Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli tak ako som písala pekne namočiť a všetko pekne spapať aj s vodou, meranie máš skôr na utvrdenie kedy bola, je to dobrá metóda aj na to že môžeš rozpznať tvoj cyklus a skôr predpokladať ovu v ďalšom cykle, pošli grafík, som zvedavá aký máš
@zabka88 odporúčam prečítať celú ich stránku: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@purina12345 ja tiez vyskusam tie lanove semiacka 😉
@purina12345 : so semjackami si ma nepotesila,ale uz sa mocia 🙂 🙂
ja meriam zatial iba par dni, takze som asi len pred ovu (dufam) a tiez neviem ako sem dat linku na graf (zacala som s nim len predvcerom,tak sa nejak neorientujem..),tak som stiahla len obrazok..
Nie, este som nezacala meriat teplotu. Po mrche aj tak musim k gynoske na preventivku, co mam kazdy rok pred zimou, tak sa jej skusim opytat na ovulku, kedze mam aj nepravidelny menzes...Ale tiez som vsimla, ze by sme sa nemali prilis pozorovat...najlepsie fakt bude proste si uzivat 🙂 a potom sa uvidi...vela bab z mojho okolia otehotnelo az v priebehu polroka snazenia..Nepoznam zatial nijaku babu, co by na prvy sup do troch mesiacov...
@delideli len namáčajte dievčatá, ja pečiem sezamové tyčinky 😀 ten link dáš tak že na pravo hore klikneš na sharing a potom setup, otvorí sa ti stránka a uvidíš niekoľko linkov, a ten taký čo je v rámčeku okopíruješ
dakujem 🙂 uz snazilkujeme a co ty?planujete?
@purina12345 : dakujem 🙂
este sa opytam, ohladne toho hlienu, na www.fertility.sk pisu, ze niekolko dni po menstruacii by nemal byt ziadny,ja ale mavam pravidelne taky mierny vodnaty, bezfarebny, ciry, vytok ,skoro ako voda a v posve vlhko- je to ok? pocita sa to za hlien alebo nie?
dakujem uz som snazilka.a ty co ako?planujes alebo sa uz aj snazite?
Ahojte baby 🙂 ako tak čítam, začínam mať trochu obavy.... mám pocit, že sa vôbec nepripravujem na prípadne počatie :( Skoro všetky jete vitáminy, meráte si teplotu a pod., no ja sa musím priznať, že toto vôbec nerobím. Neviem, či je to dobre alebo zle, ved uvidím časom. Nie že by som Vás odsudzovala, ale pripadám si, že ja pre to nerobím nič. Ako som písala, my sme začali s manželom min. piatok ( boli sme spolu len cez víkend lebo je prac. mimo domu) a už sa neviem, dočkať zajtrajška, keď bujeme opäť spolu, aby sme sa mohli opäť do toho pustiť :D Práve dnes mi začala ovu, tak si veľmi želám, aby sa to zadarilo. Keď som bola pred časom u doktora a pýtala som sa ho na príp. otehotnenie povedal: " Nech sa páči, môžete začať hocikedy, nevidím žiadny problém." .... tak sa ma to aj trochu spolieham. .V prípade, že by sa nedarilo do konca roka, začínam sa aj "dopovať". Prajem Vám krásny večer 🙂
Ahojte dievcata...pripajam sa k vam, ak teda mozem 😉 ...my sa snazilkujeme uz od augusta a stale nic, dnes mi skoncila mrcha, tak ideme znova na to..z vitaminov beriem len kyselinu listovu...
@roka84 : nemusis pre to robit nic extra, mas pravdu ,niekedy sa zadari ani o tom nevies 🙂 ale urcite by si mala brat kyselinu listovu-kvoli babatku ak sa zadari, aby bolo ok..
@ywettka1 : ja beriem femibion 800 kvoli metafolinu (ak by som nahodou nemetabolizovala k.listovu), a este som si teraz pridala zinok..
@lucecita : ahoj, drzim palce 🙂
@roka84 posielam link ohladom kyseliny listovej, mne to poradila kamaratka, ktora ju brala cca tri mesiace pred otehotnenim http://najmama.aktuality.sk/clanok/224406/tehot...
@delideli dakujem velmi pekne 🙂
@carie32 moja to fakt, ta hadickovali? to musi byt fakt ze neprijemne. s tou pracou to mame podobne, stresy na dennom poriadku. mam uz vysledky, dnes som bola na sone, zaludok aj krvne testy mam ok ale ze v moci mi nasli krv. tak o tyzden idem zasa na moc. je to divne ale mna mechur neboli ani som neni prechladnuta. A manzel tvoj musi byt tiez unaveny z tolkych sluzobiek. snazilkovanie pokracuje a tento vikend by sa mala dostavit mrcha tak uvidime, ale ideme zajtra na donovaly si oddychnut az do utorka, aspon nam to prospeje obom.
@lucecita vitaj medzi nami 🙂
@delideli to je ok, po ovu môže byť lepkavý aj krémový 😉
@zuzanka9999 no je to tak 🙄 doktor bol fakt super, za 5 minút bolo po všetkom, ale tých 5 minút je nezabudnuteľných 😀 ale chvalabohu je to za mnou... Fajn je že žalúdok aj krvičku máš v pohode. A to s tým močom je fakt zvláštne, čo to može byť?? panebože človek keď začne chodiť po doktoroch tak to nemá konca kraja.. no manžel je z tých služobiek riadne dokrčený 😀 , a to treba ešte na dome porobiť, mame pomocť, jeho brat tiež stavia dom tak furt ho volá na stavbu...
No tak hádam tá mrcha nepríde 😉 to by bolo radosti 🙂 Prajem Ti krásny predĺžený víkend 🙂
@purina12345 dobrý článok! budem sa teraz silno sledovať 🙂
@carie32 presne ako hovoríš, tak ma vystrašili v tej nemocnici, ze normalne neviem co si mam o tom mysliet lebo povedala doktorka ze to moze byt aj z gynekologickeho hladiska ale pred mesiacom som bola na preventivke a vsetko bolo ok, tak nechapem- mojmu telu sibe 😀 aj vy robite okolo domu? aj my sa mame stahovat do RD na vianoce a makame ako fredky, je tam dost roboty, bo sme dali stary rodicovsky do rekonstrukcie.tak dakujem velmi pekne aby mrcha neprisla dufam aj ja v to ze mi nebude klopat na dvere 😀 aj tebe prajem krasny vikend, napisem ti ked sa vratime ako som dopadla s mrchou.papaaaa
Baby-už týždeň som nedostala menštruáciu,ale žiadne príznaky 😒

@nativanativa : to bol len moj naivny dohad..🙂
@purina12345 : tak to mi tie tri dni po uz velmi nepomoze..zameram sa teda na ten hlien,aj ked doteraz som z toho jelen..(este tak pred 3mi mesiacmi som mavala krasny bielok, ale ten sa nejak zlakol a zmizol odkedy sa chystam na snazenie..testovat ako je na tom cipok som este neskusala,kedze v navode ako na to som sa docitala,ze to trva tak 2 cykly, kym sa to zena nauci a to uz planujem byt tehu 🙂 ale asi to teda vyskusam..
a ozaj musia byt tie lanove semiacka vo vode?uz aj tak su take mazlave,ekd sa ich snazim pohryzt..boeee..🙂)