icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
15. apr 2013

@lucianellamartin ahojko joj to ma mrzi ☹ neboj urcite sa podari 🙂 uvidis hlavu hore a miesto smutenia sa s nou poriadno tento krat rozluc a naordinuj jej dovolenku na 9 mesiacov oki? 🙂 🙂 🙂

mistisa
15. apr 2013

@11miuska11 ahoooj micus ako sa mi mas? ja hrozne ☹ takto silnu mrchatu som este nemala ale sestricka povedala ze to moze byt preto ze je to prva mrcha od odberu vajok tak ze preto taka silna. ☹ a ty sa mi mas ako? 😉 😉 😉

lucianellamartin
15. apr 2013

@mistisa ďakujem si zlatá ale keď ja už som aj zámky vymenila aby nedorazila a už to vyzeralo nádejne a bum zase sa sem dostala...Ale už jej nedám šancu 🙂 ĎAKUJEM 🙂

mistisa
15. apr 2013

@lucianellamartin tak tak nepusti ju a hotovo 🙂 nema u teba uz co robit ja tiez verim a dufam ze toto je posledna.teda vlastne neni este jedna musi prist ale ta bude posledna 🙂 🙂 🙂

lucianellamartin
15. apr 2013

@mistisa tak tak naposledy je u mňa 🙂 🙂 a verím, že nám to víde 🙂

mistisa
15. apr 2013

@lucianellamartin presne tak vide a hotovo 🙂 🙂 ja si pojdem pre zmrzlinky tie sa pekne uchytia aspon jedna 🙂 a vam sa pekne podari 🙂 🙂 a budeme vsetky pekne tehulienkovat 🙂

lucianellamartin
15. apr 2013

@mistisa juuuj to znie úžasne 🙂 A máš pravdu a bude tehulienkovanie 🙂

mistisa
15. apr 2013

@lucianellamartin to tak aj bude 🙂 🙂 🙂

11miuska11
15. apr 2013
11miuska11
15. apr 2013

@lucianellamartin juuuuj, to ma mrziiiiii ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

lucianellamartin
15. apr 2013

@11miuska11 aj mňa zlatík ani nevieš ako veľmi... :/ No musíme isť dalej 🙂

11miuska11
15. apr 2013

@mistisa mojkaaa...to mi je luto ☹ ja som dnes merala BT a mala som krasne 37,1 🙂 je mi lepsie, ako vcera..ale na ranajky som mala chut len na maces, co ti poviem 🙂 idem si uvarit vyvar kuraci a nejaky salatik supnem na obed 🙂 A aj brusko mi splaslo...nemam ho take nafknute...ale do vecera sa moze vselico zmenit 🙂 dnes prvy den v praci, co viem, ze som tehu. Minuly tyzden som mala volno 🙂 A tebe drzim palec, nech MS rychlo zoslabne a netrapi ta tak 😖

11miuska11
15. apr 2013

@lucianellamartin nad inofolicom si neuvazovala?

lucianellamartin
15. apr 2013

@11miuska11 od kedy sa môže užívať? Po ms alebo v prvý deň ms?

11miuska11
15. apr 2013

@lucianellamartin ja som zacala 19DC..lebo som o tom skor nevedela a posunulo mi to ovu skor o 8 dni 🙂 cize som ju mala 37DC namiesto 45 DC 🙂 skvalitnuje vajicka a podporuje ovulku. Takze ja by som do toho sla na tvojom mieste uz dnes 🙂 Ma sa brat od zaciatku cyklu, neprerusene, az do zistenia tehu 🙂 potom uz nemusis 🙂 2 bal denne...jeden rano a jeden vecer 🙂 strasne vela babam to tu pomohlo. Aj vela kockam s PCO, ktore aj dva roky nevedeli otehu 🙂

melindacicusik
15. apr 2013

@ceresnicka1990 ano po 1,5mes užívania som ostala tehotná 🙂

mistisa
15. apr 2013

@11miuska11 no krasna teplotka super 🙂 🙂 hlavne si davaj pozorcek oki? nic neprehanaj v praci 🙂 joj no ved tu bol tatino robil mi nakup lebo ja niesom schopna ani do obchodu pri baraku ist ☹ je ot hrozne uz nech je to fuc. urobila som si majorankovy odvar na mrchu a tatino mi kupil ribezlovy dzus na doplnenie krvi 🙂 😉 😉

ceresnicka1990
15. apr 2013

@melindacicusik a ako dlho ste sa snazili predtym?a brala si aj ine lieky?

11miuska11
15. apr 2013

@mistisa mojaaa....toto som mavala, ked som bola pubertacka, taketo MS. Preplakala som aj tri dni v krcoch ☹ tak viem, ako ti je..Ja si na seba davam pozor 🙂 snazim sa... tak snad vsetko dobre dopadne...uz sa tesim na stvrtok 🙂

mistisa
15. apr 2013

@11miuska11 joj daj potom vediet okik? 🙂 ja mavam silne mrchy ale toto je uz asi extrem uf.ale uz je lepsie trocha majoranka pomohla 🙂 🙂 🙂 v robote si nehovorila este ze?

11miuska11
15. apr 2013

@mistisa ved ani rodicia to nevedia 😀 😀 😀 ti to musia vediet prvi 🙂 som v praci na zivnost, takze sa im tym chvalit urcite nebudem 😀 😀 😀

mistisa
15. apr 2013

@11miuska11 jaaaj tak to nie veru 🙂 🙂 🙂 hlavne ze to je 🙂 🙂 🙂

seraa
15. apr 2013

@lucianellamartin

ahoja vtaj v clube , ja som dnes 5dc a tiez som bola riadne sklamana
a o meskani ms ani nehovor to sa mi stalo 4 mesiace dozadu , 5 dni mi meskala
vzdy naopak prv pride a uz som dufala a nic prisla takze viem o com hovoris
neboj prv ci neskor budeme vsetky tu v tehu
ja som brala minule 3 mes duphaston tak som dufala a nic a teraz som 2 cyklus na clostile tak ak uz toto nic tak neviem...
ale verim ze bude !!
tak sa drz!

melindacicusik
15. apr 2013

@ceresnicka1990 snažili sme sa najprv 7mes potom som potratila ☹ a po 7 mes po potrate znovu otehotnela a to som predtým brala inofolic+pila ženský čaj 2krat denne 1,5mes a vyšlo to pretože som si povedala že nechcem žiadnu chemiu do tela len prírodné a to čaj + inofolic je držím palce 🙂

acerka11
15. apr 2013

@zuzuzu30 ahojki a co je s tebou ako si natom?.........BT este merias.....aky mas grafik?

acerka11
15. apr 2013
lucianellamartin
15. apr 2013

@seraa aj ja verím, že bude zlatík 🙂 my sa nevzdáme 🙂 a TEHU budeme a basta :D

julka82
15. apr 2013

@melindacicusik ahojky, citam ze si brala inofolic. Mne dr povedala, ze ho mam brat podla navodu. Ale vsetky kocky ho neberu raz ale 2 x denne, hmm tak teraz neviem. Co myslis? My snazilkujeme pol roka. Teraz som dostala dniky a 4 dni jem inofolic. Ale asi zacnem sportovat, nech vybijem tie zacinajuce depky z neuspesneho snazilkovania...

11miuska11
16. apr 2013

@lucianellamartin
@mistisa
bambuleee...moj posledny testik pred navstevou lekara!!!! este NIDKY nebol takyto sialene silny!!! wuaaaa 😀 uz iba stvrtok digi test a krv k lekarovi a som jasnaaa...strasne v to dufam a verim 🙂 Ja viem, ze to je smiesne, ale furt vo mne nieco hloda este...taka neistota...juuuuj 🙂 ale verim, ze bude vsetko tak, ako ma byt 😀 😀

ako sa mate vy? Misi, uz je lepsie trosku s mrchou mrchatou??

mistisa
16. apr 2013

@11miuska11 jeeej micus to je krasne 🙂 super myslim ze pochybnosti nemusis mat 🙂 🙂 este je silna ale chvalabohu uz nie az tak 🙂 🙂 aj sa troska lepsie citim 🙂 🙂 len uz zas nervujem ci bude na sone po mrche vsetko oki 😀 😀 stale clovek len caka a nervuje sa 🙂