Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11 joj veru mas pravdu moja a to tak aj bude uvidis 🙂 🙂 no je to dobry receptik 🙂 🙂 chachacha no veru myslim ze by sa tam vela bab pripojilo 😀 😀 😀 vidim ze vsetky tieto nervy prejdu az po porode 🙂 🙂 a potom nastanu ine zas 😀
@mistisa no ved to je presne to, ze oni ani po porode neprejdu...stale sa budeme bat o nieco 🙂 take si to musime nejako odstranit z hlavy kym je cas, lebo sa uplne zmagorime 🙂 doteraz sa clovek bal iba o seba...teraz sa neboji o seba, ale o zubrienku...a to ti poviem, je ovela vacsi strach 😕
@11miuska11 no urcite tomu verim.a kazdy povie musis byt v klude aby si drobcovi neublizila no ale bud v klude 🙂 ale ty bud jasne? 😀 😀 😀 mas palice ako hrom a uvidis aj stvrtok to dobre dopadne vsetko 🙂 dufam ze hned poinformujes 🙂 budem cakat miciiik 🙂
@mistisa jasneee...poinformujeme sa...ako vzdy 🙂 a drzim silno palceky, nech vajecniky posluchaju a nevymyslaju 😀 😀 😀 😀 hehee.... budem v kludiku 🙂 krasny den zelaaaaam 🙂 a pokojny koniec MS 🙂
@11miuska11 dufam aj ja veru moja 🙂 🙂 dakujeeeem 🙂 pekny dnik papa 🙂 🙂
@11miuska11 WOW ani to neviem slovami opísať je to nádherné 🙂 Zlatík myslím, že tomu môžeš plno začať veriť, že si TEHU 🙂 užívaj si to veľmi ti to prajem 🙂
@lucianellamartin dakujem, mojaaa 🙂 uz tomu fakt zacinam silno verit 🙂 a cakam vas aj s mistisou a ricou1 a zuzu v klube tehuliek coskoro 😀
@anuska3107 ahoj,tak ako si dopadla u doktorky...ja idem zajtra na rocnu kontrolu tak som zvedava co mi povie ...a rano este kontrola u endokrinologicky,odber krvi...tak by som chcela byt uz tiez jedna s tych stastnych co sa tesie z // 🙂 🙂 aaaaaaaaach to este asi chvilu potrva,ale dudam a verym ze najneskor do leta sa nam to podary a budeme tiez tesit... 😀 😀
@11miuska11 jej ďakujem že si ma pridala že aj na mňa čakáš, ja som tak cca 1DPO ale teplota v ustach ráno bola len 36,3☹ zajtra skúsim zmerať aj dole.. neviem ešte dnes poistíme
@gabuliatko84 ahoj no bola som a nic zaujmave som sa nedozvedela, iba ze som v poriadku a nasadil mi duphaston, zajtra tam idem zas na odber krvi. povedal, ze moze byt viacero pricin , ze nemozem ostat tehotna. a aj koli tomu, ze mi chodia ako sa im zachce
@julka82 ja som tiež brala krát denne a zabral 🙂
@anuska3107 hmm zaujímavé.a žiadne ine vyšetrenia,tí robiť nebude.vsak mu povec že sa snažíte už dlho a, že by si chcela neruske odpovede.ja mám za sebou už aj sono nadobličiek. zajtra som tiež zvedavá ako dopadnem.a manžel chce ako veľmi baví či mu to je jedno,alebo zastáva názor máte este čas?ak sa môžem spýtať koľko máš rokov.
@rica1 mojaa...v ustach je vzdy nizsia 🙂 a zase to este nie je az tak nizko 🙂 a pamataj, cim nizsia BT v predovu faze, tym vyssie je estrogen, takze to vobec neva 🙂
@gabuliatko84
No povedal mi, ze podla krvy to budeme riesit dalej. Potom bude zistovat ci mam ovulaciu atd. No ked ja ani neviem ake vysetrenia sa robia. Moj priatel by chcel ved by sa tolko nesnazil, kedze ma este aj dnes v noci o druhej zobudil. Myslim, ze casu nieje nikdy dost a cimskor tym lepsie'. Budem mat 23. Daj vediet ako si dopadla. Ja som bola dnes na krv
@anuska3107 ahoj,no zatial som bola len na krv u endokrinologycky.a o 11 idem k lekarke na tu preventyvku... 🙂 🙂
trochu mam obavi co mi povie na tem priatelov spermogram... 😒 😒 inac to mas dobre ze mas este len 23 to sa da este riesit...inac ked priatel chce a velmi tak by mal byt ochotny na ten spermiogram,bolo by to lepsie.mne bez toho doktorka odmietala a nemohla urobit dalsie testy kym nevie ci nemoze byt problem aj snim.tak teraz moze robit dalsie vysetrenia,tak som zvedava... 😢 😢
D@anuska3107 ahoj,ak uz som po vysetreni.a dozvedela som sa len to ze priatelou spermogram je v poriadku,a chyba si vo mne.brala mi vytery,na kultyvaciu.no a posiela ma na klinyku car.aby ma tam vysetrili na priechod vajecnikou. ☹ 😒 dala mi aj recept na nejaku kyselinu listovu a inozitolu,ze je to nejaky novy vytamin,a ze uz pomohol zenam.ze to stymuluje ovulku tak som zvedava.ale je to dost drahe jedno balenie stoji 15e.a ma sa to uzivat minymum 3mesiace.tak uvidime,bo ze mozno otehotniem kym pojdem na ten prefuk vajecnikou.tak som zvedava.a najhorsie jeze priatel ide asi buduci tyzden do prace minymum na 15 dni ☹ ☹
@gabuliatko84 no mam 23 ale citim sa , ze pre mna uz je aj teraz neskoro, mozno sa mi to zda koli tomu dlhemu snazeniu a osobne sa citim aj starsie. moje rovesnicky uplne inac zmyslaju ako ja. mna sa doktor iba pytal ci je priatel v poriadku ci nema ziadne zavazne ochorenia. mne dal iba ten duphaston a ked som mus pomenula, ze beriem Nosifol tak nic mi na to neodpovedal. to su zrejme tie prasky co tebe odporucila. je to kyselina listova a presne na 3 mesiace. ja teraz uzivam uz vyse mesiaca ale davam si dva sacky na den, cize ma to na tie tri mesiace vyde dost draho, ale ked mi to ma pomoct, tak nech to stoji kolko chce. no tak aspon sa tes, ze on je v pohode, no to je na tom najhorsie ked ma ist prec na 15 dni, mozno prave vtedy bude ten pravy den
@anuska3107 no sak to ano,ale sak uvidime mozno trafime aj ked bude doma...no to uzivas asi to co odporucila mne.tiez je to na try mesiace minymum a stoji to dost vela.ale ze to pomaha tak uvidime.ja musim pockat kym si to budem moct kupit,a ako mi dopadnu vysledky buduci tyzden....no vies tak nieje to pekne ale ked partner velmi chce tak by si mu to mala trochu vytknut,ze to moze byt aj skrs neho trochu,a mal by si dat urobit aspon toto jedno vysetrenie...a stara sa mozes citit ja som sa citila v tvojom veku tak isto.a pripominas mi presne mna.ja som bola a aj som taka stale,nebavi ma chodit na zabavi a som viac menej taka samotarska.bo aj tak byvam u priatela a tu vela znamich nemam takze tak...a neboj neskoro urcite nieje,do leta budeme tehu,ale mala by si zistit ako na priatela aby sa dal ukecat,mne pomohlo trochu aj to ze kazdy donho rype ze mladsi uz nebude a mal by zosebou nieco robit a mat uz babo.aj ked on velmi nechce bo sa neciti na to,vie ze ja chcem a som blazon do baba,tak je ochotny to vsetko absolvovat aj ked sfrflanim,a vravi ze nieje na to zrovna cas ani vela financii a ja mu stale tvrdim ze nato cas potom nikdy nebude,a ked to zvladli iny snad to zvladneme aj my... 🙂 🙂 🙂inac prstikovu metodu si skusala???ja sa chystam po mrche na meranie BT. tak hlavu hore,zamestnaj si hlavu inymi myslienkami a pojde to,a do leta sme vtom aj my,treba veryt...
@lucianellamartin
@rica1
@mistisa
ahojte, kocicky, ja uz som dom aod lekara a netrpezlivo cakam na vysledky HCG z krvi. Mam si zavolat okolo druhej, tak som trosku v napati ale lekar ma upokojil, povedal, ze vsetko naozaj nasvedcuje tomu, ze som tehu povedal, ze tu ovulaciu na sone nemusel vidiet, kedze som mala vo vajecniku viac folikov, mohli to moje zlte teliesko prekryvat a bol velmi rad, ze sa nam to podarilo Pripajam fotku z ranajsieho digitestu. Aj ten mi ukazal, ze som v 6tt a viac takze moje vypocty boli asi spravne uz sa neviem dockat hodnoty HCG No a na sono som nakoniec nesla. POvedala som mu, ze chcem pockat do 9tt, a on povedal, ze to je riskantne, ze mam urcite prist koncom buduceho tyzdna, ked nechcem dnes, aby sme skontrolovali, ci je babo tam, kde ma byt No a vysvetlil mi aj to s tou skodlivostou utz na babatko. Vraj klasicky utz nie je skodlivy, skodlivy je ten, kde sa kontroluju ozvy srdiecka, tak, ze ho pocujes na monitore. Povedal, ze to su nejake ine vlny a tie mozu byt pre babo skodlive, takze sa nemam bat juuuj, som ovela pokojnesia a vy ako?
@mistisa
taaaak a je to tuuuuu 😀 HCG viac ako 10.000 😀 co je podla lekara uplne krasny vysledok a velmi sa tesil z toho 😀 povedal, ze to sme to sono mohli aj dnes urobit, pri tak vysokej hodnote HCG 😀 😀 😀 takze pekne budem oddychvoat a na buduci tyzden budem vidiet nase babatko majinke 😅 😅 😅 SOm rada, ze ti je uz lepsie 🙂
@lucianellamartin
@rica1
taaak vam to vsetkym prajem, nech ste uz v klube aj vy so mnou 🙂
@11miuska11 jeeeej zlatik to je uplne supeeeer.moc sa s tebou tesiiiiim 😉😉 ja uz mi je lepsie ale stale je silna ☹ nechapem.hm potom cakaaaam na nove spravy a fotocku maleho miusiaka 🙂🙂🙂
poradte ti baby,4 dni mi meskala menstruacia,urobila som si test ktory mi vysiel pozitivne ukazal sa tam duch,o 2 dni nato som dostala menstruaciu,ale taku slabu s tym ze nebolo cistocervene,ale divne zafarbene cervenohneda.. emoticon
aj tak som si urobila test opat a zase bol pozitivny s duchom,aj napriek rozdielu 2dni..co vy nato?poradte mi prosim..som zufala,som tehotna?
@mistisa jasneee...aj ja cakam, ako sa vyvijate 🙂 na sone si uz bola?
@11miuska11 este nie stale mam silnu mrchu a to som 5 DC nechapem ☹ uz by mohla koncit nech mozem ist ale pocitam buduci tyzden ze pojdem 🙂
@mistisa tak sa drz moja, ale tak, vyber vajicok je velky zasah do organizmu, takze je ligicke, ze to bude ina MS...skore "dotecenie" prajem 😅
@lea43 ahojko mozes dat fotocku testiku?ak by sa ti dalo obidva 🙂 no takto ti poviem moja sestra si robila test bol negativny o tyzden na to jej ostalo zle tak si urobila druhy vybehli na nu palice ako hrom isla dokine a ta jej povedala ze konci treti mesiac tehulstva.a to mala dve alebo tri mrchy po sebe slabe ale mala .nepamatam si presne lebo mala ma uz vyse 4 rokov 🙂 🙂
@11miuska11 exotkaaa ako si to krasne napisala chichi ze skore dotecenie 😀 😀 tak dakujeeeeem 😀 😀 urcite ti napisem ked pojdem zo sona ako som dopadla ale ja sa tak modlim aby dobre aby mohli zmrzlinky k maminke uz v maji 🙂 🙂
@mistisa to bude ta najsladsia zmrzlinka na svete 😅 😅
@11miuska11 noooo to ano veru 😀 😀 teraz papam jednu jahodovo cokoladovo vanilkovu 😀 mnamka 🙂 🙂

@mistisa tak to je faaajn, ze ti je lepsie 🙂 inak, to som nevedela, ze majoranka je na mrchu...inak...prajem ti, aby si ten recept pouzila este maximalne raz a potom minimalne 9 mesiacov nie a zabudla nan 😵 😵 😵 😵
Inak, uprimne ta vyvediem z omylu, ak si myslis, ze s dvoma palickami to nervovanie prejde 😀 😀 😀 😀 este len budeme spolu nervovat ako tehulky, neboj sa nic 😀 hahaha....musime sa nejako naucit sebaovladat a brat vsetko take ake je, nech sa nevyciciame z energie zbytocnymi strachmi...ja uz sa zajtra vecer vidim, ze ani nezaspim 😅 😅 😅 a myslim, ze ty pred tym sonom budes na tom uplne rovnako ako ja 😅 😅 zalozme si skupinu, ze "najvasie stresmenky na MK" 🙂 a my to tam budeme viest 😀 😀 😀 😀 😀