icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

seraa
10. mar 2014

@danielka20101989dadus

mi nemame ziadnu liecbbu ☹ ja som pravdepodobne ok a moj muz musi ist na druhe spg
takze zatial len cakame kedy pride cas a nic sa nedeje
to som pisala veeeron o comsi

zuzicek88
11. mar 2014

@lilinka004 bodaj by si mala pravdu,tie ovu testy dr max mavam aj ja aj inofolic som mala aj alchemilku 6 mesiacov som uzivala a nic nepomohlo,teraz mam femigard,to mi tu poradila jedna baba,tak skusam teraz to

lilinka004
11. mar 2014

@zuzicek88 Ahojky prajem aby sa vam co najskor zadarilo. Musis byt silna a hlavne na to tolko nemysliet... Treba sa niecim zamestnat.. prajem ti aby ste boli co najskor traja 😉 😀

zuzicek88
11. mar 2014

@lilinka004 Dakujem ti,si moc zlata,vies ja uz mam aj dost rokov,tak dufam,ze sa podari,velmi by sme boli stasti,ale bola som uz aj po vysetreni a nemam ziaden zdravotny problem

danielka20101989dadus
11. mar 2014

@seraa Ale sa mi zda,ze si pisala,ze muzik nieco berie nie?? Ci sa pletiem? 😕 Nejake vitaminy...A neboj,urcite vam dopadne druhy spg uz lepsie 😉 Drzim palce 😉

helka107
11. mar 2014

my tak podobne asi od oktobra, zatial nič ☹ baby našla som celkom fajn stránku na FB,asi len začínajú ale dá sa tam pýtať čokolvek anonymne, skúste kuknúť https://www.facebook.com/pages/Materstvo-a-rodi...

eninka27
11. mar 2014

Ahojte babulky , savám chcem pochvááliť , vybrali ma ako jednu z testujúcich INOFOLIcu 🙂 mám niekto skúsenosti?

lilinka004
13. mar 2014

@zuzicek88 Tak ked si v poriadku urcite sa zadari 🙂 ja verim ze vsetkym sa zadari treba verit a ten hore vam posle maly krasny uzlicek :-P mna este napadlo ze ja som hladkala svagrinke brusko a ze sa nalepilo 😀 najdi nejaku kamosku a hladkaj hih a nalepi sa aj na vas... Len hlavne ver a mysli pozitivne 🙂 krasny dnik prajem 🙂

zuzicek88
13. mar 2014

@lilinka004 Jej dakujem,ty si aka zlata,no neviem kde najdem tehulku,ked bola tehotna moja svagrina,ta neznasala ked jej niekto chytal brucho,ked bola tehu,ja som sa len jemne dotkla a uz na mna vyletela,ale nie sme vsetky rovnake,dakujem za radu,ked daku tehulku stretnem a dovoli...urcite na to mimi v brusku poklopkam hihi

lenuskaa33
13. mar 2014

ahojte baby 🙂 chodila som do tohto fora, nejak som stratila a teraz môžem s radosťou povedať v máji budeme mať prírastok 🙂 držím aj vám palčeky 🙂))

danielka20101989dadus
20. mar 2014

@acerka11 @veeron @seraa Baby ako? Ja 58 dc a mrcha nikde,v utorok som bola na druhu vyvolávačku,utz odhalil cystu 😖 takže zase komplikácia na našej ceste za dvomi // teraz mame stopku,kym nepraskne( ak vôbec praskne) a potom,cca v maji tá spominana laparka...no takže tak sme natom..nehovoriac otom ako sme dúfali tento mesiac...Nevadí,však sa nič nedeje 🙂 A vy ako? Aspoň,že toto slniečko nám dodava potrebnu silu a chuť niečo robiť,drżte sa 😉

kitta
21. mar 2014

Ak by niektora mala zaujem o inofolic, tak napiste IP. Zostali mi tri balenia a 18 sackov a uz ho nepotrebujem dalej brat. chcem ho posunut lacnejsie.

danielka20101989dadus
21. mar 2014

Pridávam aj sem niečo na inšpiráciu..Toto som vytvorila v záhrade...Tak snád sa už všetky dočkáme 😉

zuzicek88
24. mar 2014

@danielka20101989dadus neboj urcite vsetko dobre dopadne a mimi sa podari 🙂

veeron
24. mar 2014

@danielka20101989dadus ahoj, ur4ite všetko dobre dopadne, aj nam sa zadarilo, a už mam rocnu dceru.. 🙂 🙂 🙂 a to som si vytrpela, potrat, cele tehotenstvo na trnach, ale stalo to za to... 🙂 🙂 🙂

janusa139
24. mar 2014

aj ja sa konecne pripajaaaaaaaaaaaaam 🙂)) vcera sme zacali snazilkovatt 🙂)

danielka20101989dadus
24. mar 2014

@veeron tak gratulujem k babuľke 🙂 Hej,hej ,verim 🙂 musim,i keď niekedy to je ťažké...Tak želám hlavne veľa zdravička tebe aj malej 😉 a Ďakujem 🙂

radka752
25. mar 2014

Ahojte. Tak terajšie snažilkovanie nevyšlo :/ Budeme sa ale snažiť cez najbližšiu ovulku. Dúfam, že čoskoro uvidíme // na teste 🙂

seraa
29. mar 2014

@danielka20101989dadus

ahoj ahoj
jooj to mi je lut ale neboj cysta prasknee , prave teraz ju mala moja kamoska a po menstruacii jej to odislo
neboj
ja tiez nic nove dnes som ani neviem aky den nejakych 4-6 dni pred ms teraz mam vela inych veci tak ani nestham mysliet na to , teda myslim ale nie tak moc ako kedysi
neviem ani co dalej mame teraz robit
tak sa drzkaj a informuj

seraa
23. apr 2014

@veeeron
@danielka20101989dadus
@acerka11
Babule ako sa mate ? Ziadne dobre spravy? Ja nie skor na opak :(
Drzte sa

veeeron
23. apr 2014

@seraa ahojky ja tiež nič nove... prednison nejako nezabral... mrcha dorazila...takže nič. asi to naozaj nebude také ľahkéé.. užívanie 2,5 mes. v kuse nejakych liekov mi stacilo... teraz davam pauzu...🙂

acerka11
23. apr 2014

@seraa
@veeeron
@danielka20101989dadus
No ani ja nič nové......sme asi zakliate alebo co.....ak by niečo bolo isto vam pisem....teraz cakam na mrchavu tak uvidim ale nadeje si nerobim

danielka20101989dadus
24. apr 2014

@seraa
@veeeron
@acerka11 Fakt sme asi zakliate 😝 Ani ja nič,dnes 33dc ,mrcha isto pride,sviňa 😝 Babulky,tak sa musime asi spojiť,pochytať tie bociany a bude 😀 Po mrche idem na kontrolu( len dúfam,že nebude meškať ako minule) ,už žiadne tabletky nechcem,budem trvať na laparke,a ak sa nam do troch mesiacov nezadarí tak IUI 😵 😵 😵 a potom už dúfam 🙂 🙂 🙂
Babulky držkajte sa 😉

veeeron
24. apr 2014

@danielka20101989dadus
@acerka11 babule vy aspon čakáte takže nádej tam je.... ja som momentálne 8 DC ...takž vsetko odznova

acerka11
24. apr 2014

@veeeron
@danielka20101989dadus
@seraa
no uz ani necakam ☹ ....dnes klesla BT a spinim 😢

danielka20101989dadus
25. apr 2014

@veeeron
@acerka11 no do riti 😠 je toto možné? ☹ Aj mne bt klesla a mi je presne ako každý mesiac pred ňou 😖
Mrzí ma to babulky... Ale hlavy hore,ok? 🙂 Utrite očí a ideme ďalej ,aj keď je to hrozne ťažké .....Držkajte sa 😉

veeeron
25. apr 2014

@danielka20101989dadus
@acerka11 ja sa už nad tým ani nepozastavujem....možno v kútiku duše som to snad čakala že to po liekoch zaberie ale ked nie tak nie....aj tak mame teraz plnú hlavu starostí okolo stavby domčeka....tak toto vypúšťam.... ale naordinujem si asi femibion 800 ... telu neuskodi snad len prospeje.... ku gynek. idem na preventivku az v auguste aj ked som chcela ist ku nej skôr kedze sa nepodarilo... ale necham to tak.... 🙂

nika181989
25. apr 2014

Jaaaj baby my sme estelen zacali asi mesiac skusame snad sa podari ale ide mrchacina tak ideme dalej a hlavne baby myslite pozitivne a hlavu hore pojde to!!!!☺ tiez by som uz najradsej bola tehu ale nejde to vzdy hned.drzte sa 😉

seraa
26. apr 2014

@veeeron
@danielka20101989dadus
@acerka11

ach jo, nemam slov akoze fakt nemam slov
ja som pred mrhcou ale ja ani uz nedufam teda dufam na zazrak lebo s nasim problemom len zazrak treba a na ivf nechcem ist .. proste nie .. to mi este potrva kym toto spracujem :(
este iui ano ale ine uz nie
neboli sme ani na druhom spg kontrolnom , teraz davame pauzu uz mame toho dost lekary a blbosti
ja som tiez ako veeeron uzivala zbytocne hormony a problem bol v mojom muzovy
ja verim ze veci sa mozu zmenit takze to nechavam na toho hore , tu dole som svoje urobila
tak sa baby drzme navzajom raz to vyjde , proste musi
no k teplote ja uz nechcem ani ten blby teplomer vidiet lebo mne sa este aj 1 dc drzi na 37 a viac a az potom klesne

zuzicek88
27. apr 2014

Ach Boze,este 5 dni,keby uz konecne boli dve ciarocky,taka by som bola stastna,to by bol zazrak