icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

seraa
27. okt 2013

@acerka11

niee stres ako problemy a tazka praca stres u nas vnutri ze chceme a nejde to
to mi povedal doky ze 80 percent je to blok od stresu a od toho ze na to moc myslime
no tak znovu do boja , ja som dnes 8dc takze vlastne zase odznova .... no co uz.. raz to vyjde
😝

acerka11
27. okt 2013

@seraa no urcite natom nieco je a moze to tak byt ale tak nech mi niekto da zazracnu pilulku aby som bpoal v tranze a nanic nemyslela a otehotnela 😀 ......drzim ti silno palce za chvilku budete snazilkovat hlava nehlava tak dufam ze sa cinite pred viabnocami.....sice sa musime citit vsetci ak chceme darcek pod stromcek.....drzim palceky a daj vediet postupne ako sa citis a tak

acerka11
28. okt 2013

@veeeron
@seraa
no zeny moje......dnes som bola u dokiho a dohodli sme sa ze pojdeme na dalsie IUI hned teraz....ale nezabudol mi pripomenut ze nemame ocakavat zazraky.....proste su to pokusy.....ale ideme ddo toho tak ci tak....tento cyklus ideme zvýšit sancu tym ze buem brat clostil aby mi narastlo viac folikulov tak som zvedava a dufam ze ich narastie viac....ja som sa ho pýtala ci sa tym zvysi sanca lebo doborovolen lôen tak niesom ochotna brat hormony....tak povedal ze ano ze sa tym moze zvysit sanca......tak uvidime budem ich brat a hotovo......buduci tyzden pojdem na folikulometriu ci narastli a predbezne v piatok na dalsie IUI....takze tak babule.

lina129
28. okt 2013

Ahojte, aj my sa snazime od cca. septembra. tak uz takmer mesiac uzivam Inofolic. Mam kratsi cyklus, cca. 24 dni, dnes som 10 DC, rano som mala pobolievanie v podbrusku a viditelny cervikalny hlien, dokonca pri moceni sa mi tahala nitka hlienu. Urobila som si preto ovulacny test Pepino, ale vysiel negativny. Tak neviem... este som nikdy netestovala... je to ok?

seraa
28. okt 2013

@acerka11

noo dobraaa, tak toto uz musi vyjst . po clostyle vela zien otehotnelo niekedy na prvy a niekedy na druhy cyklus
juj tak drzim palce !!!
ja dnes 9dc ale este uzivam vagynal. tabletky takze skusat zaciname az na 14dc tak kto vie ci stihnem ovu 😝

seraa
28. okt 2013

@lina129

ahoj, ak mas 24 dc je mozne ze ovu uz prebehla preto ukazuje negativna
lebo ak by si aj mala tu poovulacnu fazu kratsiu napr 12 dni uz by ti test mal ukazat
skus este dnes vecer alebo zajtra poobede (nie rano) ak stale negativny asi uz ovu bola
daj vediet lebo ak bude ovu za 2,3 dni a mas 24 dc znamena ze mas moc kratku lutelnu fazu

acerka11
28. okt 2013

@seraa no neviem ci dobraaaaa ja som si to takto ani v najhorsom sne nepredstavovala ze budeme dieta plodit takto.....podla mna je to hrozne ale bohuzial to nezmenime....musime si vybojovat babatko takto 😉

veeeron
28. okt 2013

@acerka11 olalaaaaa takže mrcha dorazila? mojaaaaaaaa držím moc moc palce aby sa to už teraz konečne podarilo..jasom sa este neodhodlala zavolat do centra ...čo už....ty sa moja drž a pekne krásne tie tabl. užívaj nech je to už konečne taaaam...😀

seraa
29. okt 2013

@acerka11

dobra , myslim akoze dobre bojujes a kto bojuje vyhra 😉
ved ani mi nehovor toto ani mna by nikdy nenapadlo ze to bude take tazke a zdlhave ☹
nikdy som si nemyslela ze budem takto kazdy raz sklamana z ms a cakat jak blazon na ovu a na 14 dni po 😝

acerka11
29. okt 2013

@seraa
musime vyhrat to inac ani nemoze byt....niesme onic horsie ako vsetki ine zeny ktore maju babatka 😉 .....ba este lespie maminy znas budu ako vela inych

katka676
29. okt 2013

...snažilky, čo poviete na tento test...je tam duch, alebo oči vidia čo by len chceli vidiet?

danielka20101989dadus
1. nov 2013

@acerka11 ach,škod,moja nevadí,veď to bol len prvý pokus my s mužom ideme tiež na IUI ale až po novom roku,dovtedy máme pauzu trošku,hodili sme menšíu rýchlost,nesledujem sa už nejak moc,snažíme keď sa nám chce,nie keď musíme 😖 Ďalší rok takmer za nami a my stále nič,stále sme len dvaja. 4roky ☹ ale nevzdávam sa 🙂 🙂 🙂 Želam Ti úspešný druhý pokus 😀

zuzik1927
1. nov 2013

baby chcem sa k Vám pridať aj ja, my sme začali tiež snažilkovať od jula cca a este sa nepodarilo..uvidíme, ci sa podarí tento mesiac 🙂

kikushha
1. nov 2013

caute baby ja tiez patrim medzi prvosnazilky a zatial sa mi to paci a uzivame si to🙂...viete, ze sa najlepsie plodia deti na jesen a v zime? ...lebo spermiam prospieva chlad🙂) a nezabudajte, ze podla nejakych britskych statiskych je najplodnejsi den 11.12. a spermie su najviac "ready" kazdy treti den 🙂) a milujte sa stale nie len ked mate plodne dni, lebo na to len myslite🙂) drzim palceky!🙂):*

veeeron
1. nov 2013

@katka676 ja ho tam vidím....-)

veeeron
1. nov 2013

@acerka11 @seraa ahojte holky moje ..takže som momentálne 23 DC bolesť krížov už asi 2 týždne, začínam byť unavená, pobolievajú ma prsia(dosť skoro kedže až o týžden má príst mrcha), tvár mám vyhádzanú ( ale neskutočne),som podráždená, zmena nálad.... začínam citiť nejake bublinkovanie v bruchu, sem tam cítim vaječníky...mrcha má prísť 6.11....som zvedavá čo z toho bude...či sa už konečne zadarilo alebo príde ďalšia mrcha mrchatá..držte palce

acerka11
2. nov 2013

@danielka20101989dadus ahoj no depka je uz zamnou a nastartovany novy cyklus aj s liekmi tak uvidime ci to prinesie uspech......mozno se urobili dobre ked ste zvolnili tempo.....clovek nikdy nevie co je to spravne co ma urobit aby sa to podarilo.......neboj musi sa to podarit....jednoducho musi 😉

acerka11
2. nov 2013

@veeeron to znie dobreeeeee tie vsetky priznaky.....tfuj tfuj aby a to podarilo......no som vemi zvedva ake spravick napises najblizsie dni.......a kedy sa chystas testovat?.....ci pockas az ked budde meskat?

veeeron
2. nov 2013

@acerka11 to som zvedavá aj ja ako sa to vyvinie....testovala by som sa najradsej aj hned ale radsej pockam do meškania a aj tak nemam kupeny test a lekaren je zatvorena....takze az na konci tyzdna poda info...😀

nair
2. nov 2013

@kikushha my odchádzame 11.12. na predĺžený víkend do Prahy 😀 Ibaže to bude úplne mimo môjho plodného obdobia .-)

seraa
2. nov 2013

@veeeron

😅 to vzera veelmi nadejne drzim palce !! to by bolo na prchu velmi skoro taketo priznaky
juj no cakame , daj vediet !!!

veeeron
2. nov 2013

@seraa nnooo prave aj ja si hovorim ze je tost skoro na mrchu...dneska mi je aj dost zle od zaluuudka ale az odobeda...rano nic...rano sa budim hladnaaaa...co doteraz nebolo...ranajky som az tak skoro nepotrebovala...stacilo sa mi najest az okolo 9 pol10 teraz som uz o pol 8-8 hore....dnes ma trapi zaludok...na testovanie by bolo asi este skoro čo?

seraa
2. nov 2013

no kedze si dnes 24 a ms ma prist 6 cize si 10 dpo? hm asi skoro ale uz by som skusila na 12 dpo vela bab uz ma celkom poloduchoch
inak to fakt vyzera na tehu a ak mas taketo pociity kludne testuj na 12,13,14 dc mal by byt aspon duch
drziim palceeee 😵 nech su tam //

23petka
3. nov 2013

ahojte ja som tiež prvosnažilka...začali sme pomaly na tom pracovať.. 🙂

seraa
4. nov 2013

@veeeron

ahojky ako?? este si netestovala?
ktory dpo si?

veeeron
4. nov 2013

@seraa ahojky este nie este som netestovala...chcem počkať a zbytočne sa nestresovať...🙂 dneska som 12 dpo..mrcha ma prist v stredu...dneska citim dost lavu stranu vajecnikov pritom folikul bol tento mesiac na pravej strane tak neviem....inak sa dneska citim ako pred kramami...budem ta určite informovat....a ty ako?

seraa
4. nov 2013

@veeeron

tak silno drzim palce 🙂 , bodaj by to bolo tehu !
ja som 16 dc cize asi 1 dpo tak ze mam celuuu dlhuu cakaciu dobu pred sebou 😝

veeeron
4. nov 2013

@seraa ďakujem a držím aj ja tebe moc moc palce...🙂

acerka11
5. nov 2013

@veeeron
@seraa
@danielka20101989dadus
ahojte babulky.......ako sa mate co nove?.....veeron tfujtfuj nech su neste //.... uz som doma od dokiho.....tak clostil ziadne zazraky neurobil....mam 1 folikul 17mm a ostatne mensie.....naznacila som dokimu mensie sklamanie ze som ocakvala viac folikulov ale on mi povedal ze on je pokojny ze viac nepotrebujem......dnes som 11 DC a sliznica je 5,5mm a povedal ze to je dobre a ze ona do piatku dorastie idealne.......ze mam byt spokojna ze to je podla neho velmi fajn.......tak ked on je spokojny musim aj ja byt....takze zas zajtra vecer pichnem pregnyl a v piatok rano na 8:00 2 IUI......tak moja myslite na mna a ja sa ti ozvem potom ci ma to zas bolelo alebo nie.......🙂

veeeron
5. nov 2013

@acerka11
@seraa ahojte babule takze u mna nastala dnes zmena..začala som špiniť...ale tak ako ked mám po ms..také hnedasté...a neviem či to je dobré alebo zleee..tak uvidiim do zajtra ked sa nespusti mrcha...tak sa testujem...moooja tebe zajtra teda drzim palce a budem na ta myslet...😀