Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 ďakujem 🙂 aj aj tomu verím, a som rada, že môžem s niekým zdieľať spoločný cieľ... 🙂 a verím, že sa k nemu aj všetky dobojujeme 🙂
@azzura tak hádam ten budúci to budeme my 🙂
@natalinda88 😀 to by bolo krasne
Ahojte dievcata! Mozem sa k vam pridat? Tiez som prvosnazilka. A akurat mi dnes dorazila MS, tak mi pokazila naladu... 😒 Ako dlho sa uz snazite?
@natalinda88 ahoj a aj ja ťa vítam medzi nami...ani som nejak nezaregistrovala novú tvár tu 😉 😉 😉 tak nech sa rýchlo zadarí
@purina12345 a to mám ale skúsiť až neskôr, či aj teraz môžem? ja by som vyskúšala všetky testy naraz, však jeden ukázať predsa musí tie vytúžené // 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 tak s tym papaničkom maš pravdu mne sa to už neraz osvedčilo, prišiel domov z robotky unaveny ale ked som mu dala vynikajucu večeru uplne ožil , chrust moj 😀 😀
@azzura že rudý prapor? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 srandistka 🙂 tak ja ho nevpustim .. 😠
@nikinka1111 ďakujem za info lebo sa chystám jeden odložiť tak teda nemám byť sklamaná ak by neukázal //, alebo budem predsa len čakať na tehu no uvidím 😕
@felinka ahoj, no vitaj medzi nami, tak hlavu hore a začať myslieť pozitívne
ak ti môžem hneď poradiť papaj každý deň ľanové semiačka 2polievkové lyžice do 1dcl vody a nechať dve hodinky močiť, všetko spapať aj zo slizom a bude super ovu hlienik 😉
@natalinda88 tak všetky sme na jednej lodi , okrem už tehuliek 😀
@vardzikova vsak ako nazvat tu hnusobu 🙂
@azzura no ved 😀
@felinka ahoj 😉 🙂 tak ja sa snažim prvy mesiac momentalne čakam čo bude mrcha mala prisť včera a ešte neprišla 😀 😀
@azzura my zatial len od juna, cize pol roka... ale aj tak, clovek si to predstavuje, ked sa rozhodne, ze chce babatko, ze mesiac - dva a sup, babatko v brusku... Teda kym som nechodila na konika a nesledovala tieto diskusie, tak taka nejaka bola moja predstava 😅 Az teraz vidim, ze miminko nie je az taka samozrejmost...
@purina12345 a tie ľanové semienka zalievaš akou vodou studenou alebo teplou? lebo ja som to asi nerobila spravne... ja som len vypila tu vodu a to ostatne som vyhodilaaaaa 😀
@felinka svätá pravda 😉 🙂
tak som sa rozhodla ze skusim to meranie teploty, aspon pre lepsiu predstavu co sa kedy deje...par otazok na vas skusenejsie 😅 1.) ako cistite, dezinfikujete ten teplomer - podla toho co som citala by som nemala vstat z postele pred meranim, takze ho nemozem nacerstvo umyt, a pride mi nie velmi hygienicke ho mat niekde polozeny a potom rano merat...2.) moze slaba nadcha ovplyvnit teplotu? buduci tyzden cakam MS, po nej idem poctivo merat 😀
@purina12345 no skúsiť môžeš, ževraj to funguje. ja som nemala ani len ducha.
@purina12345, @lucecita, @vardzikova jeeej, dakujem dievcata za mile privitanie a povzbudive slova, ste zlate! 😵 Dobre ze toto tu existuje, mozme sa povzbudzovat navzajom!
@natalinda88
@felinka caute baby a vitajte medzi nami 🙂
ja dnes hlasim horucku 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e
@vardzikova odpadla som od smiechu!!!!ty si tie semiacka nechala vyluhovat, hej? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Babky moje momentalne pijem čajik AFRODITIN ČAJ ZDRAVIA, musim vam povedať že mi veľmi chuti, je oveľa lepší ako gynastan alebo alchemika 😝
@palculienka2011 nooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to sa mi ale podarilo čo? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ja som vypila iba vodu a semiačka som vyhodila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 dakujem, vyskusam! zatial sa dopujem len kys. listovou a skusala som aj alchemilkovy caj.. neviem, ci to moze suvisiet, ale v mesiaci, ked som ho pila, mi MS meskala 5 dni, dalsi mesiac potom prisla o 5 dni skor, tak som sa zlakla a prestala som s alchemilkou. Nemate niektora podobnu skusenost? Myslite, ze to moze suvisiet s tym pitim caju?
@palculienka2011 a ako to mam vlastne robiť? 😅 😖
@radusiq môžeš si kúpiť v lekárni antibakteriálny gél, ráno si necháš na stolíku aj ten gél a tamponik a môžeš si takto pekne vydenzifikovať , neviem či môže aj slabá nádcha ovplyvňovať teplotu ale priklonila by som sa k nie, kebyže máš chrípku alebo teplotu tak to áno
tak držím palce 😵
@nikinka1111 preto vždy sa držím toho že všetko je možné 🙂
@radusiq ahoj 🙂 ja si teplomer dezinfikujem vždy PO meraní, čiže do puzdra ho vkladám čistý, a tam aj ostane do nasledujúceho rána 😉 teda ráno keď zapípa budík, len sa načiahnem na nočný stolík, vezmem teplomer a meriam 🙂 po domeraní si nanesiem na odličovací tampón pár kvapiek dezinfekčného antibakteriálneho gélu a špičku teplomera vyutieram tým. alkohol z gélu sa rýchlo odparí a je to neškodné.
slabá nádcha bez zápalu (dutín, slizníc) by ti teplotu ovplvyniť nemala 🙂
príjemné meranie 😀
@felinka @vardzikova baby nepite tie čaje keď ste už po ovu

@purina12345 no mne ovu test neukázal, robila som ho asi 2 alebo 3 dni pred tehu testom.