, pošli ďalej ako "tehu bacila" 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@ditezka a tebe to presne na kedy vychadzaju tie datumy?

mistisa
8. apr 2013

@ditezka tak tak 🙂 ved mi ju urobime uvidis 🙂 kazdu chviilu 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@ditezka mojkaaaa.dakujem za srdieckooooooo 😀 cmuk

rica1
8. apr 2013

@mistisa no ja budem brat od dalsieho cyklu clostyl a potom pridem na utz a pichnem pregnyl a spytaju sa ci budem chciet IUI alebo planovany sex normalne.. neviem ako sa rozhodneme 😕

rica1
8. apr 2013

@11miuska11 no skoda ze niesu oba, ale teda ten jeden neviem ci je neprechodny alebo co ,ale povedal ze tam tekutinu nevidel no.. uvidime..

mistisa
8. apr 2013

@rica1 nooo uvidite na co sa budete citit 🙂 kazdopadne drzkam palceky aby to vyslo a bol to uspesny pokus 😀 😀 😀

ditezka
8. apr 2013

@11miuska11 Dnes si si zaslúžila, však máš o jedno viac u seba, tak aj tu o jedno viac 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@rica1 podla mna taketo "preplachnutie" len pomoze. vela bab tu otehu po tychto tzv. prefukoch 🙂 drzim prsty!! vsetky 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@ditezka jeeeej, to je mile 🙂 ale ked si to takto pekne napisala, tak to si to modre srdiecko necham, kym neuvidim to skutocne, bijuce a potom ho poslem dalej 🙂

ditezka
8. apr 2013

@11miuska11 Ja tiež čakám na ten malý zázrak, lebo som vraj trošku posunutá. Tak snáď budúci týždeň už bude pekne biť 🙂 Kedy ideš k doktorke?

vikis5
8. apr 2013

@patusha282 tak zase nic...

11miuska11
8. apr 2013

@ditezka chcem ist na buduci tyzden stvrtok, alebo piatok 🙂

patusha282
8. apr 2013

ale raz sa to podarí...ja som bola dnes u doktora tak mi to potvrdil že budem mamičkou 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@patusha282 gratulujeeeem 🙂 v ktorom si tt? 🙂

patusha282
8. apr 2013

@11miuska11 nejaký piaty šiesty týždeň povedal doktor.. 🙂)

11miuska11
8. apr 2013

@patusha282 jjeeej...a aj si videla nieco na sone ? Ja som este u lekara nebola..chcem ist na buduci tyzden 🙂 to uz by malo aj srdiecko bit...vraj 🙂

patusha282
8. apr 2013

nie to bolo tak rýchlo že som sa ani nestihla pozrieť ale ten pocit stojí za všetko, na mesiac si pozriem, teraz by bolo vidno len nejakú malú bodku, či fazuľku :D :D a ty by si mala byť v ktorom týždni??? 🙂

dzenar
8. apr 2013

@mistisa nie nechodime nikde . A kolko mas ty rokov ? o prve babo sa snazite

mistisa
8. apr 2013

@dzenar 29 rokov mam a o prve veru. tri roky sme to nechavali na nahodu a ked nic tak sme sli k lekarovi a uz 4 roky s lekarmi. tak dufam ze IVF bude uspesne 🙂

mistisa
9. apr 2013

@11miuska11
@ditezka
@rica1
@zuzuzu30 babyy a vsetky ostatne mame 4 mraziacikov uz volaliiiii 🙂 🙂 🙂 jooooj supeeeer 🙂

11miuska11
9. apr 2013

@mistisa gratulujeeeeeeem!!!!! ja som dnes robila zase testik (lebo moj muz si zmyslel, ze uveri az po 3 testoch 😀 😀 😀 😀 ) a HCG krasne stupa 🙂 prikladam foto 🙂 A ako sa inak citis? Uz nic neboli? 🙂 ze mrazacikov...hehe
@ditezka
@rica1
@zuzuzu30

@patusha282 ja by som mala byt v piatom 🙂 ale prudko zvazujem, ze pojdem az v siestom..na buduci tyzden v piatok (vbuducu sobotu zacinam 7tt) tak verim, ze srdiecko by malo byt vidiet uz 🙂

mistisa
9. apr 2013

@11miuska11 no supeeeer moja kraaaasne 🙂 velika gratulkaaaa 🙂 🙂 🙂 uz mi je super vobec nemam uz bolesti nic 🙂

11miuska11
9. apr 2013

@mistisa myslis, ze uz o tehu nemusim pochybovat?? 😕 ja som stale na vazkach kvoli tomu sonu, vies 😀 inak, v noci som si o pol druhej varila teple mliecko s medom, bo som spat nemohla...tak ako posledny tyzden 🙂 hroznu nespavost mam...ale to ma uz bejby posiela o pol dvanastej spat, ze nech neponocujem 🙂 ma to sotva dva milimetre a uz ma to komanduje 😅 😅 😅 mama hento, mama toto..mama mliecko s medom 😀 😀 😀 zacinam si to cele uvedomovat a je to nadherne 🙂 veeelmi ti to prajem, mojka tiez 🙂

mistisa
9. apr 2013

@11miuska11 myslim moja ze urcite nie 🙂 toto je viac nez jasne ze si tehuuu 🙂 tak tak nech len komanduje ved posluchaj mama 🙂 🙂 musi to byt krasny pocit 🙂 ved ja ked si len predstavim ze mame 4 v blave tak mam pocit uplne super 🙂

11miuska11
9. apr 2013

@mistisa a kolko ti daju naraz? Cize je velka pravdepodobnost, ze uz v maji budes so mnou tehulkovat ??? 🙂

mistisa
9. apr 2013

@11miuska11 no dali sme dve 🙂 takze na dva pokusy 🙂 nooo uvidime po sone a ci doktor bude chciet a suhlasit s vkladom uz v maji 🙂 ak ano tak je velka pravdepodobnost 🙂 ja som taka stastna az mi je do placu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

rica1
9. apr 2013

@mistisa to je super že ichmáte toľkoí a kedy to bude už uplne celé prebehnuté??

mistisa
9. apr 2013

@rica1 nooo dnes ich idu mrazit bambulakov nasich 🙂 a povedal doki ze asi v juni.ale tak uvidime po prvej kontrole 🙂 🙂 urobia mi sono a asi podla toho aku velkost maj uvajecniky a ci nie su cysty za riadi vklad.bud maj alebo jun 🙂

rica1
9. apr 2013

@11miuska11 super testy🙂 a som rozmýšľala nad tým doktorom , čo je vlastne vidno po ovu až do MS to žlté teliesko či ako to? lebo tiež ak teda nepripustal tehotenstvo tak naozaj tam nemusel nič vidieť.. a Ty už si vlastne nebola pred MS alebo tak ale už sa Ti tam začínalo tvoriť bábo.. rada by som vedela že čo vlastne na tom utz má byť vidno od ovu po MS keď sa npr aj nezadarí že aký je utz tesne pred MS