icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
14. dec 2011

aj ja mám biele 😀

bubacik5
14. dec 2011

Baby lucim sa s vami...tak az vecer sem pridem. Potom cakam nejake novinky 😀 paaaa

lucecita
14. dec 2011

@nikinka1111 jak sa testnem, tak áno...uvidíme čo ma doma napadne a či si to nerozmyslím 😀 😀
@gelinka75 od jednej holky tu na MK som si kúpila aj ovu aj tehu, len dúfam, že tie ovu budem môcť ponúknuť niekomu inému a ja ich potrebovať nebudem 😉 😉

lucecita
14. dec 2011

@vardzikova počuj, koľkýkrát čítam, že od zajtra meriaš teplotu? 😀 😀 😀

azzura
14. dec 2011

@vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
14. dec 2011

dievčatá, idem na angličtinu, moc veľa nepíšte, nech stihnem čítať 😀

vardzikova
14. dec 2011

@lucecita moooja to už bude asi mesiac , myslim 🙂 😀

vardzikova
14. dec 2011

@azzura je ti tu niečo na smiech? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
14. dec 2011

@vardzikova
@lucecita
baby musite byt tento tyzdnove tehulky

azzura
14. dec 2011

@vardzikova jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂, tie nase skrabanice, ale spon ze nam je veselo : 😀 😀

vardzikova
14. dec 2011

@azzura a tento tyžden nepribudla ešte žiadna tehulka? 😀 😀

vardzikova
14. dec 2011

@azzura joj ale už ma opat chyta mania žeby som sa testla ešte raz... ale musim ešte vyčkať

azzura
14. dec 2011

@vardzikova nie, ale este tyzden neskoncil...vsak adeptka 😀 😀

azzura
14. dec 2011

@azzura ešte vyčkaj. ozaj, tebe meskavala predtym mrcha? Aj ano tak kolko? Podla toho potom testuj, ale ja verim ze si tehu, musis

azzura
14. dec 2011

@vardzikova napisala som sebe co malo byt tebe 😀 😝

babatenko
14. dec 2011

@azzura áno, áno, snažím sa... ale aj sa bojím, aby som nebola zbytočne sklamaná... preto teda ani nejdem tento týždeň pokúšať tehu test, radšej až budúci (aj keď som ich nakúpila rovno 3)... ale na druhej strane, bola by to ohromne veľká zhoda náhod, ak mi nikdy menzes nemeškal, a teraz, zrazu, po úspešnom oplodnení v čase ovu, zrazu mešká 😀

vardzikova
14. dec 2011

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
14. dec 2011

@azzura moja tak ty maš dnes skveli den 😀 😀 😀 😀 ked sa dari tak sa dari , inak ukazalo by mi niečo ked som dnes ešte iba 16 po ovulke neviem ako sa piše ta skratka 😀 😀 😀

vardzikova
14. dec 2011

@babatenko a ako dlho ti meška? 😎

azzura
14. dec 2011

@babatenko tak radsej testuj az buduci tyzden, uz to je uspech ze meska ak ti nikdy nemeskal. Treba veriť ze to vyslo

azzura
14. dec 2011

@vardzikova co sa hihnaš 🙂 🙂

babatenko
14. dec 2011

@vardzikova dnes je to 12.deň, včera mi pichli vyvolávačku, čiže ostáva len čakať a čakať a čakať 😒

vardzikova
14. dec 2011

@azzura moja mne sa neraz stalo že som sama sebe odpisala 😀 😀 😀 😀 som si neuvedomila že čitala som to čo som sama napisala a k tomu som si ešte aj odpovedala 😀 😀 😀 no čo ti budem hovoriť 😀

vardzikova
14. dec 2011

@babatenko čožeeee 12 dni ti meška tak a doky nepozeral či tam náhodou nemáš nieaku čiernu botočku? 😲

vardzikova
14. dec 2011

@babatenko ja už by som asi po takej dlhej dobe zinfarktovala 😀 😝 😀

babatenko
14. dec 2011

@azzura áno, ale skôr ako 24tého 😀 mala by som dokonalý darček pre celú rodinu 😀 no, najmä pre mňa 😉

azzura
14. dec 2011

@vardzikova chodim na claciove injekcie a tie mi rozprudia krv a z mi sibka. Ty si 16 den po ovulke🙂 waw ja som mala max 11...no preste musis by t tehu, ja to tak citim. No mozno ti nic neukaze, lebo mas este nizky hormon, niektorej to ukaze este pred ocakavanou mrchou a inej meska aj 2 tyzden a nic tam nie je vidnu, ale dobra sprava je ze meska a ze si tak dlho po ovulke, lebo to je podstatne

azzura
14. dec 2011

@vardzikova 😀 co uz , sme proste sikulky 🙂

azzura
14. dec 2011

@babatenko kolko ti meska?

babatenko
14. dec 2011

@vardzikova my sme malú čiernu bodočku našli (najkrajšia čierna bodka na svete, to ti poviem), ale povedal, že je strašne skoro na akékoľvek závery, že to môže byť aj začínajúca zoskupujúca sa menštruačná krv na maternici (prečo by ale bola len jedna jediná)... dnes je to vlastne presne len 3.týždeň po oplodnení, takže moc, moc skoro... O tom čakaní mi ani nevrav 😀