Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucianellamartin tak tak...drzim palec...ty to das 😀
@gabuliatko84 no bodaj by si mala pravdu, ze do leta ale ja uy chcem tento mesiac :D ja len dufam, ze tie prasky Nosifol zaberu dnes mi prisli dalsie 4 balenia a aku prsikovu metodu? to nepoznam co to je? dnes som volala na vysledky na krv a nic mi nepovedal iba to , ze je vsetko v poriadku a mam mu volat az ked dostanem menzes . ja iba nechapem preco mi nerobi nejake vysetrenia ked som povedala, ze sa skoro dva roky snazime.
@anuska3107 no mne brala výtery ,a že mi urobí nejaké visetrenia nevieš.a že nech sa objednaj do toho oscar centra.na vyšetrenie tých vaječníkov.a dala mi tie tabletky,a čo som čítala dnes niečo i nich a že dosť pomohol tak som zvedavá.a prstova,hod si do google a tam tí vyhodí.alebo aj tu nájdeš o tom diskusiu.
no tak to som veru neskusala ty ano? ako nasla som tu nieco iba na konikovy. myslis , ze to nejak pomaha?
Ahoj holky tak dnes som bola na gynde pre vysledky HP takze prolaktin,fsh mam v poriadku a cytologiu tiez som proste zdravá tak mi dr nasadil clostilbegyt plus utrogestan a na 11-13DC pridem k dr, na UZ jak to vypada 🙂 a uz len sa modlit aby konečne som bola tehotna jak sa patrí !!všetkym držkam palce a tehulkam gratulujem 😉 tento rok musime byt vsetky tehotné !!!!
@gabuliatko84 ahoj som ti odpisala len som ta zabudla oznacit
@anuska3107 neviem,niekto pise ze ano.tak skus.za to nic nedas.alebo skus na to nahuckat priatela nech ti pomoze. 😀 😀 mozete mat spestrenie.
@gabuliatko84 mne to pride ako blbost. Aj tak priatel vo mne ostava este dlho po sexe, takze to moze byt podobne 🙂 inac neviem ani kedy mam teraz dostat kramy ked mam ten duphaston. Ako ste vy na tom? Chlapa mas prec?
@anuska3107 ahoj,este je doma,ale pravdu povedať moc sa mu nechce šéfovať.už neviem.prestáva ma to baviť.ja mám dostať káčka v pondelok.po dutchtone vždy 5 deň ako hodinky.možno to je blbosť,ale niektoré tomu veria.
@anuska3107 prepáč píšem cez telefón.malo byt sexovať.a dufastone.
@gabuliatko84 ja mavam ten isty problem ani tomu mojmu sa nechce, ved sa koli tomu aj hadame. Ale tentomesiac sa celkom snazi no tym padom som vcera zacala uzivat, tak v utorok asi dostanem? Ci ako
@anuska3107 a ako užívas,2 krát deje?
@gabuliatko84 ano 2×denne a iba 5dni
@anuska3107 aha,tak to by tí malo dojst najneskôr do tých 5 dni.
@11miuska11 velkaaa gratulácia tak si to začala ty dúfam že aj my ostatné pôjdeme čo chvííííla v tvojich šlapajách...ešte raz gratulujem 😀
@11miuska11 ten inofolic užívam aj ja už mesiac..zrovna zajtra čakám mrchu mrchatú tak som zvedava ale príznaky nemám žiadne len únava ale myslím že to mam z toho inofolicu aj ty si ho užívala?
@veeeron dakujem krasne 🙂 ano, uzivala som ho viac ako mesiac, ale nemala som ziadne negativne vedlajsie ucinky 🙂 a nemozes byt tehu, ked si unavena a mas pred mrchou? 😀
@11miuska11 neviem asi nie teba bolelo v podbrušku čo som tu čítala ale mna pobolieva trocha brucho ale unavena som tento mesiac dost a stale myslím že je to tym inofolicom a inak ja uzivam len jedno vrecúško denne myslíš ze by som mala dve? a kt. den cyklu si si robila test?
@gabuliatko84 no tak to som zvedava ale radsej ich nechcem nemusia prist a samizda, ze zo vsetkeho priberam
@veeeron mna pobolieva podbrusko doteraz 😀 ale asi to bude kvoli mimcu a nie inofolicu 😀 pila som 2 krat denne...Z inofolicu ta podbrusko nema preco boliet, je to len vitamin 🙂 Ja som testovala 17DPO prvy krat a bol pozitivny 🙂
@11miuska11 ajoooj zlatik 🙂 tak ako sa mi mas? ako sa citis? 🙂
@mistisa ahojky 🙂 no v sobotu som zistila, co su to nevolnosti 😀 😀 ale nevracala som, bola som len ako po RIADNEJ ozrieracke..opica ako sa patri...pfuuuu....ale v nedelu som prisla tomu na kloub a rano som ako prve zjedla sladke suche susienky a vcera mi uz nic nebolo...a dnes rano ma tiez zacalo napinat, ale ako som si dala tie sladke susienky, tak to preslo 🙂 takze uz vcera mi nic nebolo a verim, ze aj dnes bude uplne OK 😀 A to sme mali vcera navstevu a ja som sa taaak bala, ze ma odhalia, keby mi je zle 😀 😀 😀 ale vsetko OK nastastie..tuk tuk tuk 🙂 A ako ty? Mrcha uz dala pokoj svaty? 🙂
@11miuska11 no teda 🙂 inak aj sestra to tak mala pokial pri nej mm nestal s vianockou s maslom a kakavkom tak letela rovno na wc 😀 ale ako otvorila oci a hned si dala kusok vianocky bolo dobre 🙂 🙂 ano uz skoncila uplne chvalabohu vo stvrtok idem na utz ako to tam vyzera 🙂 mam nervy uz teraz 🙂 🙂 uvidime dam si pozriet a zmerat aj sliznicu a poviem aj to dokimu v centre mozno bude krasna narastena a vsetko bude okik a mozno povie ze na vklad pojdem uz teraz bohvie 😀 ale to by som asi moc chcela 🙂
@lea43 joj moja to ma mrzi ☹ ale neboj urcite sa to podari 🙂 to mi pripomina mna ja som tiez mala duchov furt ked si pozries moj album uvidis a nikdy z toho nic nebolo je to hrozne ☹ horsie ako ked by hned prvy test ukazal len jednu palicku.lenze takto sa tesis ze sa tam rysuje druha a nakoniec nic ☹ ☹ ale nebojkaj urcite to vide budem drzat palceky daj vediet zajtra okik?
@mistisa juuuj...tak ti to zelam 🙂 Ja idem tiez vo stvrtok na prve sono 😀 😀 😀 my sme tusim nejako prepojene, kocka 🙂 🙂 🙂 🙂 tak si dame hned vediet, nech idu zmrzlinky cim skor k maminke 😀
No, ja som rano stihla sprchu, klidecek, vsetko a potom zrazu ma rano asi 5 krat naplo, co som myslela, ze nerozdycham 😀 😀 tak som rychlo skocila po susienkach, letela na cerstvy vzduch na balkon a bolo OK vsetko 😀 ale to bylo vo chlup 😀
@lea43 neboj mojka uvidis doki ti pomoze pojdes na folikulometriu a bbudu to sledovat 🙂 🙂 aj robis ovu testy? my snazilkujeme uz 7 rokov 3 roky prirodzene bez lekarov dva roky s mojou doktorkou a uz dva roky v centre a skoncilo to nakoniec tak ze absolvujeme akurat nase prve IVF tak snad a po tolkych rokoch podari 🙂 ale stale mam optimizmus a sily a verim ze to vide.mali sme medzi tym aj pauzu lebo sa to po psychyckej stranke uz nedalo ale neboj vide to 🙂

@11miuska11 Wooooooooooow to je test ako sa patrí 🙂 Ja papa INOFOLIC a uvidime 🙂 Dufam, že je to posledná ms na celých 9 mesiacov 🙂