icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
27. okt 2011

@nativanativa ahoj, no ešte si stále v pivnici, nič neboj, vajká dozrejú a pekne sa vydajú na cestu, ovulácia ti ešte určite neskončila a to je najdôležitejšie 😀

nativanativa
27. okt 2011

@purina12345 ja neviem , furt stupam hore ... to neni dobre , co myslis , bola uz ovu alebo nie
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac

zabka88
27. okt 2011

ahojte baby, ja sa tiež pridám , ak môžem.. my sa snazime teraz druhý cyklus, som 14DC tak držte palčeky 🙂

snazilkas
27. okt 2011

@zabka88 tak sa teraz len velmi snazit, kedze si vo faze ovulky pravdepodobne 🙂

delideli
27. okt 2011

@nativanativa : ja si tento mesiac robim graf prvykrat a myslela som,ze ti to na tej stranke vyhodnoti samo kedy je ovulacia..no kto sa v tom ma vyznat?

purina12345
27. okt 2011

@nativanativa podľa mňa ti zajtra zasa niečo klesne, to by si mala pozitívny test a doki by ti potrvdil že ovu už bola, na posilnenie hlieniku si daj toto: namocené lanové semienka - 1 az 2pol denne namocit na 2h do 1dl vody a cele zjest. aj s vodou, a telo ti naznačí blížiacu ovu aj hroznou chuťou na keksíkovanie, ja si myslím že je to ešte v poho. no ja mám už krčok dole tak už len môžem čakať na mrchu 🙄

purina12345
27. okt 2011

@delideli áno označí ale až keď je po ovu také 3 dni

nativanativa
27. okt 2011

@purina12345 ja uz ani neviem ci sa mam testovat ... uz sa mi fakt nechce , ved tych testov som minula uz mrteeee, mooozno tak ze by od zajtra ?? ale radsej nie .. 😝
ty si kontrolujes aj krcok ???

nativanativa
27. okt 2011

@purina12345
@delideli to vazne ?? ja som myslela ze si za to musis platit ...

nativanativa
27. okt 2011

@purina12345 sim sa dnes kontrolovala prstikom a bol tam taky mokry az mliecny hlien , nie je nejak extra silny , myslim na gatkach ale v posve je uplne mokro 😀

purina12345
27. okt 2011

@nativanativa ano, skus aj ty keď je maký ako pera tak vtedy je ovu pred mrchou klesne naspäť dolu s stvrdne ako špička nosa a tiež si zároveň môžeš prekontrolovať hlien priamo z krčka, keď budete teraz keksíkovať každý druhý alebo tretí deň bude najlepšie 🙂

jarmila82
27. okt 2011

Ja mám dnes tiež taký mliečny ale riedky vytok,co to znamená?je to tým že mám teraz ovu?ako je to s tým krčkom?aký má byt?

purina12345
27. okt 2011

@nativanativa no prosím, už sa to blíži

purina12345
27. okt 2011

@jarmila82 a aký dlhý mávaš cyklus?a ktorý si deň cyklu?

nativanativa
27. okt 2011

@purina12345 no ja dufam , ze to bude ok a snaaaaaaad pan biiiicko da 😀
inak dnes trosku citim ten pravy vajecnik

zabka88
27. okt 2011

@snazilkas snažíme, snažíme 😉 len keby to bolo také isté že tá ovulka je ...

jarmila82
27. okt 2011

@purina12345 .ja som len teraz 4.10 doužívala HAT.8.10 som dostala menzes.Takže som dnes 20 deň cyklu.aký budem mávat cyklus ti ešte neviem povedat

snazilkas
27. okt 2011

@zabka88 skus si to overit ovu testami...ja som ich sice nikdy neskusala, lebo mna kontroluje doky, ale baby tu na tom funguju normalne...

purina12345
27. okt 2011

@nativanativa už si nepamätám v ktorom vaječníku ti teraz dozrieva to vajíčko? keď sa ti bude naťahovať hlien ako bielko je tá najlepšia chvíľa na oplodnenie, pre jeho posilnenie to skús s tymi semiačkami, neboj určite sa zadarí, som zvedavá aká bude zajtra teplotka 😀 pošli mi grafík,ok?

purina12345
27. okt 2011

@jarmila82 no tu sa dosť dievčatá sťažovali na cyklus po HAK , tak len trpezlivosť a pekne keksíkovať, neviem ti povedať či už bola ovu, pred mrchou sa zvykne tiež objavovať hlien ale tam už nieje šanca na oplodnenie, tak čakať, sledovať a ak objavíš naťahovací a klzký ako bielko tak to je najplodnejší deň 😀

jarmila82
27. okt 2011

ja som teraz poobede robila ovu test a tá čiarka T bola silnejšia ako tá kontrolná.tak by som mala mat teraz ovu

nativanativa
27. okt 2011

@purina12345 v lavom mam cystu , pravy by ,al ovulovat mi povedal doki , zajtra sa ti urcite hlasim cmuuuuk

cristinna
27. okt 2011

@barushkaaam Nie si sama 🙂 ja saom akurat dostala mrchu, takze pockam...vydrzat a snad v novembri sa podari...a podla toho by vyslo augustove babatko...Sak si uz hovorim, bude augustove babatko? Nie? tak septembrove...atd. 🙂 Chce to trpezlivost..ja to skusam druhy mesiac...coskoro idem na treti mesiac snazilkovania...Drzim vsetkym palce 🙂

zabka88
27. okt 2011

@snazilkas viaceré baby mi zas tvrdili že tie testy nie sú velmi hodnoverné.. mám pocit že tento týždeň mám citlivejšie prsia aj ma popolieva podbruško, takže asi bude ovu, podľa hlienu to ale zistiť neviem 😖 kebyto tento cyklus nevyšlo tak od budúceho skúsim začať merať bazalnu teplotu, ty meriaš?
@cristinna držím palčeky nech bude auugustové bábatko .-D

purina12345
27. okt 2011

@zabka88 pozri si link čo som posielala babenkám

cristinna
27. okt 2011

@zabka88
Dakujem aj tebe nech tiez vyjdu dve ciarky 🙂 a co sa tyka ovulacnych testov, o ktorych pisete tu pred chvilkou...ja som skusala podla pravidiel, ze v dany den od poslednej menstruacie, som testovala tymi ovu a uplne zbytocne..ako keby som vobec neovulovala...Podla mna sa skor treba riadit tym, ze ako sa citis a ci ti prichadzaju znamky PMS..mozno vtedy treba skusat...ale to som len zaciatocnicka...Vydrzaaat 🙂

zabka88
27. okt 2011

@purina12345 ty brdo, oni sa tam potvorky jedne schovávajú! 😀 😀 😀 to som nevedela, aj som rozmýšľala ako je možné že tam tak dlho prežijú.. inak super článok, neviem ako vy baby, ale ja mám pocit že až teraz čo sa snažilkujeme tak začínam spoznávať svoje telo , však aj bolo načase 😀

zabka88
27. okt 2011

@cristinna vsak aj ja som zaciatocnicka🙂 ked ja z tých znakov môjho tela som niekedy dobre vyjavená, a ked sa moc pozorujeme tak som si už vobec neni istá či to fakt cítim či si len namyslam ☹ ty si meriavas aj teplotu?