icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gabuliatko84
11. apr 2013

anuska3107 ahoj no to niesi sama,ja uz stoho blaznim... 😒 😒 😒
ako dlho sa snazite?? 🙂

acerka11
11. apr 2013

@lenkaa33 ano to miuska teda je.....pozera moj graf kazdy den a aj jaj jej......ja si ho robim aj na womenzone aj na fertility.......lebo na fertility neviem oznacit ze sme snazilkovali........dr som este nezmenila pockam teraz ako dopadne cyklus....este mam par dni.....resp tyzdnou 😀 .......hnedako bude mrcha tak idem k inemu uz som aj volala ci by ma vzal tak ze ano......no ale esteuvidime ako to dopadne.....do konca cyklu je este dost casu......ty sa mas ako?.....co mas nove?......pripojim moj graf aj link na ten druhy.......uvidis ako sme minuly den ovu podla BT.......ale ked vidim miuskin graf tak nic nieje nemozne 😉

lenkaa33
11. apr 2013

@acerka11 tak fajn, ze pojdes skusit aj ineho. mozno timlepsie sadne. hmmmm, tie grafiky.... mne sa pacia.... len ja sa v tommnevyznam velmi ... 😖 , lebo som to nikdy nerobila 😉 ..... ja sa mam dobre, kuk IP

zuzuzu30
11. apr 2013

@lenkaa33
@11miuska11
@acerka11
@mistisa baby pomoooooc! tak toto sa moze stat iba mne :( akoze asi som prechladla a mam zapal mocovych ciest.najprv som cajikovala atd,ale neprechadzalo to,tak som dnes isla obvodnej,ze co.potvrdila z mocu,ze mam zapal,ale kedze neviem vylucit graviditu,tak mi lieky nepredpise,ze mam ist za gyn. tak navela navela ma gyn zobral,kukol vysledky,ze je treba ATB,tak mi ich predpisal.ze je horsie riziko,ak budem tehotna so zapalom mocovych ciest ako ked som tehotna a budem brat ATB.co si o tom myslite??? neni to risk?
som 5DPO,ked tak,jasne,ze test nic neukaze a na sone nic nevidel este...ach jaj mam dilemuuuuu 😒

zuzuzu30
11. apr 2013

@acerka11 tvoj grafik vyzera supersky! moj dost divne a samozrejme sme boli odcestovani a zabudla som si teplomer - fasa. ja neviem preco vzdy nejaky 4-5den DPO mi ta teplota klesne..hm

zuzuzu30
11. apr 2013

@lenkaa33 ahoj leni,ej keby sa zadari 🙂 babule sa tu pekne rozbiehaju,tak uz aj my by sme mohli pomaly ale iste..
ako sa ti vodi?napis mi do IP,hm?ja mam za sebou stery,cakam na vysledky,bud mesiac HSG!
a momentalne fajnove urologicke problemiky a dilema ci mam nasadit Antibiotika ci nie..

lenkaa33
11. apr 2013

@zuzuzu30 blbeeeeeeee!!! aka smola! ja som pocula, ze bola tehotna a brala atb a v pohode.... urcite to nie je fantasticke. ale myslim, ze lekar ma pravdu. aaaach jaaaaj....kde si chytila mocove cesty?

lenkaa33
11. apr 2013

@zuzuzu30 ahoooj... skus pozriet na nete, ale hadam tie atb budu ok. neviem,,ci sa da aj orirodne nejako. netreba asi vzdy verit lekarom,,ale toto by som verila. strasnaaaaaa smola, sakra!!!! mas aj bolesti? a som rada, ze sa hybes dopredu a das si aj ten HSG, nech vies, ze je to tam v poriadku a mozes sa zameriavat na nieco ine.... kuk ip 😉

11miuska11
11. apr 2013

@zuzuzu30 v takto skorom stadiu ma podla mna lekar pravdu, lebo babo este nie je napojene na tvoj krvny obeh a tym padom teda tie ATB nie su az tak skodlive. Drzim palec, nech stacia ATB na 3 dni a budes fit 😖 to je ako na potvoru toto!!!! ☹

11miuska11
12. apr 2013

@zuzuzu30 @lenkaa33
@acerka11
@mistisa
kocickyyy...moj dnesny testik 🙂 pekne silniemee 🙂 len tie predosle dva stare nejak vybledli, tak esteze ich mam odfotene aj cerstve 😀 fotene 17 DPO , 18 DPO a dnes 21 DPO 😀

gabuliatko84
12. apr 2013

@anuska3107 ahoj,no to by som chcela aj ja a viecere okolo...a ako dlho sa uz snazite?? 🙂 🙂

anuska3107
12. apr 2013

@gabuliatko84 necele dva roky, mna uz ide slahnut z toho. nikdy by som nepovedala, ze splodit dieta je tak tazke. uz aj moj stary ma nervy zo mna

rica1
12. apr 2013

@11miuska11 bola som u gyna ovulacia sa chystá , veľký folikul a na pravej straneeee, hura,, nech Bože da, nech Bože da 😅 uz by sa patrilo 😝 😎 😠

11miuska11
12. apr 2013

@rica1 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! muzovi nedaj vydychnut a tehulkujeme spoluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 drzim siiiiiiiilno palce!!! pi odstaveny grep, alebo chrumkaj lanove semiacka a budes mat dokonaly plodny hlien, ktory spermijkam silno pomoze prezit a nabrat silu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀

rica1
12. apr 2013

@11miuska11 akurát neviem kedy presne sexovať včera sme, chcela by som to fakt vystihnut☹ ja moc na to že spermie vydržia neverim chcelo by to tak akurát načasovať hm len teraz kedy bude ovula, no skusime až zajtra a potom v pondelok a stredu.. proste kadžé dva dni...

11miuska11
12. apr 2013

@rica1 kazdy druhy den je idealne 🙂 u mna ocividne spermie vydrzali tyzden!!! alebo sa vajicku nechcelo cestovat a pockalo takmer 2 dni na chalanov 😀 to je tak, ze ked sa to ma stat, je jedno, ako casto sexijete 🙂 kazdy druhy den si zvolila dobru taktiku 🙂 Inak, ja si myslim, ze sme skor zamiesali ten 1DPO v noci...to bolo UPLNE ine cukrovanie ako kedykolvek predtym!!! to bolo uplne ale uplne ine, take inak dokonale...neviem to popisat...riad sa tym, ze ked budes najviac nadrzana, vtedy sa to podari 😅 u nas to tak bolo 😀 a to som mala vtedy NADCHU, ked sme snazilkovali 😀 😀 😀

rica1
12. apr 2013

@11miuska11 no stou chuťou, akosi nemam chuť vobec na sex 😅 😖

11miuska11
12. apr 2013

@rica1 tak sa prinut a ked raz pocitis, ze to strasne chces, tak to bude pred alebo tesne po ovu 😀 😀 😀

ditezka
12. apr 2013

@11miuska11 Mne dnes sestrička akurát hovorila, že musím hoooodne piť, hlavne pred kontrolami, nech mi môže ľahšie brať krv 🙂 A to som dnes pred kontrolou vypila len pohár vody a jeden čaj. Ale aj tak pekne nacucala 6 skúmaviek 🙂

acerka11
12. apr 2013

@lenkaa33 mna ti to meranie BT zacalo v celku bavit ale je to ako droga.....chces to zas a cim skor 😀 ....ja sa vyznam tak ciastocne ale niuska mi to pozera a podava patricne vysvetlenie 😉

acerka11
12. apr 2013

@zuzuzu30 fuuuu mojka tak v tomto sa neodvazim radit.....nemam tusenia co je mensie zlo......uvidis mozno ti tu neaka baba bude vediet poradit.....skus napisat na sklo resp. skus najst temu kde sa nieco podobne rozoberalo.....neboj vsetko bde dobre 😉

acerka11
12. apr 2013

dnešný

11miuska11
12. apr 2013

@ditezka fuuuha...6 ??? a to na prvej navsteve? 😕 😕 😕 ja si ani nemusim davat pozor na pitie...pijem ako tava uz druhy tyzden 😀 dopijem pohar vody a za 5 minut mam chut na dalsi 🙂 vraj je dobre vela pit, lebo babo je zatial vacsinou z vody 🙂 uz sa neviem dockat stvrtka, idem k lekarovi konecne 😀

gabuliatko84
12. apr 2013

@anuska3107 ahoj,no to mi o tom neco vrau.ja uz blaznim a priatel zomna.ak sa smiem opytat kolko ma rokov?

anuska3107
13. apr 2013

@gabuliatko84 31 mal vo februari a ten tvoj? Mna to strasne trapi a on je uplne kludny. Obcas si pripadam ako sialena, ja si kupujem uz j vecicky. A v utorok idem na gyndu tak som zvedava ci mi doki nieco specialne odporuci

gabuliatko84
13. apr 2013

@anuska3107 no moj je o nieco starsi.ma 36.ja blaznim stoho trochu tiez,je mi to hlavne luto.a on je tiez kludny viem ze chce a zajedno vravi je mu to jedno...v cera bol na spermiograme.a mam pocit ze to zledopadlo,ale nevyznam sa v tom.ja sa chystam tiez k doktorke v utorok alebo stredu.tak som zvedava...

anuska3107
13. apr 2013

@gabuliatko84 a ty mas kolko? Ak sa teda smiem spytat. No ten tvoj aspon siel, ja ked to spomeniem pred mojimtak kruti hlavou. Ze moc to rozoberam a preto sa nedari. Vy sa kolko snazite?

gabuliatko84
13. apr 2013

@anuska3107 ja mam 28.a snazime sa tiez nieco vise roka teda ja,on je taky vseliaky...no ten moj tiez krutil hlavou ale kedze ani neviem ako som ho postupne presvedcila...on je strasne ovplivnitelny ked ma vypite a dobru naladu.a este aj to ze som mu povedala ze doktorka mi neurobi ziadne dalsie vysetrenia kym nebude vediet ako je na tom on,ze inac by som si musela hradit vsetky dalsie vysetrenia sama...ale som rada ze vie ako velmi to chcem ja tak je ochotny preto nieco urobit aj ked frfle ale urobi to. 🙂 🙂

lenkaa33
13. apr 2013

@acerka11 no to vidim, ze ta to nejako s tymi grafmi nejako zacalo bavit 😉 ... takmer mi to pripada ako na hodinach matematiky 😀 .... su krasne farebne 🙂 a vyzeraju velmi odborne 😉 ..... len tak pekne dalej. ovulacne testy uz vlastne ani nepotrebujes ... toto ti uplne staci, ze? tak drziiiiiim palceeeeeee, nech to uz vyjde 😉