icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lyfuska
13. dec 2011

@momamo test som si robila hned rano o nejakej 5tej a teraz som si robila woman secret s tou 10kou citlivostu a nic :(

delideli
13. dec 2011

@lyfuska : ahoj, drzim palce.. 🙂 niektore tehulky mozu mat krvacanie v dobe ocakavanej MS, malo by byt slabsie ako obvykle..tak dufam,ze bude..ak by to bolo pred ocakavanou MS,tak to moze byt uhniezdovanie..ale ak bol na tehu teste dusik,vyzera to slubne,urcite ho este zopakuj tak cca za 2 dni..HCG moze na zaciatku tehotenstva kolisat..a urcite testuj prvy ranny moc..

vardzikova
13. dec 2011

@delideli a to mam mam aj ten sliz vypiť? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

gelinka75
13. dec 2011

@vardzikova kvoli slizu to treba namacat, ale ja jedavam denne lanove, sypem si to na rajciny, miesam do jedla, prvy mesiac snazilkovania som nemala skoro ziadny hlien, teraz uz druhy cyklus mam ho vela, tak aspon s niecim sa nemusim trapit

momamo
13. dec 2011

@vardzikova jaj tak ti je dobre, tak len pekne oddychuj podla mna by si uz mohla vklude testnut aj zajtra, som riadne zvedava .... Nasim este nie az po stvrtku ked idem k doktorovi🙂

lyfuska
13. dec 2011

@delideli dakujem, tak štvrtok dam vediet ze co a ako... akurat dnes som mala dostat kramy dnes ma 35ty dn, ja mam taky dlhy cyklus, no a jak som bola v sprche tak som si vsimla ako by saa mi kramy zacinali...

momamo
13. dec 2011

@lyfuska tak skus dalsi vo stvrtok rano ak nedostanes, drzim palce🙂

vardzikova
13. dec 2011

@gelinka75 jaaaj 🙂 tak ja sito budem sipať do jogurtikov asi lebo po 5 malej lyžičke mi to akosi nechutí -- no pfuj 😖 😖

gelinka75
13. dec 2011

@vardzikova no vyskusaj, aj tak by to malo fungovat 😀

bubacik5
13. dec 2011

@vardzikova myslim, ze ti to vyslo 😀 vyjde 😀 a mne....no uvidime....ale nemam ten pocit, sak ovu testy mi stale ukazovali len ducha 😠

vardzikova
13. dec 2011

@momamo ja sa bojim testnuuuuut 😢 😢 😢 bojim sa čo tam uvidim ,, podľa mna mrcha pride určite len ma nechava v riadnom očakavani,...

vardzikova
13. dec 2011

@gelinka75 ako važne normalne mi to vracia spat 🤐 , momentalne som si to nasypala do jogurtu ved to musi mať podľa mna ten isty učinok

delideli
13. dec 2011

@vardzikova : tak,tak 😀 😀 ja si ho lejem do grepoveho dzusu a kedze mi smrdi, pijem ho bez nadychu 🙂 🙂 zmiesany vobec necitit..a semiacka si zmiesam s medom,aby som necitila ake su oslizle a pochrumem ..

momamo
13. dec 2011

@vardzikova mojka ci pride alebo nepride ti ja nepoviem ale ver mi ze ja aj spolu s ostatnymi babami by sme tu boli velmi stastny keby ti neprisla .. Ale ak nepride do piatku tak v piatok rano testni, prosim ..

vardzikova
13. dec 2011

@bubacik5 a to čo znamena že si ovulku ani nemala alebo ako? 😒

vardzikova
13. dec 2011

@delideli noooo žeby som skočila po med? ale nie dnes to už necham tak lebo stači že sa pozriem na pohar a už mi zdviha žaludok..

bubacik5
13. dec 2011

@vardzikova bola len neviem kedy presne. zrovna som ju asi nevystihla. najsilnejsiu ciarku som mala 15 DC a potom len slabla ☹ ....ale podla tt a hlienu, baby typovali na 17 DC alebo 19-20DC...tak neviem...uvidime ci z toho nieco bude 😒

vardzikova
13. dec 2011

@momamo pekne si to moja napisala 😉 🙂 ak nepride do piatku tak v piatok testnem a budem hypnotizovať aby tam boli //, inak som ti hovorila že tie vysledky z hormonalneho profilu čo som si dala urobiť som mala dobre ? 🙂

vardzikova
13. dec 2011

@bubacik5 ale ved ste snažilkovali alebo ste odflakovali robotkU? 😀

vardzikova
13. dec 2011

@bubacik5
@momamo
@gelinka75
@delideli
Pusky moje ja idem spať lebo zajtra ma čaka veeeľmi ťažky a dlhy den 🙂 majte sa mi tu krásne a popišeme zajtra 😀 😀 😀

bubacik5
13. dec 2011

@vardzikova jj odflakali 😒 boli sme cely vikend prec a unaveny, ze sa nam nedalo a nechcelo uz 🙄 tak dobruuuu noc a cakame zajtra pozitivne nove spravicky 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
13. dec 2011

keď čítam o tých ľanových semiačkach a slize, normálne mi nie je dobre 😖 chcela by som to skúsiť, prosím, skúste to niečím príjemnejším pre nás ostatné, čo začíname, zatraktívniť 😀

purina12345
13. dec 2011

@fifitko25 nič neboj, sú tu aj také ktorým to chutí alebo nemajú s tým vôbec žiadny problém to papať, ja ich milujem aj @nativanativa, že? a @kikaneu tiež v pohodičke, nie?
ja vypijem najprv tú vodičku a potom si pomaly chrumem tie semiačka, už tu na mňa kukajú 😀

fifitko25
13. dec 2011

@purina12345 hmmmmmm kukajúce semiačkaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 a ty si sa dnes nemala snažiť??? hm???? šup - šup 😉

purina12345
13. dec 2011

@fifitko25 kuki kuk 😀 😀 😀 jasné, to nás ešte len čaká, včera sme o pol noci snažilkovali 😀 😀 😀

fifitko25
13. dec 2011

@purina12345 že o pol noci 😀 😀 to môj manžel už po osmej je vyradený 😀 teším sa na tu macu, dúfam, že pomôže 😉

kikaneu
13. dec 2011

@purina12345 pekne sa snažte 🙂 my máme ešte trochu času 🙂 budúcu stredu idem na preventívku a poviem jej nech nás nejak rieši 🙂
@fifitko25 tak, tak mne chutia 🙂 ešte 15 minút a idem na ne 🙂 sa teším, mi chýbali...zajtra musím dokúpiť, dochádzajú zásoby 🙂

gelinka75
13. dec 2011

@fifitko25 moj povedal, ze dnes nezaspi a kukam telku a on chrape v kresle 😀 😀

kikaneu
13. dec 2011

@gelinka75 kokso, to ja som si myslela, že len môj je taký....pri telke ešte ako tak a keď zaľahne do postele a ja kým zuby umyjem, už je mŕtvy....hrozné 😉
@fifitko25

purina12345
13. dec 2011

@fifitko25 no jasné, to je najlepšie, už som potom nemusela niečo robiť ak bežne cez deň 😎 díky že si mi pripomenula, ešte mu musím zamiešať jogurtík 🙂 a čo si mu objednala? tabletky alebo prášok?

purina12345
13. dec 2011

@kikaneu @gelinka75 tak môj je poobede off ale večer to je práveže on kto do mňa štuchá aby som nezaspala pri telke 😀
tak tak, nech ťa len poriadne prehliadne, a chytate sa aj na SPG?