icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gabuliatko84
13. apr 2013

chcem sa opytat je tu nikto,koho manzel bol na spermonograme a vizna sa v tom a vie co znamenaju tie vysledy???
ja sa v tom vobec neviznam...

acerka11
13. apr 2013

@lenkaa33 dakujem......no ano mas pravdu zacalo ma to v celku bavit 😀 .......no uvidime dokedy mi to vydrzi.....a to mas pravdu su krasne farebne 😀 ....mozno to ma tak laka 😉

anuska3107
14. apr 2013

@gabuliatko84 a ty si zdrava? mne doktor povedal rok do zadu , ze som zdrava ale nejak podrobne som to neriesila az teraz to chcem zacat riesit,myslim ze uz dost dlho sa nedari. to je dobre, ze je ovlpyvnitelny :D aj beries nieco na podporu plodnosti?

gabuliatko84
14. apr 2013

@anuska3107 ahoj na podporu plod.neberie zatiaľ nič.uvidím čo mi povie doktorka teraz cez tyzden.no beriem nejaké tab.no beriem nejaké tab.na stotinu bola trochu zavesena a duphaston aby som dostala nech,a aj na upravenie bo bez duphastonu ju nedostanem.tak uvidím.teraz na kontrole čo a ako.a keďže ma už nepriateľ spermiogram môže mi urobiť viac vysetreni.tak som zvedavá,ale mám pocit že dobre nedopadlo.kedy ideš k lekárne?

mistisa
14. apr 2013

@zuzuzu30 ajoj moja no pekne teda ☹ to je ozaj smola.a s krvi by asi tiez este nezistil co? Hcg tusim stupa az po uhniezdeni ze? Jooj moja to mi je hrozne luto ale urcite je lepsia ta sanca s atb.nebola som tu teraz 3 dni tak preto pisem az dnes.ja. som dnes dostala mrchatu a na pocufldovamie sama od seba.sice na 22 DC ale dosla 😉😉 tak super pojdem aspon skor na sono a mozno aj vklad 😀 a ako sa citis dnes? Ustupuje to?

mistisa
14. apr 2013

@11miuska11 jeeeej zlatik to je kraaaasne 😉 super myslim ze sa mozes radovat moc moc 😉 ja sa dnes tiez radujem dostala som mrchu a sama od seba 😉😉 tak bude skor aj sono aj asi vklad 😉 sice som dostala na 22 DC ale hlavne ze prisla 😉

anuska3107
14. apr 2013

@gabuliatko84 no ja mam tiez problemove. rok do zadu mi dal lutenyl na upravu na 3 mesiace a nepomohlo mi to nejak tak som zacala pit alchemilkovy caj a chodi mi tak 30-32 den. a minuly mesiac som caj nepila a prisla az na 50-den. cize sme na tom podobne. a este beriem nosifol, to je na podporu ale zatial to mam len mesiac a je to na 3 mesiace, tak dufam ze mi pomoze. idem v utorok. tak som aj ja zvedava co mi povie

11miuska11
14. apr 2013

@mistisa jasneeee...jedno kedy prisla, hlavne ze prisla v pohodke sama 😀 tesiiiiim...takze o tyzden skor vkladanie, ano? 😀 a kedy budes vediet, ci jun, alebo maj? 🙂

mistisa
14. apr 2013

@11miuska11 noooo to anooo 🙂 no zajtra idem volat na gyndu lebo som mala ist zajtra na vyvolavacku a idem sa objednat po mrche na sono.zmera mi vajecniky a povie ci neni cysta a zavola do blavy a uvidim co povie doki 🙂 🙂 uvidime tak sa modlim aby bolo vsetko oki a mohli sme ist uz buduci mesiac na vklad joj. 🙂 🙂 a ako sa citis?

11miuska11
14. apr 2013

@mistisa budem na teba silno mysliet 🙂 mna caka vo stvrtok navsteva lekara. Ale nechcem ist este na sono, pojdem len na pokec a krv si necham zobrat. Nechcem nasu zubrienku trapit ultrazvukom, kym to nie je treba 🙂 mame este cas. Na sono pojdem az v nejakom 9tt najskor 🙂 citim sa dobre 🙂 a dnes ma dokonca tri krat naplo 😀 a cely den mam taky zaludok, ako keby som na lodi..tak zvlastne sa citim...alebo ako, ked mas opicu, ze pozries na jedlo, vies, ze si hladna, ale nevies si to predstavit zjest 😀 😀 a moja milovana kaša, ktoru som jedavala okrem posledneho tyzdna, kazde rano, mi dne vobec nechutila a ledva som ju zjedla 🙂 tak sa vytesujem a uz zacinam citit, ze sa so mnou nieco deje. Verim mojmu telu, ze sa vysporiada v pohodicke so zmenami a bude mi dobre 🙂 ved sama uvidis o mesiac, ake to je 😝

mistisa
14. apr 2013

@11miuska11 ved ano ja si myslim tiez ze to staci tak 🙂 netreba to nahanat vsetko 🙂 joj moja taka som rada ze vam to vyslo 🙂 🙂 joj no veru chichichi dufam ze mas pravdu moc by som sa tesila z toho 🙂 a tehulkovali by sme spolu 🙂 🙂 🙂 tak potom ocakavam infosky okik? 🙂 🙂

gabuliatko84
14. apr 2013

@anuska3107 tak ja mám trochu lepšie,mne po tom duphastone chodí pravidelne.tak max jeden deň odchýlka.a je to aj na podporu otehotnela.ja idem tiež asi utorok,alebo streda.tak daj vedieť ako si potom dopadla.držím palce.

11miuska11
14. apr 2013

@mistisa jasneee...aj ja ocakavam infosky 🙂 pekne sa staraj o "domcek" pre babatko (tak ma vola moj manzel) 😀

mistisa
14. apr 2013

@11miuska11 chacha to je ake pekne 😀 😀 😀 okiii staraaam 🙂 a aj manzel sa stara o mna pekne akurat robi veceru 🙂 vraj ked mi je zle nech sedkam 🙂 zlaty moj pokladik 🙂

lucianellamartin
14. apr 2013

@darazv @11miuska11 @lenkaa30 @monusik73 @melindacicusik a ostatné 🙂
Kočky takže vec sa má takto...Pri moje na hodinky presnej ms je to pre mňa až neuveriteľné ale mi už 2 dni mešká. Sama sa tomu čudujem. Včera v noci som mala na papieri bledulinko ružovú vodu a už som si myslela, že do rána je ms tu a nič. Dnes poobede sa to zopakovalo ale ms sa nespustila iba som mala na papieri hnedé ako keby žilky a na vložke nič vôbec nič len keď sa utriem. Vôbec nemám pocit, že by mala ms prísť ani nič podobné. Neivem či si mám zajtra urobiť testík či to nie je priskoro. Nechcem sa vopred tešiť tak som sa chcela s vami najskôr poradiť. Bojím sa testík urobiť, že sa sklamem. Ďakujem za každú radu a krásny zvyšok nedele prajem 🙂

11miuska11
14. apr 2013

@lucianellamartin ked ti dva dni meska, urcite testuj!!! ja som testovala, ked mi meskala 3 dni 😀 drzim paleeeeeeec....pridaj sa k naaaaam!!! 🙂

lucianellamartin
14. apr 2013

@11miuska11 Zlatík keď ja sa taaaaaaaak veľmi bojím...Ani nevieš ako...Vieš stále sa bojím, že bude negatívny ako minulý mesiac...

darazv
14. apr 2013

@lucianellamartin urob si test 😉

11miuska11
14. apr 2013

@lucianellamartin mojka...uplne presne viem, ako sa bojis"!!!! presne pred tyzdnom som bola v rovnakej situacii!!! kazde rano som trpla, ze aka bude BT a tak...a odkladala som ten test najviac, ako som dokazala 😅 😅 a tak som sa rozrevala, ked som uvidela testovaciu palicku skor, ako kontrolnu, ze o tom mi porozpravas, ked sa zajtra rano otestujes 😀 😀 😀

lucianellamartin
14. apr 2013

@11miuska11 Jéj to si musela skákať od radosti 🙂 veľmi ti to prajem 🙂 Uvidím snád ten strach prekonám a testnem...Nebude to ešte skoro?

11miuska11
14. apr 2013

@lucianellamartin zajtra ti bude 3 den meskat, nie? Tak to budes mat tak isto, ako ja 🙂 cca 17DPO 😀 cikaaaaaj...jasne, ked vravis, ze ti nemeskava, urcite chod do toho 🙂 Dakujem pekne, si zlata 🙂 uz mam za sebou 4 testy a myslim, ze ja uz tomu fakt zacinam verit 🙂 🙂 🙂

lucianellamartin
14. apr 2013

@11miuska11 Tak ty si mala kolajnice ako z BA do Košíc 🙂 Hej hej zajtra by mi mala meškať tretí deň tak neviem či počkám do utorka alebo testnem zajtra...Mne práveže nemeškáva vždy je presná ako hodinky a teraz už 2 deň

melindacicusik
14. apr 2013

@lucianellamartin jsné test si sprav moja ono už určite niečo ukáže a velmi držím palce aj ked bude len slabulinká čiarka je to pozitívny výsledok daj vedieť a velmi držím palčeky moja nech to vyjde 🙂 a pridáš sa k nám

lucianellamartin
14. apr 2013

@melindacicusik Ďakujem poklad veľmi si to cením 🙂 ale ked ja sa toho testu tak veľmi bojím....

lucianellamartin
15. apr 2013

@melindacicusik @11miuska11 @darazv Kočky ďakujem za podporu a veľmi si to cením a silno som verila, že tentokrát to vyšlo...ale po 2 dňoch meškania dnes ráno dorazila :( Až sa mi chce plakať...

darazv
15. apr 2013

@lucianellamartin ☹ ☹ ☹ velmi ma to mrzí ☹ ☹ ☹ neboj ono to raz príde verím tomu že čoskoro!!!tento rok musime byt tehotne a basta!!! všetky snažilky 🙂

lucianellamartin
15. apr 2013

@darazv Aj ja som verila. Nikdy mi nemeškala NIKDY a toto vyzzeralo ako velikánska nádej a nič...nič len dnešné ráno obrovské sklamanie... Musíme isť ďalej a skúšať znovu 🙂 RAZ to príde 🙂

melindacicusik
15. apr 2013

@lucianellamartin určite to príde ber ten inofolic a určite sa to stane a ty nájdeš 2 // určite treba veriť 🙂

lucianellamartin
15. apr 2013

@melindacicusik verím, verím stále verím a neprestávam len to dnešné ráno :( Ale ideme ďalej RAZ sa aj nám pošťastí 🙂

ceresnicka1990
15. apr 2013

Pocujte baby ma nejaka skusenost s INOFOLICom?