Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Baby lucim sa s vami...tak az vecer sem pridem. Potom cakam nejake novinky 😀 paaaa
@nikinka1111 jak sa testnem, tak áno...uvidíme čo ma doma napadne a či si to nerozmyslím 😀 😀
@gelinka75 od jednej holky tu na MK som si kúpila aj ovu aj tehu, len dúfam, že tie ovu budem môcť ponúknuť niekomu inému a ja ich potrebovať nebudem 😉 😉
@vardzikova počuj, koľkýkrát čítam, že od zajtra meriaš teplotu? 😀 😀 😀
@vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dievčatá, idem na angličtinu, moc veľa nepíšte, nech stihnem čítať 😀
@lucecita moooja to už bude asi mesiac , myslim 🙂 😀
@azzura je ti tu niečo na smiech? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova
@lucecita
baby musite byt tento tyzdnove tehulky
@vardzikova jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂, tie nase skrabanice, ale spon ze nam je veselo : 😀 😀
@azzura a tento tyžden nepribudla ešte žiadna tehulka? 😀 😀
@azzura joj ale už ma opat chyta mania žeby som sa testla ešte raz... ale musim ešte vyčkať
@vardzikova nie, ale este tyzden neskoncil...vsak adeptka 😀 😀
@vardzikova napisala som sebe co malo byt tebe 😀 😝
@azzura áno, áno, snažím sa... ale aj sa bojím, aby som nebola zbytočne sklamaná... preto teda ani nejdem tento týždeň pokúšať tehu test, radšej až budúci (aj keď som ich nakúpila rovno 3)... ale na druhej strane, bola by to ohromne veľká zhoda náhod, ak mi nikdy menzes nemeškal, a teraz, zrazu, po úspešnom oplodnení v čase ovu, zrazu mešká 😀
@azzura 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura moja tak ty maš dnes skveli den 😀 😀 😀 😀 ked sa dari tak sa dari , inak ukazalo by mi niečo ked som dnes ešte iba 16 po ovulke neviem ako sa piše ta skratka 😀 😀 😀
@babatenko a ako dlho ti meška? 😎
@vardzikova co sa hihnaš 🙂 🙂
@vardzikova dnes je to 12.deň, včera mi pichli vyvolávačku, čiže ostáva len čakať a čakať a čakať 😒
@azzura moja mne sa neraz stalo že som sama sebe odpisala 😀 😀 😀 😀 som si neuvedomila že čitala som to čo som sama napisala a k tomu som si ešte aj odpovedala 😀 😀 😀 no čo ti budem hovoriť 😀
@babatenko čožeeee 12 dni ti meška tak a doky nepozeral či tam náhodou nemáš nieaku čiernu botočku? 😲
@babatenko ja už by som asi po takej dlhej dobe zinfarktovala 😀 😝 😀
@vardzikova chodim na claciove injekcie a tie mi rozprudia krv a z mi sibka. Ty si 16 den po ovulke🙂 waw ja som mala max 11...no preste musis by t tehu, ja to tak citim. No mozno ti nic neukaze, lebo mas este nizky hormon, niektorej to ukaze este pred ocakavanou mrchou a inej meska aj 2 tyzden a nic tam nie je vidnu, ale dobra sprava je ze meska a ze si tak dlho po ovulke, lebo to je podstatne
@vardzikova 😀 co uz , sme proste sikulky 🙂
@vardzikova my sme malú čiernu bodočku našli (najkrajšia čierna bodka na svete, to ti poviem), ale povedal, že je strašne skoro na akékoľvek závery, že to môže byť aj začínajúca zoskupujúca sa menštruačná krv na maternici (prečo by ale bola len jedna jediná)... dnes je to vlastne presne len 3.týždeň po oplodnení, takže moc, moc skoro... O tom čakaní mi ani nevrav 😀

aj ja mám biele 😀